- 14 Ekim 2011
- 4.576
- 4.242
- 173
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #28.321
günaydın kızlar... bizim tekmelerimiz halen tek tük şimdi tepemin tası atacak ben bi tekme atacam görecek gününü
Günaydın kızlar dün van yine sallandı çok korktum elim ayağım tutmadı , olmuyor olmuyor arada bir geliyor çok korktuk
günaydınnnnn fıstıklar ve onların tatlı mı tatlı ezmeleri:)
geldik bir haftanın daha ortasına ne mutlu bize:)
kızlar artık akşamları çok zor uyur olduk ben de öyleyim kendimi çok şiş hissediyorum Allah yardımcımız olsun.
Biz bu hafta kızımın eksiklerini giysi anlamında tamamlıycaz 1 kez daha bir havuzlu han yapıcaz sonra da martta odasını kısmetse ne mutluluk verici şeyler :) kendime de cicili bicili bir kısa kollu pijama istiyorum inşallah blurum çok pahalı olmayacak şekilde...
Rabbim hepimize sağlık versin hepiciğinizi öpüyoruz kızımla teyzoşlarrrrrrrr:)
günaydınnnnn fıstıklar ve onların tatlı mı tatlı ezmeleri:)
geldik bir haftanın daha ortasına ne mutlu bize:)
kızlar artık akşamları çok zor uyur olduk ben de öyleyim kendimi çok şiş hissediyorum Allah yardımcımız olsun.
Biz bu hafta kızımın eksiklerini giysi anlamında tamamlıycaz 1 kez daha bir havuzlu han yapıcaz sonra da martta odasını kısmetse ne mutluluk verici şeyler :) kendime de cicili bicili bir kısa kollu pijama istiyorum inşallah blurum çok pahalı olmayacak şekilde...
Rabbim hepimize sağlık versin hepiciğinizi öpüyoruz kızımla teyzoşlarrrrrrrr:)
günaydın kızlar...umarım çabuk biten bir gün olur(artık okulda yoruluyoruz biz kızımla..bu karında şişlik bazen bana da oluyor kazık yutmuş gibi geziniyorum 1 2 gün ama yine geçiyor...önemli olacağını düşünmemiştim..annem bebek büyüdükçe yerdeğiştirdikçe olur demişti..doktora gitmelimiyim sizce kızlar..
gunaydınnn canımmm bızımıde bu sabah pek bı sessız henuz hıc hareket etmedı tbı dun gece uyutmadı annesını annesı uyandı pasa hala uyuyorgünaydınnnnnnnnnn günaydınnnnnnnnnnnnn annecikler ve kuzularıııııııııııııııııııı
dün çok yorulmuştum. akşam oğluşum tekmeledi ama az. sabah da bi kalktım karnım taş gibi:18::18::18::18::18: oğlum da tekmelemiyor. bir tırstım bir tırstım. sonra dedim yorulmuştur kuzu. sabahın köründe nasıl uyansın. devam ederse dr a giderim dedim. ama çok şükür başladı tekmeye ama az tabi. canı çıktı dün kuzumun. annesi onu yerrrrrr
herkeslere güzellikler diliyorummmmm
canım az rahat bırak kızı dinlensin yahu aaaamerak etme annesi herşey yolundadır. yorulmuştur belki. sen gönlünü ferah tut.
gunaydın canımmm cok sukur hersey yolundaymıss bızede bızım tosunun burnu buyuk geldı sankıGünaydın annecikler ve kuzuları...
