2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
slm kızlar bende kaç kilo aldıgınızı merak ettim soracaktım başka bi arkadaşta sormuş...kaç kilo aldınız yazarmısınız??????

Herkes uyudu galiba
hastayımbozğalrım ağrıyor halsizlik baş ağrısı ilaçta içmiyorum bütün doğal yöntemleri denedim umarım yarın iyileşirim
kilolar konuşulmuş bende 26 .cı haftamdayım 2.5 kilo aldım

27.ci haftaya girmişim zaman ne çabuk geçiyor ya
kızımı bir an önce öpüp koklamak istiyorum ama hamile olmak çok güzel ilk bebeklerini bekleyen arkadaşlarım çok sabırsızlar ama ikincide öyle olmuyor
hamilelik bambaşka harika bi duygu ilk bebeğinin arasından zaman geçen anneler beni anlar

hem de cok sabırsızım
bır an once kavusmak ıstıyorum ogluma
hamilelik cok bguzel ozel birsey ama karninda tasidiginda insan tedirginliklerinden kurtulamiyor ve yavrusuna bir an once kavusmak istiyor
yani bende olan o o yuzden iple cekiyorum zamaninin gelmesini saglikla bebegimize kavusmamizi

gunaydin kizlar size sorum olacak.termometre alanlar almayi dusunenler kulaktan ,alindan veya klasik olani mi sectiniz?

Ben tarakli fircali kucuk bir set almistim onda vardi klasik ama zor olacagini dusundugum icin kulaktan dusunuyorum kullanan bir arkadasim vardi cok rahat oldugunu soylemisti.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…