- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #28.161
Biz gecen ay konuştuk doktorumla benim sag elimde hamileliğe bağlı uyuşma var ve calışma hayatım cok etkileniyor
Kendim de zorlanıyorum bel ve bacak ağrıları ile dogum iznine çıkmıyorum ben suan 20 gun rapor yazabilirim dedi
1 hafta da senelik iznimden kullanacağım 28 e denkledik :))))
Ama Dr umun tamamen yardımcı olmaya calışması sayesinde çıkabiliyorum
Yoksa ortopedist ten rapor isteyecektim elim için
Maşallah son ayına kadar çalışabilecekler valla ben ay sonu izne çıkıyorum artık cok zorlanmaya başladım
Ben doktorumla konuştum sat a göre 32 . Haftanızın başladığı gun dogum iznine çıkabiliyorsunuz yada Dr izin kağıdı yazıyor en fazla 36. Haftaya kadar calisilabiliyormus.
Ben 28. Haftamda izne ayrılmış olucam sanırım
Şafak sayıyorum resmen :)
anladım cnm geçmiş olsun umarım önemli bir durum değildir, anladım benimki kafadan olmaz dedi yaa yoksa bende erkenden çıkmak istiyorumm izneee yoruluyorum artık gün boyu masada bile otursam
anladım cnm geçmiş olsun umarım önemli bir durum değildir, anladım benimki kafadan olmaz dedi yaa yoksa bende erkenden çıkmak istiyorumm izneee yoruluyorum artık gün boyu masada bile otursam
canım benimde doğum 18 mayıs gibi gözüküyor, cumartesi dr görüşücem 10 gün içerde senelik iznim var , dr raporumu 11 marta yazarsa cumartesi ve pazarıda çıkarırsam tam 10 gün senelik izin yapar yani bende 4 martta iş yerimden temelli ayrılacağım, çalışmayı düşünmüyorum bebeğime ben bakmak istiyorum Rabbim kısmet ederse.
inşallah şu doğum izni 6 aya çıkar da ben de 2 ay kala ayrılabilirim izne, çünkü acınacak hale geliyorum bazen, işim çok rahat aslında ama yine de ev gibi olmuyor
inşallah şu doğum izni 6 aya çıkar da ben de 2 ay kala ayrılabilirim izne, çünkü acınacak hale geliyorum bazen, işim çok rahat aslında ama yine de ev gibi olmuyor
oturmak beni de çok yoruyor sağ göğüsümün altına ağrı giriyor o zaman ... ayaklarımı uzatarak oturmam lazım yada ayakta durmam lazımbu oğluş fena hırpaladı annesini 2 aydır :))) elimin uyuşması için doğumu beklicez geçmese ameliyat dediler kısmet artık
bende şuan çalıştığım yere dönmeyeceğim için erken kaçmaya çalışıyorum aslında :) hamilelik sırasında yeterince yıprattılar beni zaten ne kadar erken kaçarsam iyidir :)
hükümetin çocuk teşviki için bu yasa kesin şartmış ama hala mecliste bekliyor tasarıablam mali müşavir hergün kontrol ediyor sgk nın sitesini ama hiçbir gelişme yok ne yazıkki umarım bize de vurur. izinde olsak bile yasa çıkarsa yararlanabilecekmişiz
geçmiş olsun canım Allah kolaylık versin , kendinide çok yıpratıp yorma sana diyim , kıymetinde olmuyo yorsanda yormasanda yaptı olmuyor canım.
merhaba kızlar
nasılsınız bakalım , cuma gecesinden çok kötü istifrar ettim , gebelikle alakalı değil çünkü hiç böyle birşey yaşamadım hayatımda yatarken ağzıma gelen acı nefesle beraber , beğazım yırtılırcasına su çıktı yaka yaka mafetti beni.
c.tesi acile gittik, antibiyotik ve ağrı kesici verdi doktor ,şimdilik iyi sayılırım fakat yinede çok halsizim ve ara ara öksürürken boğpazım yırtılıyor içeriden ve çalışmak zorundayım malesef.
siz dikkat edinde benim gibi hasta olmayın.
iyi haftalar hepinize :))
merhaba arkadaşlar, moralim çok bozuk. bugün kontrole gittim. bebeğin kilosu iyi 1350gr ama doktor plesantada kireçlenme var erken doğum olabilir dedi. bide ben ben öyle yediklerime pek dikkat etmiyordum ne bileyim işte canım turşu isterse yiodum mesela.. doktor turşu fln yediğimi duyunca sanki dehşete kapıldı. aman uzak dur fln dedi.. tansiyonum da normal aslında. gebelikle ilgili şimdiye kadar (28 hafta) hiç bir sorun yaşamadım bulantım kusmam bile olmadı sadece çabuk yorulma ve halsizlik.. herşey bukadar normalken nasıl olurda erken doğum riski olabilir..
içinizde plesantayla ilgili böyle bir problemi olan var mı, yada bilgisi olan var mı,, iyi şeyler duymaya ihtiyacım var..(
merhaba arkadaşlar, moralim çok bozuk. bugün kontrole gittim. bebeğin kilosu iyi 1350gr ama doktor plesantada kireçlenme var erken doğum olabilir dedi. bide ben ben öyle yediklerime pek dikkat etmiyordum ne bileyim işte canım turşu isterse yiodum mesela.. doktor turşu fln yediğimi duyunca sanki dehşete kapıldı. aman uzak dur fln dedi.. tansiyonum da normal aslında. gebelikle ilgili şimdiye kadar (28 hafta) hiç bir sorun yaşamadım bulantım kusmam bile olmadı sadece çabuk yorulma ve halsizlik.. herşey bukadar normalken nasıl olurda erken doğum riski olabilir..
içinizde plesantayla ilgili böyle bir problemi olan var mı, yada bilgisi olan var mı,, iyi şeyler duymaya ihtiyacım var..(
ah nerde azcık ıs yaptım suan uyusam ancak rahatlarım alısverıse cıkıcam sımdıde
cok gecmıs olsun canım calısırken hersey ıkı katı zor
kızlar sızlerle muhabbetı ozledım ama kayınpeder ve dıger yatılı mısafırler gelıp gıtmeden rahat gıremıcem buraya arada cee yaparım
Doktorunun verdiği kremin adı nedir lierach kullanıyorum ben çok memnunum anında kesiyor kaşıntıyı
bana doktorum sebamed ın nemlendırcısını onerdı en ıyısı bu dedı .eczaneyede sordum cok guclu bı nemlendırıcı dr dedı ..ama hıc kesmıor kasıntımı artık dayanmıorm resmen yolda yuruyemıorm elım sureklı karnımda catlamıcaksa bıle bukdr kasımaya catlıcak yanıherkes bısey soyluyor hangısını denıyecegımı sasrdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?