- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #28.581
ben koluma alıştım bacağıma cesaret edemem sanırım ama evet morluk oluyo, katlanıcam napalım:) doktorun sana doğum için öneride bulundu mu sezeryan ya da normal doğum şeklinde?
Bu sene çok güzel sevgililer günü hediyesi aldımEşim çarşıya gelmemi istedi gittim çok istediğim ama diğerlerinden biraz daha pahalı olan evi almaya karar vermiş sözleşmeyi imzaladık Allahım inşallah hayırlı olur.Allahım herkkese nasip etsin inşallah.
Ama bana hayatımın en güzel hediyesi oğlum daha güzel bir şey olamazdı hayatımda 5 senelik evliliğimizden sonra geldi bebeğim hep Allah kimseye aratmasın diye dua ediyorum.
Hayirli olsun,Rabbim huzurla oturmayi nasip etsin
peki ben senelik iznimi kullanmak istersem doğum iznim başlamaz dimi?Canım 32+0 izni hakediyorsun ama eğer çalışıcam dersen en fazla 36+0 kadar çalışabilir raporu veriliyor 36 dan sonra mecburi ayrılıyorsun zaten bilgin olsun
Cnm bence de ağırlaşmadan almaya başlasan iyi olur, biz de aldık birşeyler biraz da hediye geldi dolaba attım hepsini ama şuan neler olduğunu unuttum bile neler var, eksikler neler not alıcam ona göre alışverişi tamamlamayı düşünüyorum sonra da yıkayıp ütüleyip kaldıracağım bir kenara eee 7. ayımızdayız ağır ağır hazırlanmak lazım bebiklerin ne zaman geleceği belli olmazgördüğüm kadarıyla bi çoğunuz alışveriş işini baya halletmiş. benim 3-5 parça zıbınım ve hediye gelen bi şeylerim var. ne göğüs pompası ne yatağı, ne şampuanı ne ateş ölçeri... hiçbişey almadım. hastane çıkışımız bile yok. sizce ne zaman halledeyim bunları? kaçıncı haftadan itibaren başlıyım?
peki ben senelik iznimi kullanmak istersem doğum iznim başlamaz dimi?
Bu sene çok güzel sevgililer günü hediyesi aldımEşim çarşıya gelmemi istedi gittim çok istediğim ama diğerlerinden biraz daha pahalı olan evi almaya karar vermiş sözleşmeyi imzaladık Allahım inşallah hayırlı olur.Allahım herkkese nasip etsin inşallah.
Ama bana hayatımın en güzel hediyesi oğlum daha güzel bir şey olamazdı hayatımda 5 senelik evliliğimizden sonra geldi bebeğim hep Allah kimseye aratmasın diye dua ediyorum.
Allah huzur saglik ve aşkla oglunuzla birlikte oturmayi nasip etsin canim :)
Kizlar sol bobregimin oldugu yer cok agriyor( ilk aylarda olmustu bir iki gun simdi gene agriyor bole olan var mi
canım benimde 2 gün önce sağ böbreğim dayanılmaz ağrımıştı... tahlil filan yaptırdım kan idrar bişey çıkmadı muhtemelen üşütmeden yada dolaşan gaz ağrısıydı...bazen hamilelikte böbreklerde büyüme oluyormuş inşallah seninki de basit bir ağrıdır..
Kızlar ben nihayet bir isim buldum sanki kızıma ama sizinde görüşünüzü alayım dedim "Asel" nasıl sizce?? Anlamı cennette akan 4 ırmaktan biriymiş bal ırmağı...Arapçada bal demekmiş zaten...
bence daha fazla ağırlaşmadan hallet bu haftalarda canım bende geçen hafta başladım almaya ama eksiğimiz var daha . az biraz gezince bile yoruluyor insan.
cok guzel ısım cnm asıl gıbı gelıyor kulaga anlamıda hosmusKızlar ben nihayet bir isim buldum sanki kızıma ama sizinde görüşünüzü alayım dedim "Asel" nasıl sizce?? Anlamı cennette akan 4 ırmaktan biriymiş bal ırmağı...Arapçada bal demekmiş zaten...
canım benimde 2 gün önce sağ böbreğim dayanılmaz ağrımıştı... tahlil filan yaptırdım kan idrar bişey çıkmadı muhtemelen üşütmeden yada dolaşan gaz ağrısıydı...bazen hamilelikte böbreklerde büyüme oluyormuş inşallah seninki de basit bir ağrıdır..
Benim bir hafta once kan idrar tahlilim vardi genel o zaman agri yoktu ama bisey olsa cikardi dimi( off baya agriyor insallah onemli bisi degildir yarinda devam ederse gidicem doktora
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?