- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #28.101
cnm ben kayısı yağı kullanıorum kasıntı cok az oluoomrba kızlar nasılsınz bakalım ..ben ıyı sayılırım belım cok agrıor ..ve asırı sekılde karnım kaşınıyor dayanamıorm doktorumn onerdıgı kremı kualanıorm ama hıc etkısı yok napmam gerekıor catlamasxını ıstemıorm ama kasımadanda duramıorm hıc gecmıor
Kizlar yarin seker yuklemem var, benim oglan 1,250 olmus dr cok iri sekerdenmi acaba dedi, sonucu hemen alir miyim, birde bu hafta ıcın gercekten cok mu ırı benim bebiş ?
kızlar sizlerede sorayım 0-3 aylık giysilerinizi nasıl tercih ettiniz genelde tulum gibimi patikli alt-üst takımmı yksa uzun kısa kollu bodyler alıp tek patikli altlarlamı kullanmayı düşünüosunuz, bugün aldıklarımızı biraz ortaya döktümde sadece 2 tane takımımız olmuş gerisi karışık,fikir verrseniz sevinirim...
hmm seninde erken baslamis canim, benimde sıkınca geliyodu sut ama kendiliginden gelmiyodu o yuzden merak ettim :) cok tuhaf bi duygu yaa komik gorunuyo bi de :)) canim nidilat konusunda dr. beni uyarmadi, gunde 4 tane iciyodum bi de kahvaltida cok yedim yumurta falan yedim oyle kotu oldum ki boynumdaki damarlar sisip inmeye basladi disardan gorundu butun nabiz atislarim insallah kalici bir hasar birakmamistir bende bu ilac cunku bugunlerde iyice bulanik goruyorumcanım süt gelebilir endişe etme benım 12 haftadan beri geliyor slikonlu sütyen kullanıyorum belli olmasın doktorum normal dedi... nidilat yapıyor nabız yükselmesi canım tuzu tamamen bırak biraz daha rahatlıyorsun yarım yarım kullan.. yatma konusunda valla benim kız manyak ilk günden beri sırt üstü yatamıyorum hep yan doktor sola yatmamın daha iyi oalcağını söylüyor ama sağa yatıyorum genelde.. sırt üstü yatınca hem bebek sıkışıyor gb oluyor hemde ben nefes alamıyorum.. sende zor olsada yan yat.. sırt üstü bebeğe oksijen az gidiyormuş.. bu kadar dayandın az daha dayan
cnm süt gelemsı normal sancılar ve rahımdkı kasılma tetıklemıstır
buyuk ıhtımal..
bende sağa sola cenın pozısyonunda yatıorum yanalrım ağrıo
cok kısa sutelı sıt ustune gecip yıne cenın pozısyponuna gecıorum
bebeğin beslenmesı ve senın rahat nefes alman ıcın en uygun pozısyon sola yatmak aslında
cnm ben kayısı yağı kullanıorum kasıntı cok az oluoo
bıde onu dene bakalım
ben 0-3 ay cok almadımm cok gıyemılarmıs alt ust seklınde aldım
zıbın cıtcıtlı badı ve alt pijama seklınde bır ıkı tanede ayaklı utulum var oda cok cabuk kuculuomus cnm
daha cok 3-6 ay aldım ben kısa kollu cıt cıtlı badı ve pijama seklınde
mrba kızlar nasılsınz bakalım ..ben ıyı sayılırım belım cok agrıor ..ve asırı sekılde karnım kaşınıyor dayanamıorm doktorumn onerdıgı kremı kualanıorm ama hıc etkısı yok napmam gerekıor catlamasxını ıstemıorm ama kasımadanda duramıorm hıc gecmıor
selam kizlar, 2-3 gundur goguslerimden sut akiyor kendiliginden, bi bakiyorum bluzumde yuvarlak islakliklar bi islaniyor bi kuruyor..islak islak üsütüyo beni..bugun gögüs pedi koydum artik cunku kiyafetlerim batiyo..biliyosunuz pazartesi erken dogum sancim baslamisti ilac kullaniyorum acaba onunla mi baglantili yoksa evde sutyensiz yatiyorum kac gundur onunla mi alakali bilemedim..bi de kizlar dun ben cok kotu oldum, sanci icin kullandigim ilac nabzimi oyle yukselttiki kriz geciriyorum sandim neyse ilaci azaltttikda bugun insana döndum..dr sakin sirt ustu yatma dedi..ama ben hamileligim boyunca hic yan yatamadimsimdi 2-3 gundur yan yatmaya zorluyorum hem belim sirtim hem karnim agriyor geriliyor oyle zor ki..bebekte yana toplaniyor yan yatinca sanki hem bana hem bebege iskence siz nasil yatiyorsunuz ??
