- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #2.781
inşallah sorunsuz geçer,ben mutluyum bebeğimi hissediyorum diyip teselli oluyorum:))) bugün saat 9 gidecem heyecan sardı eee bugün daha net görürüm her halde
harika yaaaaa, buyumustur iyice bebisin
ne guzel kavusuyorsun bebise
benim doktor ultrason yanlisi degil pek
o yuzden bekliyorum ikili teste kadar nasil gececek zaman yaa
ben her hafta gidiyorum nerdeyse mecburen.. maşallah bende sorun bıtmıyor kı:) evlenmeden önce kemoterapi falan gördüm hastalığımın tekrarlama riski var o zaman hem bebek hem benım kurtuluşum olmazo yüzden her hafta uslu uslu gidiyorum bi dahiliye bı kadın doğum :)
insallah yolunda gider hersey saglikla dogurursun, dogururuz,hepimiz kavusuruz bebeklerimize
Gunaydin herkese,sabah sabah kaynatmissiniz kizlar yine
dertsiz bulantısız güzel bir gün diliyorum :)))
günaydın kızlar ben bugün başka bir dr gidiyorum benim dr kafam yer almadı şu içerdeki kanamayı soracam yatayım eşim izne ayrılacak yada annem bakmaya gelecek
dünde çok kötü oldum tansiyomnum düştü bulantı , bugün daha iyiyim gidip gelelim dr yazacağım dua edin herşey yolunda olsun
aman gebelik tıckerm eklenmiş ama yanlış daha 7 girecem ben
düzelt canım :) bu kadar takma kafana.. benım tansıyonum hamıleliği öğrendiğmden beri 6/3 yada 7/4 ama normal dıyor doktor tuzlu ayran iç iyi geliyor..Allah bebeğini sana bağışlasın.. mutlaka yaz bende gidecem kontrole inşallah güzel haberlerle geliriz
amin canım tansiyon sorun değilde dün dr içerde kanam var dedi günde 3 defa 1 adet progestan başladı ama dr ilgisiz tam olara güvenemiyorum söylediğine
başta ilişkiye girebilirsin dedi , biz korktuk yapmadık ,dünm yasak ha dedi
canım başka doktora gıt ıyıce sor anlattır ahhh bu drlar ya ağızlarından cımbızla alıyoz lafları..
amin canım tansiyon sorun değilde dün dr içerde kanam var dedi günde 3 defa 1 adet progestan başladı ama dr ilgisiz tam olara güvenemiyorum söylediğine
başta ilişkiye girebilirsin dedi , biz korktuk yapmadık ,dünm yasak ha dedi
6+6 günlüğüm
kizlar aksam bulantisi olan var mi
genelde sabahlari mi bulaniyor mideniz
Günaydın kızlar...
Herkese mutlu sağlıklı bulantısız bir gün diliyorum....
Benim işim biraz zor... Farklı bir şehirde çalışıyorum hafta sonları evime gidebiliyorum bakalım hamilelikle tek başıma nasıl baş edecem...
Günaydın güzel anne adaylarıı
Yarın benim için büyük gün şimdiden benim kalbim pırpır:18:
Doktordan cıkınca şunu soracaktım bunu soracaktım diyorum doktora giriyorum hoopp hepsini unutuyorum, doktora yarın gideceğim var mı sorularınız banada yardımcı olsanız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?