2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar... bizim tekmelerimiz halen tek tük şimdi tepemin tası atacak ben bi tekme atacam görecek gününü

bebek büyüdükçe yeri daralınca daha az hareket ediyor diye okumuştum ondan olabilir mi?

günaydınnnnn fıstıklar ve onların tatlı mı tatlı ezmeleri:)

geldik bir haftanın daha ortasına ne mutlu bize:)

kızlar artık akşamları çok zor uyur olduk ben de öyleyim kendimi çok şiş hissediyorum Allah yardımcımız olsun.

Biz bu hafta kızımın eksiklerini giysi anlamında tamamlıycaz 1 kez daha bir havuzlu han yapıcaz sonra da martta odasını kısmetse ne mutluluk verici şeyler :) kendime de cicili bicili bir kısa kollu pijama istiyorum inşallah blurum çok pahalı olmayacak şekilde...

Rabbim hepimize sağlık versin hepiciğinizi öpüyoruz kızımla teyzoşlarrrrrrrr:)

yok yok valla bende bir sorun var ben başımı koyar koymaz 5 dk içinde uyuyorum yahu biz çokmu uykucuyuz ne:)

C&A da hello kitty li pijama takımları var çok güzellll ben onlardan alıcaaam

ben dün havuzlu handaydım ufak tefek eksikler dışında tamamladım bebişimin eşyalarını. ne kadar zevk verici birşeydi ya. Birde akşam aldıklarımızı babamıza ballandıra ballandıra göstermek artık bir tek dolabı kaldı ama onu alsam mı yaptırsam mı karar veremedim daha.

canım kısa kollu pijamalar mart başı gibi gelmeye başlayacakmış bende dün araştırdım da güzel modeller yok şu anda , geçen seneden kalanlar var sadece. İnşallah yeni modeller geldiğinde hem gönlümüze hem cebimize göre bulabiliriz.

günaydın kızlar...umarım çabuk biten bir gün olur (artık okulda yoruluyoruz biz kızımla..bu karında şişlik bazen bana da oluyor kazık yutmuş gibi geziniyorum 1 2 gün ama yine geçiyor...önemli olacağını düşünmemiştim..annem bebek büyüdükçe yerdeğiştirdikçe olur demişti..doktora gitmelimiyim sizce kızlar..

o şişlik bebek sanırım benimki de başını göğsümün altına dayıyor resmen elimi koyduğumda hissediyorum onu canımı yaksa da öyle hoşuma gidiyor ki :) sanırım seninki de buna benzer birşeydir.

gunaydınnn canımmm bızımıde bu sabah pek bı sessız henuz hıc hareket etmedı tbı dun gece uyutmadı annesını annesı uyandı pasa hala uyuyor
gunaydın canımmm cok sukur hersey yolundaymıss bızede bızım tosunun burnu buyuk geldı sankıesımde kulakları buyuk dıyo bebegımın resmıyle oynuyoruz:)cerceve yapıp tv nın onune koyduk gelıp gıdıp opuyoruz
nefes darlıgı normalmıs cnm ama ferkedersen her aklına geldıgınde yasıyorsundur.bana da nefes yetmıyor yuksek sesle 2 satır okuyayım nefes nfese kalıyorum yaslandık dıyorum bazen
Biz ikinci doz asimizi vurulalim artik 3 4 gundur erteliyoruz gorusmek uzere herkese mutlu guzel bir gun bol tekmeli saatler diliyoruz kizcemle :)
gecmıs olsun canımmm
Günaydın kızlar dün van yine sallandı çok korktum elim ayağım tutmadı , olmuyor olmuyor arada bir geliyor çok korktuk
gunaydın canımm allah yardımcınız olsun

günaydınnnnnnnnnnnnnn

gece uyuyamıyorum sabah kalkamıyorum surda hemen hemen 2 aycıgım kaldı rahat rahat uyuyım dıyorum olmuyo

günaydın kızlar,
babamız sabahın 6 sına saati kurmuş.uyanıp paldır küldür kapatmaya gitti.derken saati yere düşürdü.öyle gürültü çıktı ki...ben sıçrayarak uyandım. miniğim de nasıl korktu anlatamam. kıpır kıpır oldu içerde.kıyamam. sonra elimi gezdirip, ben yanındayım annecim, korkma kuzucum derken sakinleşti. canımın içi nasıl korktu kimbilir. babamızı affetmiycez bugün:)))

günaydınnnnnnnnnnnnnn

gece uyuyamıyorum sabah kalkamıyorum surda hemen hemen 2 aycıgım kaldı rahat rahat uyuyım dıyorum olmuyo

