2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ben dün bir çanta aldım 75 tl.çok araştırdım 150 bile diyen vardı.hatta ben spor çanta satan yerlere baktım.fazla gözleri yok ve küçük yani battaniye falan koymaya yer yok.neyse bu aldığım çanta bebek çantası ama sonra spor çanta olarak da kullanılabilinir.içinde termalbiberon yerleri,telefon koyma yeri de var.becerebilirsem fotosunu koyacağım..

Selam nasılsınızzzz
bugunde aksam oldu
ah bırde yarın calısmak olmasa nasıl sevınırdımmm
bugun yemek telasım yok dısarı yemege cıkıcaz kocısle oh mis gibi keyfff ve dınlenıcem halıyle
5 bucuk olsada cıksammm

Kizlar benim bi konuda kafam karisti biraz.Bebeklerin ilk dogdugu zamanlarda kisa kollu yada kolsuz giymesinde bi sakinca var mi yoksa bi sure uzun kollu bodyler mi giymeliler ?

Gecmis olsun canim, bebisin masallah baaaayaaa kilolanmis Nazar degmesin . Saglikla alalim hepimiz bebisletimizi

Kızlar benim göbek deliğim dışarı doğru çıktı çevresi de acıyhor bişey olurmu acaba korkuyorum açıkcası. Geceleride uykum bölünüyo ne sağpa ne sola donebiliyorum

Kızlar benim göbek deliğim dışarı doğru çıktı çevresi de acıyhor bişey olurmu acaba korkuyorum açıkcası. Geceleride uykum bölünüyo ne sağpa ne sola donebiliyorum

youtube da hamile kadınlardaki videoları izledim.onların da öyle iyice büyüyünce çıkıyor demekki.Benim dümdüz oldu:)

hamilelikten hepsi ve hepsi normal
ben de pek rahat edemiyorum soldayken kalcam agriyor saga donuyorum bazen sonra yine sola donmeye calisiyorum falan oyle geciyor geceleri

yani sonucta usg olmadan napiyordu dr lar degil mi?evet usg nin yarari cok kotu giden birseyi aninda farkediyorlar ama ne bileyim dr a guvenmekten baska caremiz de yok bu saatten sonra :26:

zormus oyle canim ya uzun zaman gormemek
israr etsen de yapmiyor demek
benim rus kadini ikna ediyordum ben zorla yaptiriyordum :)) ama kadin tanidikti belki ondan yoksa orda da cok sIk yapmiyorlar
ama icin rahat olsun nasilsa elle muayene yapiyor doktorun

nerden aldın canım normal bir çantacıdanmı markası ne belki internettende bulunabilinir

Kizlar benim bi konuda kafam karisti biraz.Bebeklerin ilk dogdugu zamanlarda kisa kollu yada kolsuz giymesinde bi sakinca var mi yoksa bi sure uzun kollu bodyler mi giymeliler ?

Canım ilk yeni doğanlarını tulum ve uzun kollu aldım ben annem ve arkadaşlar ne kadarda olsa çok ufak olacakları için uzun kollu ayaklı kıyafet al dediler.0-3 aylıklarını kısa kollu ve sıfır kollu aldım ama belki kilolu olur oğluşum diye 3-6 aylıkta kısa kollu ve kolsuz alıyorum gerçi hediyede geleceği için çokta almıyorum 4 yada 5 tane aldım.

Ay sonunda benimle aynı sıkıntıyı yaşayan biri ben dr sordum canım göbek deliğim acıyor diye merak etme dışarı doğru çıkacağı için çekme şeklinde ağrı olur dedi benimki daha dışarı doğru çıkmadı ama hafif şişlik oldu ya bu hafta ya diğer hafta çıkar gibi geliyor hiç korkma normalmiş sağa sola dönmede sıkıntı hepimizde var zaten birde benim sol kolumda zaten hamilelikten önceden beri sıkıntı var şimdi soluma yatınca sabak kolumda öğleye kadar hissizlik oluyor.

