2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
bak biz seninle aynı gün doğurucaz güya:)) ama bende baktım 32. hafta başı 14 mart benim bildiğim bitiminde hak ediyorsun cnm internette öyle yazıyor

Ben erken izne çıkmak istediğim için drumla konuşmuştum önceden 32. Haftamızın başında doğum iznine çıkabiliyoruz
Benim sat ım 19 Ağustos hesapladı 31mart ta izne çıkabilirsin demişti
Eğer 32den sonra çalışmak isterseniz ancak 36 ya kadar çalışabiliyorsunuz ondan sonrasını devlet çalışsanız da kabul etmiyor

Merhaba kızlar,
benim sol göğsümün altında bir ağrı var, özellikle uzun süre ayakta kaldığımda yada yorulduğumda artıyor. Sizde de böyle bir şikayet var mı?

Bnmde aynı ağrı sağ göğsümün alttarafında var ama özellikle otururken ağrıyor ya ayağa kalkıp biraz gezinirsem geçiyor yada uzanmam lazım
Bana da hamile biri ayakları orda olabilir sıkıştırıyordur dedi ama bebeğin dönmesi için erken değil midir daha acaba????

cok guzel ısım cnm asıl gıbı gelıyor kulaga anlamıda hosmus

doktorum o agrılar normal demsıtı organlarımız yukarıya cıkıyormus

İsmi beğenmene çok sevindim canım...Valla gebelikte her ağrı mübah hale geldi ay uyy yapmaktan kendimden sıkılır oldum bazen normalde fazla dinlemem kendimi çok ta enerjiktim ama iş yerimden servise yürürken tansiyonum düştü fenalaştım bayılacak gibiydim 80 lik ninelere taş çıkardım yani

yarın yavrumun mobilyası geliyomuşşşşşşşşşşş
bizim sadece geriye halımız ve ev tipi ana kucağımız kaldı
ayyyy ne guzell yaaa bızde dun aksam gıttık gorduk kapaklarını beklıyormus ay sonu elınızde olur dedıı cok heycanlıı yaaaa gelınce foto at lutfeeennn

aynen cnm agrılar bıle bazen tatlı gelıyor bana

benımde gecen tansıyonum cıktı neysekı ıyıyım sımdı

paylaşcam cnm diğer tarafta dün gece hep onlara baktım bebeklerimize alınanlara bende paylaşcaktım ama üşendim onca şey çıkar resim çek :) dedim mobilyası gelsinde öle çekerim herşeyini bende paylaşırım kalbim temizmiş bugün aradılar yarın getircez die mobilyayı benimde ay sonunda gelicekti ama benim koca bugün yemekte sevgililer günü benimle değil die aramış bugün mobilyacıyı süpriz olsun getirsinler die ama ben biliyorum mobilyanın geliş heyecanıyla yarın çenemi açamıycam ona yanılıyo ama olsun

slm kızlar çok uzun zamandır giremedim bilgisayarım bozulmuştu ayyy sizleri çok özleim maşallah girmeyeli bebişler de göbüşlerde büyümüş nasılsınız bakalım nasıl gidiyor

kızlar biz daha hiç bişey yapmıyoruz yaa, sadece ıvır zıvır kıyafet aldık, mobilya falan daha duruo, geömi kalıoruz sizce, bide eşyaları falan nezman yıkayıp kaldırmayı düşünüosunuz, meral ettm ben ölece oturuom çünkü

Kızlar benim de aynen sağ göğsün altında ağrı oluyor hatta uyuşma gibi ya da böyle morarmış gibi enteresan bi his. BEN BAŞTA ÖKSÜRMEKTEN OLDUĞUNU DÜŞÜNDÜM AMA doktors söylediğimde o da ayakları sıkıştırıyordur dedi. Bilemedim yani...

Herkese merhaba. Uzunca bir aradan sonra yine burdayım. Sizleri çok özledim. Umarım bundan sonra bir aksilik olmaz da ben de daha iyi takip edebilirim topici. Bu akşam biraz geç oldu. Geçmişe yarın bakiim artık.

Tam da ayaklarını koyacak yer bulmuş bu minnaklar yaw :))))

canım ıyıce dusun hep dıyorum sezeryan bızım secımımızo lmalı doktorun degıl
hastasını dusunen doktor sezeryan yanlısı olmaz bız korkup yaptırmak ısterız o ayrı ..

canım bıberon alıcaksan cıft baslıklı almamızı ebemız tavsıye ettı bebıs zorlanırsa onu emmekte anneyı emmeyı unutmaz
hata bıze ılk zamanlar sızı emmıyorsa kahve fıncanına sutunuzu sağın kasıkla yada ondan dırek emmeye calıssın demıstı
ben bıberon almıcam ınsallah dırek emer emmezse ozaman mecbur kahve fıncanı denerım ..

ya korkutma benı bendede gecen hafta 8 10 derece cıktı kı hep 1 2 arasıydı
doktor bol su dedı ama zatı ıcıyorum 3 lt hergun yarın bı gıdıp konusayım dıyorum doktorumla
her ay duzenlı doktor ıstesın ıstemesın kan testı ve ıdrar testı yaptırıyorum
ıhmal edılemsın kızlar cıdden her ay muhakkak duzenlı testlerımızı yaptıralm ..

martta artık yıkıcam canım herseyı bu ara yatılı mısafır telasındayım bıranonce onları yıkayıp yerlestıreyım rahatlıcam:)

selamm kızlarrr..........kocacum sevgililer günü hediyesini daha önce almıstı yaklasık 1 ay önce..bendee jest yapayım dedim bugün kocacugumu yemege cıkardımm..sonra yürüyüş yaptık beraber...simdi evde dinleniyom oofff yarın nöbet var.......hiç canım istemiyo ise gitmekk.......neysee....kızlar siz nasılsınız?? bugün annemle konustum annem benden önce paşamın bütün herseyini alcak gibi ....o kadar cok özeniyo ki....ee tabii anneanne ilk defa olacak...bende kararsızım dogum cantasına neler koycam ne alcam filan.......bakalım daha zamanımız var inş.. yavas yavas baslayayım galikk pasamı düzmeye.....oyyy kurban olurum oglusumaa.....

Kızlar ben nihayet bir isim buldum sanki kızıma ama sizinde görüşünüzü alayım dedim "Asel" nasıl sizce?? Anlamı cennette akan 4 ırmaktan biriymiş bal ırmağı...Arapçada bal demekmiş zaten...

benim kızım olsaydı asel koyacaktım çok güzel hayırlı olsun canım bide efnan cennetteki güzel gözlü kız demek ikisinden biri olcaktı nasip değilmiş

Doğum izni uzar diye bekliyorum bende eğer uzarsa 5 haftamı aktarmayı düşünüyorum ,bu yüzden son3 haftaya kadar çalışırım herale

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…