2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
günaydın kader arkadaşlarım ve minik kuzucuklar:)

hepinize çok hızlı geçen , mutlu ve sağlıklı bir hafta diliyoruz kızımla.

bu hafta kontrolü olanların şimdiden gözü aydın, doya doya izleyin bebişlerinizi inşallah

biraz geçmişi okudumda sanırım bu dönemin en büyük şikayeti gece yatış olayı. Bende soluma yatıyorum ama gece bir uyanıyorum sırt üstü yatıyorum. Sola yatınca sanki kuzum oraya sıkışıyormuş gibi geliyor ama doktorların bir bildiği varki sola yatın diyorlar.
birde gece bir uyanıyorum o kadar sıcaklamışım ki nefes darlığı ile birleşince tekrar uyumak çok zor oluyor. geceleri artık kombiyi kapatmadan uyuyamıyorum.

neyse minik kuzularımız için sabrediceğiz , yeterki onlar sağlıklı olsun biz dayanıcağız 2-3 ay daha .

Günaydın kızlar :)
Gece uykusu bana da problem olmaya başladı ben sürekli soluma yatamıyorum,her uyandığımda sağdaysam sola soldaysam sağa dönüyorum ama bu dönüş hareketi çok zor oluyor..sanki bebek de içimde dönüyormuş gibi geliyor ve dönüşten sonrada uyanıyor :)) rahatsız ediyorum demekki paşayı napalım ikimiz de bi ortasını bulmak zorundayız :)

günaydın güzel anneler. burayı çok ihmal ettim.tatil boyunca giremedim. ben artık çok ağırlaştım kızlar.sizde de öyle mi? gece de hiç uyuyamadım. hep eksikler var kafamda, yapılcak işler. gece döndüm durdum.hiç uyuyamadım.şimdi de uykusuzluk, yorgunluk, halsizlik, pazartesi sendromu, tatilin bitişi...of offf(( bu cuma doktor kontrolümüz var. doktora hesaplatcaz bakalım.benim doğum izni başlıyorsa, artık okula gelmek istemiyorum:))

Günaydınn anneler

gece uyku problemi bende yaşıyorum hatta sabaha karşı tuvalete kalktım kalkış o kalkış 4:30 dan beri uyanığım :))

bebeklerden sonra uyku problemi olacağını biliyordum da öncesinde böyle olduğunu bilmiyordum yaww :)

günaydın güzel haftalar güzel göbekdaşlarım:)

su gibi sağlıkla geçen stressiz bir hafta olsun inşallahhhh

hepinizi öpüyoruzzzzzz kızımla

hepimizde aynı şikayetler varmış . Allah yardımcımız olsun. ama bebişin bir tekmesi yetiyo herşeyi unutmaya

aynen öyle onu hissettiğim an bütün ağrılarım diniyo sanki bisi sorcam bide oğlum içerde dönerken dışardan hissediorum artık karnım sertleşio hafif tatlı bi ağrı oluyo normalmi bu

Günaydııın, bizim de yarın dr randevumuz var ama babacık aradı izin alamayacakmış galiba olsun annecik ona gördüklerini anlatır
Ben en son druma aralık sonu gitmiştim arada detaylı vardı bakalım muayene ücreti değişmiş mi?

günaydın güzel anneler ve güzel kuzuları,nasılsınız?ben buruğum annemcim gitti cumartesi evler boş kaldı ayrı memleketlerde yaşamak ne kadar zor

o duyguy çok iyi bilirim ilk evime gelip gittiklerinde eve girememiştim( o yattıgı yer o terligi diye aglyıp durmuştum gurbet olmak çok zor (

geçmiş olsun canım Allah kolaylık versin , kendinide çok yıpratıp yorma sana diyim , kıymetinde olmuyo yorsanda yormasanda yaptı olmuyor canım.

Tunaydinlar ! Ben gece mide yanmasindan mahvoldum,uyuyamadim.Sabah 5 bucuk gibi artik bi zahmet uyumusum.Ilk defa boyle bi problem yasadim.Zaten bacak kramplari da cabasi ¨=s

merhaba kızlar
nasılsınız bakalım , cuma gecesinden çok kötü istifrar ettim , gebelikle alakalı değil çünkü hiç böyle birşey yaşamadım hayatımda yatarken ağzıma gelen acı nefesle beraber , beğazım yırtılırcasına su çıktı yaka yaka mafetti beni.
c.tesi acile gittik, antibiyotik ve ağrı kesici verdi doktor ,şimdilik iyi sayılırım fakat yinede çok halsizim ve ara ara öksürürken boğpazım yırtılıyor içeriden ve çalışmak zorundayım malesef.
siz dikkat edinde benim gibi hasta olmayın.
iyi haftalar hepinize :))

bende 48 le hamile kaldım boyumda uzun zayıfım ama evet zayıflar daha çabuk alıyor ben tartılmıyorum gerçi kendi kendime öyle karar verdim

Evet canım genelde zaten zayıf olanlar 7-8 kilo alıyor bu haftalarda ama balık etli yada kilolu olanlar daha az oluyor yani yine aynı hesap o yüzden çokta düşünmemek lazım

Canım sütyensiz yatma bence ayrıca alttan destekli sütyen takılmasını tavsiye ediyorlar ayrıca ben sağ yada sol tarafıma yatıyorum ama sağ tarafa daha çok yatıyorum.Banada sırt üstü yatma demişti dr um zaten sırt üstü nefesim daralıyor yatamıyorum.Sende sağına yada soluna yatmaya dikkat et süt meselesini takma bu haftalarda çoğu kişide gelmeye başlıyor ama sütyeni dediğim gibi kullanırsan daha rahat olur

çok geçmiş olsun canım.bence sen mideni üşüttün.o yuzden safra istifra etmiş olabilirsin..ayaklarını sıcak tut.bide nane limon mercanköşkü vs içebilirsin.hamileyken zararlı mı bilmiyorum bunlar ama..havalar biraz ısınsa da bizde rahatlasak artık..hepimiz dikkatli olalım kızlarrrr:18::18:

Bende dogru duzgun uyuyamiyorum dinlenemiyorum
Surekli ruyalar ruyalar dogumlar kiyafetler bebek odasi hersey o kadar cok buyumeye basladi ki zaman daraldikca
Zaten dondugum anda uyaniyorum tuvalete uyaniyorum soyle aksam yattim da sabah kalktim diyemedim 1 aydir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…