2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
günaydıın herkeslereeeeeeeeeeeeeeee
deli dana gibi döne döne uyuduysam da uykumu aldım sanırım bugün iyi hissediyorummmmm. ama oğluşun başı döndü sanırım sesi çıkmıyooo
zavallı kuzum uyuyamıyo geceleri. babası da gıcık uyandırıcam diyip duruyo. ya uyutmuyo beni sonra diyorum dinlemiyo. ee adam da haklı. çocuk onun sesini duyunca olmadığı kadar sert tekmeliyoooooooooo
herkesleri öpüyoruz oğluşumla

Günaydınn anneler

offf ne biçim bi geceydi sanki hiççç uyumadım pofff nasıl olacak böle böle bilmem...

dsde senin kız gibi benimki de h.sonu saydırıyordu 2 gündür bişi yok

Günaydınn anneler

offf ne biçim bi geceydi sanki hiççç uyumadım pofff nasıl olacak böle böle bilmem...

dsde senin kız gibi benimki de h.sonu saydırıyordu 2 gündür bişi yok

ya pazar günü çoşmmuştu dün birşey yok çok hafif oynuyor pazar günü eşimle sydık tekmeleri 130 sert olarak ama dün 1 tane bile yok sabahları onun tekmesiyle uyanıyordum bu sabhta ses yok poposunu ısırcam onun uyuz etti benı

bebeğimi kaybettim.
23. haftada bebeğimi suyumun erken gelmesiyle normal doğurdum doğduğunda yaşıyordu ama veda etti bize.Allahım sizlerin bebeklerini sağ-salim kucağınıza almayı nasip etsin inş.banada tekrar sağlıklı bir şekilde anne olmayı nasip etsin inş. bana bol dua edin kızlar.
beni listeden çıkarabilirsiniz

ah ah ben bu durumu hamile değilken bile yaşıyordum alerjim olduğu için, Hamilelikteki durumumu sorma gitsin.

Başın sağolsun cnm çok üzüldüm Allah en doğru zamanda sağlıklı bir evlat yollasın sana

Dünn eşim bim'den pilates topu almış ama kutunun içinden pompa çıkmamış adam da yazık ben gelene kadar koca topu ağzıyla şişirmiş. Almak isteyen varsa haber vereyim dedim 12,5 TL bugünden itibaren üzerine oturmaya başlayacağım. Gülsevdam söylemişti ama hatırlayamadım sadece oturmak yeterli mi yoksa yapılacak hareket filan var mı??
Bugün randevumuz var bu kadar ay oldu ben hala randevulara tırsa tırsa gidiyorum:18::18::18: İnş güzel haberlerle dönerim

ayyy başın sağolsun ya Allah peygamber sabrı versin...

günaydın herkese...annemde kaldığım için artık napıyorsunuz ne konuşuyorusnuz bakaamıyorum ..umarım hepiniz iyisinizidr.Allaha emanet olun

canım Allah sabır versin. ben önceki bebeğimi kaybetmiştim.çok ağır oluyor. ama Allah hayırlı zamanda hayırlı bir evlat nasip etsin inşallah...

çok üzüldüm canım. Allah sabırlar versin

başın sağolsun canım ağlıcam şimdi gözlerim doldu (( rabbim sabır versin hayırlısıyla en kısa zamanda bir bebeiş nasip etsin inşallah

Basınız sağolsun demekki sizin ve bebeğiniz için hayırlı bi vakit değilmiş demekki
Rabbim doğru zamanda kısmet etsin bebeğinizi inşallah
Allah sabırlar versin ...

Allah sabırlar versin, takdiri ilahi canım. İnşallah en yakın zamanda tekrar hamile kalırsın ve bebeğini sağlıcakla kucağına alırsın.

başın sağolsun çok üzüldüm canım..RABBİM bi daha böyle acı yaşatmasın inşallah...

Canım çok geçmiş olsun,çok üzüldüm..
Allah sabırlar versin umarım en yakın zamanda sağlıkla kucağına alacağın bir bebeğe yine hamile kalırsın..
Herşeyin hayırlısı diyelim,sana da hayırlı bir bebek için dua edelim..

çok üzüldüm canım, Allah size basırlar versin, hayırlısı olsun hepiniz için....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…