2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Arkadaşlar kiloyu çok kafaya takmayın çünkü herkesin bünyesi farklı çok alsanız ne olacak verirsiniz ben 9 kilo aldım ama zaten zayıftım eşim keşke bu kiloda kalsan diyo 60 kilo oldum bazıları zaten kilolu hamile kalıyor üzerine fazla kilo almıyor bence zayıf olanlar daha meyilli kilo almaya galiba valla hiç takmıyorum doğunca geze dolaşa veririz zaten yaza geliyor yürüyüş yaparız oğlumla

yok aslında kiloyla alakalı degil ilk gebeligimde 20 kilo aldım ve yine aynı kiloda hamile kalmıştım kilolu bi bayandım yani ama yinede aldımbunda henüz hiç kilo almadım 24 haftalık.fakat etken olan bir yaşındaki zıpır oglum :))

Bende 28. Haftamda 9 kilo aldim. O kadar istahli yemem de yok ama cok meyilliyim kilo almaya...

Aynen bende de durum aynı. Ayrıca bu benim dikkat etmiş halim mümkün olduğunca karbonhidrat ve tatlıdan uzak durmaya çalışıyorum. Birde dikkat etmeseydim ne olurdum bilmiyorum.

merhaba arkadaşlar hepinize sağlıklı bebişler dilerim bende 24 haftalık hamileyim, kızım olacak inşallah. iki gün önce gördük 630 gr.dı. sizin kullandığınız ilaçları paylaşırmısınız. ben decavit, ferplex fol kullanıyordum . bu son gidişimde calcimax d3 verdi dr. ilacın prospektüsünde gebeler için pek de iyi şeyler yzmıyor ama kullnan da çok var. içen var mı. cevaplarsanız çok sevinirim.

ben doguma kadar her gun bir elevit ve bir ferro sanol demir ilaci icececegim. baska ilac kullanmiyorum ama bazen sag kasikta batma gibi hisler oluyor o zaman magnezyum kullaniyorum suda eritilen.

bende 48 le hamile kaldım boyumda uzun zayıfım ama evet zayıflar daha çabuk alıyor ben tartılmıyorum gerçi kendi kendime öyle karar verdim

Kıslar meraba bizde 26 haftamıza girdik ve 10 kilo almışıs ama kilo hic onemli degil sağlıgımız yerinde cok sukus rabbim bizlere ve meleklerimize sağlık versin oğlum dunden beri cok hareketli masallah herkese tekme atıyo küçük vampirim benim

bende 48 le hamile kaldım boyumda uzun zayıfım ama evet zayıflar daha çabuk alıyor ben tartılmıyorum gerçi kendi kendime öyle karar verdim

selam kızlar yağmurlu bir pazar günü hava böyle olunca banada agırlık çöküyor yaa 2 gün önce şeker yüklemesi yaptırdım 142 çıktı doktorum yüksek dedi haftaya 100gr lık yaptırcam off umarıım sorun çıkmaz :44:

günaydııınnn kıslarr
malum artık coğumuz 7. ayımıza girdikve heran doğum olabılır
allah korusun allah zamanlı doğum versin ama
ben yavas yavas doğum çantasını hazırlayayım diıorum
kıyafetlerıni yıkıcam bebeğin ama ne kullanmak lazım normal deterjan ve yjmusatıcı kullabılmıo
tecrubelı anneler fıkırlerınızı alayım

selam kızlarrrrrrr 1 haftadır yoktum burda nerdeyse ..
kaynım kaza gecırdı acıl ızmıre gıttık yenı döndük suan durumu ıyı dıyelım ayagı kırık agrıları var detaya gırmıcem fazla
1 2 gune de kayınpeder kayın esı oglu falan bana gelıyorlar yanı yıne burda olmayabılırım
herkesın keyfı yerındedır inşallah

Benim kuzenim sadece sabun tozu kullanmis bana da onu tavsiye etti. Bizim daha pek esyamiz da yok ama artik tamamlamak lazim sanki

Hem gecmis olsun hem de Allah yardimcin olsun...

Günaydın herkese iyi pazarlar
15 tatilin son gününde yine 11 de kalktık eşim geldi kahvaltımızı yaptık
türk max ta annenin günlüğü show tv de ilk nefes diye bir program var çok güzel epidural sezeryan yaptılar ağladım seyerderken çok güzeldi eşimde seyretti malum oda girecek ameliyata
oğluma hamileyken demet şener in programı vardı çok seyrederdim bu programı gördüğüm çok iyi oldu show dakinin sunucusu feraye tanyolaç galiba nerden buldurlar acaba

Dalinin bebekler için sıvı deterjanı var ben sabun tozu kullanmıştım normal deterjanlarla yıkanması tavsiye edilmiyor

Hacı şakir in ve Dalin in makine yıkaması için özel granüllü sabun tozları var, onları kullanabilirsin. Ayrıca ben henüz kullanmadım ama Dalin in yumuşatıcısı da varmış, kullanan arkadaşlar memnun kalmıştı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…