- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #28.001
canim benimkinin de kafasi yukarida ama doktorum hic senin doktorunun dedigi gibi seyler demedi bana
sadece doner dedi hic problem degil dedi
benim ayaklar vurdukca rahimde kasilmalarim cok oluyor ama alistim artik :) benim de sol taraf bos sagda bebis ama ilk defa duydum senin yazdiklarini ya
Hiç doktorları tanımıyorum devlette kan tahlillerimi de araştırmada yaptırıyorum
doktorlara göre ne var zaten kendi canlarımı 10 dakikada biter acımaz ağrımaz çeken biliyor acısını
ben de anadoluyu isterdim evimize yakın sezeryanla yapan arkadaşlarım var çok rahattı diyorlar memnunlar ama ben değiştirmem doktorumu iyiyiz şimdilik bi hastanenin uzak olması var
Bebek anne uykudayken daha iyi besleniyomus diye bi arkadasima doktor soylemis. Ben gunduz cok degil ama eger gece uyanirsam resmen tepindigini hissediyorum ama gunduz cok degil ve daha hafif. Hele gecen gece resmen sanki ayaklarini rap rap diye hareket ettiriyordu. Gece uyanirsan kendini dinle bak daha cok farkedeceksin. Ultrasonda avrupadada oyleymis butun hamilelikte 3 kere giriyolarmis ultrasona. Ama her ay kan testi falan yapiliyomus. Zaten cok sukur yolun yarisini gectik insallah biran once saglikla sihhatle aliriz kucagimiza hayirli evlat olurlar..
haklisiniz kizlar,tesekkur ederim hepiiciginizearamıza hoşgeldin öncelikle..inşallah sağsalim doğurursun canım sende..bebeğin tekmeleri aksam saatlerinde daha çok oluyor diye duymustum.benim sabah ve aksam cok oluyor.gün içinde masa başında çalıştıgım için arada kımıldanmalarını hissediyorum..
usg ye girme konusu da bence abd biraz daha mantıklı.bizde doktorlar para alsın die de her ay kontrole çağırıyor olabilirler.sonuçta usg çokta faydalı bişey değil.ama hepimiz heycanla bi sonraki ayı bekliyoruz..hatta elimde olsa her dakka izlemek isterim..usg ye girmiyorum diye de korkma sonucta annelerimiz kaç kere girdi ki..hepimiz de sağlıklıyız allaha şükür
suda doğum anneyi rahatlatan bişeymiş sonucta ılık suyun içindesin.ama hijyenik olmadıgını söylüyorlar..doğum yaklaşınca ılık duş almakta rahatlatıyormuş..
Aynen canım dr için çok kolay zaten bebeğini kaybediyorsun onun moral bozukluğu varken birde o işkenceyi çekmek çok zordu eşim ilgi alaka olsun diye özelde olsun dedi ama daha rezil oldum devlette narkozla yapıyorlarmış ben içerde o kadar bağırıp ağlamışımki eşimde kapıda ağlamış Allah düşmanıma bile yaşatmasın çocuklarımıza uzun sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin inşallah
günaydıııııııııııııııııın. kimsecikler yok burda. bi ben mi çalışıyorum yoksa
gunaydınnnn
geceleriiii cok uyanıorum artıkk ejderhaa gibi yanıorumm
Bugün kendi dr umdan başka bir dr gittim doğum için hala karar veremedim denemek için gittim oğlumun ayakları aşağı rahme doğru kafası yukarıdaymış çocuk bu aylarda döner ama dikkat et çok ayakta kalma dedi ayakları aşağıda olduğu için kasıklarda ağrı olabilirmiş birde sol tarafın boşta çocuğun gövdeside sağdaymış sola darbe alma sakın dikkat et kesen patlayabilir orası boş olduğu için dedi.Ya çocuk sonuçta boşlukta yüzüyor bugün ayakları aşağıda olur yarın yukarı çıkar bence ama sizdede böyle birşey olan varmı.Bu arada oğlum 870 gr olmuş suyumda güzelmiş ve ilk defa yüzü bize dönük poz verdi hayret ettim genelde popoyu görmeye alıştığım için
canım benimde oğlumun kafası göbek deliğimin sağında ayakları göbek deliğimin solunda bi kolu yüzüne dayalı bi kolunuda taa doğum kanalına uzatmış baya aşağı indi doktor bakarken bana bebeğim aşağıda duruyomuş gibi geliyo tedirgin oluyom ama bişey demedi doktor.:18:
bide bugün bi rüya gördüm çok korktum doğuruyorum rüyamda ama evde doğuruyom upuzun boyu var ama erken doğduğu için zayıf gözünün biride tuhaf ay çok korktum inş bebeğimin gözlerinde bişey yoktur kabustur inş.
kızlar gecen agda yaptırdım ama malum cıkmaya basladı
ve bacaklardakılerı de uzatıyorum ıyıce toplu temızletıcem 4 hafta sonra falan
aklima takildi bu ara doktor alttan muayene yapar mi hazirlikli olmak lazim mi
bir anda bakicaz derse hazirliksiz olma durumu var
cuma gunu randevum var hazirlikli mi gitmek lazim acaba
canım benimde oğlumun kafası göbek deliğimin sağında ayakları göbek deliğimin solunda bi kolu yüzüne dayalı bi kolunuda taa doğum kanalına uzatmış baya aşağı indi doktor bakarken bana bebeğim aşağıda duruyomuş gibi geliyo tedirgin oluyom ama bişey demedi doktor.:18:
bide bugün bi rüya gördüm çok korktum doğuruyorum rüyamda ama evde doğuruyom upuzun boyu var ama erken doğduğu için zayıf gözünün biride tuhaf ay çok korktum inş bebeğimin gözlerinde bişey yoktur kabustur inş.
slm herkese annisler bebisler hepiniz iyisiniz insallah
size bisey sorucam aranizda INDIREKT tahlili yaptiran var mi acaba
bebegin kan uyusmazligina bakiliyo hastaneyi ariyorum bi bilgi verilmiyo
cevap bekliyorum nasil oldugunu ve nerde yaptiginizi
slm herkese annisler bebisler hepiniz iyisiniz insallah
size bisey sorucam aranizda INDIREKT tahlili yaptiran var mi acaba
bebegin kan uyusmazligina bakiliyo hastaneyi ariyorum bi bilgi verilmiyo
cevap bekliyorum nasil oldugunu ve nerde yaptiginizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?