- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #28.521
ben doktoruma hesaplattım 14-15 mart gibi hakediyoruz izine çıkmayı..ama ben son ana kadar çalışmak istiyorum o zaman da 16 nisanda izine çıkıyorum..yani daha 2 ayım vaar:18::18::18:
Ya kizlar,benim tekrardan kafama takildi bu konu...Aranizda Serviks uzunlugu 30mm altinda olan var mi ?
bak biz seninle aynı gün doğurucaz güya:)) ama bende baktım 32. hafta başı 14 mart benim bildiğim bitiminde hak ediyorsun cnm internette öyle yazıyor
32+0'da izne ayrılabiliyorsun benimki 20 mart
doktordan son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu alıcam. öteki benim normal izin hakkım. rapor almıycam ki. yine de öyle mi olur ki?
biz bu sevgililer gününde kocacımla ikea'ya gidip kızımıza yatak alıcaz
bak biz seninle aynı gün doğurucaz güya:)) ama bende baktım 32. hafta başı 14 mart benim bildiğim bitiminde hak ediyorsun cnm internette öyle yazıyor
walla canım 32'nin başı mı sonu mu hakediyoruz bilmiyorum.bizim genel müdürlükten istediler tarihleri.bende doktora sordum o bana 14-15 mart dedi...
ikea dakiler benimde hoşuma gitti aslında ama hiç sallanmıyor olması dışında biz sorduk hatta neden yok diye isveç sağlık bilimi uygun bulmuyormuş sallanarak uyutulmayı haklı adamlar aslında ama bizim azmanlarla başka nasıl başa çıkabilirz kiiiii
walla ben sallamaya alıştırmayı düşünmüyorum.gerçi ben işe başlıyınca annemler kesin sallıcak o ayrı daa.çocugu yatağına yatırıp her aksam aynı şeyi söylersen 'iyi uykular bebeğim' gibi uyku saatinin geldiğini anlıyormuş..tabi bakalım uygulamaya koyabilecek miyiz ama..şimdilik böyle düşünüyorum
günaydın herkese hepinizin sevgililer günü kutlu olsun
kızlar ya herkes 32. haftada mı izne ayrılıyor? Sağlığım el verirse ben 32. haftadan sonra 3-4 hafta daha çalışmak istiyorum. Evet sabahın köründe kalkıp işe gelmek gerçekten çok zor oluyor ama iştede vakit çabuk geçiyor. evde olsam patlarım diye düşünüyorum.
ama zaman göstericek tabi, ağırlaştıkça belki bu düşüncelerimden de vazgeçeceğim.
günaydın herkese hepinizin sevgililer günü kutlu olsun
kızlar ya herkes 32. haftada mı izne ayrılıyor? Sağlığım el verirse ben 32. haftadan sonra 3-4 hafta daha çalışmak istiyorum. Evet sabahın köründe kalkıp işe gelmek gerçekten çok zor oluyor ama iştede vakit çabuk geçiyor. evde olsam patlarım diye düşünüyorum.
ama zaman göstericek tabi, ağırlaştıkça belki bu düşüncelerimden de vazgeçeceğim.
Gunaydin kizlar ben bu nefesle idare edemiyorum artik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?