- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #28.041
Bende 28. Haftadayım 11 kilo aldım:)
25. haftadayım 5 kilo aldım:44:
2,5 yaşında bi oglun var galiba??lk dogumun normalmi oldu sezeryanmı :)) çokmu soru sordum kii
yok canım ilk gebeliğim bu 2.5 yıllık evliyim ticker kafanı karıştırdı galiba kısmetse normal düşünüyorum doğumumu
27.ci haftaya girmişim zaman ne çabuk geçiyor ya
kızımı bir an önce öpüp koklamak istiyorum ama hamile olmak çok güzel ilk bebeklerini bekleyen arkadaşlarım çok sabırsızlar ama ikincide öyle olmuyor
hamilelik bambaşka harika bi duygu ilk bebeğinin arasından zaman geçen anneler beni anlar
Kızlar ben de 28. haftamdayım 9 kilo aldım.
annem almis bana su kulaktan olculenden..agizdan olcenler kullanissiz olabiliyomus cunku bebekler agizlarinda tutmak istemeyebiliyolarmis onlari ya da agizlarini acmak falan zor oluyomus cnm:44:gunaydin kizlar size sorum olacak.termometre alanlar almayi dusunenler kulaktan ,alindan veya klasik olani mi sectiniz?
gunaydin kizlar size sorum olacak.termometre alanlar almayi dusunenler kulaktan ,alindan veya klasik olani mi sectiniz?
ben de 25.haftadayim 4 kilo aldim cok almak istemiyoruuuuummmmmmBende 28. Haftamda 9 kilo aldim. O kadar istahli yemem de yok ama cok meyilliyim kilo almaya...
MErhaba arkadaşlar, şimdiye kadar kaç kilo aldınız? Ben 25 haftaya 8 kilo aldım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?