2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ayy teşekkür ederim canım sende iyi yaşa bebeğinle yaşa

benim eşim de peş peşe hapşırdığım zaman etrafımda dönüyor bizden daha şaşkınlar ya çok gülüyorum haline

tickerde 6. hafta icindeysen 7. hafta diye sayiliyor
aslinda normla hayatta da oyle 6+3 sen eger 7. hafta icindesin demek oluyormus
ben de bastan oyle hesaplamiyordum ama artik oyle hesapliyorum

iç canım stu ıcemıyorsan ayran ıc doktor maden suyu karıstır ıcııne dıyordu..
canım kalp atısını duyayım oyle ıstıyorum ımzayı yapayım 1 hafta var randevuya

bende mayıs 15 yazıyor ama regl gununden hesaplıyor onlar benım kafam cok karıstı
benım hesaba gore mayıs sonu ..
daha once ıkı kez yazdım ama kımse dıkkate almadı hesaplamalar yanlıs
yengem regl bıtımını bu yuzden soyledı doktora erken hesaplayınca aabebek gelısmemıs dıyor doktor
1 hafta gerıden gelıyormus ee cunku asıl haftası o ve sonra gunu gelınce dogmuyor hadı sezeryana
kendı doktoruma gıdeyım regl bıtımınden sonrasını dıcem ona gore hesaplansın

6 haftalığım canım
Bebişimin kalp atışlarını duymadan eklemek istemedim
ne olur ne olmaz

aynı dusunuyoruz:)

dün ılkdefa göbeğim kaşındı dısardaydık şaştım sımdıden gobek gelişemez dimi kızlar:)
esım dısarı cıkmam ıcın cok ısrar ettı vesaıtteydık bır sancım geldı ıkı buklum kaldım oyle
gecede sancılarım geldı .. mıde bulantım yok ama bu agrı ve uyku halı ne zaman gıdıcek acaba
gezmek ıstıyorum havalar hazır guzel ve esımde evdeyken ama 10 dk sonra yoruluyorum

bir süre sonra enerjik olucakmışız ama ne zaman bende çok merak ediyorum
önceden 10 dakikada yürüdüğüm yolu şimdi 15 dakikadan daha kısa bir sürede yürüyemiyorum

ben de cok yoruluyorum ve nefes nefese kaliyorum
bir de esimle birlikte hizli yuruyuse aliskindik biz o yuzden simdi onu surekli uyarmam lazim yavasla askim diye
yavas yavas da gezsek cok uzun surmuyor halsiz kaliyorum
benim de gobekte bir gerginlik oluyor gibi

taktim bu soruya biliyorum ama

ozellikle snowcum sana sorucam takip ediyorum cunku seni hem yasadikalrimiz hem gun olarak

gogus agriniz ayni siddette mi devam ediyor
eskiye gore azalma oldu mu
benim azaldi da

Doktora giderken sizce ne yapmalıyım kızlar
bir yerde su içmek lazım filan demişler ultrasonda iyi görünsün diye
var mı ole bildiğiniz uyguladığınız şeyler

Evet cnm mesane doluyken kese daha rahat görünüyor. Cuma gittiğimde girdik drun yanına çok sıkışmamışsın ben rahat görüyorum kalp atışlarını ama sen de iyice görmek istiyorsan biraz daha su iç dedi çıktım eşim yüzünden bayağı abartmışım su olayını tekrar girdik doktorun yanına idrar torbam o kdara büyümüştü ki yazık kese kenara sıkışmıştı aklında olsun çok fazla da içme

taktim bu soruya biliyorum ama

ozellikle snowcum sana sorucam takip ediyorum cunku seni hem yasadikalrimiz hem gun olarak

gogus agriniz ayni siddette mi devam ediyor
eskiye gore azalma oldu mu
benim azaldi da

bana sormamışsın canım ama benim ağrılarım azaldı
birkaç gün öncesine kadar sanki göğüslerimin ucunca 10 kiloluk ağırlık varmış
gibiydi sağa sola dönemiyordum yataktan kalkarken ağlamıştım bi kere
ama şimdi baya hafifledi
damarlar belirdi

selam kızlar bende geldim aranıza alırmısınız RABBİM bebişlerimiizi sağlıklı, sıhatli kucağımıza almayı nasib etsin İNŞALLAH
sat:22 agustos

