2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Günaydın kızlar bizde tetenoz aşımızın 2. dozunu olduk bunuda atlattık şükür .Bu arada ev almaya karar verdik eşimle ama bir türlü hangisini alacağımıza karar veremedik ben bir tane beğendim ama biraz pahalı diye eşimede ısrar etmedim,gece rüyamda o beğendiğim evdeydik eşimle çok güzeldi hangi ev bize hayırlı olacaksa o ev olur inşallah

aynen öyle onu hissettiğim an bütün ağrılarım diniyo sanki bisi sorcam bide oğlum içerde dönerken dışardan hissediorum artık karnım sertleşio hafif tatlı bi ağrı oluyo normalmi bu
normal canım merak etme. oğluşum bazen kafa atıyo bazen totosunu dayıyo bazen durup kalıyorum baya baskı yapıyo

32. haftadan sonra hak edeceksiniz sanırım izni

gunaydin kizlar size sorum olacak.termometre alanlar almayi dusunenler kulaktan ,alindan veya klasik olani mi sectiniz?

merhabalar;
ben kızılötesi olanlardan aldım cocuğa dokundramdan uzaktan ölçüm yapıyor. ayrıca banyo suyu yemek vs gibi sıcaklıklarıda ölçüyor. çıcuklara dokundurunca rahatsız oluyorlarmış

çok geçmiş olsun canım

yaa kızlar bu butikbebe de yeni açılan en baştaki mağazanın içinde çilek görünümlü bir kıyafet var sizce erkeğe olur mu öle birşey erkek adamın çilek olmasında bir sakınca varmı:)))

hayırlısı olsun. inş içinize sinen bir ev olur. çarşıdan elma alıyor gibi anlatmışsın ne güzel...kolaylıkla alın güle güle oturun inşallah...

kızlar ben geceleri uyuyamamaya başladım, resmen evde nöbet tutuyorum, bebiş de sağolsun benimle ayakta:)) şuan o kdr uykusuzum ki akşam olsun die bekliyorum.. 3 ay kaldı 40. haftaya, doğumdan 1 ay önce izin alsam, daha 2 ay iş yerinde sürünücem böyle galiba:)) çok mu erken başladım ben uykusuzluğa

yaa kızlar bu butikbebe de yeni açılan en baştaki mağazanın içinde çilek görünümlü bir kıyafet var sizce erkeğe olur mu öle birşey erkek adamın çilek olmasında bir sakınca varmı:)))

Olmaz bence canım kız çocuğuna yakışır o kıyafet daha sonra daha güzel bişey çıkar ona bakarsın

hayırlısı olsun. inş içinize sinen bir ev olur. çarşıdan elma alıyor gibi anlatmışsın ne güzel...kolaylıkla alın güle güle oturun inşallah...

Yok canım nerde elma alır gibi alıcak aynı fiyata 3 tane ev var hepsinin farklı özelliği var ondan karar veremedik diyorum ama valla nasıl olacak ödemeye sıkıntı çekermiyiz almasakmı düşünüp duruyoruz hayırlısı artık

Maşallah son ayına kadar çalışabilecekler valla ben ay sonu izne çıkıyorum artık cok zorlanmaya başladım
Ben doktorumla konuştum sat a göre 32 . Haftanızın başladığı gun dogum iznine çıkabiliyorsunuz yada Dr izin kağıdı yazıyor en fazla 36. Haftaya kadar calisilabiliyormus.
Ben 28. Haftamda izne ayrılmış olucam sanırım
Şafak sayıyorum resmen :)

aaaa nasıl oluyor o 28. haftadaaaa benimki olmaz dedi düşük tehdidi yazmam lazım dedi onun içinde yatış göstermek gerekiyor falan olmaz dedi yani

aslında ben de 11 martta izne ayrılabiliyorum ama belki dayanabilirim 1 ay daha, doğumdan sonraya bırakmak daha mantıklı çünkü ama bu uyku işi nolcak bilmiyorummmm :))) :85: tekmeleri de maşallah hiç eksik olmuyo:))

