- 14 Ekim 2011
- 4.576
- 4.242
- 173
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #28.561
kızlar hepinize hayırlı sağlıklı şafaklar diliyorum. bi soru soracam. geçen hafta perşembe ishal oldum bi gün sonra geçti bu defa ağrılı şekilde günde 3-4 defa dışkılama isteği olmaya başladı. bir iki gün devam etti pazartesi doktorumu aradım. sizi en son geçen hafta görmüştüm erken doğum riskiniz yoktu enfeksiyon kaynaklı ağrılarınız olabilir enfeksiyon hastalıklarına gidin dedi. ağrılarım hem büyük tuvaletim var gibi hem de adet sancısı gibi oluyordu hafiften. neyse tahlil verdim hafiften parazit olmuş geçiyormuş. ilaç vermedi. sonucu kendi doktoruma da götürdüm. her ağrıyı erken doğum olarak yorumlamayın parazitten kaynaklı ağrılarınız varmış dedi. bugün sabahtan beri 2 kere büyük tuvaletimi yaptım afedersiniz. yine hafiften makatımda ağrılar var adet sancısına da benziyor. korkuyorum moralim bozuluyor erken doğum mu yapıyorum diye.
doktorum bilgili bi adam. erken doğum sık rastlanan bi durum değildir yaşadığınız ağrılar bambaşka sebeplerden de olabilir diyor ilk gebeliğim olunca elimde olmadan stres oluyorum
Bende hergün pıhtılaşma iğne vuruluyorum canım ama ben koluma yapmıyorum üst bacakla göbeğime vuruyorum kollarım morarsın istemiyorum dr umda öyle söyledi zaten
doktorlar daha iyi bilirler ama bu saydığın belirtiler bana basuru hatırlattı. çevremde basur olanlar hep böyle şikayetlerden bahsediyor.
ayrıca hamilelikte basur olması çok sık rastlanan bir durummuş. inşallah seninkisi öyle birşey değildir. bence erken doğum riski olsa doktorun bunu söylerdi.
kızlar hepinize hayırlı sağlıklı şafaklar diliyorum. bi soru soracam. geçen hafta perşembe ishal oldum bi gün sonra geçti bu defa ağrılı şekilde günde 3-4 defa dışkılama isteği olmaya başladı. bir iki gün devam etti pazartesi doktorumu aradım. sizi en son geçen hafta görmüştüm erken doğum riskiniz yoktu enfeksiyon kaynaklı ağrılarınız olabilir enfeksiyon hastalıklarına gidin dedi. ağrılarım hem büyük tuvaletim var gibi hem de adet sancısı gibi oluyordu hafiften. neyse tahlil verdim hafiften parazit olmuş geçiyormuş. ilaç vermedi. sonucu kendi doktoruma da götürdüm. her ağrıyı erken doğum olarak yorumlamayın parazitten kaynaklı ağrılarınız varmış dedi. bugün sabahtan beri 2 kere büyük tuvaletimi yaptım afedersiniz. yine hafiften makatımda ağrılar var adet sancısına da benziyor. korkuyorum moralim bozuluyor erken doğum mu yapıyorum diye.
doktorum bilgili bi adam. erken doğum sık rastlanan bi durum değildir yaşadığınız ağrılar bambaşka sebeplerden de olabilir diyor ilk gebeliğim olunca elimde olmadan stres oluyorum
puff ben de bugun wc gidip duruyorum, agrim yok ama onemli degildir umarim..
biberon konusunda bende aventte kararliydim ordaki kiz israrla chicconun agzini gosterdi memeye daha cok benziyo diye ve chicco aldim gaz yapmayandan..
izin konusundada kizlar 32 olur olmaz izne cikmayi dusunuyorum cunku beni izinden once her an isten cikarabilirler sirkette kriz var ve cok kisi cikariliyor..
