2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
icime su serptiniz,sagolun valla..peki sizler ne kadar hissediyosunuz gun icinde surekli mi yoksa belli zaman dilimlerinde bnm gibi daha cok mu ?

ben 20. haftaya kadar neredeyse hiçbirşey hissetmedim ilk gebelikte oluyormuş bu geç hissetme durumu şimdi içerden nasıl çıkarım diye kazı çalışması yapıyor anladığım kadarıyla o denli fazla , o yüzden korkma bencede gün geçtikçe fazlalaşıyor hissiyatlar

gunesli bir sabahtan merhaba
mis gibi gunes depoluyoruz oglumla cok sansliyiz bu sene hep gunesli yaz gibi gidiyor havamiz umairm hep boyle devam eder guzel guzel gunes depolamaya devam ederiz ihtiyacimiz olacak donunca

herkese bol tekmeli gunler

benim oglus dun sakin olunca ve siddetli sancilar girince gece gece kendimizi acilde bulduk ama hicbir problem yok. nstye baglandik cok bunaldik onda agri sanci gorulmedi. usg de normal cikti. ilk idrar testi vermistik o da temiz cikti. oglum makat gelisi durdugundan ayaklar bacaklar mesaneye baski yapiyor patlayacak gibi oluyorum sanci oluyor. ama simdi viz gelir iyymis onu ogrendim sadece ayaklariyla tekmeleriyle salliyor iyice bas asagi durmadigindan :))

Bir kızım olsun

Bir kızım olsun !

Boynuma sarıldığında kıvırcık lüle lüle saçları omuzlarıma dökülen, haşarı mı haşarı beni hep peşinden koşturan,

minicik pamuk elli, kolları gamzeli... Sesini duyduğumda yüreğimi ferahlatan, minnacık ağzıyla anne deyince

dünyaları bağışlayan ipek tenli, narin nazenin, yanakları gamzeli bir kızım olsun. Bir kızım olsun yumuk yumuk

gözleri ışık saçan, insanlara gözlerinin içiyle gülerek bakan, içindeki sevgi dışına taşan...Dünyalar güzeli, melekler

gibi annesinin birtanesi, en sevgilisi ! Adı melek ya da bahar olsun ve adı gibi hep melek ya da bahar... Baharın en

güzel çiçekleri onunla açsın. O güldüğünde tüm melekler kıskansın. Annesini en kıymetlisi hiç ağlamasın. Şansı da

bahtı da hep açık olsun. Cennet kokan o pembe yanaklarını ısıracağım, sımsıkı sarılıp göğsümde uyutacağım, bana
ait, benden bir parça canımı bir parçası bir kızım olsun. Parkta birlikte kaydıraktan kayacağım, yaramazlıklarını bir

bir babasına sayacağım, kucağıma alınca herşeyi unutacağım, cimcime mi cimcime bir kızım olsun. Okula giderken
saçlarını at kuyruğu bağlayacağım, matematik ödevini birlikte yapacağım, sevgilisine yazdığı aşk mektubunu

yakalayacağım, küçük kızım ne çabuk büyüdü deyip telaşlanacağım bir kızım olsun. Bildiğim herşeyi öğreteceğim,

onunla çocukluğumu gençliğimi tekrar yaşayacağım, birlikte çilek reçeli yapacağım, neşeli, cıvıl cıvıl br kızım..

icime su serptiniz,sagolun valla..peki sizler ne kadar hissediyosunuz gun icinde surekli mi yoksa belli zaman dilimlerinde bnm gibi daha cok mu ?
mukayese yapmak mantıklı değil canım sonuçta her bebek farklı ben 16 da çok hafif hissetmeye başladım. 20 de daha belirgindi. ama şimdi nerdeyse her hareketini hissediyorum. ne zaman uyuyo ne zaman uyanık akşama kadar benimle mesaide akşam uyuyoruz birlikte. gece bile hissediorum bazen.

