2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

bende kasılmalar vardı magnezyumdan sonra geçti.. akıntı da benım kadar olamaz her halde pijamlarımdan çıkıyordu artık ama meğersem o akıntı değil çişmiş küçük küçük kaçırıyormuşum.. ama tabi doktoruna gittiğinde sor bi .. eğer kasıklarında çift tarfalı şiddetli ağrı yoksa korkma

ay kızlar napıyosunuz bakim bugun şeker yükleme mi yaptırdım 100 gr hepsi çok normal çıktı boşuna korktum yani ya bu arada haberler de izleyeniniz varmı kadın sokakta doğurmus ya korktum çok bu nasıl bişi anlamadım sancı okadar kısamı sürüyor off allah yardımcımız olsun

Canım bende baştan beri akıntı doğru dürüst olmadı hiç ama kasılmalar için dr magnezyum veriyo bende arada sırada içiyorum gerçi 3 gündür hergün içiyorum iyi geliyormuş dr una sor istersen

Kullandigim kalsiyum hapinin icinde magnezyum var, bende o yuzden sasiriyorum zaten, tesekkurler canim...

Hadi geçmiş olsun çıkmamasına sevindim
yok canım nerde o kadar kısa sürecek ben sancılanıpta gitmiştim sabah 4 te anneme sordum normal yapsam ne zaman doğururum diye annemde en erken akşam ezanına demişti oda açılma falan tam olursa

Kizlar birde artik alt bolgenizdeki kemikerinizin acidigini hissediyor musunu? Resmen altimdaki kemiklerin acildigni hissediyorum, sizi de oluyor mu ?

okadında bi anormallik vardı ozaman desene yine de korkunç bir tecrübe iyi bari hastaneye yetişmeye baya vaktimiz varmış senin gibi olursak benim bi tanıdık gaz sancısı sanmış ki 3 bebeğiydi evde debelenmiş gazım çıkmıyor diye kocası doktora gidelim demiş bakmışlar 5 cm açılmış çok sürmemiş doğurmuş :26:şu sancıyı çok merak ediyorum valla

Kizlar birde artik alt bolgenizdeki kemikerinizin acidigini hissediyor musunu? Resmen altimdaki kemiklerin acildigni hissediyorum, sizi de oluyor mu ?

bende oluyor alttarıfımın bugun agrıdıgını hissettim hastaneye giderken :26: bi de kasıklarıma çok baskı oluyor çok ayakda durdummu sanki kızım aşaya kayıyor gibi oluyor belim ağrımaya başlıyor :44:

5 6 saat o sancıyı çektim ilk başlarda anlamıyosun zaten regl dönemindeki ağrıya benzetenler de var sezeryandan çıktığımda oh çok şükür normal doğum yapmamışım dedim ki doğum yapmam için suni sancı verilmedi ve annemin dediğine göre ben doğum sancısının ortalarına ancak gelebilmişim

Aynen canim ya hem alt tarafim aciyor cok ayakta duruncada resmen belimi toparlayamiyorum, amann erken dogum Falan olmasinda Ben raziyim

hadi yaa off farklı bir tecrübe olucak sanırım eşime diyorum doğum yaparken kapıda bekle sana seslendimmi konuş benimle diye yok diyor ben hastanenin kapısına inicem dayanamam sesini duymaya diyor kızdırıyor beni ay ne bilim yaa hem heycanlıyım hem korkuyorum karışık işte :44:

Aynen canim ya hem alt tarafim aciyor cok ayakta duruncada resmen belimi toparlayamiyorum, amann erken dogum Falan olmasinda Ben raziyim

ay olmaz inşallah yaa en korktuğum şey :18: 40 hafta tercihim ama 36 haftasını hayırlısıyla atlatsın kızım :18: gece hiç uyumuyorum zaten dönmek işkence oluyor sağa sola kızım iyi olsunda diyorum sorun değil ana yüreği bu olsa gerek

E tuvaletini kaçırma sebebin ne acaba ilk defa senden duyuyorum sebep söyledimi dr sana

Canım herkesin sancı süresi farklı annemin mesela abimi doğururken uzun sürmüş 4 saat kadar falan ama ben neredeyse arabada doğuyormuşum yani o kadar çabuk olmuş ama herkesin sancı süresi farklı kimseyi kendinle kıyaslama aynı olmaz çünkü

Bende varım ya mesela çarşıdan eve yürüyüş falan yaparken tam karnımın alt kısmı sertleşiyo birde bazen alt kısmımda ağrı oluyor o kemiklerin açılmasıyla alakalımı acaba 3 gündür magnezyumumu içiyorum son gittiğimde dr sordum ara sıra olması normal dedi sık aralıklarla olması erken doğum riskiymiş galiba ama yinede kısa yürüyüşler yap ayakta çok kalma dedi

E tuvaletini kaçırma sebebin ne acaba ilk defa senden duyuyorum sebep söyledimi dr sana

normalde bütün hamilelerde oluyormuş bu ama akıntı ile karıştırılıyormuş bebek mesaneye baskı yapıyormuş büyüdükçe o da ufak ufak kaçırmalara yol açıyormuş benım kının fazla olmasınıın sebebi de bebeğim çok aşağı da o yüzdenmiş..

Bak bunu hiç duymamıştım hay Allahım bu çocuklar bakalım daha neler yapacaklar annelerine bilmem donumuzada yapıcaz bu yaştan sonra Bi çıksın bende onun pipisini ısırıcam.

Bak bunu hiç duymamıştım hay Allahım bu çocuklar bakalım daha neler yapacaklar annelerine bilmem donumuzada yapıcaz bu yaştan sonra Bi çıksın bende onun pipisini ısırıcam.

:) ahhh ben hep yapıyorum gülerken bile kaçıyor adım sidikliye çıktı eşim diyor ki çoçuğa bez alacağına kendine al

bebeğim döndü mü acaba? sizler ne durumdasınız? dün şiddetli bir bel ağrısı yaşadım ve birden geçti akşam.. karnım aşağıya indiğini söylüyorlar ve bebeğim sanki midemin içinde oynuyor gibi, karın gurultusu gibi bişi. aynı zamanda kasıklarımda küçük çırpıntılar hissediyorum. normal doğum istiyorum umarım dönmüştür tepe taklak :))

Canım dönmediysede üzülme daha 36 haftaya kadar dönebilir o belli olmaz benimkinin ayakları aşağıda başı yukarda tekmelerde kasıklarda oluyor bazen kasılma gibi olup geçiyor ama daha erken içerde yüzer dedi dr da takma kafanı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…