Son düzenleme:

saol canim cevabin icin
ayni hafta icindeyiz
belki bir sure geciyor oyle bir durum var
aynen benim de goguslerim tas gibi oluyordu yatakta donemezdim kalkinca agridan dusecek gibi olurdu goguslerim
son gunlerde oyle degil
agriyor yine ama hafif hafif
hatta ustune bile yatabiliyorum artk

[QUOTE

bende mayıs 15 yazıyor ama regl gununden hesaplıyor onlar benım kafam cok karıstı
benım hesaba gore mayıs sonu ..
daha once ıkı kez yazdım ama kımse dıkkate almadı hesaplamalar yanlıs
yengem regl bıtımını bu yuzden soyledı doktora erken hesaplayınca aabebek gelısmemıs dıyor doktor
1 hafta gerıden gelıyormus ee cunku asıl haftası o ve sonra gunu gelınce dogmuyor hadı sezeryana
kendı doktoruma gıdeyım regl bıtımınden sonrasını dıcem ona gore hesaplansın

aynı dusunuyoruz:)[/QUOTE]

Canım herkesin reglin ilk gününe göre hesaplanıyor çünkü akılda kalan bir tarih ama döllenme gününü bilemiyoruz doktorlar onu göz önünde bulunduruyorlar zaten. Doktorların bebek gelişmemiş dediği gelişiminin ilerlemiyor olması, geriden gelse de bir ilerleme varsa sorun yok geç döllenme olmuş olabilir diyorlar bence kafanı karıştırma

selam kızlar bende geldim aranıza alırmısınız RABBİM bebişlerimiizi sağlıklı, sıhatli kucağımıza almayı nasib etsin İNŞALLAH

hoşgeldin hayırlı olsun satımız aynı gün seninle durumun nedir keseyi gördünüzmü kalp atışı filan

Son düzenleme:
bir süre sonra enerjik olucakmışız ama ne zaman bende çok merak ediyorum
önceden 10 dakikada yürüdüğüm yolu şimdi 15 dakikadan daha kısa bir sürede yürüyemiyorum

ben gunde 15 km kosardım sımdı 4 gözle 3 ayımdolsun beklıyorum yuruyus yapıcam hareketsız kalmak hosuma gıtmıyor

gobekler gelısıyor desene :) zayıf bırınde gebelık cok daha belırgın olur arkadasım 4 aylıkken 6 aylık gıbıydı karnı
bende cok zayıf degılım ama karnım hafıf cıkmıs gıbı duruyor ..

oh keyfını cıkartın su agrısız gunlerın doğumdan sonra oluyor asıl ağrı helle yanlıs emziriyosan yara oluyor ıste o zaman gor sen gözünden yaş akıyo insanın :) ayy korkutmayım sıız simdiden rahat olun gogsunuzu bosaltırsanız iyice agrı falan olmuyo doğumdan sonra. doğuma yakın emzirme tiyolarıda veririm size :) emzirme danısmanım ayesınde baya rahart emzırdım gercı benım bebıs emmıyo artık illa biberon istiyor alıstı cabuk ıcmeye bende inek misali durmadan elimde gögüs pompası sü sağıyorum eşim de dalga gecıyo kızıma inek taze süt sağıyor sana diye konusuyo kızıma :) ay suanın tadını cıkartın valla okadar cabuk gecıyor kı anlayamıyosunuz

Kızlar bu arada haziran anneleri topiği dolmaya başlamış, biz eskidik mi ne zaman hem çok hızlı hem de çok yavaş geçiyor:)))

bunu bılmıyordum gırmeden yarım lt su ıceyım ozaman :)

hosgeldın aramıza canım sağlıkla kucagına al ınsallah yavrunu

kızlar bende hıc goğuslerde alamet yok esım sevınıyordu biraz buyurler dıye:)
ama ne buyuyor ne agrı var sızınkı gıbı ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…