2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Ya valla bende çok şaşırdım duyunca ayaklar aşağıda diye sadece kısa yürüyüş yap dedi ne alaka anlamadım daha 2 hafta önce ayakları sağda başı soldaydı 3 gündür döndü oğlum çünkü tekmelerin yeri değişti ben anlamıştım zaten aman çokta takmıyorum yarında başka şekle girer Allahın izniyle bişey olmaz yinede tedbirli olmak lazım diye öyle dedi heralde

Aynen canım dr için çok kolay zaten bebeğini kaybediyorsun onun moral bozukluğu varken birde o işkenceyi çekmek çok zordu eşim ilgi alaka olsun diye özelde olsun dedi ama daha rezil oldum devlette narkozla yapıyorlarmış ben içerde o kadar bağırıp ağlamışımki eşimde kapıda ağlamış Allah düşmanıma bile yaşatmasın çocuklarımıza uzun sağlıklı hayırlı ömürler nasip etsin inşallah

Son düzenleme:

haklisiniz kizlar,tesekkur ederim hepiiciginize

Çok üzüldüm canım ya
Benim de 3 aylık bebeğimin kalbi durmuştu 1 gün boyunca neler çektim kürtajda yapmadılar zaten üzülüyosun bebeği kaybettiğin için bide üstüne canın yanınca insan mahvoluyor
oğlum teselli oldu bana onun için 6 yıl hiç çocuk düşünmedim
Rabbim evladını korusun hayırlı uzun ömür versin
anestezi uzmanı gerekiyor bunun için doktorlar yapmıyor diye biliyorum kendisi yapmak için narkozsuz bişey olmaz demiştir sonuçta para kazanmaya bakıyorlar özelde anestezi uzmanınıda nerden bulacak

günaydın kızlar dünden beri yıllık uykuya yattık kızımla :) sözde güzellik uykusuna yattık ama abartınca kış uykusuna dönüştü :)15 saat uyumuşuz sadece çişe kalktık onu da hatırlamıyorum tam olarak :) babacan altımıza yapmayalım diye götürmüş getirmiş

gunaydınnnn
geceleriiii cok uyanıorum artıkk ejderhaa gibi yanıorumm

ahhhh ahhh o ejderhayı çok iyi bilirim... Allaha şükür doktor ilaç verdi de uyuttum o ejderhayı :) hem vucudum hem midem şortla balkona çıkıp bi saat duruyordum ama midemde uyuyunca vucudum da ki de uyudu

canım benimde oğlumun kafası göbek deliğimin sağında ayakları göbek deliğimin solunda bi kolu yüzüne dayalı bi kolunuda taa doğum kanalına uzatmış baya aşağı indi doktor bakarken bana bebeğim aşağıda duruyomuş gibi geliyo tedirgin oluyom ama bişey demedi doktor.:18:
bide bugün bi rüya gördüm çok korktum doğuruyorum rüyamda ama evde doğuruyom upuzun boyu var ama erken doğduğu için zayıf gözünün biride tuhaf ay çok korktum inş bebeğimin gözlerinde bişey yoktur kabustur inş.

kızlar gecen agda yaptırdım ama malum cıkmaya basladı
ve bacaklardakılerı de uzatıyorum ıyıce toplu temızletıcem 4 hafta sonra falan
aklima takildi bu ara doktor alttan muayene yapar mi hazirlikli olmak lazim mi
bir anda bakicaz derse hazirliksiz olma durumu var
cuma gunu randevum var hazirlikli mi gitmek lazim acaba

anne olara bilinc altimizda hep birseyler oldugundan ve dogum hakkinda tedirginlikler telaslar oldugundan bu tarz ruyalar gormek normal
ben de cok gordum boyle seyler

eğer açılma sancı gb birşey ypksa bakmıyorlar... 38 haftada bakıyorlarmış

Yok canım ya korkma hepimiz acaba bir problem mi var diye o kadar çok düşününce rüyalarda sapıtıyor bebeğin şeklini duyunca dün biraz tedirgin oldum ama öyle erken doğum gibi bir durum söz konusu değil rahim kanalım suyum falan güzel muhtemelen seninde öyledir dr lar tedbirli olalım diye söylüyorlar zaten yerleri şu anda çok geniş kafasına göre takılıyor oğlum aşağıdan aşağıdan vuruyor annesine ayaklarını yesin annesi onun dert etme üzülme herşeyin hayırlısı Allah a emanet artık çocuklarımız

slm herkese annisler bebisler hepiniz iyisiniz insallah
size bisey sorucam aranizda INDIREKT tahlili yaptiran var mi acaba
bebegin kan uyusmazligina bakiliyo hastaneyi ariyorum bi bilgi verilmiyo
cevap bekliyorum nasil oldugunu ve nerde yaptiginizi

http://www.kadinlarkulubu.com/gebelik/205405-kan-uyusmazligi.html burdan bak canım kan uyuşmazlığı ender olan bi durum ya birşey demek yanlış olur ama bildiğim kadarı ile sadece kan alınıyor eğer gerekli ise aşı yapılıyor yada doğumdan sonra kı 48 saat içinde yapılıyor benım yengemde var ama hiç sorun yaşamadı

Canım bizdede kan uyuşmazlığı var ama o test 28. haftada yapılıyor diye biliyorum ben çanakkaledeyim burda dr ların bildiğini düşünmüyorum 28. haftamda izmirdeki dr umda muaynem var ona sorucam artık ama nasıl olacak bilmiyorum bilgisi olan varsa paylaşırsa bende sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…