- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #28.301
Pilates topu şu en büyüklerinden mi olması lazım? bende orta boy olanlardan var o işimi görür mü?
Kizlar maltofer fol demir ilaci kullanip afedersiniz ishal olaniniz var mi yani ben nerdeyse hic hap kullanmadim bunu ictim iceli ishal oldum biraktim yeni toparlandim doktor kan degerime bakmadan yazmisti hemoglobin 11.7 cikti sanki dusuk degil gibi her gun pekmez tuketiyorum konusamadim doktorla biraktim ama ilaci yan etkisinde ishal yaziyoduzaten surekli tuvaletteyim bide bu cikmasin basima
selam kızlar aklıma takıldı bebek bezi olarak ne almayı düşünüyorsunuz malum ilk aylar allah bilir günde kaç tane değiştircez sıpalar doldurcaklar süreklibenim çevremde şu bim deki çocuk bezini kullanan arkadaşlarım gayet memnun sanırım bende onu deneyecegim hem baya bi ekonomik şu aralar aklımda ara ara market alışverişlerinde bi paket atmak lazım sepete
buyumustur yavrum benim tam 2 ay oldu goremedimben cok israr edince dayanamiyordu doktorum umarim seninki de gosterir
yuzunu gor biraz mutlu olursun kocaman oldular simdi elleri yuzleri belirgin
doguma kadar iki kere yapsin iste
agrilar uykusuzluk bir de artik penguen yuruyusum iyice ortaya cikti tasiyamiyorum bebegimiiyi geceler hanımlar♥
biz yıne uyuyamadık agrılardan bakalım ne zaman uyuyabıleceğim
günaydın kızlar... bizim tekmelerimiz halen tek tük şimdi tepemin tası atacak ben bi tekme atacam görecek gününü
canım az rahat bırak kızı dinlensin yahu aaaagünaydın kızlar... bizim tekmelerimiz halen tek tük şimdi tepemin tası atacak ben bi tekme atacam görecek gününü
günaydın kızlar... bizim tekmelerimiz halen tek tük şimdi tepemin tası atacak ben bi tekme atacam görecek gününü
Anladım canım benimde oluyo o sertlk sanki öyle olunca biraz zor nefes alıyrum
kızlar kaşıntı ve catlak ıcın eczacım bella b tummy honey butter dıe bı krem onerdı 75 lıraya aldım hemen gelınce surdum cok yaglı bı krem ısalhh ıse yarar garantı verıorum dedıama bakalım...benmı cok takıorm bu catlak kasıntı olayını bılmıorm ama hem ctlagın gerı donusu yok hemde kasıntım dayanılmaz boyutlardaydı yolda yuruyemez hale geldım uyuyamıorm bıle cok zor durumdayım bakalım bu ıse yarayacakmı..kullanan varmı bu kremden ?
boyuna gore ben 1 .65 cm boyum bu yuzden en buyugu 75 cm tercıh ettım dık oturmak ıcın gerekıyor
alcak olunca bu sefer dık oturma olmuyor ayakların tabanı yere degıcek ama yuksek yerdeymıs gıbı
M gıc yoktan ıyıdır senınkıde tabıkı :)
benım kan degerde oyle dusuk demrı hapı kullanıyorum pekmez falan kar etmıyor
kabızlık etkısı oluyor arada ama mecburuz dogumda kan kaybında cok lazım oluyor ıcıtgımız ılacların etkısı
yengem kullanıyor memnun huggesden hıc memnun kalmadı
bımdekınde krem ozellıgıde varmıs ama bebekten bebege degısıyor
kımısı ultra prıma begenıyor kımısı hugges kımısı bımın urunu
ben jokerd e ındırımdeyken 17 tl ultra prıma yenı dogan aldım bakalım umarım yavruma yarar..
kızlar mahnezyum ılacı doktor agrım daha var demeden yazdı bana artık ıcmeye baslıcaksın dedı
agrılarımada cok ıyı geldı ıkı gunde bır mı ıcsem acaba ılac cok tuketmek ıstemıyorum
uyku saatım gelmıs ben yatıyorum :) ıslak mendıl ıcınde baby&me sadece su pamuklu e bebekte ındırımde ben 3lu paketı 4.70 tl aldım
yengem 12lı paket aldı bend e bayagı stokladım kız erkek ıcın ayrı bayıldım erkek ııcn olan pıpımede:)
ve kactımmmmm
selam kızlar aklıma takıldı bebek bezi olarak ne almayı düşünüyorsunuz malum ilk aylar allah bilir günde kaç tane değiştircez sıpalar doldurcaklar süreklibenim çevremde şu bim deki çocuk bezini kullanan arkadaşlarım gayet memnun sanırım bende onu deneyecegim hem baya bi ekonomik şu aralar aklımda ara ara market alışverişlerinde bi paket atmak lazım sepete
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?