2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Canım tabiki ishalde kabız kadar zararlı devamlı sıvı kaybediyorsun ayrıca bunlar ilaçların yan etkileri yani dr sorup ilacı değiştirmek gerekiyor fazla değil zararı yok demek olurmu hiç bence bu durumu dr danışıp halletmek lazım

canım ne denirki bu durumda..başın sağolsun .... mekanı cennet zaten ...

Himm anladim canim bu deger benimde hap kullanmiyorkenki degerim yaklasik 3 gun onceki deger 3 gun kullandim mafoldum zaten su ara tuvalet ihtiyaci cok bi de bu durum su icmeye korkuyorum doktora bi sorayim tesekkurler

Yani yapiyo ishal.... Ya ikiside zor canim ya tuvalete baglandim :) ishalden dolayi cok su tuketiyorum mafoldum bi doktoru ariyim yazicam burdan ne dedi . Tesekkurler canim

Ameliyattaymis benim doktor bu aralar catir catir dogurtuyo ulasmak zor :)) cok acil bisey olunca ariyom cepten sagolsun aciyo yarin ararim artik

aşırı ishal olsam tabi ki ilacı değiştiririm ama şimdi ayıp olcak öyle vıcık vıcık ishal değil o yüzden ben şikayetçi değilim ,yoksa tabi ki ishalde kötü kabızda ama bol su içerek arayı kapatmaya çalışıyorum

huzurlu35 eğer sen öyle su gibi ishalsen doktorun değiştirir ilacını

hepinizden Allah razı olsun.Rabbim kimseye böyle acı yaşatmasın.

canım benım o kadar uzuldumkı
rabbım bol bol sabırlar versın sana ve aılene
ınsallah en hayırlı zamanda tekrardan evlat sahıbı olursun
allah yardımcın olsun...

kesinlikle vaselin sıvı kullan, farkı göreceksin bende de çok oluyordu ama kesildi birden bire:)

valla ben de haftasonu ilk defa elevitin yanında demir ilacı aldım, ferro, tüm gün tuvaletteydim, bu vitaminler dengeyi bozuyo ama zararlı olduğunu düşünmüyorum, gün aşırı içmekte fayda var, bi de magnezyum aldım onu da gün aşırı içicem, 28. haftadayım ve en lzm olan şeyler bunlar..

sanada gecmıs olsun ya acıllık olmussun baksana habrım yok
sabah aradım dru aynı tarıf ettım kasıkta ıgne batması gıbı oluyo dedım
dınlenınce gecen bı sancımı dedı
dun hakkaten yatarken pek olmadı.
dedıkı tarıf ettıgın yerde baglar var ve onlar suan gerıldıgı ıcın sancı yapıyor
muhtemelen kendını yorduysan gerılen bagları zedelemıssındır o agrı yapar
dınlenmeye bak dedı.
Belkı gel der dıyodum ama onemlı gorsen sanırım cagırırdı dımı
Inanıcaz mecburrr
haftaya seker yukl ıcın gıdıcem ozamn belkı bısı verır devam ederse
ben smdı gezmelere bı ara vereyım barı
cıdden bu ara baya gezıp yoruldum.
Bu sıpalar bızı korkutmasa boyle ah ahh
sancı dedıklerı asıl nasıl bısey ılerde gorecez bakalım

Evet ilaclarin yan etkisi cok kotu, bende magnezyum iciyorum severek ictigim tek ilac fanta gibi. Doktoruma ulasamadim ulasinca sorucam degistirir belki ilaci.

çok aşırı değilse bence değiştirme, zaten az kaldı doğuma, bence yenisine alışmak da zor ama yine de söyle doktoruna tabi, bi de ben arasıra kalsiyum sandoz içiyorum suda eriyenden yine, bu aralar çok lazım malum..

Tesekkurler canim bi konusayim bakalim. Kalsiyum dogal yollardan baya aliyorum yumurta sut peynir yogurt yesil sebzeler doktorda bisi vermedi simdilik insallah saglikla zamaninda gelir bebislerimiz hersey onlar icin normalde bole bi yan etkiyi onemsemem bole olunca basim agrisa panik oluyorum elimde degil

kızlar aranızda hiç mide ağrısı çeken oldu mu ?
hani bişey üzülünce midene vurur ya öyle ben bütün gün o ağtıyla dolaştım sadece yatınca geçiyodu acaba hamilelikle alakalı mı bilen var mı aranızda

selam kızlar nasılsınız bebişleriniz nasıl.benimkine kız gibi dediler ama henüz emin degilim cinsiyeti neki??? benim gibi belirsizlikte kalan varmı???

canım bizde 18.haftada doktor baktı cinsiyetine direk kız dedi sonra bacaklarının arasında kordon dolu erkekte olabilir dedi 23.haftalıkken ayrıntılıya girdik dedik bize cinsiyetini göstermiyo hala öğrenemedik o zaman kesin kızdır dedi baktı aa erkekmiş dedi şaşırdı bizde şaşırdık bütün belirtiler erkekti bizim oğlan bütün belirtileri yıktı bakalım senin bebeğin cinsiyeti neymiş merak ettim

Evet ilaclarin yan etkisi cok kotu, bende magnezyum iciyorum severek ictigim tek ilac fanta gibi. Doktoruma ulasamadim ulasinca sorucam degistirir belki ilaci.

magnezyumu şikayetleriniz çok olduğunuz içinmi başladınız arkdşlr benim çok sık değil bazaen bcapıma kramp gryo brde temzlık yprsam kmklerm ağrıyo ama normalde ağırmıyor sizde ne gbi şikayetler vrdı ?

Bende hap olarak kalsiyum kullanmıyorum günde 2 bardak süt yoğurt peynir yumurta yeşil yapraklı sebze mutlaka yiyorum o yüzden dr umda gerek görmedi.Demir ilacınıda dr yenisini verirse ona alışmakta zor demiş arkadaş ama ilaca alışmak diye birşey yok ki ya yan etki yapar yada yapmaz mesela benim ilacım ne ishal nede kabız yaptı ama magnezyum ilacım ishal yapmıştı başka kullanmaya başladım şimdi onunlada bir sorunum yok sende sorarsın önemli değil derse devam edersin ama herşeyden dr un haberinin olması lazım bence sonra neden söylemedin demesindense şimdiden herşeyi sormak en iyisi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…