- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #28.361
çok ii yapmışsın sağ kola yaptırmakla çünkü ben sola yaptırdım ve davul gibi oldubaşka olacak bişi kalmadı inş, artık 2 haftaya bir düşecek kontroller..
Kesinnnn dimiii
Tamam ben ödeme sayfasına geldimm
Yurtiçi Kargo - KARGO BEDAVA!!! ymışş ohh ondan yırttımm
Siparişiniz ile ilgili notunuz varsa belirtebilirsiniz.:
Leoparların en şirinesiii iyi ki doğmuşun benim güzel kızım :)
Annenle-babanla ve yakışıklı abinle çoookk güzel günlerin olsun, hayatın şimdi çıkan 2 dişin gibi 2 dişin kalana kadar sağlıkla upuzun olsun seviyorum seni aşkım :)
Notumda bu, öde düğmesine basayım mı eminmisinizz:26:
Kesinnnn dimiii
Annenle-babanla ve yakışıklı abinle çoookk güzel günlerin olsun, hayatın şimdi çıkan 2 dişin gibi 2 dişin kalana kadar sağlıkla upuzun olsun seviyorum seni aşkım :)
çok ii yapmışsın sağ kola yaptırmakla çünkü ben sola yaptırdım ve davul gibi oldubaşka olacak bişi kalmadı inş, artık 2 haftaya bir düşecek kontroller..
Ya,bebek alisverisini siz yalniz mi yapiyosunuz yoksa esiniz de geliyor mu ?
ama kuzum en sırını oooo
notun çok hoş olmuş tıklet gitsin bacımbu arada fiyatı merak etmedim değil:26:
:))) bas bas basoy ne guzel not bence hediyeyi bosver not bile yeter
Ben tetenozun 2. dozunu pazartesi yaptırdım sağ koluma yaptıracaktım hemşirem illa sola yaptır sağ kolunu devamlı kullanıyorsun dedi nitekim 2. dozda ne ağrı oldu ne başka şey 2 gün geçti hiç bişey yok şükür ilki 2 gün sızlama şeklinde ağrı yapmıştı
Biraz daha düşüneyim mii akşama kadarr
Aslına bakarsan hanii 100 küsürlü bişey değill Melekcimm
70 tl corapla filan ama bu ay ciddi boyutta açıldım oğluşa alda al yaptım ben, o 70 eklenirse,sevgililer günü eklenecek (yine alırım gönlüm rahat etmez), bide arkadaşının bebesinin doğum günüsü vaaay halimee, birde benim karta tek çekim yapıyor o site
70 tl ile mii batacağım amaaann basss diyorumm bian, yüreciğimm duuuurrrr diyorrr
ohh miiss gibii not yazdım dimi vazgeçmeyim şimdii ( kendine gaz vererek alma çalışması vol-1 )
70 tl corapla filan ama bu ay ciddi boyutta açıldım oğluşa alda al yaptım ben, o 70 eklenirse,sevgililer günü eklenecek (yine alırım gönlüm rahat etmez), bide arkadaşının bebesinin doğum günüsü vaaay halimee, birde benim karta tek çekim yapıyor o site
70 tl ile mii batacağım amaaann basss diyorumm bian, yüreciğimm duuuurrrr diyorrr
aslında o kdr ağrımıyo evet ama ben bi yandan da cleaxane iğne yapıyorum, onun da etkisi var sanırım , 2 gün acıdı canım, neyseki kurtuldum, 6 ay sonra 3. iğne olacakmış, hayırlısıyla bi doğursaydık:)
canim benim yerim ben seni ya, evet aklimdasiniz ama pek giremiyorum sancim durdu cok sukur, nidilat hapi birakmak zorunda kaldim cunku cok carpinti yapti kendimi 70 yasinda hissettirdi bana..onu kullanmam gerekiyodu tekrar sanci baslamasin diye ama cok yan etki yapti, iki gundur icmiyorum ama hala carpintim gecmedi..olsun buna da sukur oglusum 10 gun daha buyudu iceride..birde son hastaneye gittigimde nst ye girerken annemi iceri almadi orda bi ebe ve resmen bizi azarladi oyle kotu oldumki..sabrettim sakin olmak zoryndaydim bebegim icin bekledim isimi bitirince gidip hastaneye sikayet ettim dilekce yazdim..onlar hemen ilgilendiler, ozurler dilediler, o kadini uyarip ust hemsireligine sikayet falan acmislar..bir daha asla boyle birsey olmayacak diyorlar ama ben korktum bir kere.doktorum orda ama vazgectim orda dogumdan..bu hastane medicana bu arada..annemde disarda beklerken bi adam varmis esini bekleyen, dogum daha olmaz demisler iceri almamislar biryere gondermisler..sonra dogum falan olmus adamin cok gec haberi olmus adam kizip duruyomus, aldilar elimden esimi sanciya bakiyoruz derken dogum olmus, beni baska yerlere gonderiyolar, haberde vermediler diye cok kizmis adam..bu arada uzun sure gıremedım ya gecmısede bakamadım mel1 nasıl gelıyormu en son sıkıntılıydı haberı olan varmı?
