- 17 Haziran 2007
- 158
- 151
- 303
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #27.981
bende ilk başta böyle çanta istiyordum biraz araştırdım hem fiyatları çok yüksek hemde gerçekten ürünler o fiyatlar için çok kalitesiz geldi bana.
çevremdeki insanlarda sırt çantasının daha kullanışlı olduğunu söylediler. bende son karar olarak kendime büyük bir çanta alıcam. Bir yere giderken onu kullanırım. gerektiği yerlerde de sırt çantasını kullanırım.
Merhaba kızlar
Bu hafta çok kötü geçti broşit olmuşum doktorumuz 14 iğne 6 şişe serum verdi bize ama çok şükür kızım gayet iyi 1400 gr olmuş teyzeleri nasıl mutlu oldun anlatamam Rabbim yavrularımızı korusun
Neyse ki bugün biraz ayaklandık serumlar evde takılıyor anneannemizde kaldık bugün artık evimizdeyiz. Geçen hafta şeker yüklemesi yapılmıştı onun da sonucu gayet iyi şimdilik bizden haberler bu kadar hepimiz bebeklerimize ve kendimize dikkat edelim bu havalarda hastalıklar kol geziyor
Kızlar benim göbek deliğim dışarı doğru çıktı çevresi de acıyhor bişey olurmu acaba korkuyorum açıkcası. Geceleride uykum bölünüyo ne sağpa ne sola donebiliyorum
Kızlar benim göbek deliğim dışarı doğru çıktı çevresi de acıyhor bişey olurmu acaba korkuyorum açıkcası. Geceleride uykum bölünüyo ne sağpa ne sola donebiliyorum
kizlar ben de yurtdisindayim ve evet burda zaten dr odasinda ultrason yok ve dr gerekli gorurse ultrasonda bakiliyor yoksa her gittigimde bakmiyor dr ve bu hafta bitminde 2 aydir bebegimi gormemis olacagim bakalim en son ne zaman gosterecek dogumdan hemen once belki de
yani sonucta usg olmadan napiyordu dr lar degil mi?evet usg nin yarari cok kotu giden birseyi aninda farkediyorlar ama ne bileyim dr a guvenmekten baska caremiz de yok bu saatten sonra :26:
ben dün bir çanta aldım 75 tl.çok araştırdım 150 bile diyen vardı.hatta ben spor çanta satan yerlere baktım.fazla gözleri yok ve küçük yani battaniye falan koymaya yer yok.neyse bu aldığım çanta bebek çantası ama sonra spor çanta olarak da kullanılabilinir.içinde termalbiberon yerleri,telefon koyma yeri de var.becerebilirsem fotosunu koyacağım..
Kizlar benim bi konuda kafam karisti biraz.Bebeklerin ilk dogdugu zamanlarda kisa kollu yada kolsuz giymesinde bi sakinca var mi yoksa bi sure uzun kollu bodyler mi giymeliler ?
Bugün kendi dr umdan başka bir dr gittim doğum için hala karar veremedim denemek için gittim oğlumun ayakları aşağı rahme doğru kafası yukarıdaymış çocuk bu aylarda döner ama dikkat et çok ayakta kalma dedi ayakları aşağıda olduğu için kasıklarda ağrı olabilirmiş birde sol tarafın boşta çocuğun gövdeside sağdaymış sola darbe alma sakın dikkat et kesen patlayabilir orası boş olduğu için dedi.Ya çocuk sonuçta boşlukta yüzüyor bugün ayakları aşağıda olur yarın yukarı çıkar bence ama sizdede böyle birşey olan varmı.Bu arada oğlum 870 gr olmuş suyumda güzelmiş ve ilk defa yüzü bize dönük poz verdi hayret ettim genelde popoyu görmeye alıştığım için
Bugün kendi dr umdan başka bir dr gittim doğum için hala karar veremedim denemek için gittim oğlumun ayakları aşağı rahme doğru kafası yukarıdaymış çocuk bu aylarda döner ama dikkat et çok ayakta kalma dedi ayakları aşağıda olduğu için kasıklarda ağrı olabilirmiş birde sol tarafın boşta çocuğun gövdeside sağdaymış sola darbe alma sakın dikkat et kesen patlayabilir orası boş olduğu için dedi.Ya çocuk sonuçta boşlukta yüzüyor bugün ayakları aşağıda olur yarın yukarı çıkar bence ama sizdede böyle birşey olan varmı.Bu arada oğlum 870 gr olmuş suyumda güzelmiş ve ilk defa yüzü bize dönük poz verdi hayret ettim genelde popoyu görmeye alıştığım için
Hangi doktora gittin canım ?
Benim kızımn kafası aşşağıda oğlumun kafası da hep yukarıdaydı 9 ay boyunca öyle kaldı çok zor oluyor son aylarda batıyor kafası mideye
ama daha çok küçük oldukları için dönerler ben başının aşşağıya döndüğünü hissettim karnım yamuldu resmen çıktı çıkacak dışarı kafası bi güzel döndü aşşağıya
doktora söyledim kafası aşşağıda duruyor diye evet dedi
maşallah oğluşunun kilosuda çok güzel
benım geçen haftalarda cok fena acıdı gobek cevrem dokunamıyordum bılesonunda gobek deliğim dısına cıktı da rahat ettım sımdı acımıyor
benım sıpa pazartesı gunu 770gr dı canım (3 gunde 70 gr almıştı) benım oğlanında kafası asagıda ayakları mıdeme dogrukeyıf yapıyor baş aşağıı
Ya bende döner diye tahmin ediyorum aman iyi olsunda başka derdim yok ya devletteki sedat beye çok iyi dediler hadi gideyim dedim onun odasında ultrasonda var diye gittim ama heralde yine anadoluda yapıcam bakalım sedat beye de gideyim diyorum hangisi kafama yatarsa onda doğururum birde ben normal yapamıycam korkuyorum bundan önceki bebeğimi mehmet ali bey kürtaj yaptı çok kolay olacak falan diye narkozsuz yaptı bende ona güvendim çok kötüydü hem çok canım yandı hemde korkmuştum bir daha o masaya yatamam gibi geliyor hayırlısı bakalım
seninkinin pozisyonu güzelmiş zaten dr ya kafasının yada poposunun rahim ağzını kapatmasını isteriz dedi ama daha küçük dönecekmiş zamanla bana ağrısı olacakmışki zaten ağrım vardı rahmi tekmeliyor başıda tam mideme doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?