2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
merhabalar teyzeler♥
çalışan annelerımıze hemencık bıtecek bırgun dılıyorumm
pazartesı bızde ıs başı yapacagız 1 haftalık tatılden sonra bakalım nasıl olcak:18::18::18::18::18:
hem işe gitmek istiyorum,hem de gıtmek ıstemıyorumm

bugun yanıyorum atletle oturuyorum evde , inş üşütmem

selam fistiklar, hepinize mutlu saglikli hayirli gunler..
ben hala yatiyorum nabzim oyle yukseliyorki nidilat ilaci yuzunden, bugun kendimi 70 yasinda heryeri agriyan kolunu kaldirmaya hali olmayan yasli biri gibi hissettim..umarim pazartesi gittigimde sanci cikmaz bu ilaci artik kullanmak istemiyorum bitiriyo sanki beni bir taraftan da gidip agda yaptirmak istiyorum ne olur ne olmaz diye ama hic halim yok, evden cikmam zaten yasak nasil olacak bilmiyorum cocugun durusu konusunda da endiselerim var bizimki surekli dönuyo hep bas asagi dursa keske ani bir durumda bir de ters mi acaba diye dusunmesek..son gittigimde tersti ayaklar asagida bas yukardaydi..artik zamanimiz azaldi, hepimiz yavas yavas 7. ayi doldurmaya basladik, bakalim bebislerimiz bize ne zaman gelecek..

kızlar mide yanması için ne kullanıyorsunuz yanıyorum çok fena aciiillll cevap

gaviscon şurup gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.. ben ki minoset bile kullanmam yasak ama onu kullanabiliyorum... eczeneden aldır hemen 1 dk bile geçmeden kesiyor yanmayı

gaviscon şurup gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.. ben ki minoset bile kullanmam yasak ama onu kullanabiliyorum... eczeneden aldır hemen 1 dk bile geçmeden kesiyor yanmayı

ya çok teşekkürler artık 1 gün daha geçiremiycem bu ne ya hemen eşime söylicem alsın iyi akşamlar ben yemek yapmaya başlayayım artık

merhabalar kızlar...yarıyıl tatilini de bitirdik..geldik evimize..size kafamı kurcalayan önemli bi konuda akıl danışmak istiyorum..aslında tatilimin başından beri belli olan bi durum ama tatiilimi bunu düşünerek geçirmek istemedim..tatile çıkmadan önce yani 26 ocakta doktora gitmiştim o gün doktorla konuştuk..hastaneden ayrılıyorum dedi..özel muayenehane açıyormuş..devam etmek istersen beklerim vs...dedi..ben önceden duymuştum ama sormamıştım..yani sonuç olarak doktorum 1 şubat itibari ile hastaneden ayrıldı..yerine gelen doktoru tanımıyordum çok ii filan diyolardı bilenler..ben de dönüşte gider bi denerim olmazsa kendi doktoruma devam ederim diyordum..bugün öğrendim o doktor da gitmiş başka doktor gelmiş..yeni geleni tanıyorum çok ii bi doktor çok pozitif ve hastalarıyla çok ilgiili her saat ulaşabileceğin bi doktor..ama çok kararsız kaldım..hangisine devam edeceğime karar veremedim..doktorumun özeline giderim de acil bi durum olsa hastaneye koşup gelebileceğine inanamıyorum daha önceleri gitmediği dışardayım filan dediği olmuş diye duydum..ama bulunduğum yerde de en titiz çalışan kişinin o olduğunu sölüyolar..bilemedim kararsızım..sizce ne yapmalıyım??biraz uzun oldu kusura bakmayın

canım ben heran hazırlıklı ol derim..
çünkü en son gittiğimde hemen alttan bakmam lazım dedi bana...
hönkkkk:26::26::26:
böyle acil durumlar da olabiliyor...

canım kiminle rahat edeceksen ona git...diğerini de dene öyle karar ver :)

slm şekerler malesef tatil bitti eve döndüm geçmişi okumaya teşebbüs bile etmedim inşallah herşey yolundadır bu arada hazır izmire gitmişken paşamın bütün eksiklerini tamamladık gitmeden liste yapmıştım zaten kuzenlere ve arkadaşlara sorarak her eksik için marka konusuna karar verdik ve hello babyden hepsini tek seferde aldık mobilya ve arabayı da 15 şubattan sonra alırız inşallah malum memuruz :))
bu arada mide yanması bende 1 aydır var güya çocuk saçlanıyomuş bu durumda benim oğlan rapunzel olacak herhalde doktor renienin şurubunu verdi çok fena olduğumda onu içiyorum
kilo konusunda bende çok aldığımı düşünüyordum çünkü 11.5 kilo aldım doktoruma o kadar sordum ki artık kızdı bana normal kilonda bir sorun yok demek ki kilo almaya meyillisin doğumdan sonra verirsin merak etme dedi bende pes ettim artık kafama takmamaya karar verdim bu arada paşam da 1.200 gram olmuş 1 hafta ilerdeyiz dedi doktorumuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…