2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
basin sagolsun

Allah yardimcin olsun

tatlim kesin bana olan seyi soyluyorsun eminim
sag kasikta aniden igne batar gibi oluyordu sanci
ve dedigin gibi anlik briseydi saniye suruyordu ma aben korkuyordum
doktora gittigimde usgde hic problem gorunmuyordu
doktor da magnezyum ic bakalim naisl olacak dedi
cok etkili oldu bir kutu suda eritilenden ictim simdi cok rahatim hic oyle sikayetler olmuyor
sanci dedikleri bu degil ama annemin demesine gore belle karnin alt kismindan iki tarafli gelen siddetli agri sanci oluyor
oyle hafif hissettiklerimiz degil
ben de gecen acilde gecirdik gunu nst de hicbir agri cikmadi bana sorsan dogum sancisiydi :) bebegim karnimin alt kismina cok vuruyor salliyordu makat gelisi durdugundan
ama simdi yan dondu yavrum bacaklar solda yavas yava sdogum pozisyonuna giriyor

Canım basın sagolsun allahım sabır versın ıns hayırlı vakıtte tekrar nasıp eder.

Ins gonlunuzce bırgun yasarsınız oturdum mu kalcam batıyor bakalım ne kadar ıdare edebılecegım boyle canım hıcbır sey ıstemıyor eve gıdıp yatmak ıstıyorummmmm

Allah yardimcin olsun sabir versin insallah... Tekrar hayirli evlatlar nasip etsin Rabbim

Ins gonlunuzce bırgun yasarsınız oturdum mu kalcam batıyor bakalım ne kadar ıdare edebılecegım boyle canım hıcbır sey ıstemıyor eve gıdıp yatmak ıstıyorummmmm

Benim de oyleydi ama isyerindeki koltuguma ortopedik simit yastiklardan koydum coook rahat ettim tavsiye ederim

Günaydınnn güzel insanlaaar ve güzel melekkleeer
Baya uzun süredir buralara bakamıyorduk ama çok şükür bizler iyiyz
Umarım sizlerde çok ama çoookk iyisinizdir
Bugün ilk defa bir şeyle karşılaştım kii yarım saat oturduğum yerde kala kaldımm
Bebeğim bugun 5-10 saniye gibi titredi resmeen :44: Karnım zangır zangırrdıı
Üşüdü mü acaba :44::26: Sizde hiç oldu muu? Sanki göz segirir yaa pıt pıtt, saniyede atar aynı o şekilde (anlatabildim mi acep )

( çok üzüldüm allahen yakın zamanda sana tekrar anne olmayı nasip etsin saglıcakla büyütmeyi nasip etsin inşallah.neden dogumu ertelemediler bu durumda ertelerlerdi.devlet hastanesinde mi dogumu yaptın

Canım güzel meleğin mekanı cennet, Rabbim sana ve ailene sabır versin, meleğin sana şefaatçi olsun
En kısa zamanda sağlıkla kucağına alacağın evlatlar versin Allahım

hıçkırık tutmuştur canım, dr. öle demişti bana hıçkırık tuttuğu zaman aralıksız seyrme gibi olurmuş:)

PekBiCici belki hıçkırmıştım bebiş.. oluyomuş ya öyle (=

yoksa onlar bulundukları yerde ne üşürler ne acıkırlar.. süpper emniyetli, süpper imkanlara sahip bi yerde hazırlanıyo dünyaya keratalar =D

hıçkırık tutmuştur canım, dr. öle demişti bana hıçkırık tuttuğu zaman aralıksız seyrme gibi olurmuş:)

aaaaa öyle mii Hıçkırık öyle bişey mi Oyy yerim ben onun hıııkk hıııkk hıçkırıklarınıı
Bende duş yapıp cıkmıştım üşüdü mü acaba diye vicdanımın cahilliğini eğitmeye calısıyorum sabahtan beri
Teşekkürler canım

5 yıldızlı otel konaklama gibi diyorsun yanii
Amaan amaann onlar hepiyi olsunlardaaa başka şey istemez bu gönül canım
Annesii kurban olsun hıçkırığınaa minik faremin

ayyy allahım güldürdün beni:) üşümez korkmaa:) sen üşütütp hasta olmada....

Niye herkes kaşınıyor ben kaşınmıyorum bende mi problem var kaşınan arkadaşlara bi sorum olacak çatlak oldu mu kaşınan yerlerinizde kaşınmanın sebebi olabilir mi

Yok canım ben 1-2 ay önce kaşıntım oldu 1-2 hafta kadar ama çatlak falan olmadı ama ben zaten göbekten pıhtılaşma için iğne kullanıyorum vurulduğum yerler iyileşirkende hafif kaşıntım oluyor banyolardan sonra vazelin sürüyorum yinede

ayyy allahım güldürdün beni:) üşümez korkmaa:) sen üşütütp hasta olmada....

Valla cumartesi günüde öyle duş alıp cıktım aksam aksam şimdide böylee etlerim hala ısınmadı buz gibi, eşim cumartesi sen bir hasta ol ben sana ozaman soracağım dedii
Bana hala ateş basmaları gelmedi yahuu :44: Benim hormonlar tümden kaçtı herhaldee ne öyle ateş ne böyle ateş yok

Son düzenleme:
basın sagolsun allah bu acıyı bır daha yasatmasın.acın var belkı sorulmaz ama bende rahım problemlı dıkısımde yok hep korkum erkenden dogum yapmak senın bır belırtın olmusmuydu affına sıgınarak soruyorum.

Hıçkırık tutmuş olabilir canım

Sema77;Başınız sağolsun,Rabbim kendi sabrından versin size.

Ne söylesem acınız hafiflemez biliyorum ama İnşallah Rabbim size evladınızın acısını azaltacak bir evlat nasip eder İnşallah

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…