2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
kızlar kaşıntı ve catlak ıcın eczacım bella b tummy honey butter dıe bı krem onerdı 75 lıraya aldım hemen gelınce surdum cok yaglı bı krem ısalhh ıse yarar garantı verıorum dedıama bakalım...benmı cok takıorm bu catlak kasıntı olayını bılmıorm ama hem ctlagın gerı donusu yok hemde kasıntım dayanılmaz boyutlardaydı yolda yuruyemez hale geldım uyuyamıorm bıle cok zor durumdayım bakalım bu ıse yarayacakmı..kullanan varmı bu kremden ?

ben de cok dolasiyorum deryacim baya yoruyorum kendimi
gunluk 1 saat tempolu yuruyusum var ama onun haricinde de carsida magzalara bakarek dolasarak baya zaman geciriyorum
dinlenince geciyor mu bak bir de cok rahatsiz olursan gidersin
ben cok kafaya takmistim acile gittim idrar testi yapildi temiz cikti
sonra nstye baglandim sanci yok normal
sonra doktor geldi usg yapti o da normal bahane ile bebegim nasil onu duydum :)
o gunden sonra yasadigim seylerin normal oldugunu anladim simdi daha rahatim

yok canim ben vazelin, arada zeytinyagi ve her gun de bebe yagi kullaniyorum
baska urun almadim dusunmuyorum bunlar ise yariyor bende catlak olmadi

canım benim karnımda ara ara sertlik oluyor diye doktorum verdi rahatlatır diye

yanlış anlama canım ama bu tarz pahalı kremler bana biraz para tuzagı gibi geliyor. çatlaklara gelince bence yapıyla alakalı bütün gün yaglan cıkacaksa cıkıyor yada hiç sürme cıkmayacaksa cıkmıyor cevremde çok örnegini gördüm.. bu konuda yapılabilecek tek şey vücudu ara ara nemlendirmek bu da en güzel banyodan sonra olur, bebe yağı ve vazelin pratik çözümler bende bunları kullanıyorum şimdilik birşey yok inşallah olmaz

selam kızlar aklıma takıldı bebek bezi olarak ne almayı düşünüyorsunuz malum ilk aylar allah bilir günde kaç tane değiştircez sıpalar doldurcaklar sürekli benim çevremde şu bim deki çocuk bezini kullanan arkadaşlarım gayet memnun sanırım bende onu deneyecegim hem baya bi ekonomik şu aralar aklımda ara ara market alışverişlerinde bi paket atmak lazım sepete

Benim cok çatlağım oldu devamlıda nemlendirdiğim halde ama olsun artık yapcak bişi yok oğlum için katlanırım napalım tek sıkıntımız bu olsun :-D :-*

tatlım benim kuzenim kullandı hiç memnun kalmadı hiç emmio belinden çıkıo nevar neyok dedi molfix düşünuorum bende

Merhaba kızlar

moralim bozuk işyerinde birlikte çalıştığım arkadaş devamlı nette olduğumdan gelip geçerken millet görüyor arkandan konuşuyor dedi (

yapacak fazla bi işim yok çünkü bi bayanın sorumluluğundayım o da hamile olduğumdan hiçç ses etmez ben arada ona yardım edebildiğim ölçüde yardım ederim... nete sadece bu forma girmek yada bebek malzemelerine bakmak için girerim... çok abartıyor olabilirim ama en çok üzüldüğüm o kadar kişinin arkamdan konuştuğu pofff (

o arkadaşa da söyledim artık şurada sayılı vaktim var onu doldurmak için bekliyorum hani anlayışlı olsunlar diye ama erkek işte ne anlarlar kiiii

bebeğim için canımı sıkmak istemiyorum daha doğrusu canım sıkıldıkça o hafiften kendini hissettiriyor benim de gözümden yaşlar süzülüyor artık neye ağladığım bile belli değil yani...

