- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #28.601
bak biz seninle aynı gün doğurucaz güya:)) ama bende baktım 32. hafta başı 14 mart benim bildiğim bitiminde hak ediyorsun cnm internette öyle yazıyor
Merhaba kızlar,
benim sol göğsümün altında bir ağrı var, özellikle uzun süre ayakta kaldığımda yada yorulduğumda artıyor. Sizde de böyle bir şikayet var mı?
cok guzel ısım cnm asıl gıbı gelıyor kulaga anlamıda hosmus
doktorum o agrılar normal demsıtı organlarımız yukarıya cıkıyormus
ayyyy ne guzell yaaa bızde dun aksam gıttık gorduk kapaklarını beklıyormus ay sonu elınızde olur dedıı cok heycanlıı yaaaa gelınce foto at lutfeeennnyarın yavrumun mobilyası geliyomuşşşşşşşşşşş
bizim sadece geriye halımız ve ev tipi ana kucağımız kaldı
İsmi beğenmene çok sevindim canım...Valla gebelikte her ağrı mübah hale geldiay uyy yapmaktan kendimden sıkılır oldum bazen normalde fazla dinlemem kendimi çok ta enerjiktim ama iş yerimden servise yürürken tansiyonum düştü fenalaştım bayılacak gibiydim 80 lik ninelere taş çıkardım yani
ayyyy ne guzell yaaa bızde dun aksam gıttık gorduk kapaklarını beklıyormus ay sonu elınızde olur dedıı cok heycanlıı yaaaa gelınce foto at lutfeeennn
aynen cnm agrılar bıle bazen tatlı gelıyor bana
benımde gecen tansıyonum cıktı neysekı ıyıyım sımdı
Ben erken izne çıkmak istediğim için drumla konuşmuştum önceden 32. Haftamızın başında doğum iznine çıkabiliyoruz
Benim sat ım 19 Ağustos hesapladı 31mart ta izne çıkabilirsin demişti
Eğer 32den sonra çalışmak isterseniz ancak 36 ya kadar çalışabiliyorsunuz ondan sonrasını devlet çalışsanız da kabul etmiyor
Bnmde aynı ağrı sağ göğsümün alttarafında var ama özellikle otururken ağrıyor ya ayağa kalkıp biraz gezinirsem geçiyor yada uzanmam lazım
Bana da hamile biri ayakları orda olabilir sıkıştırıyordur dedi ama bebeğin dönmesi için erken değil midir daha acaba????
Kızlar benim de aynen sağ göğsün altında ağrı oluyor hatta uyuşma gibi ya da böyle morarmış gibi enteresan bi his. BEN BAŞTA ÖKSÜRMEKTEN OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜM AMA doktors söylediğimde o da ayakları sıkıştırıyordur dedi. Bilemedim yani...
boğaza nazır doğum heeee:)))) size de eğlence çıkar dimiii:)))) burda zaten doktorcum ama benimkine muayeneye falan gidiyorum olmuyor bazen soruyorum sezeryanda diyor koca 6 ay boyunca 1 defa yakaladım normal doğumda e bu da beni ürkütüyor azıcık doçent bir kadın var hastanede acaba birde ona mı baksam diyorum ama bu kendi doktorumu da pek seviyorum:))))
bu arada dün bayrampaşadaki istanbul foruma gittim ve normalde ayaklarımın nasıl gittiğini anlamadığım adl , mango koton ve diğer masğazların olduğu kata çıkmadım bile bebek mağazalarını dolaştım vee herşeyee bayıldımm,
Bu e-bebek mağazasından da alışveriş yaptım, biberon için kesinlikle DR Browns u tavsiye etti reyon kızı avent de ne kadar da olsa damlatıyormuş ama dr. browns anne memesine en yakın başlıklı biberonmuş bir nevi bebek anne memesi sanıyor sizi emerken biberon takviyesinde de sorun olmuyormuş emzik de ise avent i önerdiler bende sizle paylaşmak istedimmmm
gunaydınn kıslarr
gecen hafta idrarda lokosıt vardı
antıb. kullanmıstım tek kullanımlık tozlardan
bugun yenıden verdım bukez kültür de verdim
kıslar bu enfeksıyon şakaya gelmez yakında vermedıysenız mutlaka baktırın
ve mutlaka antıb. kullanın
arkadasın 32 doğumu oldu kendısındekı enfeksıyon bebeğe geçmiş
bebek doğumu başlatmıs sukurkı yasayabıleceği haftalardaydı
küvözde şimdi
onun ıcın aman ilaç almayayım dıe bebeğinizi riske atmayın annecıklerr
öperim hepinizi
kızlar biz daha hiç bişey yapmıyoruz yaa, sadece ıvır zıvır kıyafet aldık, mobilya falan daha duruo, geömi kalıoruz sizce, bide eşyaları falan nezman yıkayıp kaldırmayı düşünüosunuz, meral ettm ben ölece oturuom çünkü
Kızlar ben nihayet bir isim buldum sanki kızıma ama sizinde görüşünüzü alayım dedim "Asel" nasıl sizce?? Anlamı cennette akan 4 ırmaktan biriymiş bal ırmağı...Arapçada bal demekmiş zaten...
ben de 32.haftayı doldurduğumda mart bitmiş oluyo..1 nisanda okulda yokum artık dedim..arkadaşlar 1 nisan şakası mı hocam diyolar :))))daha fazla çalışmayı düşünmüyorum zaten ALLAH izin verirse doğum sonrası yaza denk geliyo..izin aktarma derdim yok :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?