- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #28.021
Canım bizdede kan uyuşmazlığı var ama o test 28. haftada yapılıyor diye biliyorum ben çanakkaledeyim burda dr ların bildiğini düşünmüyorum 28. haftamda izmirdeki dr umda muaynem var ona sorucam artık ama nasıl olacak bilmiyorum bilgisi olan varsa paylaşırsa bende sevinirim
Canım tam çıkmamış bu ne acaba
kızlar mide yanması için ne kullanıyorsunuz yanıyorum çok fena aciiillll cevap
gaviscon şurup gönül rahatlığıyla kullanabilirsin.. ben ki minoset bile kullanmam yasak ama onu kullanabiliyorum... eczeneden aldır hemen 1 dk bile geçmeden kesiyor yanmayı
nerden aldın canım normal bir çantacıdanmı markası ne belki internettende bulunabilinir
kızlar gecen agda yaptırdım ama malum cıkmaya basladı
ve bacaklardakılerı de uzatıyorum ıyıce toplu temızletıcem 4 hafta sonra falan
aklima takildi bu ara doktor alttan muayene yapar mi hazirlikli olmak lazim mi
bir anda bakicaz derse hazirliksiz olma durumu var
cuma gunu randevum var hazirlikli mi gitmek lazim acaba
merhabalar kızlar...yarıyıl tatilini de bitirdik..geldik evimize..size kafamı kurcalayan önemli bi konuda akıl danışmak istiyorum..aslında tatilimin başından beri belli olan bi durum ama tatiilimi bunu düşünerek geçirmek istemedim..tatile çıkmadan önce yani 26 ocakta doktora gitmiştim o gün doktorla konuştuk..hastaneden ayrılıyorum dedi..özel muayenehane açıyormuş..devam etmek istersen beklerim vs...dedi..ben önceden duymuştum ama sormamıştım..yani sonuç olarak doktorum 1 şubat itibari ile hastaneden ayrıldı..yerine gelen doktoru tanımıyordum çok ii filan diyolardı bilenler..ben de dönüşte gider bi denerim olmazsa kendi doktoruma devam ederim diyordum..bugün öğrendim o doktor da gitmiş başka doktor gelmiş..yeni geleni tanıyorum çok ii bi doktor çok pozitif ve hastalarıyla çok ilgiili her saat ulaşabileceğin bi doktor..ama çok kararsız kaldım..hangisine devam edeceğime karar veremedim..doktorumun özeline giderim de acil bi durum olsa hastaneye koşup gelebileceğine inanamıyorum daha önceleri gitmediği dışardayım filan dediği olmuş diye duydum..ama bulunduğum yerde de en titiz çalışan kişinin o olduğunu sölüyolar..bilemedim kararsızım..sizce ne yapmalıyım??biraz uzun oldu kusura bakmayın
MErhaba arkadaşlar, şimdiye kadar kaç kilo aldınız? Ben 25 haftaya 8 kilo aldım
canım kiminle rahat edeceksen ona git...diğerini de dene öyle karar ver :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?