Çıt çıtlı badi konuşulmuş ilk aylarda oğluma atlet niyetine zıbın kullanmıştım çok rahat başından kıyafeti geçirmek zorunda kalmıyorsun
kızıma aldığım çt çıtlı badilerin omuzlarında çıt çıtları var kafasından rahat geçsin bazı badilerde yok giydirmesi zor olabilir

Bugün kendi dr umdan başka bir dr gittim doğum için hala karar veremedim denemek için gittim oğlumun ayakları aşağı rahme doğru kafası yukarıdaymış çocuk bu aylarda döner ama dikkat et çok ayakta kalma dedi ayakları aşağıda olduğu için kasıklarda ağrı olabilirmiş birde sol tarafın boşta çocuğun gövdeside sağdaymış sola darbe alma sakın dikkat et kesen patlayabilir orası boş olduğu için dedi.Ya çocuk sonuçta boşlukta yüzüyor bugün ayakları aşağıda olur yarın yukarı çıkar bence ama sizde de böyle birşey olan varmı.Bu arada oğlum 870 gr olmuş suyumda güzelmiş ve ilk defa yüzü bize dönük poz verdi hayret ettim genelde popoyu görmeye alıştığım için

Hangi doktora gittin canım ?
Benim kızımn kafası aşşağıda oğlumun kafası da hep yukarıdaydı 9 ay boyunca öyle kaldı çok zor oluyor son aylarda batıyor kafası mideye
ama daha çok küçük oldukları için dönerler ben başının aşşağıya döndüğünü hissettim karnım yamuldu resmen çıktı çıkacak dışarı kafası bi güzel döndü aşşağıya
doktora söyledim kafası aşşağıda duruyor diye evet dedi
maşallah oğluşunun kilosuda çok güzel

benım geçen haftalarda cok fena acıdı gobek cevrem dokunamıyordum bıle sonunda gobek deliğim dısına cıktı da rahat ettım sımdı acımıyor

benım sıpa pazartesı gunu 770gr dı canım (3 gunde 70 gr almıştı) benım oğlanında kafası asagıda ayakları mıdeme dogru keyıf yapıyor baş aşağıı

Ya bende döner diye tahmin ediyorum aman iyi olsunda başka derdim yok ya devletteki sedat beye çok iyi dediler hadi gideyim dedim onun odasında ultrasonda var diye gittim ama heralde yine anadoluda yapıcam bakalım sedat beye de gideyim diyorum hangisi kafama yatarsa onda doğururum birde ben normal yapamıycam korkuyorum bundan önceki bebeğimi mehmet ali bey kürtaj yaptı çok kolay olacak falan diye narkozsuz yaptı bende ona güvendim çok kötüydü hem çok canım yandı hemde korkmuştum bir daha o masaya yatamam gibi geliyor hayırlısı bakalım

seninkinin pozisyonu güzelmiş zaten dr ya kafasının yada poposunun rahim ağzını kapatmasını isteriz dedi ama daha küçük dönecekmiş zamanla bana ağrısı olacakmışki zaten ağrım vardı rahmi tekmeliyor başıda tam mideme doğru

Hiç doktorları tanımıyorum devlette kan tahlillerimi de araştırmada yaptırıyorum
doktorlara göre ne var zaten kendi canlarımı 10 dakikada biter acımaz ağrımaz çeken biliyor acısını
ben de anadoluyu isterdim evimize yakın sezeryanla yapan arkadaşlarım var çok rahattı diyorlar memnunlar ama ben değiştirmem doktorumu iyiyiz şimdilik bi hastanenin uzak olması var

benımkı belkı doguma kadar boyle kalabılırmış :18::18::18: kafasıyla rahme dogru fena bır baskı yapıyor oglum o yuzden sureklı o kısmım agrıyor :18::18::18::18:
ayaklarını mıdeme dayıyor kollarıyla da yandan yana vuruyo kendınce eglenıyor ıste

canim benimkinin de kafasi yukarida ama doktorum hic senin doktorunun dedigi gibi seyler demedi bana
sadece doner dedi hic problem degil dedi
benim ayaklar vurdukca rahimde kasilmalarim cok oluyor ama alistim artik :) benim de sol taraf bos sagda bebis ama ilk defa duydum senin yazdiklarini ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…