2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
cnm ben kayısı yağı kullanıorum kasıntı cok az oluoo
bıde onu dene bakalım
Kizlar yarin seker yuklemem var, benim oglan 1,250 olmus dr cok iri sekerdenmi acaba dedi, sonucu hemen alir miyim, birde bu hafta ıcın gercekten cok mu ırı benim bebiş ?

ben 0-3 ay cok almadımm cok gıyemılarmıs alt ust seklınde aldım
zıbın cıtcıtlı badı ve alt pijama seklınde bır ıkı tanede ayaklı utulum var oda cok cabuk kuculuomus cnm
daha cok 3-6 ay aldım ben kısa kollu cıt cıtlı badı ve pijama seklınde

hmm seninde erken baslamis canim, benimde sıkınca geliyodu sut ama kendiliginden gelmiyodu o yuzden merak ettim :) cok tuhaf bi duygu yaa komik gorunuyo bi de :)) canim nidilat konusunda dr. beni uyarmadi, gunde 4 tane iciyodum bi de kahvaltida cok yedim yumurta falan yedim oyle kotu oldum ki boynumdaki damarlar sisip inmeye basladi disardan gorundu butun nabiz atislarim insallah kalici bir hasar birakmamistir bende bu ilac cunku bugunlerde iyice bulanik goruyorum sagol tatlim yardimlarin icin..

evet canim ya artik zorlucam kendimi, ne tarafa donsem bebek oraya toplaniyo külçe gibi agirlik oluyor , sonra kolaysa diger tarafa dön :)

saol cnm, bende fazla almadım aslındada şimdide azmı acaba gibi geldi gözüme neyse bakalım

Doktorunun verdiği kremin adı nedir lierach kullanıyorum ben çok memnunum anında kesiyor kaşıntıyı

Ben özellikle soluma dönerek pozisyon alıp yatıyorum ama gece bi uyanıyorum sırt ustuyum
Eğer bebek düşüyor gibi hissediyorsan yana yattığında ince bir yastıkla karnını dengeleyebilirsin aslında

Benim de bayadir sut geliyo ama son zamanlarda daha fazla gelmeye basladi,tisortum falan acayip islaniyo,ama hep birinden geliyo biri bitince digerinden az az geliyo.Endiselenmiyorum tabi,normal cunku de dedigin gibi kiyafeti degistirmek zorunda kaliyosun.

Ben de 0-3 aylik bikac tane aldim,1 tulum gibi bikac tane uzun kollu body gerisini 3-6 aylik seklinde tercih ettim,uzun kollu-kisa kollu body olarakSonucta baya sicaklara denk gelecek.Cok almadim cunku kiyafetlerin kullanamadan elimde kalmasini istemiyorum.

Ben özellikle soluma dönerek pozisyon alıp yatıyorum ama gece bi uyanıyorum sırt ustuyum
Eğer bebek düşüyor gibi hissediyorsan yana yattığında ince bir yastıkla karnını dengeleyebilirsin aslında
tatlim benim bebek bi yere yigiliyo gibi oluyo , yastigi koysam iyice sıkısacak gibi oluyor orda.. bi rahat pozisyonu bulamadim malesef idare ediyoruz mecburen..
kizlar bu arada dogum yapacaginiz hastaneye karar verdiniz mi?? ben erdem, medicana arasindayim ama medipole de bakmak istiyorum erdeminde medicananin da sikayetleri var nette bilemedim..

sütlü sütlü geziyoruz cok komik :)

iyi geceler canım bende sut olayı cok nadır oluyor ama dunden berı gogsumun ıc kısımlarının kenarlarında yara oluşmaya başladı sankı cemberden ayrılıyormuş gıbı:18::18::18:
yan yatıyorum canım benım geçenlerde de hamıle yastıgı aldım ve ınanılmaz rahat
agrısız uyanmaya başladım

günaydın minik kuzular ve anneleri... biz açlıktan ölmeye yüz tuttum akşamdan beri birşey yemedim eee doğal olarak uyuyordum babamız da yoktu o olsaydı gece uykuda doyuyor bizi

Günaydın hanımlar

günaydın herkeslere
daha sabah yataktan kalkarken hemen akşam olsa da eve gelsek dedim yaa
zaman mı geçmiyo anlamadım ki. sağlığımız yerinde çok şükür. sizler de iyisinizdir umarım. bugün bebişim de kıpırdamıyo fazla, benim yüzümden.
bu son trimester yaramadı bana. mızmız bişey oldum en sinir olduğum insan tipi

bende medipole gidiyorum bu basın ekspres yolunda olana ama siz karşıdakinden bahsediyorsunuz sanırım

günaydın herkeseee:) biz kızımla kahvaltımızı yapıyoruz, sonra da 1 saat oyalanıp çıkıcaz işten, bugün büyük gün kontrolümüz var :)

günaydın güzel anneler ve güzel kuzuları,nasılsınız?ben buruğum annemcim gitti cumartesi evler boş kaldı ayrı memleketlerde yaşamak ne kadar zor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…