Amaninnn kizlar aklinizi basiniza alin ve uyuyun!
Ne zamandir keyfi olarak yarim saat bile uyumadim Omer uyuyacak ki ben uyuyabileyim :)
9.aya kadar babasi ilgileniyor ben uyuyordum ya da tam tersi ama su an tam bir koala gibi yapisiyor bana
Uyursam da gelip sacimi cekiyor gogsumu acmaya calisiyor nerde olursam olayim iz suruyor resmen buluyor beni
Biz de dogumuma birkac ay kala ev alip 1.5ay kala tasinmistik
Hamilelik surecim boyunca da ev gezmistim
sonuc olarak ic ozellikleri asagi yukari benzer olsa daBaktigimiz en pahali evi aldik
Cunku:
Omer'in odasi 1 2civarina kadar gunes goruyor ogleden sonra ise gunes cekiliyor cayir cayir yanmiyor
Sitenin onunde yuruyus yollu boydan boya park var
Sitenin arkasinda da yuruyus yollu ve cocuk parkli kocaman bir yesil alan var
Sitenin binalari en dis duvara yerlestirilmis ici komple yesil alan
Ozetle cocuguma hava aldirmak icin arabaya binmeyi istemedim ve yola yakin evlerden egzoz nedeniyle uzak durdum
En buyuk etken anneme yakin olusu!
Ici masraf gerektiren daha uygun ve genis bir ev vardi hamileyken ve bebekle ugrasamayiz diye onu elemek zorunda kaldik
Gonlune gore olsun canim Rabbim kolayligin verir

Gule gule kullan cnm insallah gerek kalmaz
Omer gecen hafta ilk kez ateslendi 2farkli hastaneye goturduk acilde kulaktan rutin muayenede koltukaltindan olcuyorlar en dogrusu diye
Lazerli olanlarda yanilma payi var arada temas yok diye biliyorum degistirme sansin varsa bir dusun bence ama yoksa da yanina basit bir koltukalti aliverirsin
?zaten ates 38i gorunce insan ister istemez yollara dusuyor
Cilekli bir onlugumuz var ne zaman taksam oglumu kiz diye severler :)
Bence almaaa
Her bunye farkli tepki veriyor hamilelige o nedenle erken mi diye dusunme
Dogum yaklastikca enerjim cilginca artmisti benim
Doktorum hep yat dinlen dedi dinlemedim ahh uyku ahhhh cok ozledim seniii!!!!

şuan olayı bitirdin:)))) oğluşuma kız diyeni neler yaparım neler:)))

Merhaba arkadaşlar uykusuzluktan şikayet edenler olmuş benim tam tersi çok uyumaktan şikayetçiyim, bıraksalar hep uyuyacağım. Bu zamanları iyi değerlendirin kızlar doğduklarında deliksiz uykuya hasret kalacağız oğlum 2 yaşına gelene kadar uyku düzenimiz yoktu.

bende çok uyumak istiyorumm çalıştığım için olsa gerek diyorum

aaaa nasıl oluyor o 28. haftadaaaa benimki olmaz dedi düşük tehdidi yazmam lazım dedi onun içinde yatış göstermek gerekiyor falan olmaz dedi yani

Biz gecen ay konuştuk doktorumla benim sag elimde hamileliğe bağlı uyuşma var ve calışma hayatım cok etkileniyor
Kendim de zorlanıyorum bel ve bacak ağrıları ile dogum iznine çıkmıyorum ben suan 20 gun rapor yazabilirim dedi
1 hafta da senelik iznimden kullanacağım 28 e denkledik :))))
Ama Dr umun tamamen yardımcı olmaya calışması sayesinde çıkabiliyorum
Yoksa ortopedist ten rapor isteyecektim elim için

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…