- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #27.941
hepinize günaydınn kızlar,
hava çoook güzel işe gelmek istemedim hiiiç, yarın şeker yüklemem vara heycanlıyım ...
icime su serptiniz,sagolun valla..peki sizler ne kadar hissediyosunuz gun icinde surekli mi yoksa belli zaman dilimlerinde bnm gibi daha cok mu ?
mukayese yapmak mantıklı değil canım sonuçta her bebek farklıicime su serptiniz,sagolun valla..peki sizler ne kadar hissediyosunuz gun icinde surekli mi yoksa belli zaman dilimlerinde bnm gibi daha cok mu ?
yeni sayilirim burda:)herkese merhaba ve hayirli cumalar
kizlar oncelikle sunu soylemek istiyorum ki hepinize cok imreniyorumher dr kontrolune gittiginizde bebeginizi ultrasonda gorebilmeniz ve incik cincik bilumum testin yapildigindan emin olmaniz o kadar harika bisey ki,kiymetini bilin.. ben abd deyim ve su ana kadar kizimi sadece 2 kez gorebildim..saglikli oilsun problem degil tabi ama insanin ici icini kemiriyo..
bi sorum olucakti ben 25. haftama yeni girdim ama kizimin hareketlerini ne siklikla hissetmem gerektigini bilmiyorum sanirim cok sik da hissetmiyorumgunduz bikac saatte bir gece ise daha cok hissediyorum ozellikle yatmadan once ve yatakta..iyiyizdir biz ins. di mi ?size doktorlarininz hangi siklikla hissetmeniz gerektigini soyluyolar ????
simdiden sagolun,Rabbim hepimizin kucagini hayirli saglikli bebeklerle doldursun ins,aminnnnnn
dogru soyluyosun tatlim..sen zaten 3 hafta buyuksun benden..zaman gectikce daha cok hissederim ben de simdilik don't panic o zamanmukayese yapmak mantıklı değil canım sonuçta her bebek farklıben 16 da çok hafif hissetmeye başladım. 20 de daha belirgindi. ama şimdi nerdeyse her hareketini hissediyorum. ne zaman uyuyo ne zaman uyanık akşama kadar benimle mesaide akşam uyuyoruz birlikte. gece bile hissediorum bazen.
hava güzel miii nerde yaşıyorsun sen canım istanbulda olmadığın kesin burası kötüüü((
:)kayserideyim canım
seninki simdiden yuz goz olmayalim diyo heralde baksana agir abimerhaba canım hoşgeldin,
benimde oğluşum çok sık olmamakla beraber arada tekmeliyor sanırım hissetmediklerimizde oluyormuş.
bütün gün masa başı oturduğum için yavrucağım hep sakin ,çok nadir ser tekmelerini hissediyorum, ama dün gece yakaladım ben uyurken tekmeliyor , seninkide öyle olmasın :))):118:
seninki simdiden yuz goz olmayalim diyo heralde baksana agir abi
valla ben benimkini bilmiyorum :)elimi etegimi cekip Allaha emanet edesim var yoksa bu stresle psikopat yapicam kizi karnimda
ya saka bi yana da tr de olmadigim icin sanirim hep bu hisler..burda hamileleri kimse pek sallamiyo :))adam akilli bi hizmet aliyim desen dunyanin parasi..bi ayrintili ultrason hastanede 300-500 dolar..ama burda dogurursam vatandas olcak bizim ki napalim cekiyoruz o yuzden
yeni sayilirim burda:)herkese merhaba ve hayirli cumalar
kizlar oncelikle sunu soylemek istiyorum ki hepinize cok imreniyorumher dr kontrolune gittiginizde bebeginizi ultrasonda gorebilmeniz ve incik cincik bilumum testin yapildigindan emin olmaniz o kadar harika bisey ki,kiymetini bilin.. ben abd deyim ve su ana kadar kizimi sadece 2 kez gorebildim..saglikli oilsun problem degil tabi ama insanin ici icini kemiriyo..
bi sorum olucakti ben 25. haftama yeni girdim ama kizimin hareketlerini ne siklikla hissetmem gerektigini bilmiyorum sanirim cok sik da hissetmiyorumgunduz bikac saatte bir gece ise daha cok hissediyorum ozellikle yatmadan once ve yatakta..iyiyizdir biz ins. di mi ?size doktorlarininz hangi siklikla hissetmeniz gerektigini soyluyolar ????
simdiden sagolun,Rabbim hepimizin kucagini hayirli saglikli bebeklerle doldursun ins,aminnnnnn
kızlaaar bu suda doğum hakkındaki düşüncelerinizi alabilir miyim:))) azıcık kafam karışık da
aramıza hoşgeldin öncelikle..inşallah sağsalim doğurursun canım sende..bebeğin tekmeleri aksam saatlerinde daha çok oluyor diye duymustum.benim sabah ve aksam cok oluyor.gün içinde masa başında çalıştıgım için arada kımıldanmalarını hissediyorum..
usg ye girme konusu da bence abd biraz daha mantıklı.bizde doktorlar para alsın die de her ay kontrole çağırıyor olabilirler.sonuçta usg çokta faydalı bişey değil.ama hepimiz heycanla bi sonraki ayı bekliyoruz..hatta elimde olsa her dakka izlemek isterim..usg ye girmiyorum diye de korkma sonucta annelerimiz kaç kere girdi ki..hepimiz de sağlıklıyız allaha şükür ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?