2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Pilates topu şu en büyüklerinden mi olması lazım? bende orta boy olanlardan var o işimi görür mü?

boyuna gore ben 1 .65 cm boyum bu yuzden en buyugu 75 cm tercıh ettım dık oturmak ıcın gerekıyor
alcak olunca bu sefer dık oturma olmuyor ayakların tabanı yere degıcek ama yuksek yerdeymıs gıbı
M gıc yoktan ıyıdır senınkıde tabıkı :)

benım kan degerde oyle dusuk demrı hapı kullanıyorum pekmez falan kar etmıyor
kabızlık etkısı oluyor arada ama mecburuz dogumda kan kaybında cok lazım oluyor ıcıtgımız ılacların etkısı

yengem kullanıyor memnun huggesden hıc memnun kalmadı
bımdekınde krem ozellıgıde varmıs ama bebekten bebege degısıyor
kımısı ultra prıma begenıyor kımısı hugges kımısı bımın urunu
ben jokerd e ındırımdeyken 17 tl ultra prıma yenı dogan aldım bakalım umarım yavruma yarar..

kızlar mahnezyum ılacı doktor agrım daha var demeden yazdı bana artık ıcmeye baslıcaksın dedı
agrılarımada cok ıyı geldı ıkı gunde bır mı ıcsem acaba ılac cok tuketmek ıstemıyorum

uyku saatım gelmıs ben yatıyorum :) ıslak mendıl ıcınde baby&me sadece su pamuklu e bebekte ındırımde ben 3lu paketı 4.70 tl aldım
yengem 12lı paket aldı bend e bayagı stokladım kız erkek ıcın ayrı bayıldım erkek ııcn olan pıpımede:)

ve kactımmmmm

gunaydin sevgili anneler artik uyuyamiyorum ben ya max 6 saat ,son trimester boyle mi oluyormus?

ben cok israr edince dayanamiyordu doktorum umarim seninki de gosterir
yuzunu gor biraz mutlu olursun kocaman oldular simdi elleri yuzleri belirgin
doguma kadar iki kere yapsin iste
buyumustur yavrum benim tam 2 ay oldu goremedim gosterse de dr moralim yerine gelse biraz

iyi geceler hanımlar♥
biz yıne uyuyamadık agrılardan bakalım ne zaman uyuyabıleceğim
agrilar uykusuzluk bir de artik penguen yuruyusum iyice ortaya cikti tasiyamiyorum bebegimi

günaydın kızlar... bizim tekmelerimiz halen tek tük şimdi tepemin tası atacak ben bi tekme atacam görecek gününü

günaydınnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnn annecikler ve kuzularıııııııııııııııııııı
dün çok yorulmuştum. akşam oğluşum tekmeledi ama az. sabah da bi kalktım karnım taş gibi:18::18::18::18::18: oğlum da tekmelemiyor. bir tırstım bir tırstım. sonra dedim yorulmuştur kuzu. sabahın köründe nasıl uyansın. devam ederse dr a giderim dedim. ama çok şükür başladı tekmeye ama az tabi. canı çıktı dün kuzumun. annesi onu yerrrrrr
herkeslere güzellikler diliyorummmmm

günaydın kızlar... bizim tekmelerimiz halen tek tük şimdi tepemin tası atacak ben bi tekme atacam görecek gününü
canım az rahat bırak kızı dinlensin yahu aaaa merak etme annesi herşey yolundadır. yorulmuştur belki. sen gönlünü ferah tut.

Günaydın annecikler ve kuzuları...
Dün kontrolüm vardı saat üçte yarım saat de dru bekledim ama iyi oldu eşim de yetişti oğlumuzu gördü, bizim sıpa kocaman olmuş görmeyeli yanakları filan tombullaşmış, her şey yolundaymış çok şükür Eve geldiğimizde ultrason resimlerine baktım gözleri açık gibi geldi bana eşim de aynı şeyi söyledi, orada farketmemiştik dr da birşey söylememişti, ama oğlumun gözleri biraz pörtlek sanki neyse biz onu pörtlek gözleriyle de severiz
Doktorumu seviyorum ama günün sonuna doğru gittiğimde yorgun oluyor midem yanıyor dedim bir gaviskon bile yazmadı kan ilacın var mı yazayım mı diye bile sormadı ki normalde sorardı bundan sonra erkenden gideceğim karar aldım
Bir de dün şeker yüklemesi yapıldı. Dr tok musun dedi evet dedim yemeğin üzerinden kaç saat geçti eğer 2 saatten fazla geçtiyse yapılabilir gelmişken ona da bakalım dedi. Ben şok tabi hiç beklemiyordum, günlerdir de tatlının gözüne vurmuştum hatta dün tıkabasa yemekten sonra bir de çikolata gömmüştüm. Yüklemenin sadece sabah yapılabildiğini düşündüğümden bir gün önce dikkat ederim yeter diye plan yapmıştım ama çok fena tongaya düştüm, neyse gittim koca bir bardak şekerli su içtim tadı kötü gelmedi birkaç dikişte bitirdim hatta daha olsa içerdim tatlıya o kadar düşkün oldum yani düşünün Yüklemenin sonucunu alana kadar "o çikolatayı yemeseydim iyiymiş" deyip durdum ama Allah'tan değerim normal çıktı. Ayyy çok uzatmışım kusura bakmayın

Anladım canım benimde oluyo o sertlk sanki öyle olunca biraz zor nefes alıyrum

Ben doktora gittim bu sertlik icin erken dogum sinyali olabilir dikkat etmek lazim dedi dinlen dedi bol su gunde bir magnezyum ole yani su aralar daha iyi gecenlerde gun boyu oluyordu simdi yumusadi karnim bole yorulunca nefesim daralinca ayakta kalinca oluyo

Günaydın :)
Haftayı ortaladık,çok hızlı geçsin diyenlerin duası kabul oldu :))
Ben de dün gece bi ara uyandım,Allahım nefes alamıyorum,kalkıp ağlayacaktım biraz yürüdüm,lavaboya gittim..aslında nefes alabiliyorum tabi ama bana yeterli gelmiyor demekki çünkü nefes alamasam yaşayamam di mi :)) böyle böyle uyumuşum geri :)) ve nefes alma eylemi aklıma gelince yine göğsüm sıkışıyor sanki..
Herkese mutlu günler ve sağlıklı :))

yok yanlız değilsin bende çatlak konusunda fazla takıntılıyım( sakınan göze çöp batma olayından da ciddi ciddi korkuyorum:) ben lierach ve nivea nın bebek yağını kullanıyorum şeytan kulağınaaaa henüz çatlağım yok inşallah olmaz daa

Bakalim bizimkinin poposunun keyfi hangisini isticek ben bi bimdekinden alayim diyorum bi tanede prima yeni dogan sonrasina bakariz

Biz ikinci doz asimizi vurulalim artik 3 4 gundur erteliyoruz gorusmek uzere herkese mutlu guzel bir gun bol tekmeli saatler diliyoruz kizcemle :)

ben ilk başta primanın beyaz pamuklu olanından alıcam yenidoğan için. bu bezin en iyisi olduğunu söyliyorlar ilk başta. Daha sonrası için bebeğin cildine ne iyi gelirse onu kullanmayı düşünüyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…