2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
çok ii yapmışsın sağ kola yaptırmakla çünkü ben sola yaptırdım ve davul gibi oldu başka olacak bişi kalmadı inş, artık 2 haftaya bir düşecek kontroller..

Ben birinci dozda yatamadim sola yapti sismedi ama cok acidi simdi akillandim :) ins ya allahin izniyle saglikla vaktinde gelsin bebislerimiz

:))) bas bas bas oy ne guzel not bence hediyeyi bosver not bile yeter

notun çok hoş olmuş tıklet gitsin bacım bu arada fiyatı merak etmedim değil:26:

çok ii yapmışsın sağ kola yaptırmakla çünkü ben sola yaptırdım ve davul gibi oldu başka olacak bişi kalmadı inş, artık 2 haftaya bir düşecek kontroller..

Ben tetenozun 2. dozunu pazartesi yaptırdım sağ koluma yaptıracaktım hemşirem illa sola yaptır sağ kolunu devamlı kullanıyorsun dedi nitekim 2. dozda ne ağrı oldu ne başka şey 2 gün geçti hiç bişey yok şükür ilki 2 gün sızlama şeklinde ağrı yapmıştı

ama kuzum en sırını oooo

Biraz daha düşüneyim mii akşama kadarr

notun çok hoş olmuş tıklet gitsin bacım bu arada fiyatı merak etmedim değil:26:

Aslına bakarsan hanii 100 küsürlü bişey değill Melekcimm
70 tl corapla filan ama bu ay ciddi boyutta açıldım oğluşa alda al yaptım ben, o 70 eklenirse,sevgililer günü eklenecek (yine alırım gönlüm rahat etmez), bide arkadaşının bebesinin doğum günüsü vaaay halimee, birde benim karta tek çekim yapıyor o site
70 tl ile mii batacağım amaaann basss diyorumm bian, yüreciğimm duuuurrrr diyorrr

:))) bas bas bas oy ne guzel not bence hediyeyi bosver not bile yeter

ohh miiss gibii not yazdım dimi vazgeçmeyim şimdii ( kendine gaz vererek alma çalışması vol-1 )

aslında o kdr ağrımıyo evet ama ben bi yandan da cleaxane iğne yapıyorum, onun da etkisi var sanırım , 2 gün acıdı canım, neyseki kurtuldum, 6 ay sonra 3. iğne olacakmış, hayırlısıyla bi doğursaydık:)

Valla canım 70 tl bence o elbise için baya fazlaymış bilemedim çok sevimli ama diğerleride güzel bende fikrimi değiştirdim daha başka arkadaşına hediye alacaksın eşine falan derken e birde ufak tefek kendi bebişin derken iyi düşün

efet pahalıymış gerçekten .....

valla haklısın bacım 70 lira ordan,, 50 lira burdan derken dağ kimin birikiyo borç
hem diğer takımlarda gayet hoş onlarıda düşün derim
gene de kendin için en iyisini sen bilirsin
hem daha nice doğum günü olcak bu kuzunun o zamanda gönlünden geçeni alırsın

Son düzenleme:

Bende hergün pıhtılaşma iğne vuruluyorum canım ama ben koluma yapmıyorum üst bacakla göbeğime vuruyorum kollarım morarsın istemiyorum dr umda öyle söyledi zaten