Dün kontrolüm vardı saat üçte yarım saat de dru bekledim ama iyi oldu eşim de yetişti oğlumuzu gördü, bizim sıpa kocaman olmuş görmeyeli yanakları filan tombullaşmış, her şey yolundaymış çok şükürEve geldiğimizde ultrason resimlerine baktım gözleri açık gibi geldi bana eşim de aynı şeyi söyledi, orada farketmemiştik dr da birşey söylememişti, ama oğlumun gözleri biraz pörtlek sanki neyse biz onu pörtlek gözleriyle de severiz
Doktorumu seviyorum ama günün sonuna doğru gittiğimde yorgun oluyor midem yanıyor dedim bir gaviskon bile yazmadıkan ilacın var mı yazayım mı diye bile sormadı ki normalde sorardı bundan sonra erkenden gideceğim karar aldım
Bir de dün şeker yüklemesi yapıldı. Dr tok musun dedi evet dedim yemeğin üzerinden kaç saat geçti eğer 2 saatten fazla geçtiyse yapılabilir gelmişken ona da bakalım dedi. Ben şok tabi hiç beklemiyordum, günlerdir de tatlının gözüne vurmuştum hatta dün tıkabasa yemekten sonra bir de çikolata gömmüştüm. Yüklemenin sadece sabah yapılabildiğini düşündüğümden bir gün önce dikkat ederim yeter diye plan yapmıştım ama çok fena tongaya düştüm, neyse gittim koca bir bardak şekerli su içtim tadı kötü gelmedi birkaç dikişte bitirdim hatta daha olsa içerdimtatlıya o kadar düşkün oldum yani düşünün Yüklemenin sonucunu alana kadar "o çikolatayı yemeseydim iyiymiş" deyip durdum ama Allah'tan değerim normal çıktı. Ayyy çok uzatmışım kusura bakmayın
nefes darlıgı normalmıs cnm ama ferkedersen her aklına geldıgınde yasıyorsundur.bana da nefes yetmıyor yuksek sesle 2 satır okuyayım nefes nfese kalıyorum yaslandık dıyorum bazenGünaydın :)
Haftayı ortaladık,çok hızlı geçsin diyenlerin duası kabul oldu :))
Ben de dün gece bi ara uyandım,Allahım nefes alamıyorum,kalkıp ağlayacaktımbiraz yürüdüm,lavaboya gittim..aslında nefes alabiliyorum tabi ama bana yeterli gelmiyor demekki çünkü nefes alamasam yaşayamam di mi :)) böyle böyle uyumuşum geri :)) ve nefes alma eylemi aklıma gelince yine göğsüm sıkışıyor sanki..
Herkese mutlu günler ve sağlıklı :))
gecmıs olsun canımmmBiz ikinci doz asimizi vurulalim artik 3 4 gundur erteliyoruzgorusmek uzere herkese mutlu guzel bir gun bol tekmeli saatler diliyoruz kizcemle :)
gunaydın canımm allah yardımcınız olsunGünaydın kızlar dün van yine sallandı çok korktum elim ayağım tutmadı , olmuyor olmuyor arada bir geliyor çok korktuk
günaydınnnnnnnnnnnnnn
gece uyuyamıyorum sabah kalkamıyorum surda hemen hemen 2 aycıgım kaldı rahat rahat uyuyım dıyorum olmuyo
ayy kıyamma yaa ıcım erıdı okurkengünaydın kızlar,
babamız sabahın 6 sına saati kurmuş.uyanıp paldır küldür kapatmaya gitti.derken saati yere düşürdü.öyle gürültü çıktı ki...ben sıçrayarak uyandım. miniğim de nasıl korktu anlatamam. kıpır kıpır oldu içerde.kıyamam. sonra elimi gezdirip, ben yanındayım annecim, korkma kuzucum derken sakinleşti. canımın içi nasıl korktu kimbilir. babamızı affetmiycez bugün:)))
çalışmanın avantajı diyelim:))) mecburen yatıp mecburen kalkıyorsun 32. haftaya kadar da böyleee aile sağlığı merkezlerinden rapor alabilirmiyim acaba 1 2 hafta daha erken izne girmek için
ayy kıyamma yaa ıcım erıdı okurken
bıraz oyle cnm allah sızlere yardım etsın emınım cok zordur..
Cuma günü kuzenim minnak topacınaa kuran, diş buğdayı yapacakk
Kısmetse topacımın bide mayısda doğum günü bende malum doğurursam katılamıyacağım oyüzden kendisine minik bişey almak istiyorum ama okadar şirin ve kımıl kımıl şeyler var ki kızlar için bir türlü karar veremiyorumKız anne adaylarına ve sizlere danışıp yardım rica ediyorum
Eki Görüntüle 631932 Eki Görüntüle 631933 Eki Görüntüle 631945
cıcıımmm kuzummmmmmmmmCuma günü kuzenim minnak topacınaa kuran, diş buğdayı yapacakk
Kısmetse topacımın bide mayısda doğum günü bende malum doğurursam katılamıyacağım oyüzden kendisine minik bişey almak istiyorum ama okadar şirin ve kımıl kımıl şeyler var ki kızlar için bir türlü karar veremiyorumKız anne adaylarına ve sizlere danışıp yardım rica ediyorum
Eki Görüntüle 631932 Eki Görüntüle 631933 Eki Görüntüle 631945
saoll evet daha sıkıntılı oluyor uyku tek sorun yoksa şirkette rahatım kendimi kasmıyorum ama oğlum şu iki gündür başlayan göğsün altını yukarı itme oyunundan vazgeçmezse o da sorun olabilir belki:)
bence 3. sü çok tatlı :)
cıcıımmm kuzummmmmmmmm
bence elbıse cok cıcı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?