bakalim bebislerimiz olsunda allahin izniyle, paylasiriz iyi cikacakmi biberonlar :) beni izinden sonra cikarirlarsa daha cok isime gelir canim..hem bebegimi buyuturum hemde issizlik maasi ve tazminat alirim :) ama simdi cikarirlarsa sadece tazminat veriyolar..4 ay ucretsiz dogum izni param yaniyorbende avent diyordum ama değiştirdim şimdi dr browns olarak , inşallah olmaz öyle birşey ferah tut gönlünü izinden sonra devam edeceksin o zaman işine
bakalim bebislerimiz olsunda allahin izniyle, paylasiriz iyi cikacakmi biberonlar :) beni izinden sonra cikarirlarsa daha cok isime gelir canim..hem bebegimi buyuturum hemde issizlik maasi ve tazminat alirim :) ama simdi cikarirlarsa sadece tazminat veriyolar..4 ay ucretsiz dogum izni param yaniyor
Merhaba kızlar,
benim sol göğsümün altında bir ağrı var, özellikle uzun süre ayakta kaldığımda yada yorulduğumda artıyor. Sizde de böyle bir şikayet var mı?
selam kızlar birazdan kızımla bir yürüyüş yapmayı planlıyoruz ve de çıkmışken sebamed in bebe şampuanı ve pişik kremini alıp koyalaım kenarı diyorum sizce nasıl bir marka en son aklıma bu yattı başka tavsiyesi olan var mı ?
gördüğüm kadarıyla bi çoğunuz alışveriş işini baya halletmiş. benim 3-5 parça zıbınım ve hediye gelen bi şeylerim var. ne göğüs pompası ne yatağı, ne şampuanı ne ateş ölçeri... hiçbişey almadım. hastane çıkışımız bile yok. sizce ne zaman halledeyim bunları? kaçıncı haftadan itibaren başlıyım?
bakalim bebislerimiz olsunda allahin izniyle, paylasiriz iyi cikacakmi biberonlar :) beni izinden sonra cikarirlarsa daha cok isime gelir canim..hem bebegimi buyuturum hemde issizlik maasi ve tazminat alirim :) ama simdi cikarirlarsa sadece tazminat veriyolar..4 ay ucretsiz dogum izni param yaniyor
bakma sen o doktorlara emin ol çok pişman olursun.doguma giderken alman gereken en önemli listeye ekle.POMPA BİBERONU çünkü sütün gelmezse deli gibi aglar bebek yazık ona ve öyle bi iki defadada alışmaz zaten biberona.pompada sütün gelmezse sürekli sagıp getirirsin.biberonun içine mama koymak şart degil kendi sütünü koyup besleyebilirsin.şayettt bebek alıştı diyelim biberona gögüse takılan silikonlarla emzir gitsin.ama sakın inatla beni emecek diye ugraşıp bebegi az az doyurma içirebildigin kadar biberondan gögsünden nerden olursa olsun besle.ben inatla beni emsin diye ugraştım oda memeyi tutmakta zorluk çekiyordu azcık emip bırakıyordu.şimdi 1 yaşında 9 kilo ve bu bebek 4 kilo dogmuştu en az 12kilo olması gerekirdi.yani az az emdigi için midesi büyümedi şuanda 100mlden fazla yemek yediremiyorum bi kaşık fazla verdimmi midesi reddediyo ve kusuyor.birde az az emmesinin sonucu o zamanlar sürekli aglardı........iyi düşün boşverneye alıştıgını anne sütünü vermek illa memeden olmuyor.
cnm elbette benı ememesi durumunda
mecburen senın dediğin şekilde sağılıp verılir
elektrikli pompalardan da alıcam her ıhtımale karsı doğum çantasında olucak ınsallah ama
yıne cıkan sütü biberonla vermem ılrleyen gunlerde benı emebılırse..
cunku ne kadarda sağıp versen sütün azalıomus zamanla,bebeğin seni emdiği gibi olmuomus
ablamlar 2 yasına kadar emzirdi ılk 6 ay mama vs vermedıler bı sorunda olmadı
gebeliklerımızın seyrı benzıo bakalım ınsallh sut verme kısmıda benzer
ANNE VE BEBEK
bu sitede uygun oldugunu duymustum bu tarz ürünlerin.bi de burdan fiyat al istersen canımm
bir sorun olmasın sen 28. haftadasın dimi e 32 nin bitiminde hak ediyorsun 4 buçuk hafta falan var
doktordan son 3 haftaya kadar çalışabilir raporu alıcam. öteki benim normal izin hakkım. rapor almıycam ki. yine de öyle mi olur ki?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?