2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Benimde 2haftadır çok akıntım var ama su gibi geldiğini hissediyorum.bende mi altıma kaçırıyorum acaba????

Senin rahimde açılma var anladığım kadarıyla erken doğum ihtimalin var falanmı dedi dr yoksa sen kendin mi kuruntu yapıyorsun

En son gittigim detayli kontrolde olcum yaptilar.Ama doktor bu konuyla ilgili bisey demedi.Ben sonradan bu konu hakkinda bilgi edinince normalden biraz daha kisa oldugunu dusundum.Bugun de sordugum dogum hemsiresi kisa oldugunu dogruladi ama doktorun bisey dememesini,haftasina gore normal olabilecegine bagladi...Cok fazla aciklama yapmadigi icin rahat olamadim,ama bunu dusunerek kendimi strese sokmamaya calisiyorum.

Benimde 2haftadır çok akıntım var ama su gibi geldiğini hissediyorum.bende mi altıma kaçırıyorum acaba????

olabilir canım çünkü ben çok korkmuştum hatta hiç rengi falanda yok beyaz don giyindim baktım hani sarımtrak birşeyler var mı yok sonra siyah don giyindim acaba beyaz akıntımı diye o da yok ahaaa dedim benim suyum geliyor dünyayı ayağa kaldırdım ama meğersem çişmiş doktorum demez mi sen altına kaçırıyorsun abowwww dedim yok ben altıma işemem o kızımdır hapşurunca öksürünce hissediyordum ama bazı zamanlarda hiç hissetmiyorum kociş diyor sen altına işemişsin diye o fark ediyor genelde gece onun üzerine işiyorum da

nasil ki disarida her bebek birbirinden farkliysa anne karninda da oyleymis
bazi bebekler cok hareketli bazilari sakin
bu normaldir canim aklini bulandirma hersey yolunda insallah
bebeklerin her ani birbirini tutmuyor ki bazen cok cok hareketliler 10 dk durmuyorlar bazen daha sakinler
bizim bir akraba bir oglunda hic hareket hissetmiyormus arada pit pit yapiyordu cok skaindi diyor ama diger oglu karnindan cikacak gibi hareket ediyormus

hepiniz uyumaya gittiniz di mi anneler bebisler

ben de uyuyabilsem ne guzel olacak uyku nedir unuttum:26: biraksalar sabaha kadar otururuz oglusla ki o da geceleri dalgalanip duruyor karnimda uyumam lazim uyuyaim ki oglus da uyusun annenin uyku duzeni bebisin uyku duzeni mantigiyla yoksa yandim ben dogumdan sonra gece kusu oluruz herkese iyi uykular

canım zaten şuanda hangi saatlerde hareket ediyosa doğunca o saatlerde uyanık olurmu demekki senin bebiş geceleri uyutmıcak seni

günaydııııııııııııııııııııııııın anneler ve kuzularıııııııııııııııııııııııııııııııııııı
herkesler iyidir, herşeyler yolundadır umarım. biz oğluşla iyiyiz çok şükür biraz ayaklarımız şiş ama idare edicez. yine işe geldik. artık gün sayıyorum bitse de evde yatsam diye
herkeslerin sevgililer günüsü kutlu olsuuuuuuuuuuuuuuun. umarız çok güzel geçer bugününüz.
herkesleri öpüyoruz oğluşumlaaaaaaaaaaaa

Kızlar herkese günaydın.Ben de işteyim birazdan derse giricem ve yoğun bir gün olacak 2. dönwmw başladık ve ben bu haftadan sonra 8 hafta daha çalışacağım. Gözümde büyütmek istemiyorum bir an önce geçsin zaman istiyorum. Herkese güzel mi güzel sevgi dolu sağlıklı bir gün diliyorummmmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…