2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

anladım cnm geçmiş olsun umarım önemli bir durum değildir, anladım benimki kafadan olmaz dedi yaa yoksa bende erkenden çıkmak istiyorumm izneee yoruluyorum artık gün boyu masada bile otursam

canım benimde doğum 18 mayıs gibi gözüküyor, cumartesi dr görüşücem 10 gün içerde senelik iznim var , dr raporumu 11 marta yazarsa cumartesi ve pazarıda çıkarırsam tam 10 gün senelik izin yapar yani bende 4 martta iş yerimden temelli ayrılacağım, çalışmayı düşünmüyorum bebeğime ben bakmak istiyorum Rabbim kısmet ederse.

anladım cnm geçmiş olsun umarım önemli bir durum değildir, anladım benimki kafadan olmaz dedi yaa yoksa bende erkenden çıkmak istiyorumm izneee yoruluyorum artık gün boyu masada bile otursam

inşallah şu doğum izni 6 aya çıkar da ben de 2 ay kala ayrılabilirim izne, çünkü acınacak hale geliyorum bazen, işim çok rahat aslında ama yine de ev gibi olmuyor

oturmak beni de çok yoruyor sağ göğüsümün altına ağrı giriyor o zaman ... ayaklarımı uzatarak oturmam lazım yada ayakta durmam lazım bu oğluş fena hırpaladı annesini 2 aydır :))) elimin uyuşması için doğumu beklicez geçmese ameliyat dediler kısmet artık

bende şuan çalıştığım yere dönmeyeceğim için erken kaçmaya çalışıyorum aslında :) hamilelik sırasında yeterince yıprattılar beni zaten ne kadar erken kaçarsam iyidir :)

inşallah şu doğum izni 6 aya çıkar da ben de 2 ay kala ayrılabilirim izne, çünkü acınacak hale geliyorum bazen, işim çok rahat aslında ama yine de ev gibi olmuyor

hükümetin çocuk teşviki için bu yasa kesin şartmış ama hala mecliste bekliyor tasarı ablam mali müşavir hergün kontrol ediyor sgk nın sitesini ama hiçbir gelişme yok ne yazıkki umarım bize de vurur. izinde olsak bile yasa çıkarsa yararlanabilecekmişiz

ev gibisi yok kızlar çünkü çok hırpalanıyoruz evin işleri , iş yeri e birde bizim yumurcakların oluşumun etkileri derken beden sahiden çok yoruluyoooor

geçmiş olsun tekrardan canm bizimkide öyle tekmeleme konusunda mastırını yapıp öyle gelecek yavrucum

merhaba arkadaşlar, moralim çok bozuk. bugün kontrole gittim. bebeğin kilosu iyi 1350gr ama doktor plesantada kireçlenme var erken doğum olabilir dedi. bide ben ben öyle yediklerime pek dikkat etmiyordum ne bileyim işte canım turşu isterse yiodum mesela.. doktor turşu fln yediğimi duyunca sanki dehşete kapıldı. aman uzak dur fln dedi.. tansiyonum da normal aslında. gebelikle ilgili şimdiye kadar (28 hafta) hiç bir sorun yaşamadım bulantım kusmam bile olmadı sadece çabuk yorulma ve halsizlik.. herşey bukadar normalken nasıl olurda erken doğum riski olabilir..
içinizde plesantayla ilgili böyle bir problemi olan var mı, yada bilgisi olan var mı,, iyi şeyler duymaya ihtiyacım var..(

geçmiş olsun canım Allah kolaylık versin , kendinide çok yıpratıp yorma sana diyim , kıymetinde olmuyo yorsanda yormasanda yaptı olmuyor canım.