çalışmanın avantajı diyelim:))) mecburen yatıp mecburen kalkıyorsun 32. haftaya kadar da böyleee aile sağlığı merkezlerinden rapor alabilirmiyim acaba 1 2 hafta daha erken izne girmek için

Günaydın zombi adaylarıı ve fıkır fıkırr sıpalarrr
Bu gece hiç yoksa 5 kere kalkdımm ve çığırdığımm yeni şarkıı
Uykusuzz hergecee bu wcde- sabahlarım bazen günlerce tekmelerini izleyim diye yiye yiye şişiyorumm
Neysee buda Rabbimin mucizesi diye düşünüyorum hazırlıyor vucut kendini
Dün eşimlee bebemize vitamin olsun diye gittik balık yedik yine ordan carrefoura girdik omo-momo aldık artistlik bu yaa hadi benden sevgililer günü hediyesi olsun ben ödeyim dedim ama 3 rakamlı birşey söyleyince hatun aklıma söve söve bir hal oldum Adama alacağım hediye 70 tl idi sen git ne yap puuuu banaa Neyse hediye almayacağım bananee
Sonra eve geldik apartmandan girdik her zaman ki gibi posta kutusuna baktık fatura var mı diye eşim önde ben arkada asansöre yöneldik ki eşimin suratı değişti o sırada, bende bir hışımlaa eve atma derdinde attım kendimi asansöre ve kapıyı örttüm ki Allahımm eşim bana ben ona bakakaldımm Eşimin direek tepkisii hayvaan herif bağırsaklarını bırakmış burayaaa popo kadar yer ellerimiz dolu, biri fena midesini üşütmüş ve asansörde rahatlama yapmış pislikk Allahım 3 kat cıkacağız diye ağzım mağzım kapalı ama göbeğim güle güle catlamış vaziyette kata cıktıkkk resmeeen savururr gibi attık kendimizi dışarııı
Eşiiimm sövüyorrr benn krizee giriyorumm, en sonunda konuşabildimde doğru söyle dedim ben gelene kadar sen mi yaptın bu bombayı diye ozaman offf sacmalamaa ozaman okadar sövmem ancakk toton büzüşsünn bu nee yaa ne yedin filan derdim dedii ikna oldumm Çünkü öyle böylee laf söylemedi bide bağıra bağıra
Anlatırken bile gözümden yaş geliyorr allahım nasıl bir kubura düştük diyee evdede bi yarım saat gülmüşüzdür

ayy kıyamma yaa ıcım erıdı okurken
çalışmanın avantajı diyelim:))) mecburen yatıp mecburen kalkıyorsun 32. haftaya kadar da böyleee aile sağlığı merkezlerinden rapor alabilirmiyim acaba 1 2 hafta daha erken izne girmek için

bıraz oyle cnm allah sızlere yardım etsın emınım cok zordur..

Cuma günü kuzenim minnak topacınaa kuran, diş buğdayı yapacakk
Kısmetse topacımın bide mayısda doğum günü bende malum doğurursam katılamıyacağım oyüzden kendisine minik bişey almak istiyorum ama okadar şirin ve kımıl kımıl şeyler var ki kızlar için bir türlü karar veremiyorum Kız anne adaylarına ve sizlere danışıp yardım rica ediyorum

Son düzenleme:
ayy kıyamma yaa ıcım erıdı okurken

bıraz oyle cnm allah sızlere yardım etsın emınım cok zordur..

saoll evet daha sıkıntılı oluyor uyku tek sorun yoksa şirkette rahatım kendimi kasmıyorum ama oğlum şu iki gündür başlayan göğsün altını yukarı itme oyunundan vazgeçmezse o da sorun olabilir belki:)

bence 3. sü çok tatlı :)

cıcıımmm kuzummmmmmmmm

bence elbıse cok cıcı

evet daha da yukarıya baskı yapıcakmıs o zmnlar cok daha zorlanıcaz benım gecen haftalardı vardı suanda yok beklıyorum heran o baskıyı

2. Tetanozumuzuda olduk artik ne test ne asi yok insallah :)) anca kana idrara bakarlar ara ara oda olsun .... Ay bi dertten daha kurtulduk sag koluma yaptirdim yoksa sola yatamiyorum . Bide safakta ikili rakamlara indi deymeyin keyfimize 99 allahim saglikla kucagimiza almayi basip etsin kuzucuklarimizi....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…