bu arada uzun sure gıremedım ya gecmısede bakamadım mel1 nasıl gelıyormu en son sıkıntılıydı haberı olan varmı?
canim benim yerim ben seni ya, evet aklimdasiniz ama pek giremiyorum sancim durdu cok sukur, nidilat hapi birakmak zorunda kaldim cunku cok carpinti yapti kendimi 70 yasinda hissettirdi bana..onu kullanmam gerekiyodu tekrar sanci baslamasin diye ama cok yan etki yapti, iki gundur icmiyorum ama hala carpintim gecmedi..olsun buna da sukur oglusum 10 gun daha buyudu iceride..birde son hastaneye gittigimde nst ye girerken annemi iceri almadi orda bi ebe ve resmen bizi azarladi oyle kotu oldumki..sabrettim sakin olmak zoryndaydim bebegim icin bekledim isimi bitirince gidip hastaneye sikayet ettim dilekce yazdim..onlar hemen ilgilendiler, ozurler dilediler, o kadini uyarip ust hemsireligine sikayet falan acmislar..bir daha asla boyle birsey olmayacak diyorlar ama ben korktum bir kere.doktorum orda ama vazgectim orda dogumdan..bu hastane medicana bu arada..annemde disarda beklerken bi adam varmis esini bekleyen, dogum daha olmaz demisler iceri almamislar biryere gondermisler..sonra dogum falan olmus adamin cok gec haberi olmus adam kizip duruyomus, aldilar elimden esimi sanciya bakiyoruz derken dogum olmus, beni baska yerlere gonderiyolar, haberde vermediler diye cok kizmis adam..

cicim leopar desenli değil de farklı bir elbise olsa kesinlikle elbise derdim ama bana pek mantıklı gelmiyo leopar desen.
ben en baştakini seçiyorum

erkek anasıyım cevap veremıcekmıyım 1 cok guzel 3 bayıldım :)

Ya,bebek alisverisini siz yalniz mi yapiyosunuz yoksa esiniz de geliyor mu ?

ozellıkle herseyı esımle gıdıcek sekılde ayarlıyorum oda begensın bu duyguları oda yasasın dıye onsuz bı corap dahı almadım

canım ya son zamanlarda sorun yasamak co kkotu pekı baska hastane baska doktormu secıceksın ?

medıcana dıyınce korktum bende medıcana da yapıcam doktorum orayı tavsıye edıyo gelecek ay gıdıp arastırmayı dusunuyorum hastaneyı ..

bıraz daha ıyı olmana sevndım cnm netım yoktu gıremedım aklıdmaydın ama

ne bıcım hastneymıs bırde oel olcak ozel ılgı olması gerekırken yapılana bak

Bana da pahalı geldi kanz'da indirim var biz oğluma o fiyata pantolon, gömlek, kazak aldık, sen de bir bak istersen
KANZ | ELBSE, ETEK | | Kidycity.com anne bebek ve ocuklar iin aradnz herey.

Son düzenleme:
jokerı arayıp guzelce fırcaladım 10 gun oldu sıparısler hala gelcek
ıptal ettıgım urunlerle ılgılı bılgılendırme yok telefonda bayagı kızdım özur dıledıler
ıptal ıslemı onaylanmıs dıger ıstedıgm urunler yolda :)
ebebekle cok ıyı gıdıyoruz masallah buugne kadar 5 sıparısım oldu hem uygun hem guzel ıstedıgım seyler
bı gun sonra kapında ıade edımındede hıc sorun yasamadım

unnadodan rube rutjeden bebısım ıcın alısverıs yapmıstım

ustler 5 tl alt 4 tl battanıye 8 tl battanıye ıle bı takımı aynı model aldım bayılıyorum boyle uyumlu seylere :)
kalıtesı cıdden cok guzel kızlar tesekkurlerımı bıldırdım yenıden kampanya olucak bu sefer daha cok gelecek aylara alıcam inşallah

yazlık modeller ıcın martı beklıyorum hem kendıme pıjama takımı ve yavrum ıcn :)
sımdılık ılk 40 gunune gore alısverıs yaptım yazın sıcagı ııcn artık modeller gelsede secsek:)

tedi magazalrında Tedi Discount Tekstil Mağazacılık A.Ş

nevresım takımları kıslık mevsımlık 16 tl alt acma lar 2.5 tl yazılı önlükler 2.6 tl
3 takım nevresım aldım önluklere bakıcam bı ara alt acmada alıcam bılgılendırme yapayım dedın ısteyene:)

bu arada rojda yıne gorunmuyorsunnnn canım bı ses et bıze

Son düzenleme:

bas tabi. hatta elbisesiz sadece notu yollasan bile yeter:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…