- 22 Haziran 2012
- 2.317
- 376
- 363
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #28.501
benim izne çıkmama 6 ya da 7 hafta varmış:18::18::18::18::18::18::18:
benim izne çıkmama 6 ya da 7 hafta varmış:18::18::18::18::18::18::18:
Günaydıııııın :) Keyifli ve su gibi geçen bir gün olur inşallah. Biz kızçemle iyiyiz, biraz ağırlaşmaya başladık sadece, yakında çoraplarımızı babamıza giydirticez :)
gunaydin kizlar haftasonuna birsey kalmadisevgililer gununde napicaksiniz bakalim?
gunaydin kizlar haftasonuna birsey kalmadisevgililer gununde napicaksiniz bakalim?
Günaydınnnnn PEk tatlı sevgili anacıklarrrr
nasılsınızzzz hersey yolundadır ınsallah
ızın hakları 32de baslamıyormuuuu
bende bu ayı tamamlar cıkarım dıyordum ama bır eleman alınamadı yerıme bakalım
bazen kendımı cok guclu hıssedeıyorummm ve devam edebıldıgım kadar ederım dıyorum bazende cok bunalıyorum yeter artk ayı cıkarayım 32mde cıkayım dıyorum kafam karman cormannn evde olsam sıkılıcam
ıse gelmektende sıkıldım du bakalım bu ayı bı bıtıreyım karar verıcem artık agırlasma durumuma gore
Günaydınnnnn PEk tatlı sevgili anacıklarrrr
nasılsınızzzz hersey yolundadır ınsallah
ızın hakları 32de baslamıyormuuuu
bende bu ayı tamamlar cıkarım dıyordum ama bır eleman alınamadı yerıme bakalım
bazen kendımı cok guclu hıssedeıyorummm ve devam edebıldıgım kadar ederım dıyorum bazende cok bunalıyorum yeter artk ayı cıkarayım 32mde cıkayım dıyorum kafam karman cormannn evde olsam sıkılıcam
ıse gelmektende sıkıldım du bakalım bu ayı bı bıtıreyım karar verıcem artık agırlasma durumuma gore[/QU
aynı haftadayız canım ben doktoruma sordum martın ilk haftası ayrılabilirsin dedi onlar ileri yada geri alabiliyorlar sonuçta sata göre veriliyor zaten
olabilir canım çünkü ben çok korkmuştum hatta hiç rengi falanda yok beyaz don giyindim baktım hani sarımtrak birşeyler var mı yok sonra siyah don giyindim acaba beyaz akıntımı diye o da yok ahaaa dedim benim suyum geliyor dünyayı ayağa kaldırdım ama meğersem çişmişdoktorum demez mi sen altına kaçırıyorsun abowwww dedim yok ben altıma işemem o kızımdır hapşurunca öksürünce hissediyordum ama bazı zamanlarda hiç hissetmiyorum kociş diyor sen altına işemişsin diye o fark ediyor genelde gece onun üzerine işiyorum da
Eğer 32'yi doldurunca izne ayrılacaksan 4 hafta filan kalmış
bir sorun olmasın sen 28. haftadasın dimi e 32 nin bitiminde hak ediyorsun 4 buçuk hafta falan var
evet canım doktora yakın sayılırım hastanede trafık olmasa 20 dk tutar gıtmem
dogum oyle bı anda olsa ah ah :) bır kac saat hafıf sancılar ıle baslıyabılıyor kımısı sanslı olanlar bı anda dogum baslıyo :)
avrupa yakasındaysan ordan hastane secmen daha mantıklı tabıkı bogazda canlı canlı dogum seyrederız yoksa
kızlar benim hesabım şöyle. normalde son 3 hafta kalaya kadar çalışmak istiyordum. 3 hafta senelik iznimi doğumdan sonra alamam çünkü şirket o konuda hep sıkıntı. ya parça parça verir ya vermez. onun için onların insiyatifine kalmasını istemiyorum. 3 hafta yıllık iznim ve son 3 hafta da doğum iznimi başlatıcam yani doğuma 6 hafta kala çıkıcam izne. böyle olunca da 6 ya da 7 hafta kalıcak. dr umla konuşup netleştiricem. ilginize teşekkürler
kızlar benim hesabım şöyle. normalde son 3 hafta kalaya kadar çalışmak istiyordum. 3 hafta senelik iznimi doğumdan sonra alamam çünkü şirket o konuda hep sıkıntı. ya parça parça verir ya vermez. onun için onların insiyatifine kalmasını istemiyorum. 3 hafta yıllık iznim ve son 3 hafta da doğum iznimi başlatıcam yani doğuma 6 hafta kala çıkıcam izne. böyle olunca da 6 ya da 7 hafta kalıcak. dr umla konuşup netleştiricem. ilginize teşekkürler
doktordan son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu alıcam. öteki benim normal izin hakkım. rapor almıycam ki. yine de öyle mi olur ki?ama güzelim benim bildiğim kadarıyla ücretsiz izini hakettikten sonra izine çıkarsan yıllık izninden değil ücretli izininden düşüyor..
yani sen yıllık izin kullandığını zannederken ücretsiz izin kullanmış olabilirsin.bunu da bi araştır istersen.bizde öyle oluyor yanii
gunaydin kizlar, bugun raporumun son gunu ama keske ise gitsemiydim diye dusunup duruyorum, cunku patrona bugun icin gelirim demistim puff bilemedim yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?