- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #2.821
bencede olsunnnn yaaaaaaaa
sizinki bir kaç hafta sonra hafif belli olur ama benimkine daha çooook var :)))
her hapşırdığında benden sana kocaman bir - çok yaşa - canım
ben hapşırırken eşimin bana bir bakışı var bir yüzünü büzüşü var anlatamam
karnını tut diyo
sende gör hayatım diyorum
pardon hatun çok yaşa diyo
kac haftalıksn cnm cızelgen yokkii14:
günaydın kızlar ben bugün başka bir dr gidiyorum benim dr kafam yer almadı şu içerdeki kanamayı soracam yatayım eşim izne ayrılacak yada annem bakmaya gelecek
dünde çok kötü oldum tansiyomnum düştü bulantı , bugün daha iyiyim gidip gelelim dr yazacağım dua edin herşey yolunda olsun
aman gebelik tıckerm eklenmiş ama yanlış daha 7 girecem ben
iç canım stu ıcemıyorsan ayran ıc doktor maden suyu karıstır ıcııne dıyordu..oyy gulsevdam ya ben hıc sut ıcemıyorum esım gıttı kuzenıme mac ızlemeye ben gıtmedım uyukluyorum gıttıgım yerdekese olcusu ben hıc bakmadım anlamam daama sen su hem cızelgenı yap hemde bılgılerını ayzda eklım balım senı lısteyeyaaaaaaaa
:
gunaydınnnn hepınızeeeeeeee
oyyy ne guzel herkezler doktora gıdıyor heyecanlı bekleyıs basladı guzel haberlerle gelın ınsallah
birde bu sabah esım ultrasoın kagıdına bakarken sag tarafta altta 28 nısan 2013 yazıyor du hıc farketmemıstık sımdıye kadar bebişe bakmaktandoktora ılk gıttıgımde 1 mayıs dıye hesaplamıstı sımdı ben ımzamı degıstireyımmi nette kıhesaplamalarda da 1 mayıs cıkıyor bebişimi ona gore takıp edeyım sızede de yazıyormu?
6 haftalığım canım
Bebişimin kalp atışlarını duymadan eklemek istemedim
ne olur ne olmaz
dün ılkdefa göbeğim kaşındı dısardaydık şaştım sımdıden gobek gelişemez dimi kızlar:)
esım dısarı cıkmam ıcın cok ısrar ettı vesaıtteydık bır sancım geldı ıkı buklum kaldım oyle
gecede sancılarım geldı .. mıde bulantım yok ama bu agrı ve uyku halı ne zaman gıdıcek acaba
gezmek ıstıyorum havalar hazır guzel ve esımde evdeyken ama 10 dk sonra yoruluyorum
dün ılkdefa göbeğim kaşındı dısardaydık şaştım sımdıden gobek gelişemez dimi kızlar:)
esım dısarı cıkmam ıcın cok ısrar ettı vesaıtteydık bır sancım geldı ıkı buklum kaldım oyle
gecede sancılarım geldı .. mıde bulantım yok ama bu agrı ve uyku halı ne zaman gıdıcek acaba
gezmek ıstıyorum havalar hazır guzel ve esımde evdeyken ama 10 dk sonra yoruluyorum
Doktora giderken sizce ne yapmalıyım kızlar
bir yerde su içmek lazım filan demişler ultrasonda iyi görünsün diye
var mı ole bildiğiniz uyguladığınız şeyler
taktim bu soruya biliyorum ama
ozellikle snowcum sana sorucam takip ediyorum cunku seni hem yasadikalrimiz hem gun olarak
gogus agriniz ayni siddette mi devam ediyor
eskiye gore azalma oldu mu
benim azaldi da
bana sormamışsın canım ama benim ağrılarım azaldı
birkaç gün öncesine kadar sanki göğüslerimin ucunca 10 kiloluk ağırlık varmış
gibiydi sağa sola dönemiyordum yataktan kalkarken ağlamıştım bi kere
ama şimdi baya hafifledi
damarlar belirdi
selam kızlar bende geldim aranıza alırmısınız RABBİM bebişlerimiizi sağlıklı, sıhatli kucağımıza almayı nasib etsin İNŞALLAH
sat:22 agustos
bir süre sonra enerjik olucakmışız ama ne zaman bende çok merak ediyorum
önceden 10 dakikada yürüdüğüm yolu şimdi 15 dakikadan daha kısa bir sürede yürüyemiyorum
ben de cok yoruluyorum ve nefes nefese kaliyorum
bir de esimle birlikte hizli yuruyuse aliskindik biz o yuzden simdi onu surekli uyarmam lazim yavasla askim diye
yavas yavas da gezsek cok uzun surmuyor halsiz kaliyorum
benim de gobekte bir gerginlik oluyor gibi
saol canim cevabin icin
ayni hafta icindeyiz
belki bir sure geciyor oyle bir durum var
aynen benim de goguslerim tas gibi oluyordu yatakta donemezdim kalkinca agridan dusecek gibi olurdu goguslerim
son gunlerde oyle degil
agriyor yine ama hafif hafif
hatta ustune bile yatabiliyorum artk
Evet cnm mesane doluyken kese daha rahat görünüyor. Cuma gittiğimde girdik drun yanına çok sıkışmamışsın ben rahat görüyorum kalp atışlarını ama sen de iyice görmek istiyorsan biraz daha su iç dedi çıktım eşim yüzünden bayağı abartmışım su olayını tekrar girdik doktorun yanına idrar torbam o kdara büyümüştü ki yazık kese kenara sıkışmıştı aklında olsun çok fazla da içme
selam kızlar bende geldim aranıza alırmısınız RABBİM bebişlerimiizi sağlıklı, sıhatli kucağımıza almayı nasib etsin İNŞALLAH
sat:22 agustos
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?