- 14 Ekim 2011
- 4.576
- 4.242
- 173
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #28.121
günaydın herkeseee:) biz kızımla kahvaltımızı yapıyoruz, sonra da 1 saat oyalanıp çıkıcaz işten, bugün büyük gün kontrolümüz var :)
hepimizde aynı şikayetler varmış . Allah yardımcımız olsun. ama bebişin bir tekmesi yetiyo herşeyi unutmaya
aynen öyle onu hissettiğim an bütün ağrılarım diniyo sanki bisi sorcam bide oğlum içerde dönerken dışardan hissediorum artık karnım sertleşio hafif tatlı bi ağrı oluyo normalmi bu
günaydın güzel anneler ve güzel kuzuları,nasılsınız?ben buruğum annemcim gitti cumartesi evler boş kaldı ayrı memleketlerde yaşamak ne kadar zor
selam kızlarrrrrrr 1 haftadır yoktum burda nerdeyse ..
kaynım kaza gecırdı acıl ızmıre gıttık yenı döndük suan durumu ıyı dıyelım ayagı kırık agrıları var detaya gırmıcem fazla
1 2 gune de kayınpeder kayın esı oglu falan bana gelıyorlar yanı yıne burda olmayabılırım
herkesın keyfı yerındedır inşallah
bende 48 le hamile kaldım boyumda uzun zayıfım ama evet zayıflar daha çabuk alıyor ben tartılmıyorum gerçi kendi kendime öyle karar verdim
selam kizlar, 2-3 gundur goguslerimden sut akiyor kendiliginden, bi bakiyorum bluzumde yuvarlak islakliklar bi islaniyor bi kuruyor..islak islak üsütüyo beni..bugun gögüs pedi koydum artik cunku kiyafetlerim batiyo..biliyosunuz pazartesi erken dogum sancim baslamisti ilac kullaniyorum acaba onunla mi baglantili yoksa evde sutyensiz yatiyorum kac gundur onunla mi alakali bilemedim..bi de kizlar dun ben cok kotu oldum, sanci icin kullandigim ilac nabzimi oyle yukselttiki kriz geciriyorum sandim neyse ilaci azaltttikda bugun insana döndum..dr sakin sirt ustu yatma dedi..ama ben hamileligim boyunca hic yan yatamadimsimdi 2-3 gundur yan yatmaya zorluyorum hem belim sirtim hem karnim agriyor geriliyor oyle zor ki..bebekte yana toplaniyor yan yatinca sanki hem bana hem bebege iskence siz nasil yatiyorsunuz ??
merhaba kızlar
nasılsınız bakalım , cuma gecesinden çok kötü istifrar ettim , gebelikle alakalı değil çünkü hiç böyle birşey yaşamadım hayatımda yatarken ağzıma gelen acı nefesle beraber , beğazım yırtılırcasına su çıktı yaka yaka mafetti beni.
c.tesi acile gittik, antibiyotik ve ağrı kesici verdi doktor ,şimdilik iyi sayılırım fakat yinede çok halsizim ve ara ara öksürürken boğpazım yırtılıyor içeriden ve çalışmak zorundayım malesef.
siz dikkat edinde benim gibi hasta olmayın.
iyi haftalar hepinize :))
Günaydınn anneler
gece uyku problemi bende yaşıyorum hatta sabaha karşı tuvalete kalktım kalkış o kalkış 4:30 dan beri uyanığım :))
bebeklerden sonra uyku problemi olacağını biliyordum da öncesinde böyle olduğunu bilmiyordum yaww :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?