- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #28.181
Valla canım ben bebe yağı kullanıyordum sonradan katkısız vazelin ve kakao yağı aldım aktardan karıştırdım çok akşınıyordum bi ara hergün sürüyordum 2-3 haftadır hiç kaşıntım olmayınca sadece banyodan sonra sürmeye başladım ama bugün sağlık ocağındaki ebe hafiften kurumaya başlamışsın kremini ihmal etme dedi şimdi hergün sürmeye başlıcam yine
Amaninnn kizlar aklinizi basiniza alin ve uyuyun!
Ne zamandir keyfi olarak yarim saat bile uyumadim Omer uyuyacak ki ben uyuyabileyim :)
9.aya kadar babasi ilgileniyor ben uyuyordum ya da tam tersi ama su an tam bir koala gibi yapisiyor bana
Uyursam da gelip sacimi cekiyor gogsumu acmaya calisiyor nerde olursam olayim iz suruyor resmen buluyor beni
Biz de dogumuma birkac ay kala ev alip 1.5ay kala tasinmistik
Hamilelik surecim boyunca da ev gezmistim
sonuc olarak ic ozellikleri asagi yukari benzer olsa daBaktigimiz en pahali evi aldik
Cunku:
Omer'in odasi 1 2civarina kadar gunes goruyor ogleden sonra ise gunes cekiliyor cayir cayir yanmiyor
Sitenin onunde yuruyus yollu boydan boya park var
Sitenin arkasinda da yuruyus yollu ve cocuk parkli kocaman bir yesil alan var
Sitenin binalari en dis duvara yerlestirilmis ici komple yesil alan
Ozetle cocuguma hava aldirmak icin arabaya binmeyi istemedim ve yola yakin evlerden egzoz nedeniyle uzak durdum
En buyuk etken anneme yakin olusu!
Ici masraf gerektiren daha uygun ve genis bir ev vardi hamileyken ve bebekle ugrasamayiz diye onu elemek zorunda kaldik
Gonlune gore olsun canim Rabbim kolayligin verir
Gule gule kullan cnm insallah gerek kalmaz
Omer gecen hafta ilk kez ateslendi 2farkli hastaneye goturduk acilde kulaktan rutin muayenede koltukaltindan olcuyorlar en dogrusu diye
Lazerli olanlarda yanilma payi var arada temas yok diye biliyorum degistirme sansin varsa bir dusun bence ama yoksa da yanina basit bir koltukalti aliverirsin
?zaten ates 38i gorunce insan ister istemez yollara dusuyor
Cilekli bir onlugumuz var ne zaman taksam oglumu kiz diye severler :)
Bence almaaa
Her bunye farkli tepki veriyor hamilelige o nedenle erken mi diye dusunme
Dogum yaklastikca enerjim cilginca artmisti benim
Doktorum hep yat dinlen dedi dinlemedim ahh uyku ahhhh cok ozledim seniii!!!!
ya benımde gecermı acaba yanı bu sekılde surerse yırtıcam karnımı kasımaktan cok zor bı durummus gercekten benm hıc yoktu 1 haftadr basladı karnım tırnak ızlerı ve kırmızı ızlerle dolu napıcam bılmıorm ..banada saglık ocagındakı ebe saf zeytın yagı sur dedı denedım cıldım hemen emdı yagı ama kasıntı devamettı
yaa kızlar bu butikbebe de yeni açılan en baştaki mağazanın içinde çilek görünümlü bir kıyafet var sizce erkeğe olur mu öle birşey erkek adamın çilek olmasında bir sakınca varmı:)))
Yok canım nerde elma alır gibi alıcak aynı fiyata 3 tane ev var hepsinin farklı özelliği var ondan karar veremedik diyorum ama valla nasıl olacak ödemeye sıkıntı çekermiyiz almasakmı düşünüp duruyoruz hayırlısı artık
kızlar dunden berı kasıgıma sancı gıırıp cıkıyo
genelde sagda bıcak batmaası gıbı bı sızlama 3*5 sanıye suruyo
gun ıcınde 7*8 defa oldu belkı.
Cok korktum artk nedır bu sızce yaaaa
yrn doktorumu arıcam offf
canim cok normal korkma bende de birkac hafta once oluyordu sagda
15 tane magnezyum ictim artik hic olmuyor
sorarsin yarin ama bence sorun yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?