2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
ben doktoruma hesaplattım 14-15 mart gibi hakediyoruz izine çıkmayı..ama ben son ana kadar çalışmak istiyorum o zaman da 16 nisanda izine çıkıyorum..yani daha 2 ayım vaar:18::18::18:

bak biz seninle aynı gün doğurucaz güya:)) ama bende baktım 32. hafta başı 14 mart benim bildiğim bitiminde hak ediyorsun cnm internette öyle yazıyor

ben de 32.haftayı doldurduğumda mart bitmiş oluyo..1 nisanda okulda yokum artık dedim..arkadaşlar 1 nisan şakası mı hocam diyolar :))))daha fazla çalışmayı düşünmüyorum zaten ALLAH izin verirse doğum sonrası yaza denk geliyo..izin aktarma derdim yok :)

biz bu sevgililer gününde kocacımla ikea'ya gidip kızımıza yatak alıcaz

ikea dakiler benimde hoşuma gitti aslında ama hiç sallanmıyor olması dışında biz sorduk hatta neden yok diye isveç sağlık bilimi uygun bulmuyormuş sallanarak uyutulmayı haklı adamlar aslında ama bizim azmanlarla başka nasıl başa çıkabilirz kiiiii

bak biz seninle aynı gün doğurucaz güya:)) ama bende baktım 32. hafta başı 14 mart benim bildiğim bitiminde hak ediyorsun cnm internette öyle yazıyor

walla canım 32'nin başı mı sonu mu hakediyoruz bilmiyorum.bizim genel müdürlükten istediler tarihleri.bende doktora sordum o bana 14-15 mart dedi...

walla ben sallamaya alıştırmayı düşünmüyorum.gerçi ben işe başlıyınca annemler kesin sallıcak o ayrı daa.çocugu yatağına yatırıp her aksam aynı şeyi söylersen 'iyi uykular bebeğim' gibi uyku saatinin geldiğini anlıyormuş..tabi bakalım uygulamaya koyabilecek miyiz ama..şimdilik böyle düşünüyorum

bu arada dün bayrampaşadaki istanbul foruma gittim ve normalde ayaklarımın nasıl gittiğini anlamadığım adl , mango koton ve diğer masğazların olduğu kata çıkmadım bile bebek mağazalarını dolaştım vee herşeyee bayıldımm,

Bu e-bebek mağazasından da alışveriş yaptım, biberon için kesinlikle DR Browns u tavsiye etti reyon kızı avent de ne kadar da olsa damlatıyormuş ama dr. browns anne memesine en yakın başlıklı biberonmuş bir nevi bebek anne memesi sanıyor sizi emerken biberon takviyesinde de sorun olmuyormuş emzik de ise avent i önerdiler bende sizle paylaşmak istedimmmm

günaydın herkese hepinizin sevgililer günü kutlu olsun

kızlar ya herkes 32. haftada mı izne ayrılıyor? Sağlığım el verirse ben 32. haftadan sonra 3-4 hafta daha çalışmak istiyorum. Evet sabahın köründe kalkıp işe gelmek gerçekten çok zor oluyor ama iştede vakit çabuk geçiyor. evde olsam patlarım diye düşünüyorum.

ama zaman göstericek tabi, ağırlaştıkça belki bu düşüncelerimden de vazgeçeceğim.

mantıklıı evet ama uygulaması nasıl olur bilinmez yaşayıp görücez artık

Yok cnm ben karar vermedim henüz o zaman bir gelsin durumuma bakıp karar vereceğim ama 32. haftada her halükarda rapor alacağız çalışabilir ya da çalışamaz diye

yok canım bende Allah'tan bir mani çıkmazsa 37. haftaya kadar çalışacağım. bebişimle daha fazla vakit geçirmek istiyorum hem yaz tatilinde 13 haftalık iznimi kullanır eylülde başlarım kısmetse diye düşünüyorum.

Son düzenleme:
gunaydınn kıslarr
gecen hafta idrarda lokosıt vardı
antıb. kullanmıstım tek kullanımlık tozlardan
bugun yenıden verdım bukez kültür de verdim
kıslar bu enfeksıyon şakaya gelmez yakında vermedıysenız mutlaka baktırın
ve mutlaka antıb. kullanın
arkadasın 32 doğumu oldu kendısındekı enfeksıyon bebeğe geçmiş
bebek doğumu başlatmıs sukurkı yasayabıleceği haftalardaydı
küvözde şimdi
onun ıcın aman ilaç almayayım dıe bebeğinizi riske atmayın annecıklerr
öperim hepinizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…