şu doğum iznini de uzatmadılar ki hemen 32.haftada izni alıp kaçsam Rabbim yardım eder inşallah...

merhaba kizlar ev yerlestirmeydi vs derken bayadir giremiyorum ,neler ysptiniz bakayim?ben de cumartesi bebegimi gormeye gidicem dr a baski yapicam usg yap diye bakalim ne diyecek?gerci sunun surasinda 10-12 hafta kaldi belki bir kere de olsa gosterir

Ya ben doğum yapan arkadaşlara sordum ya molfix yada prima alıcam, huggiesin indirim kuponu vardı bende ama yenidoğan bezleri sarmıyomuş bebeği o yüzden ondanda vazgeçtim.

ben cok israr edince dayanamiyordu doktorum umarim seninki de gosterir
yuzunu gor biraz mutlu olursun kocaman oldular simdi elleri yuzleri belirgin
doguma kadar iki kere yapsin iste

öncelikle Sema77 canım Allah birdaha yaşatmasın bu acıyı..hayırlısıyla en yakın zamanda tekrar hamile kalıp alırsınız kucağınıza inşallah canım benim...

Çatlak ve bebek bezi var gündemde sanırım bir de magnezyum filan...çatlak için ben yağ karışımı kullanıyorum ama neredeyse haftada 1-2 kez soğuk havalardan..karnımda daha başlamadı ama göğüslerimde haritaya döndüğüne göre orda da olur heralde(
Bebek bezi için şimdiden stok yapmayı düşünüyodum ama bebeğe allerji yaparsa değiştiştirmek gerekir elinde fazla kalmasın dediler bilemedim bende ne yapsam

Magnezyumda bi ara bikaç damla kanama olunca dr rahim için içebilirsin demişti aa 2 ayda 2 tane içtim 1'ini bugün :) kramplara iyi geliyorsa devam edeyim ya gece her yanım ağrıyo kemiklerime balyozla vurmuşlar gibi eee kocişşte olmayınca ovacak kimsede yok kütle gibi bi sağa bi sola dönüyorum işte...

İnşallah hepiniz çooook iyisinizdir...Öptüm sizi

merhabaaaaaa
evettt ben sahalara döndum artk ınsallah buradayımmçok ozledım buraalrı

sema 77 canım allah sana sabır versın bır daha aynı acıyı yasatmasın ınsallah sozun bıttıgı yer olsa gerek

var oyle ınsanalr goya senı uyarmak ısterler ama ınceden laf dokundururlar syaılı gunun varmıs zaten bosver cnm

Banada sakın bez stok falan yapma dediler zaten yenidoğandan 1 paket alıyormuşsun sonra bebeğin kilo alışına göre bezin boyutuda değişiyormuş almak istersen canbebenin alt açmaları var onlardan al demişti ha birde unibaby nin yenidoğan mendillerinden onları almaya başlıcam yavaş yavaş bakalım en iyi stok onlarmış devamlı kullanılıyormuş

Benim on gun boyunca kanamam oldu konyada ozel farabi hastanesi mehmet bardakciya gittim enfeksiyon var dedi fitil verdi ama hic faydasi olmadi suyum geldi ve bebegimi durduramadilar dogdu

Ben doktara kramplarım oluyo dyince magnezyum iç dedi ama benimkiler çok rahatsız edici değil şimdilik o yüzden almadım.

Benim on gun boyunca kanamam oldu konyada ozel farabi hastanesi mehmet bardakciya gittim enfeksiyon var dedi fitil verdi ama hic faydasi olmadi suyum geldi ve bebegimi durduramadilar dogdu

Yani benim arkadaşımda 2 aylıktan beri hep kanamalı 10 günde bir hastaneye yatıyormuş aramızda tam 1 ay var işte oda 6 aylık oldu enfeksiyon yüzünden böyle birşey olduğunu duymamıştım Allah sabırlar versin inşallah en kısa zamanda sağlıkla kavuşursun yavruna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…