- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #28.061
MErhaba arkadaşlar, şimdiye kadar kaç kilo aldınız? Ben 25 haftaya 8 kilo aldım
Arkadaşlar kiloyu çok kafaya takmayın çünkü herkesin bünyesi farklı çok alsanız ne olacak verirsiniz ben 9 kilo aldım ama zaten zayıftım eşim keşke bu kiloda kalsan diyo 60 kilo oldum bazıları zaten kilolu hamile kalıyor üzerine fazla kilo almıyor bence zayıf olanlar daha meyilli kilo almaya galiba valla hiç takmıyorum doğunca geze dolaşa veririz zaten yaza geliyor yürüyüş yaparız oğlumla
Bende 28. Haftamda 9 kilo aldim. O kadar istahli yemem de yok ama cok meyilliyim kilo almaya...
merhaba arkadaşlar hepinize sağlıklı bebişler dilerimbende 24 haftalık hamileyim, kızım olacak inşallah. iki gün önce gördük 630 gr.dı. sizin kullandığınız ilaçları paylaşırmısınız. ben decavit, ferplex fol kullanıyordum . bu son gidişimde calcimax d3 verdi dr. ilacın prospektüsünde gebeler için pek de iyi şeyler yzmıyor ama kullnan da çok var. içen var mı. cevaplarsanız çok sevinirim.
Arkadaşlar kiloyu çok kafaya takmayın çünkü herkesin bünyesi farklı çok alsanız ne olacak verirsiniz ben 9 kilo aldım ama zaten zayıftım eşim keşke bu kiloda kalsan diyo 60 kilo oldum bazıları zaten kilolu hamile kalıyor üzerine fazla kilo almıyor bence zayıf olanlar daha meyilli kilo almaya galiba valla hiç takmıyorum doğunca geze dolaşa veririz zaten yaza geliyor yürüyüş yaparız oğlumla
günaydııınnn kıslarr
malum artık coğumuz 7. ayımıza girdikve heran doğum olabılır
allah korusun allah zamanlı doğum versin ama
ben yavas yavas doğum çantasını hazırlayayım diıorum
kıyafetlerıni yıkıcam bebeğin ama ne kullanmak lazım normal deterjan ve yjmusatıcı kullabılmıo
tecrubelı anneler fıkırlerınızı alayım
selam kızlarrrrrrr 1 haftadır yoktum burda nerdeyse ..
kaynım kaza gecırdı acıl ızmıre gıttık yenı döndük suan durumu ıyı dıyelım ayagı kırık agrıları var detaya gırmıcem fazla
1 2 gune de kayınpeder kayın esı oglu falan bana gelıyorlar yanı yıne burda olmayabılırım
herkesın keyfı yerındedır inşallah
günaydııınnn kıslarr
kıyafetlerıni yıkıcam bebeğin ama ne kullanmak lazım normal deterjan ve yjmusatıcı kullabılmıo
günaydııınnn kıslarr
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?