- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #28.481
Ya kizlar,benim tekrardan kafama takildi bu konu...Aranizda Serviks uzunlugu 30mm altinda olan var mi ?
bende kasılmalar vardı magnezyumdan sonra geçti.. akıntı da benım kadar olamaz her halde pijamlarımdan çıkıyordu artık ama meğersem o akıntı değil çişmiş küçük küçük kaçırıyormuşum.. ama tabi doktoruna gittiğinde sor bi .. eğer kasıklarında çift tarfalı şiddetli ağrı yoksa korkma
ona ne ilk defa duyuyorum hiç bahsetmedi dr um öyle bişeyden
Demek istedigim rahim agzi uzunlugu canim...Hemen hemen her doktor kontrol ediyo sanirim
Valla alttan hiç muayne olmadım öyle oluyorsa ama ultrasonda hangi dr gitsem rahim ağzı güzel erken doğum gibi bir ihtimal yok şimdilik dediler vaktiyle gelir inşallah oğlum
O zaman sorun yok,ne guzel,Rabbim tamamina erdirsin.Keske ben de tamamen rahatlayabilsem...
Senin rahimde açılma var anladığım kadarıyla erken doğum ihtimalin var falanmı dedi dr yoksa sen kendin mi kuruntu yapıyorsun
Benimde 2haftadır çok akıntım var ama su gibi geldiğini hissediyorum.bende mi altıma kaçırıyorum acaba????
26.haftalık gebeyim. Oğlum birgün çok güzel net oynuyor. Bir gün 2 3 tekme ile günü kapatıyor. Çok korkuyorum acaba kan mı gitmiyor kordon mu dolanıyor eşinden mi ayrılıyor diye çok bunalım düşünüyorum. Down sendromlular da az hareket edermiş anne karnında. 3 lü test detaylı ultrasyon temiz ama belli olmaz nirekim çok baktırıpta çocuğunda bu durum olan varr. Sizlerde Bebekleriniz nasıl hergün aynımı Hafta ya perşembe randevum ama çok taktım kafama
hepiniz uyumaya gittiniz di mi anneler bebisler
ben de uyuyabilsem ne guzel olacak uyku nedir unuttum:26: biraksalar sabaha kadar otururuz oglusla ki o da geceleri dalgalanip duruyor karnimdauyumam lazim uyuyaim ki oglus da uyusun annenin uyku duzeni bebisin uyku duzeni mantigiyla yoksa yandim ben dogumdan sonra gece kusu oluruz herkese iyi uykular
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?