2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ya benımde gecermı acaba yanı bu sekılde surerse yırtıcam karnımı kasımaktan cok zor bı durummus gercekten benm hıc yoktu 1 haftadr basladı karnım tırnak ızlerı ve kırmızı ızlerle dolu napıcam bılmıorm ..banada saglık ocagındakı ebe saf zeytın yagı sur dedı denedım cıldım hemen emdı yagı ama kasıntı devamettı

benim değiştirme imkanım yok ama coğu kişiyle konuştum banada onu önerdiler olmazsa bir tanede küçüklerden alırım ...
benim içimde bir alışveriş manyağı oluşmaya başladı kızlar kendime bişiy alamıyrum gereksiz yere para vermiyim doğumdan sonra bedenim nasıl olur bilmiyorum diyrum bebikim için bakıyorum bu sefer ama annemde alma diyor hediyede gelecek zaten çok oldu diyor..
şimdiden herşeyini alıp kenara koyasım var :S:S:S:

iyi akşamlar kızlar...dün gece bi sağa bi sola dönmekten uyuyamadım okulun ilk günü de çok yorucu geçti..uykusuzluk da cabası oldu..biraz sonra uyuyacağım herkes ii baksın kendine..öpüyorum sizi ve meleklerinizi...

Kaşıntı zaten yağı sürer sürmez geçmiyor bende de çok oldu kullandıkça zamanla kaşıntı geçiyor sen devamlı kullan bak belli süre sonra geçecek

Selam kızlar acilden geldim öğlenden beri sağ böbreğim ağrıyordu işten çıkınca fena oldum karnım belimde ağrımaya başlayınca annemle buluşup gittik acile.. Kan idrar tahlili filan bebeğin makat gelişi duruyor olmasından başka sıkıntı yok gibi uşutmedende olabilir dedi duramıyorum sancıdan halada ağrım var bu arada 6 ay doğum izninin yasalaşması için internetten BİMER e mail atın başbakanlık ilgileniyor mail bombardımanı yaparsak belki sesimiz duyulur inşallah...

hayırlısı olsun canım. bebeğin nasibiyle gelsin inşallah da alın evinizi. elma alır gibi de kolayca ödeyin canım

Niye herkes kaşınıyor ben kaşınmıyorum bende mi problem var kaşınan arkadaşlara bi sorum olacak çatlak oldu mu kaşınan yerlerinizde kaşınmanın sebebi olabilir mi

Bugun doguma hazirlik derslerinin 2.gunuydu.Bikac hareket ve nefes egzersizleri gosterdi hemsire.Ayrica bebege yogunlasip ona soylemek istediklerimizi soylemek icin kisa,terapi gibi bisey yaptik.Bunun disinda dogum zamani geldiginde hastanede yapilabilecek olan seylerden bahsettik biraz...Bu arada yeni bisey ogrendim.Dogumdan sonra belli egzersizler yapmak gerekiyomus rahimin falan tekrar duzelip eskisi gibi olmasi icin.Bilmeyen varsa paylasayim dedim.

iyi geceler hanımlar yogun bırgundu işten alışverıse gıt eve gel yerleştir yemek yap ye et toparlar derken ıyıce yoruldum
yatmadan bır bakayım dedım
inş herkes ıyıdırrr

kızlar dunden berı kasıgıma sancı gıırıp cıkıyo
genelde sagda bıcak batmaası gıbı bı sızlama 3*5 sanıye suruyo
gun ıcınde 7*8 defa oldu belkı.
Cok korktum artk nedır bu sızce yaaaa
yrn doktorumu arıcam offf

canim cok normal korkma bende de birkac hafta once oluyordu sagda
15 tane magnezyum ictim artik hic olmuyor
sorarsin yarin ama bence sorun yok

canim cok normal korkma bende de birkac hafta once oluyordu sagda
15 tane magnezyum ictim artik hic olmuyor
sorarsin yarin ama bence sorun yok

ay oylemı dersın everycım
neden oluyomuskı bu pekı
odum koptu acaba sancı dedıklerı bumu dıye
hanı nst de cıkan cınsten
bılmıyorum soracam dr a ama ıns dedıgın gıbı olagan bıseydır
artk ne gerekıyosa verır heralde
o sızladıkca ben tırsıyorum cnkuuu

selam kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl.benimkine kız gibi dediler ama henüz emin degilim cinsiyeti neki??? benim gibi belirsizlikte kalan varmı???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…