2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

walla bilmiyorum canım yaa gecenlerde bi hemşireyle konustum da o söyledi sancıyı azaltıyormuş o yuzden sezeryanla doğumlar oluyormus vs..elimde olsa eve alcam bi tane tekmelerken izlicem

kizlar ben de yurtdisindayim ve evet burda zaten dr odasinda ultrason yok ve dr gerekli gorurse ultrasonda bakiliyor yoksa her gittigimde bakmiyor dr ve bu hafta bitminde 2 aydir bebegimi gormemis olacagim bakalim en son ne zaman gosterecek dogumdan hemen once belki de

Ben de ayni dertten muzdaribim.Yurtdisinda yasiyorum ve burda genel olarak 3-4 kez ultrason yapiliyor.Gerci ben daha fazla girdim ilk zamanlarda acile cok gittigim icin ama tabii bebisi bi 5-10 sn goruyodum.Napalim en azindan yapilmasi gereken her seyi yapiyolar,ilgililer.Bebis saglikli olsun,saglikli dogsun da...

walla bilmiyorum canım yaa gecenlerde bi hemşireyle konustum da o söyledi sancıyı azaltıyormuş o yuzden sezeryanla doğumlar oluyormus vs..elimde olsa eve alcam bi tane tekmelerken izlicem

Ay çok güldüm aynen bende eve alıcam ama O hemşire atmış biraz kafadan bir sürü dr araştırma yapıp yayınlıyor zararı yoktur diye ama bazı ebe ve dr lar çok pimpirikli hastalar devamlı ultrasona girmek istediği için zararlı diyolarmış korkutma amaçlı ayrıca benim eltim 2 haftada bir girdi ultrasona normal doğum yaptı alakası yok yani şimdi artık kimse normal doğum düşünmüyor çünkü çoğu dr rahimde açılma olmadan doğuma alıyor alttan kesi yapıyor dikişler karnında değil alt kısımda oluyor e o bölgeyi temiz tutmak daha zor bende sezeryan düşünüyorum eskiden olsa dr açılma olana kadar bekliyorlarmış benim annem 15 sene doğumhanede çalıştı oda aynı şeyi söylüyor.

yani sonucta usg olmadan napiyordu dr lar degil mi?evet usg nin yarari cok kotu giden birseyi aninda farkediyorlar ama ne bileyim dr a guvenmekten baska caremiz de yok bu saatten sonra :26:

9

hmmm evet internette bakındım biraz suda doğum anne için avantaj bebek için dezavantaj demekmiş birde izledim youtube dan suda doğumu:) çok rahat sahiden anne cuk diye suyun içine düşüveriyor:))) :9

havada karada suda nerde dogcaksa dogsun da yeter ki saglikli olssunlarrr oyle imkanim olsaydi yapardim ama nerde normal dgumhane de dogurcam

gözün aydın senindeee:)) onlar melekler çirkin olma ihtimalleri yok bir kereee

bende ilk başta böyle çanta istiyordum biraz araştırdım hem fiyatları çok yüksek hemde gerçekten ürünler o fiyatlar için çok kalitesiz geldi bana.

çevremdeki insanlarda sırt çantasının daha kullanışlı olduğunu söylediler. bende son karar olarak kendime büyük bir çanta alıcam. Bir yere giderken onu kullanırım. gerektiği yerlerde de sırt çantasını kullanırım.

doktordan geldik şimdi şeker testimiz yapıldı sonuçları almadık daha.. bebeğimiz sata göre 27+0 ve 896 grm 5 gün geri çıktı

Merhaba Kızlar 25 haftalık gebeyim. İnş. Bir oğlum olacak. Yalnız 1 Haftadır. Vajina bölgemde kemiklerim ağrıyor. pelvik ağrısı diyorlarmış çatılarım ağrıyor anlıyacağınız. Sizlerde Bu durumu yaşan var mı? İçimi aydınlatın nolurr.. Birde Tehlikesi varmı

Kızlar, mayıs 2012 anneleri bebeklerinin ilk yaş günü kutlamaları hakkında konuşuyorlar, hazırlıklar, süsler v.s. Biz o günleri görebilecekmiyiz Allah'ın izniyle, İnşallah. Bana zaman geçmiyo, 3 ayımız daha var :))) Oyy ne zormuş beklemek....

2 haftadır bende de oluyor doktoruma sordum dediğin gibi çatıların genişliyor dedi.

2 haftadır bende de oluyor doktoruma sordum dediğin gibi çatıların genişliyor dedi.

teşekkür ederim. Ciddi birşey olmamasına sevindim. Yani anormal ağrılar tamamda tehlikelide bu böyle birşey değil çok gıcık edici bir rahatsızlık ama bebeişlerimiz için herşey Ey Güzel Allahım Onları Eli Yüzü Düzgün Sağlıklı Ve sıhhatlı Tam Vakitlerinde Elimize Alabilmeyi Nasip EYle AMİN...

Merhaba kızlar
Bu hafta çok kötü geçti broşit olmuşum doktorumuz 14 iğne 6 şişe serum verdi bize ama çok şükür kızım gayet iyi 1400 gr olmuş teyzeleri nasıl mutlu oldun anlatamam Rabbim yavrularımızı korusun
Neyse ki bugün biraz ayaklandık serumlar evde takılıyor anneannemizde kaldık bugün artık evimizdeyiz. Geçen hafta şeker yüklemesi yapılmıştı onun da sonucu gayet iyi şimdilik bizden haberler bu kadar hepimiz bebeklerimize ve kendimize dikkat edelim bu havalarda hastalıklar kol geziyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…