selam kizlar, 2-3 gundur goguslerimden sut akiyor kendiliginden, bi bakiyorum bluzumde yuvarlak islakliklar bi islaniyor bi kuruyor..islak islak üsütüyo beni..bugun gögüs pedi koydum artik cunku kiyafetlerim batiyo..biliyosunuz pazartesi erken dogum sancim baslamisti ilac kullaniyorum acaba onunla mi baglantili yoksa evde sutyensiz yatiyorum kac gundur onunla mi alakali bilemedim..bi de kizlar dun ben cok kotu oldum, sanci icin kullandigim ilac nabzimi oyle yukselttiki kriz geciriyorum sandim neyse ilaci azaltttikda bugun insana döndum..dr sakin sirt ustu yatma dedi..ama ben hamileligim boyunca hic yan yatamadimsimdi 2-3 gundur yan yatmaya zorluyorum hem belim sirtim hem karnim agriyor geriliyor oyle zor ki..bebekte yana toplaniyor yan yatinca sanki hem bana hem bebege iskence siz nasil yatiyorsunuz ??
kızlar sizlerede sorayım 0-3 aylık giysilerinizi nasıl tercih ettiniz genelde tulum gibimi patikli alt-üst takımmı yksa uzun kısa kollu bodyler alıp tek patikli altlarlamı kullanmayı düşünüosunuz, bugün aldıklarımızı biraz ortaya döktümde sadece 2 tane takımımız olmuş gerisi karışık,fikir verrseniz sevinirim...
tatlim benim bebek bi yere yigiliyo gibi oluyo , yastigi koysam iyice sıkısacak gibi oluyor orda..Ben özellikle soluma dönerek pozisyon alıp yatıyorum ama gece bi uyanıyorum sırt ustuyum
Eğer bebek düşüyor gibi hissediyorsan yana yattığında ince bir yastıkla karnını dengeleyebilirsin aslında
Benim de bayadir sut geliyo ama son zamanlarda daha fazla gelmeye basladi,tisortum falan acayip islaniyo,ama hep birinden geliyo biri bitince digerinden az az geliyo.Endiselenmiyorum tabi,normal cunku de dedigin gibi kiyafeti degistirmek zorunda kaliyosun.
Günaydın hanımlariyi geceler canım bende sut olayı cok nadır oluyor ama dunden berı gogsumun ıc kısımlarının kenarlarında yara oluşmaya başladı sankı cemberden ayrılıyormuş gıbı:18::18::18:
yan yatıyorum canım benım geçenlerde de hamıle yastıgı aldım ve ınanılmaz rahat
agrısız uyanmaya başladım
tatlim benim bebek bi yere yigiliyo gibi oluyo , yastigi koysam iyice sıkısacak gibi oluyor orda..bi rahat pozisyonu bulamadim malesef idare ediyoruz mecburen..
kizlar bu arada dogum yapacaginiz hastaneye karar verdiniz mi?? ben erdem, medicana arasindayim ama medipole de bakmak istiyorum erdeminde medicananin da sikayetleri var nette bilemedim..
günaydın herkeseee:) biz kızımla kahvaltımızı yapıyoruz, sonra da 1 saat oyalanıp çıkıcaz işten, bugün büyük gün kontrolümüz var :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?