- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #28.341
Günaydın zombi adaylarıı ve fıkır fıkırr sıpalarrr
Bu gece hiç yoksa 5 kere kalkdımm ve çığırdığımm yeni şarkıı
Uykusuzz hergecee bu wcde- sabahlarım bazen günlerce tekmelerini izleyim diyeyiye yiye şişiyorumm
Neysee buda Rabbimin mucizesi diye düşünüyorum hazırlıyor vucut kendini
Dün eşimlee bebemize vitamin olsun diye gittik balık yedik yine ordan carrefoura girdik omo-momo aldık artistlik bu yaa hadi benden sevgililer günü hediyesi olsun ben ödeyim dedim ama 3 rakamlı birşey söyleyince hatun aklıma söve söve bir hal oldumAdama alacağım hediye 70 tl idi sen git ne yap puuuu banaa Neyse hediye almayacağım bananee
Sonra eve geldik apartmandan girdik her zaman ki gibi posta kutusuna baktık fatura var mı diye eşim önde ben arkada asansöre yöneldik ki eşimin suratı değişti o sırada, bende bir hışımlaa eve atma derdinde attım kendimi asansöre ve kapıyı örttüm kiAllahımm eşim bana ben ona bakakaldımm Eşimin direek tepkisii hayvaan herif bağırsaklarını bırakmış burayaaa popo kadar yer ellerimiz dolu, biri fena midesini üşütmüş ve asansörde rahatlama yapmış pislikk Allahım 3 kat cıkacağız diye ağzım mağzım kapalı ama göbeğim güle güle catlamış vaziyette kata cıktıkkk resmeeen savururr gibi attık kendimizi dışarııı
Eşiiimm sövüyorrr benn krizee giriyorumm, en sonunda konuşabildimde doğru söyle dedim ben gelene kadar sen mi yaptın bu bombayı diye ozaman offf sacmalamaa ozaman okadar sövmem ancakk toton büzüşsünn bu nee yaa ne yedin filan derdim dedii ikna oldummÇünkü öyle böylee laf söylemedi bide bağıra bağıra
Anlatırken bile gözümden yaş geliyorr allahım nasıl bir kubura düştük diyee evdede bi yarım saat gülmüşüzdür
Cuma günü kuzenim minnak topacınaa kuran, diş buğdayı yapacakk
Kısmetse topacımın bide mayısda doğum günü bende malum doğurursam katılamıyacağım oyüzden kendisine minik bişey almak istiyorum ama okadar şirin ve kımıl kımıl şeyler var ki kızlar için bir türlü karar veremiyorumKız anne adaylarına ve sizlere danışıp yardım rica ediyorum
Eki Görüntüle 631932 Eki Görüntüle 631933 Eki Görüntüle 631945
güzelim ben olsam midemi hemen oracıkta boşaltırdım. bir de afedersin kusmuk kokardı orası. çok iğrenç oldum dimi? kusura bakmayın. biz de geçenlerde akşam 8 gibi eve döndük. apartmanın önündeyiz.ben arabada 5 dk dinlenelim.merdivenleri çıkmayı gözüm yemiyor dedim. beklerken, 3-4 genç, apartmanın önünde bir ileri bir geri gitmeye başladılar. biz de bunlar ne arıyor burda derken, bir tanesi açtı fermuarını.yan apartmanın duvarına şakır şakır yaptı tuvaletini...ölür müsün öldürür müsün? eşimi zor tuttum. ben de katıla katıla gülüyorum. eşim de bana kızıyor ne gülüyosun diye:))))
Elbise cok havali vuuuvbide bandana olsa toz pembe yaptim hemen kombini ee kiz annesiyiz nasipse
Kısmetse topacımın bide mayısda doğum günü bende malum doğurursam katılamıyacağım oyüzden kendisine minik bişey almak istiyorum ama okadar şirin ve kımıl kımıl şeyler var ki kızlar için bir türlü karar veremiyorumKız anne adaylarına ve sizlere danışıp yardım rica ediyorum
bebeğimi kaybettim.
23. haftada bebeğimi suyumun erken gelmesiyle normal doğurdum doğduğunda yaşıyordu ama veda etti bize.Allahım sizlerin bebeklerini sağ-salim kucağınıza almayı nasip etsin inş.banada tekrar sağlıklı bir şekilde anne olmayı nasip etsin inş. bana bol dua edin kızlar.
beni listeden çıkarabilirsiniz
3. olan elbise çok sevimli toz pembe bandana fikride gerçekten güzel bir oğlan annesi adayı olarak en kıskandığım olay bu işte elbiseler etekler minicik şortlar ah ah Allah evlatlarımıza sağlıklı uzun ömürler nasip etsin inşallah
Valla ben de leoparlı elbise diyecektim ama madem pahalıymış demiyim bari
magnezyumu şikayetleriniz çok olduğunuz içinmi başladınız arkdşlr benim çok sık değil bazaen bcapıma kramp gryo brde temzlık yprsam kmklerm ağrıyo ama normalde ağırmıyor sizde ne gbi şikayetler vrdı ?
Off yaa nasıl bir gençlik bu hala duvara imzalarını mı bırakıyorlar
Ona anası danası anlatmamış mı oğlumm işeme pipiş büzülürr carpılırsın filan diyee
Hakikaten bazen katılıyorum doğurup doğurup sokağa atıyorlar lafına zira anne yapmaz onu düşünürken
Eğitim şart diyorum
Ben ona gülsem eşimde çok kızaar benim
Ohhh ohhh bandanada güzel fikirrr
Elbise ibresi yükseliyorr yani şimdiPeki şu kot görünümlü pembe body 2li nasıl canımm hani mayıs yaa giyer ozaman genç kız havasında filan onu 12-18 alacağım ama bu elbiseyi 9-12 alacağım marttada giyer sonra kalır Vazgeçirme cabaları vol-1
2. Tetanozumuzuda olduk artik ne test ne asi yok insallah :)) anca kana idrara bakarlar ara ara oda olsun .... Ay bi dertten daha kurtulduk sag koluma yaptirdim yoksa sola yatamiyorum . Bide safakta ikili rakamlara indi deymeyin keyfimize 99allahim saglikla kucagimiza almayi basip etsin kuzucuklarimizi....
Öyle mi diyorsunn :26:
Poooff gittiniz en pahalısını seçtiniz yahuBuara göçtüm zatii
bence leoparlı elbise tatlım kesinnnnnnnn:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?