2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
gec yatınca geçte kalktık teyzeler♥
yarın ıs var sımdıden gozumde buyuyor sabah erkenden kalk gıt bırde haftanın ılk gunu kesın cok yogun olacagızz

kızlar ben 27 haftalığım ama son 1 aydır hiç kilo almadım. bide karnımda büyümüyor artık sanki. sanki değil kesin aslında.sizdede varmı böyle durumlar

merhaba kızlar... sanırım ben bodoslama depresyona girdim günde 16 satten fazla uyuyorum ve sürekli ağlama krizlerindeyim.. kızımın tekmelerin ebile ağlıyorum.. hava neden soğuk diye ağladım bugün.. ve yattım uyudum tekrar.. dün gece 11 de uyudum sabah 1,5 uyandım 4gb yine uyudum 6 kalktım ve şuan yine uykum var

merhaba kızlar... sanırım ben bodoslama depresyona girdim günde 16 satten fazla uyuyorum ve sürekli ağlama krizlerindeyim.. kızımın tekmelerin ebile ağlıyorum.. hava neden soğuk diye ağladım bugün.. ve yattım uyudum tekrar.. dün gece 11 de uyudum sabah 1,5 uyandım 4gb yine uyudum 6 kalktım ve şuan yine uykum var

benim de 142 çıkmıştı doktor üst sınır 140 dedi ama senin çok yüksek sayılmaz..şekerini yükselcek şeyler tüketmemeye çalış dedi..yine yapılsın demedi hiç...kafam takıldı şimdi

selam kizlar, 2-3 gundur goguslerimden sut akiyor kendiliginden, bi bakiyorum bluzumde yuvarlak islakliklar bi islaniyor bi kuruyor..islak islak üsütüyo beni..bugun gögüs pedi koydum artik cunku kiyafetlerim batiyo..biliyosunuz pazartesi erken dogum sancim baslamisti ilac kullaniyorum acaba onunla mi baglantili yoksa evde sutyensiz yatiyorum kac gundur onunla mi alakali bilemedim..bi de kizlar dun ben cok kotu oldum, sanci icin kullandigim ilac nabzimi oyle yukselttiki kriz geciriyorum sandim neyse ilaci azaltttikda bugun insana döndum..dr sakin sirt ustu yatma dedi..ama ben hamileligim boyunca hic yan yatamadim simdi 2-3 gundur yan yatmaya zorluyorum hem belim sirtim hem karnim agriyor geriliyor oyle zor ki..bebekte yana toplaniyor yan yatinca sanki hem bana hem bebege iskence siz nasil yatiyorsunuz ??

canım süt gelebilir endişe etme benım 12 haftadan beri geliyor slikonlu sütyen kullanıyorum belli olmasın doktorum normal dedi... nidilat yapıyor nabız yükselmesi canım tuzu tamamen bırak biraz daha rahatlıyorsun yarım yarım kullan.. yatma konusunda valla benim kız manyak ilk günden beri sırt üstü yatamıyorum hep yan doktor sola yatmamın daha iyi oalcağını söylüyor ama sağa yatıyorum genelde.. sırt üstü yatınca hem bebek sıkışıyor gb oluyor hemde ben nefes alamıyorum.. sende zor olsada yan yat.. sırt üstü bebeğe oksijen az gidiyormuş.. bu kadar dayandın az daha dayan

cnm sorma aynı duygusallık bendede var
daha bugun karnıbaharın kokusu annemın organık bahcesının kokusuna benzıo dıe
başladım ağlamaya bır hafta oldu gelelı daha annemden halbukı:)
sonra annemı aradım oda dediki 5 yasındaki yegenım:babamm kaç yasında demiş
annemde soylemıs işte..oda demiş benim babam hiççç yaşlanmasın dıe ağlamaya başlamıss
hayydaa tuttturdumm yine ağladımm..annemde anlatırken ağlıodu oğlunada duskundurde:)
hamılelık duygusallığı sanırım cnm

cnm süt gelemsı normal sancılar ve rahımdkı kasılma tetıklemıstır
buyuk ıhtımal..
bende sağa sola cenın pozısyonunda yatıorum yanalrım ağrıo
cok kısa sutelı sıt ustune gecip yıne cenın pozısyponuna gecıorum
bebeğin beslenmesı ve senın rahat nefes alman ıcın en uygun pozısyon sola yatmak aslında

mrba kızlar nasılsınz bakalım ..ben ıyı sayılırım belım cok agrıor ..ve asırı sekılde karnım kaşınıyor dayanamıorm doktorumn onerdıgı kremı kualanıorm ama hıc etkısı yok napmam gerekıor catlamasxını ıstemıorm ama kasımadanda duramıorm hıc gecmıor

Kizlar yarin seker yuklemem var, benim oglan 1,250 olmus dr cok iri sekerdenmi acaba dedi, sonucu hemen alir miyim, birde bu hafta ıcın gercekten cok mu ırı benim bebiş ?

Kizlar yarin seker yuklemem var, benim oglan 1,250 olmus dr cok iri sekerdenmi acaba dedi, sonucu hemen alir miyim, birde bu hafta ıcın gercekten cok mu ırı benim bebiş ?

yok cnm yaa cok da alakalı olmayabılıo benım beebkde
25+3de 1022 grdı
ama sekerım gayet normal cıktı
zaten bu haftanın ortalam agırlığı 650 gr ıle 1500 gr arası dıo

dalin sivi deterjan iyi
ben onla yikadim
ama hyumusatici kullanmadim onermiyorlar pek

27 haftada 1257 gr ama şekerim yok geçen hafta da1700 gr dı biraz genetikmiş eğer eşin ve sen biraz iriysen bebeğin de iri olması normal

dsde nin bebegi de iri masallah ama sekeri yok
kotuyu dusunme
senin haftanda benim bebis 981 grdi ve bende seker var malesef
sonucunu 1 saatte alirsin herhalde biz oyle aldik
kolay gelsin umairm temiz cikar

kızlar sizlerede sorayım 0-3 aylık giysilerinizi nasıl tercih ettiniz genelde tulum gibimi patikli alt-üst takımmı yksa uzun kısa kollu bodyler alıp tek patikli altlarlamı kullanmayı düşünüosunuz, bugün aldıklarımızı biraz ortaya döktümde sadece 2 tane takımımız olmuş gerisi karışık,fikir verrseniz sevinirim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…