- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #28.241
Hıçkırık tutmuş olabilir canım
selam kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl.benimkine kız gibi dediler ama henüz emin degilim cinsiyeti neki??? benim gibi belirsizlikte kalan varmı???
bebeğimi kaybettim.
23. haftada bebeğimi suyumun erken gelmesiyle normal doğurdum doğduğunda yaşıyordu ama veda etti bize.Allahım sizlerin bebeklerini sağ-salim kucağınıza almayı nasip etsin inş.banada tekrar sağlıklı bir şekilde anne olmayı nasip etsin inş. bana bol dua edin kızlar.
beni listeden çıkarabilirsiniz
Yok canım ben 1-2 ay önce kaşıntım oldu 1-2 hafta kadar ama çatlak falan olmadı ama ben zaten göbekten pıhtılaşma için iğne kullanıyorum vurulduğum yerler iyileşirkende hafif kaşıntım oluyor banyolardan sonra vazelin sürüyorum yinede
ah ah ben bu durumu hamile değilken bile yaşıyordum alerjim olduğu için, Hamilelikteki durumumu sorma gitsin.
bebeğimi kaybettim.
23. haftada bebeğimi suyumun erken gelmesiyle normal doğurdum doğduğunda yaşıyordu ama veda etti bize.Allahım sizlerin bebeklerini sağ-salim kucağınıza almayı nasip etsin inş.banada tekrar sağlıklı bir şekilde anne olmayı nasip etsin inş. bana bol dua edin kızlar.
24.cü haftada hala öğrenemediniz mi cinsiyetini ben olsam doktor doktor gezerdim hele bide ikinci bebek ben bile meraak ettim valla
Başınız sağolsun Rabbim en kısa zamanda yeniden nasip eder bu acıları unutursunuz inşallah
Anladım canım ben de kaşınmıyorum merak ettim krem yağ falan sürmüyorum cildim yağlı zaten yeterince kuumayınca kaşınmıyor herhalde
ben yağ ve krem sürmesem bende kaşınıyorum yırtılmaktan da korktuğumdan sürekli nemli tutuyorum karnımıı küf tutucamm yakındaa
bebeğimi kaybettim.
Dünn eşim bim'den pilates topu almış ama kutunun içinden pompa çıkmamış adam da yazık ben gelene kadar koca topu ağzıyla şişirmiş. Almak isteyen varsa haber vereyim dedim 12,5 TL bugünden itibaren üzerine oturmaya başlayacağım. Gülsevdam söylemişti ama hatırlayamadım sadece oturmak yeterli mi yoksa yapılacak hareket filan var mı??
Bugün randevumuz var bu kadar ay oldu ben hala randevulara tırsa tırsa gidiyorum:18::18::18: İnş güzel haberlerle dönerim
bebeğimi kaybettim.
dıyecek bi şey bulamıyorumRabbim hayırlı bir vakıtte saglıkla anne olmanı nasıp etsin inşallah .. basınız sağolsun
canım ashanura yazdıgım mesajı daha once aynen kopyalıyorum
ustune dık otur bacaklar acabıldıgın kadar acık olcak ayaklar yere degıcek ılerı gerı yada oryantal yapar gıbı kalcayı döndürme
bunları yapıp nefes egsersızıyle bırlestırebılırsın ve bacaklar acık pozısyonda oturabıldıgın kadar otur ben 1 saat ıle basladım bırde
vajı kasların sıkıyorum o sekılde otururken mıs gıbı kergel egsersızı hem dogumda cok buyuk kolaylık oluyor hemde dogumdan sonra
normal sezeryan farketmez vucudun toparlanması ıcın cok ıse yarıcak pılates topu
bırde duvara topu dayayıp sırtını topa verıp topla beraber asagı comelıp kalkma ıc bacak kasları kuvvetlenıyor
nefes egsersızıyle beraber yapılıyor bunlar kılo verme spor degıl hepsı vajı kasları kuvvetlendırme sancı esnasında daha dayanıklı olmak ıcın
bu yaptıklarımız hem normal dogumda vajınal kesık rıskını azaltıyor hem sancı esnasında dayanmayı ıkınmayı guclendırıyor bırde ben masada degıl yere comelıp arkadan esım yada bırı tutuyor oyle dogum yapmak ıstıyorum doktorumla konusucam perıne kesıgı en az olan yontem o ve bebegın en kolay dogdugu bu egsersızler ondada cok ıse yarıyo
bebeğimi kaybettim.
slm kızlar ya sıze bısey sorucam son gunlerde gecelerı yatmakta cok zorlanıyorum bıde sankı altta bı agırlık hıssedıyorum ayaga kalkarken cok zorlanıyorum hanı derler ya agırlastım dıye boyle bıseymı yoksa anormallıkmı var daha erken degılmı yaaa hepınıze hayırlı ve saglıklı hamıleleıkler....
Kizlar maltofer fol demir ilaci kullanip afedersiniz ishal olaniniz var mi yani ben nerdeyse hic hap kullanmadim bunu ictim iceli ishal oldum biraktim yeni toparlandim doktor kan degerime bakmadan yazmisti hemoglobin 11.7 cikti sanki dusuk degil gibi her gun pekmez tuketiyorum konusamadim doktorla biraktim ama ilaci yan etkisinde ishal yaziyoduzaten surekli tuvaletteyim bide bu cikmasin basima
Kizlar maltofer fol demir ilaci kullanip afedersiniz ishal olaniniz var mi yani ben nerdeyse hic hap kullanmadim bunu ictim iceli ishal oldum biraktim yeni toparlandim doktor kan degerime bakmadan yazmisti hemoglobin 11.7 cikti sanki dusuk degil gibi her gun pekmez tuketiyorum konusamadim doktorla biraktim ama ilaci yan etkisinde ishal yaziyoduzaten surekli tuvaletteyim bide bu cikmasin basima
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?