merhaba canım hoşgeldin,
benimde oğluşum çok sık olmamakla beraber arada tekmeliyor sanırım hissetmediklerimizde oluyormuş.
bütün gün masa başı oturduğum için yavrucağım hep sakin ,çok nadir ser tekmelerini hissediyorum, ama dün gece yakaladım ben uyurken tekmeliyor , seninkide öyle olmasın :))):118:

dogru soyluyosun tatlim..sen zaten 3 hafta buyuksun benden..zaman gectikce daha cok hissederim ben de simdilik don't panic o zaman

seninki simdiden yuz goz olmayalim diyo heralde baksana agir abi
valla ben benimkini bilmiyorum :)elimi etegimi cekip Allaha emanet edesim var yoksa bu stresle psikopat yapicam kizi karnimda
ya saka bi yana da tr de olmadigim icin sanirim hep bu hisler..burda hamileleri kimse pek sallamiyo :))adam akilli bi hizmet aliyim desen dunyanin parasi..bi ayrintili ultrason hastanede 300-500 dolar..ama burda dogurursam vatandas olcak bizim ki napalim cekiyoruz o yuzden

Günaydın herkese hayırlı cumalar biz kızımla yeni kalktık oğlum hala uyuyor 15 tatil bitmesin

Bebek anne uykudayken daha iyi besleniyomus diye bi arkadasima doktor soylemis. Ben gunduz cok degil ama eger gece uyanirsam resmen tepindigini hissediyorum ama gunduz cok degil ve daha hafif. Hele gecen gece resmen sanki ayaklarini rap rap diye hareket ettiriyordu. Gece uyanirsan kendini dinle bak daha cok farkedeceksin. Ultrasonda avrupadada oyleymis butun hamilelikte 3 kere giriyolarmis ultrasona. Ama her ay kan testi falan yapiliyomus. Zaten cok sukur yolun yarisini gectik insallah biran once saglikla sihhatle aliriz kucagimiza hayirli evlat olurlar..

haftasonuna 1 kala, güzell ve güneşli bir güne merhaba dedik. bir haftadır nerdeyse bahar havası, dün mont bile giymeden çıktım dışarı. uzun zamandan sonra yaklaşık 500 mt mesafe yürüdüm, dinlendim ve geri döndüm ve eve geldiğimde ağrıdan ölecek gibi oldum.karnımın alt bölgesi sanki delinecekmiş gibi oldu. dinlenince geçti gerçi ama kasıklarda hamlık acısı gibi bir acı sürekli oluyor. düzenli yürüyen arkadaşlar bu tarz şikayetler çekior mu acaba?

aramıza hoşgeldin öncelikle..inşallah sağsalim doğurursun canım sende..bebeğin tekmeleri aksam saatlerinde daha çok oluyor diye duymustum.benim sabah ve aksam cok oluyor.gün içinde masa başında çalıştıgım için arada kımıldanmalarını hissediyorum..
usg ye girme konusu da bence abd biraz daha mantıklı.bizde doktorlar para alsın die de her ay kontrole çağırıyor olabilirler.sonuçta usg çokta faydalı bişey değil.ama hepimiz heycanla bi sonraki ayı bekliyoruz..hatta elimde olsa her dakka izlemek isterim.. usg ye girmiyorum diye de korkma sonucta annelerimiz kaç kere girdi ki..hepimiz de sağlıklıyız allaha şükür

kızlaaar bu suda doğum hakkındaki düşüncelerinizi alabilir miyim:))) azıcık kafam karışık da

suda doğum anneyi rahatlatan bişeymiş sonucta ılık suyun içindesin.ama hijyenik olmadıgını söylüyorlar..doğum yaklaşınca ılık duş almakta rahatlatıyormuş..

Herkese günaydın ve hayırlı cumalar ,canım ultrasonun bebeğe hiç bir zararı yok kanıtlanmış bir şey bu ayrıca para için değil devlet hastanelerindede dr ayda bir ultrasona sokuyorlar gelişim takibi için organları uzuvları görmek için bence abd yapılan şey saçmalık ultrasonun olduğu yerde neden girip çocuğun gelişimi takip edilmesin mantıksız

sabah hastanedeydik şeker yüklemem yapıldı

şükürki sorun yok

1 gün önceden çikolata ve pilav abartmıştım

yüksek çıkar diye düşündüm ama korktuğum gibi olmadı

750 gr olmuş kuzum bizde herşey yolunda

dr kuzumun yüzünü gösterince gayriihtiyari a çok çirkin deyiverdim

dr henüz net değil resimler ..doğunca ancak emin olbiliriz dediresimleri birazdan yükliycem diğer topiğe bakalım teyzeleri kızımı beğenecekmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…