- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #28.081
selam kızlar yağmurlu bir pazar günü hava böyle olunca banada agırlık çöküyor yaa2 gün önce şeker yüklemesi yaptırdım 142 çıktı doktorum yüksek dedi haftaya 100gr lık yaptırcam off umarıım sorun çıkmaz :44:
selam kizlar, 2-3 gundur goguslerimden sut akiyor kendiliginden, bi bakiyorum bluzumde yuvarlak islakliklar bi islaniyor bi kuruyor..islak islak üsütüyo beni..bugun gögüs pedi koydum artik cunku kiyafetlerim batiyo..biliyosunuz pazartesi erken dogum sancim baslamisti ilac kullaniyorum acaba onunla mi baglantili yoksa evde sutyensiz yatiyorum kac gundur onunla mi alakali bilemedim..bi de kizlar dun ben cok kotu oldum, sanci icin kullandigim ilac nabzimi oyle yukselttiki kriz geciriyorum sandim neyse ilaci azaltttikda bugun insana döndum..dr sakin sirt ustu yatma dedi..ama ben hamileligim boyunca hic yan yatamadimsimdi 2-3 gundur yan yatmaya zorluyorum hem belim sirtim hem karnim agriyor geriliyor oyle zor ki..bebekte yana toplaniyor yan yatinca sanki hem bana hem bebege iskence siz nasil yatiyorsunuz ??
merhaba kızlar... sanırım ben bodoslama depresyona girdim günde 16 satten fazla uyuyorum ve sürekli ağlama krizlerindeyim.. kızımın tekmelerin ebile ağlıyorum.. hava neden soğuk diye ağladım bugün.. ve yattım uyudum tekrar.. dün gece 11 de uyudum sabah 1,5 uyandım 4gb yine uyudum 6 kalktım ve şuan yine uykum var
selam kizlar, 2-3 gundur goguslerimden sut akiyor kendiliginden, bi bakiyorum bluzumde yuvarlak islakliklar bi islaniyor bi kuruyor..islak islak üsütüyo beni..bugun gögüs pedi koydum artik cunku kiyafetlerim batiyo..biliyosunuz pazartesi erken dogum sancim baslamisti ilac kullaniyorum acaba onunla mi baglantili yoksa evde sutyensiz yatiyorum kac gundur onunla mi alakali bilemedim..bi de kizlar dun ben cok kotu oldum, sanci icin kullandigim ilac nabzimi oyle yukselttiki kriz geciriyorum sandim neyse ilaci azaltttikda bugun insana döndum..dr sakin sirt ustu yatma dedi..ama ben hamileligim boyunca hic yan yatamadimsimdi 2-3 gundur yan yatmaya zorluyorum hem belim sirtim hem karnim agriyor geriliyor oyle zor ki..bebekte yana toplaniyor yan yatinca sanki hem bana hem bebege iskence siz nasil yatiyorsunuz ??
Kizlar yarin seker yuklemem var, benim oglan 1,250 olmus dr cok iri sekerdenmi acaba dedi, sonucu hemen alir miyim, birde bu hafta ıcın gercekten cok mu ırı benim bebiş ?
günaydııınnn kıslarr
malum artık coğumuz 7. ayımıza girdikve heran doğum olabılır
allah korusun allah zamanlı doğum versin ama
ben yavas yavas doğum çantasını hazırlayayım diıorum
kıyafetlerıni yıkıcam bebeğin ama ne kullanmak lazım normal deterjan ve yjmusatıcı kullabılmıo
tecrubelı anneler fıkırlerınızı alayım
Kizlar yarin seker yuklemem var, benim oglan 1,250 olmus dr cok iri sekerdenmi acaba dedi, sonucu hemen alir miyim, birde bu hafta ıcın gercekten cok mu ırı benim bebiş ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?