2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

doktorlar daha iyi bilirler ama bu saydığın belirtiler bana basuru hatırlattı. çevremde basur olanlar hep böyle şikayetlerden bahsediyor.
ayrıca hamilelikte basur olması çok sık rastlanan bir durummuş. inşallah seninkisi öyle birşey değildir. bence erken doğum riski olsa doktorun bunu söylerdi.

Bende hergün pıhtılaşma iğne vuruluyorum canım ama ben koluma yapmıyorum üst bacakla göbeğime vuruyorum kollarım morarsın istemiyorum dr umda öyle söyledi zaten

ben koluma alıştım bacağıma cesaret edemem sanırım ama evet morluk oluyo, katlanıcam napalım:) doktorun sana doğum için öneride bulundu mu sezeryan ya da normal doğum şeklinde?

Bugün internette dolanırken basur gözüme çarpmıştı benim de. hakkımda hayırlısı olsun inş. öyle bi sıkıntı değildir. basur benim bildiğim genelde kabızlık sorunu olanlara olur hamd olsun pek kabız olmam ama devam ederse bakacaz artık

puff ben de bugun wc gidip duruyorum, agrim yok ama onemli degildir umarim..
biberon konusunda bende aventte kararliydim ordaki kiz israrla chicconun agzini gosterdi memeye daha cok benziyo diye ve chicco aldim gaz yapmayandan..
izin konusundada kizlar 32 olur olmaz izne cikmayi dusunuyorum cunku beni izinden once her an isten cikarabilirler sirkette kriz var ve cok kisi cikariliyor..

bende avent diyordum ama değiştirdim şimdi dr browns olarak , inşallah olmaz öyle birşey ferah tut gönlünü izinden sonra devam edeceksin o zaman işine

bende avent diyordum ama değiştirdim şimdi dr browns olarak , inşallah olmaz öyle birşey ferah tut gönlünü izinden sonra devam edeceksin o zaman işine
bakalim bebislerimiz olsunda allahin izniyle, paylasiriz iyi cikacakmi biberonlar :) beni izinden sonra cikarirlarsa daha cok isime gelir canim..hem bebegimi buyuturum hemde issizlik maasi ve tazminat alirim :) ama simdi cikarirlarsa sadece tazminat veriyolar..4 ay ucretsiz dogum izni param yaniyor

selam kızlar birazdan kızımla bir yürüyüş yapmayı planlıyoruz ve de çıkmışken sebamed in bebe şampuanı ve pişik kremini alıp koyalaım kenarı diyorum sizce nasıl bir marka en son aklıma bu yattı başka tavsiyesi olan var mı ?

Canim umarim dedigin gibi olur,en azindan cikaracaklarsa izinden sonra cikarsinlar.Benzeri durum benim basima geldi,suan calismiyorum o yuzden.Napalim,kismet.Umarim bebis sans getirir.

Merhaba kızlar,
benim sol göğsümün altında bir ağrı var, özellikle uzun süre ayakta kaldığımda yada yorulduğumda artıyor. Sizde de böyle bir şikayet var mı?

Merhaba kızlar,
benim sol göğsümün altında bir ağrı var, özellikle uzun süre ayakta kaldığımda yada yorulduğumda artıyor. Sizde de böyle bir şikayet var mı?

canım bende de var aynı durum yengemde de var doktoruna sordu geçenlerde kızımız başını ittiriyormuş birtek yattığında rahat ediyordu yengem şimdi bir haftadır bende de başladı sol göğsümün altı tam zaten elimi sürdüğümde sertlik hissediyorum

ANNE VE BEBEK
bu sitede uygun oldugunu duymustum bu tarz ürünlerin.bi de burdan fiyat al istersen canımm

gördüğüm kadarıyla bi çoğunuz alışveriş işini baya halletmiş. benim 3-5 parça zıbınım ve hediye gelen bi şeylerim var. ne göğüs pompası ne yatağı, ne şampuanı ne ateş ölçeri... hiçbişey almadım. hastane çıkışımız bile yok. sizce ne zaman halledeyim bunları? kaçıncı haftadan itibaren başlıyım?

bence daha fazla ağırlaşmadan hallet bu haftalarda canım bende geçen hafta başladım almaya ama eksiğimiz var daha . az biraz gezince bile yoruluyor insan.

evet haberleşiriz:) doğru öyle yapmamalarında hiçbir sakınca yok onların cebinden çıkan birşey yok devlet ödeyecek sana bunu

Bence de mama vermicem diye tutturma, benim ilk doğumda sütüm hemen gelmedi,ilk gün sağdığımda da sadece 5 cc falan geliyordu (2 çay kaşığı gibi düşün). Doktor o da yeter sen sürekli emzir dediği için mama vermedim ve 4. gün oğlum sarılık oldu. Bu bebeğim de hem emziricem hem sağıp kalan sütü vericem, o da olmazsa mama vericem. Bir de ben sağdığım sütü biberon ya da kaşıkla değil de şırıngayla veriyordum, böylece hem biberona alışmadı hem karnı doydu kuzumun

canım sağarken göğsünü tamamen boşaltırsan sütün azalmaz, aksine çoğalır. Benim bi arkadaşım oğlu 1 yaşına gelene kadar sütünü sağıp verdi, istese daha da devam ederdi sütü vardı ama artık kendisine zor gelmeye başlamıştı

Kızlar az önce hastanaden geldim.. doktor hersey yolunda ama suyunun biraz fazla oldugunu soyledı,,, bunun ne gibi bi zararı olabılır dıye sordugumda ''şuan sınırda cok yuksek degıl ama yukselırse Erken dogum oluşabilir'' şekerden kaynaklanabildiğini söyledi.. yarın şeker yüklemesi yapılacak...Ben ki aman suyum azalmasın diye bol bol su içen biriydim Vur deyınce öldürmüşüm demek Dularınızı bekliyorum kızlar inş Şekerim normal Çıkar

doktordan son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu alıcam. öteki benim normal izin hakkım. rapor almıycam ki. yine de öyle mi olur ki?

Canım 32+0 izni hakediyorsun ama eğer çalışıcam dersen en fazla 36+0 kadar çalışabilir raporu veriliyor 36 dan sonra mecburi ayrılıyorsun zaten bilgin olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…