2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

güzelim ben olsam midemi hemen oracıkta boşaltırdım. bir de afedersin kusmuk kokardı orası. çok iğrenç oldum dimi? kusura bakmayın. biz de geçenlerde akşam 8 gibi eve döndük. apartmanın önündeyiz.ben arabada 5 dk dinlenelim.merdivenleri çıkmayı gözüm yemiyor dedim. beklerken, 3-4 genç, apartmanın önünde bir ileri bir geri gitmeye başladılar. biz de bunlar ne arıyor burda derken, bir tanesi açtı fermuarını.yan apartmanın duvarına şakır şakır yaptı tuvaletini...ölür müsün öldürür müsün? eşimi zor tuttum. ben de katıla katıla gülüyorum. eşim de bana kızıyor ne gülüyosun diye:))))

sıkıcı bi salı günü daha geçti neyseki bu gece hürremi izlicez kızımla herkeslere hayırlı bi gün diliyorum

Son düzenleme:

Elbise cok havali vuuuv bide bandana olsa toz pembe yaptim hemen kombini ee kiz annesiyiz nasipse

Off yaa nasıl bir gençlik bu hala duvara imzalarını mı bırakıyorlar
Ona anası danası anlatmamış mı oğlumm işeme pipiş büzülürr carpılırsın filan diyee
Hakikaten bazen katılıyorum doğurup doğurup sokağa atıyorlar lafına zira anne yapmaz onu düşünürken
Eğitim şart diyorum
Ben ona gülsem eşimde çok kızaar benim

Elbise cok havali vuuuv bide bandana olsa toz pembe yaptim hemen kombini ee kiz annesiyiz nasipse

Ohhh ohhh bandanada güzel fikirrr
Elbise ibresi yükseliyorr yani şimdi Peki şu kot görünümlü pembe body 2li nasıl canımm hani mayıs yaa giyer ozaman genç kız havasında filan onu 12-18 alacağım ama bu elbiseyi 9-12 alacağım marttada giyer sonra kalır Vazgeçirme cabaları vol-1

3. olan elbise çok sevimli toz pembe bandana fikride gerçekten güzel bir oğlan annesi adayı olarak en kıskandığım olay bu işte elbiseler etekler minicik şortlar ah ah Allah evlatlarımıza sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah

Aglamaktan geberdim resmen Allah yardımcın olsun..Basın saolsun arkadsın..Allah sabırlar versın bende 2 bebegımı kaybetmıstım senı cok ıyı anlıyorum....

Valla ben de leoparlı elbise diyecektim ama madem pahalıymış demiyim bari

Gunaydinlar hanımlar ya benim belirtiler cok mu erken başlıyor anlayamadım
Ejderha yutmuş gibiyim acayip midem yanıyor
İlk 3 ay Bnm bulantilarim sadece yemek yedikten sonra olurdu geri dondü sanki o bulantılar
Offf offf tekmelerde sertlesti iyice ne olacak bizim bu halimiz

Ben sanırım spor giyimden hoşlandığım içinn
Hiçç gözüm kaymıyor elbiselere yaa
Rabbim dağına göre kar veriyor lafı ne kadar doğru
Kızım olaydıda erkek gibi olurmuş benim

Gunaydin annecikler...Uyuyamayanlar kervanina ben de dunden beri katilmis bulunmaktayim,belim ve baldirlarimdaki kramplar cok rahatsiz edici.Bi sag bi sol ve tuvalet seklinde sabahliyorum.

Valla ben de leoparlı elbise diyecektim ama madem pahalıymış demiyim bari

Sende de kuzum sende de
Kayıyorum sankimm o tarafa
Aslında alırımm o benimm bitanem ama 28de de aynı ay içersinde yakın arkadaşımında bebesinin yaş günü var
Onada hediye alacağım neticesinde eee sevgililer günü munasebetii
Şubatta yaptığım kattığım alışverişler derken extreme kocaman gülücük koyacak bankaa hahahaha öde bakalım şimdi diye
Minnoşuma şimdilik diğerlerine baksamda, mart gibi ben yine alırım ona cici diye düşündüm ama sizler elbise diyince elim ona gitmeye başladı :44:

bence leoparlı elbise tatlım kesinnnnnnnn:)

benim bir kere gece bacağıma çok şiddetli kramp girdi o kdr, hatta kan testimde de olması gereken aralıkta çıktı ama dr yine de kullan dedi, ben de haftada 3 kere falan içiyorum, hergün almıyorum, çinko biraz düşük çıktı, haftada 2 kez de çinko alıyorum, elevitin içinde bunların hepsi var aslında ama yetmiyo sanırsam

Bildigimiz pahali herhal bu elbise o zaman o kotlu takima fuşya firfirli bir corap ve ayni tonda bir bandanayla havali bisi olabilir bandana corap 5 lira tutmaz ))) ya al gitsin bandanasini annesi ayarlar :)

çok ii yapmışsın sağ kola yaptırmakla çünkü ben sola yaptırdım ve davul gibi oldu başka olacak bişi kalmadı inş, artık 2 haftaya bir düşecek kontroller..

bu arada uzun sure gıremedım ya gecmısede bakamadım mel1 nasıl gelıyormu en son sıkıntılıydı haberı olan varmı?

bence leoparlı elbise tatlım kesinnnnnnnn:)

Kesinnnn dimiii
Tamam ben ödeme sayfasına geldimm
Yurtiçi Kargo - KARGO BEDAVA!!! ymışş ohh ondan yırttımm
Siparişiniz ile ilgili notunuz varsa belirtebilirsiniz.:
Leoparların en şirinesiii iyi ki doğmuşun benim güzel kızım :)
Annenle-babanla ve yakışıklı abinle çoookk güzel günlerin olsun, hayatın şimdi çıkan 2 dişin gibi 2 dişin kalana kadar sağlıkla upuzun olsun seviyorum seni aşkım :)

Notumda bu, öde düğmesine basayım mı eminmisinizz :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…