ah nerde azcık ıs yaptım suan uyusam ancak rahatlarım alısverıse cıkıcam sımdıde

cok gecmıs olsun canım calısırken hersey ıkı katı zor

kızlar sızlerle muhabbetı ozledım ama kayınpeder ve dıger yatılı mısafırler gelıp gıtmeden rahat gıremıcem buraya arada cee yaparım

tursu ılk 3 ayda canım cektıgı ıcn bırkactane yıyordum ama ozel anneme az tuzda yaptırıp bol su ıle tuzunu alıyordum yerken
doktor bır sakıncası yok demıstı onun eısm sıkayet etmıstı benı doktora

bebişe gıden kordonda burda bırısının kıreclenme oldugunu duymustum canım ama sonradan ne oldu bılemıyorum
inşallah hıc bı sorun olmaz gununde vaktınde gelır yavrun kucagınaa

bu sorunu duymuştum ama sonuçlarının erken doğum olduğunu bilmiyordum , yediklerle ilgisi olduğunu düşünmüyorum hemen endişelenme allah korur bebişini zamanında gelir allahın izniyle

Allah kolaylik versin su ara misafir zor oluyor ama bi yandan da vakit cabuk gecer

ya benim gebeliğimin başladığı zamandan beri sürekli bir hapşırık ve burun akıntısı durumu mevcut,şimdi internetten biraz araştırdım da gebelik nezlesi diye birşey varmış bakmayın böyle rahat yazdığıma bu beni çok huzursuz ediyor , bütün sosyaliteni bitiriyor bir anda başlıyor hapşırıklar 5 6 defa bazen daha fazla sonrasında da burun akıntısı nasıl geçer diycem ama zannetmiyorum geçeceğini çekicem sanırım bunu doğuma kadar

Canım daha önce defalarca konuştuk aslında benim dr um 20. haftada öyle bir sorunum olmadığı halde tuzlu ve hamur işi yeme deme kilodan kaynaklı değil bu plesenta kireçlenmesi nedeniyle çocuğun en güzel protein ve süt ürünleriyle kilo alır bol bol onlarla beslen dedi bende eşimde yemeği pişirirken attığımdan tuzdan başka tuz atmıyorum salataya falan az kullanıyorum ilk zamanlar zor geldi ama alıştık artık kepek yada tam buğday ekmeği yiyorum hamur işi yiyorum ama kırk yılın başında canım isterse çokta sevmem zaten beslenmene dikkat edersen erken doğum gibi birşey yaşamassın hiç korkma.

Gecmis olsun canim benim yakin arkadasimin iki cocugundada plesantada kireclenme vardi tuzda sevmezdi olunca oluyo ama bi sorun yoktu ikiside yaklasik bir aya yakin 20 gun kala falan dogmustu hicbir problemleride olmadi allahin izniyle saglikla gelir bebisin kafana takma....

Selam kizlar benim karnim sert su aralar gerci iki gundur daha iyi gibi doktora gittik bakti hersey normal magnezyum verdi rahatlatir diye karinda sertligi bosvermeyin erken dogum sinyali olabilirmis simdilik bi sorun yok bizde allaha sukur bebislerimiz zamaninda gelsin insallah. Bu arada magnezyum ne guzel fanta gibi )) bebisimde 25+1 deydi gittigimizde 810 gr olmus canimmm kizim :) optuk sizi

Kızlar ben doğum yapan arkadaşlarıma ve hemşire olan arkadaşıma danıştım ve dijital bir ateş ölçer aldım çünkü diğerleri hem doğru ölçüm yapmıyor dediler hemde gereksiz o kadar para vermeye almak isteyenlere fikir olsun diye söyleyeyim dedim

Doktorunun verdiği kremin adı nedir lierach kullanıyorum ben çok memnunum anında kesiyor kaşıntıyı

bana doktorum sebamed ın nemlendırcısını onerdı en ıyısı bu dedı .eczaneyede sordum cok guclu bı nemlendırıcı dr dedı ..ama hıc kesmıor kasıntımı artık dayanmıorm resmen yolda yuruyemıorm elım sureklı karnımda catlamıcaksa bıle bukdr kasımaya catlıcak yanı herkes bısey soyluyor hangısını denıyecegımı sasrdım

Valla canım ben bebe yağı kullanıyordum sonradan katkısız vazelin ve kakao yağı aldım aktardan karıştırdım çok akşınıyordum bi ara hergün sürüyordum 2-3 haftadır hiç kaşıntım olmayınca sadece banyodan sonra sürmeye başladım ama bugün sağlık ocağındaki ebe hafiften kurumaya başlamışsın kremini ihmal etme dedi şimdi hergün sürmeye başlıcam yine

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…