cicim leopar desenli değil de farklı bir elbise olsa kesinlikle elbise derdim ama bana pek mantıklı gelmiyo leopar desen.Sende de kuzum sende de
Kayıyorum sankimm o tarafa
Aslında alırımm o benimm bitanem ama 28de de aynı ay içersinde yakın arkadaşımında bebesinin yaş günü var
Onada hediye alacağım neticesinde eee sevgililer günü munasebetii
Şubatta yaptığım kattığım alışverişler derken extreme kocaman gülücük koyacak bankaa hahahaha öde bakalım şimdi diye
Minnoşuma şimdilik diğerlerine baksamda, mart gibi ben yine alırım ona cici diye düşündüm ama sizler elbise diyince elim ona gitmeye başladı :44:
Cuma günü kuzenim minnak topacınaa kuran, diş buğdayı yapacakk
Kısmetse topacımın bide mayısda doğum günü bende malum doğurursam katılamıyacağım oyüzden kendisine minik bişey almak istiyorum ama okadar şirin ve kımıl kımıl şeyler var ki kızlar için bir türlü karar veremiyorumKız anne adaylarına ve sizlere danışıp yardım rica ediyorum
Eki Görüntüle 631932 Eki Görüntüle 631933 Eki Görüntüle 631945
canim benim yerim ben seni ya, evet aklimdasiniz ama pek giremiyorum sancim durdu cok sukur, nidilat hapi birakmak zorunda kaldim cunku cok carpinti yapti kendimi 70 yasinda hissettirdi bana..onu kullanmam gerekiyodu tekrar sanci baslamasin diye ama cok yan etki yapti, iki gundur icmiyorum ama hala carpintim gecmedi..olsun buna da sukur oglusum 10 gun daha buyudu iceride..birde son hastaneye gittigimde nst ye girerken annemi iceri almadi orda bi ebe ve resmen bizi azarladi oyle kotu oldumki..sabrettim sakin olmak zoryndaydim bebegim icin bekledim isimi bitirince gidip hastaneye sikayet ettim dilekce yazdim..onlar hemen ilgilendiler, ozurler dilediler, o kadini uyarip ust hemsireligine sikayet falan acmislar..bir daha asla boyle birsey olmayacak diyorlar ama ben korktum bir kere.doktorum orda ama vazgectim orda dogumdan..bu hastane medicana bu arada..annemde disarda beklerken bi adam varmis esini bekleyen, dogum daha olmaz demisler iceri almamislar biryere gondermisler..sonra dogum falan olmus adamin cok gec haberi olmus adam kizip duruyomus, aldilar elimden esimi sanciya bakiyoruz derken dogum olmus, beni baska yerlere gonderiyolar, haberde vermediler diye cok kizmis adam..
canim benim yerim ben seni ya, evet aklimdasiniz ama pek giremiyorum sancim durdu cok sukur, nidilat hapi birakmak zorunda kaldim cunku cok carpinti yapti kendimi 70 yasinda hissettirdi bana..onu kullanmam gerekiyodu tekrar sanci baslamasin diye ama cok yan etki yapti, iki gundur icmiyorum ama hala carpintim gecmedi..olsun buna da sukur oglusum 10 gun daha buyudu iceride..birde son hastaneye gittigimde nst ye girerken annemi iceri almadi orda bi ebe ve resmen bizi azarladi oyle kotu oldumki..sabrettim sakin olmak zoryndaydim bebegim icin bekledim isimi bitirince gidip hastaneye sikayet ettim dilekce yazdim..onlar hemen ilgilendiler, ozurler dilediler, o kadini uyarip ust hemsireligine sikayet falan acmislar..bir daha asla boyle birsey olmayacak diyorlar ama ben korktum bir kere.doktorum orda ama vazgectim orda dogumdan..bu hastane medicana bu arada..annemde disarda beklerken bi adam varmis esini bekleyen, dogum daha olmaz demisler iceri almamislar biryere gondermisler..sonra dogum falan olmus adamin cok gec haberi olmus adam kizip duruyomus, aldilar elimden esimi sanciya bakiyoruz derken dogum olmus, beni baska yerlere gonderiyolar, haberde vermediler diye cok kizmis adam..
Biraz daha düşüneyim mii akşama kadarr
ohh miiss gibii not yazdım dimi vazgeçmeyim şimdii ( kendine gaz vererek alma çalışması vol-1 )
Kesinnnn dimiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?