- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #28.261
bende maltofer kullanıyorum canım 3 aydır bende ishalim ama çok şiddetli değil,bence bırakma ilacı kabız olmaktan iyidir 1 çok arkadaşımız tuvalete çıkamamaktan şikayet ediyo hem doğuma kadar doğumdan sonra da 1 süre kullanıcaz bu ilacı
bebeğimi kaybettim.
23. haftada bebeğimi suyumun erken gelmesiyle normal doğurdum doğduğunda yaşıyordu ama veda etti bize.Allahım sizlerin bebeklerini sağ-salim kucağınıza almayı nasip etsin inş.banada tekrar sağlıklı bir şekilde anne olmayı nasip etsin inş. bana bol dua edin kızlar.
beni listeden çıkarabilirsiniz
Değerin tabiki düşük canım benim hap kullanmadığım değerim 12,6 olduğu halde bu haftalarda birden o kan değeri düşüyormuş o yüzden kullan dedi senin zaten hafiften düşük mutlaka kullan ben oeferon hap kullanıyorum ne ishal ne kabız yapmadı
bende maltofer kullanıyorum canım 3 aydır bende ishalim ama çok şiddetli değil,bence bırakma ilacı kabız olmaktan iyidir 1 çok arkadaşımız tuvalete çıkamamaktan şikayet ediyo hem doğuma kadar doğumdan sonra da 1 süre kullanıcaz bu ilacı
Canım tabiki ishalde kabız kadar zararlı devamlı sıvı kaybediyorsun ayrıca bunlar ilaçların yan etkileri yani dr sorup ilacı değiştirmek gerekiyor fazla değil zararı yok demek olurmu hiç bence bu durumu dr danışıp halletmek lazım
kızlar şu ana kadar kaç kilo aldınız
hepinizden Allah razı olsun.Rabbim kimseye böyle acı yaşatmasın.
bana doktorum sebamed ın nemlendırcısını onerdı en ıyısı bu dedı .eczaneyede sordum cok guclu bı nemlendırıcı dr dedı ..ama hıc kesmıor kasıntımı artık dayanmıorm resmen yolda yuruyemıorm elım sureklı karnımda catlamıcaksa bıle bukdr kasımaya catlıcak yanıherkes bısey soyluyor hangısını denıyecegımı sasrdım
Kizlar maltofer fol demir ilaci kullanip afedersiniz ishal olaniniz var mi yani ben nerdeyse hic hap kullanmadim bunu ictim iceli ishal oldum biraktim yeni toparlandim doktor kan degerime bakmadan yazmisti hemoglobin 11.7 cikti sanki dusuk degil gibi her gun pekmez tuketiyorum konusamadim doktorla biraktim ama ilaci yan etkisinde ishal yaziyoduzaten surekli tuvaletteyim bide bu cikmasin basima
tatlim kesin bana olan seyi soyluyorsun eminim
sag kasikta aniden igne batar gibi oluyordu sanci
ve dedigin gibi anlik briseydi saniye suruyordu ma aben korkuyordum
doktora gittigimde usgde hic problem gorunmuyordu
doktor da magnezyum ic bakalim naisl olacak dedi
cok etkili oldu bir kutu suda eritilenden ictim simdi cok rahatim hic oyle sikayetler olmuyor
sanci dedikleri bu degil ama annemin demesine gore belle karnin alt kismindan iki tarafli gelen siddetli agri sanci oluyor
oyle hafif hissettiklerimiz degil
ben de gecen acilde gecirdik gunu nst de hicbir agri cikmadi bana sorsan dogum sancisiydi :) bebegim karnimin alt kismina cok vuruyor salliyordu makat gelisi durdugundan
ama simdi yan dondu yavrum bacaklar solda yavas yava sdogum pozisyonuna giriyor
valla ben de haftasonu ilk defa elevitin yanında demir ilacı aldım, ferro, tüm gün tuvaletteydim, bu vitaminler dengeyi bozuyo ama zararlı olduğunu düşünmüyorum, gün aşırı içmekte fayda var, bi de magnezyum aldım onu da gün aşırı içicem, 28. haftadayım ve en lzm olan şeyler bunlar..
çok aşırı değilse bence değiştirme, zaten az kaldı doğuma, bence yenisine alışmak da zor ama yine de söyle doktoruna tabi, bi de ben arasıra kalsiyum sandoz içiyorum suda eriyenden yine, bu aralar çok lazım malum..
selam kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl.benimkine kız gibi dediler ama henüz emin degilim cinsiyeti neki??? benim gibi belirsizlikte kalan varmı???
valla ben de haftasonu ilk defa elevitin yanında demir ilacı aldım, ferro, tüm gün tuvaletteydim, bu vitaminler dengeyi bozuyo ama zararlı olduğunu düşünmüyorum, gün aşırı içmekte fayda var, bi de magnezyum aldım onu da gün aşırı içicem, 28. haftadayım ve en lzm olan şeyler bunlar..
Evet ilaclarin yan etkisi cok kotu, bende magnezyum iciyorum severek ictigim tek ilacfanta gibi. Doktoruma ulasamadim ulasinca sorucam degistirir belki ilaci.
Tesekkurler canim bi konusayim bakalim. Kalsiyum dogal yollardan baya aliyorum yumurta sut peynir yogurt yesil sebzeler doktorda bisi vermedi simdilik insallah saglikla zamaninda gelir bebislerimiz hersey onlar icin normalde bole bi yan etkiyi onemsemem bole olunca basim agrisa panik oluyorum elimde degil
canım benım agrılar kendı bel problemlerımden dolayı oluyorBenim de oyleydi ama isyerindeki koltuguma ortopedik simit yastiklardan koydum coook rahat ettim tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?