2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Malesef canım çalıştığım şehirde tanıdığım bir iki kişi dışında hiçkimsem yok...

eşim annemler k.valide herkes Ankarada ben burda tekim o yüzden bana hayli zor olacak.

bakalım yenice atandım eş durumu da isteyemiyorum.

ama doktoru ve kontrolleri ankarada yaptırmayı düşünüyorum burada tek başıma gidip gelmek istemiyorum... Moralim bozuluyor...

rüyanda ağlamışsın bugün çok mutlu olcaksın diye yorumlayalım hemen canım

bebeğinle kavuşçaksın ne güzel

Doktora giderken sizce ne yapmalıyım kızlar
bir yerde su içmek lazım filan demişler ultrasonda iyi görünsün diye
var mı ole bildiğiniz uyguladığınız şeyler

Canım ne kadarda olsa görüntüleme cihazlarının çok faydalı birşey olduklarını sanmıyorum. Arka arkaya baktırmak bence pek doğru değil Dr. da o yüzden 3 hafta sonraya gün vermiş olabilir gerçi çoğu dr. 2 hafta sonra diyor ama vardır bir bildiği içini ferah tut. Herkeste değişebilr.

olsun sen yinede canını sıkma insan hormonları yüzünden bu dönemde daha da hassas ve yalnız hissediyor zaten kendini...

bol bol bebek dergileri ansiklopedileri okuyup kafanı dağıt işin biraz zor ama bebeğini kucağına alınca unutçaksın canım

canım ults aletının yenılıgnme gore degısır eskıyse su ıcmekte fayda var ama yenıyse hıcbırseye gerek yok bence. ama hamılelıgın ılerleyen haftalarında bebeği uyanık görmek ıstıyosan ult ta gıtmeden once tatlı bırseyler yemelısın tatlı yıyınce uyanıyo kıpır kıpır oluyo ama ona bır kac haftan daha var :)

Ben geçen hafta doktora gittiğimde doktor tuvalete sıkışıksam ultrasonla bakabileceğini söylemişti ben yok deyince o zaman göremem dedi. Sanırım çokca su içip sıkışık olmak iyice görünmesini sağlıyor sende öle git bence...

cnm cok duygulandım Rabbim cok buyuk sevindirmiş seni isteyen herkese versin
amin canım ınsallah
hatırlattığın için Allah razı olsun
ne demek cnm benım

hadı cnm guel haberlerle gel ınsallah

Evet bize daha çoook var ona
Şimdilik kalp atışlarını duysak bana yetecek en çok korktuğum o

gunaydınnnn hepınızeeeeeeee

oyyy ne guzel herkezler doktora gıdıyor heyecanlı bekleyıs basladı guzel haberlerle gelın ınsallah

birde bu sabah esım ultrasoın kagıdına bakarken sag tarafta altta 28 nısan 2013 yazıyor du hıc farketmemıstık sımdıye kadar bebişe bakmaktandoktora ılk gıttıgımde 1 mayıs dıye hesaplamıstı sımdı ben ımzamı degıstireyımmi nette kıhesaplamalarda da 1 mayıs cıkıyor bebişimi ona gore takıp edeyım sızede de yazıyormu?

günaydınlaaaaaaar

bugün topik ne güzel kalabalık.....

işe geldim ben yine, dün eve gitmem tam 2 saat sürdü kızlar, Ümraniyede çakmak köprüsünü genişletiyorlar
nasıl bir trafik vardı anlatamam
sıkıştım karnım şişti midem kalktı
eve gitmem baya geç olmuştu gider gitmez bişey yemeden uyumuşum
sonra 11e doğru uyanıp iki dilim ekmekle peynir zeytin yedim

dombili olucam ben bu gidişle

Evet bize daha çoook var ona
Şimdilik kalp atışlarını duysak bana yetecek en çok korktuğum o

edişeni cok ıyı anlıyorum canım . ama duyackın içini ferah tut 7 haftalık oldun deil mi? bende senın gıbı endıselıydım kalp atısını duymak ıcın dr a bır gıttım ults.tun ses bolumde sorun olusmus gordum sadece sesını 13 hafaa 2 lı test te ult druma rıca edıp dınlemıstım mıhıs bır duygu. ay sımdıkı aklım olsa ults da sorun var derkenden dr u degısırdım gercı hamılelıgımın son haftasında degıstım drumu o nedenle sunki dr una guvenıyosan onla devam et eger guvenmıyosan guvenecegın bır dr bul hamılelıgının ılk haftalarında buda benden tavsıye sana :)

günaydın mec senin şu hapşuruk mesajına hala gülüyorum yaaa

bu arada bende çok hapşuruyorum ilaç gibi geldi yorum

Son düzenleme:

gunaydın canımmm evet topıgımızın maşallahı var

gobıslerımız bıran once dombılı olsun kocaman olsun ama yaaaaaaaaaa

Daha 6. haftadayım canım. Duyabileceğimi pek zannetmiyorum ama bir ümit bekliyorum işte. Düşüncesi bile çok güzel geliyor heyecanlandırıyor ki gerçeğini hiç düşünemiyorum.
Doktorum çok iyi özel bir hastene ortamı filan güzel. Doktorum saolsun güzel ilgileniyor.

Son ultrasonda 29 nisan dedi ilk once 5 mayis diye hesaplamisti bakalim ne zaman gelcek bebeklerimiz

günaydın mec senin şu hapşuruk mesajına hala gülüyorum yaaa

bu arada bende çok hapşuruyorum ilaç gibi geldi yorum

her hapşırdığında benden sana kocaman bir - çok yaşa - canım

ben hapşırırken eşimin bana bir bakışı var bir yüzünü büzüşü var anlatamam
karnını tut diyo
sende gör hayatım diyorum
pardon hatun çok yaşa diyo

gunaydın canımmm evet topıgımızın maşallahı var

gobıslerımız bıran once dombılı olsun kocaman olsun ama yaaaaaaaaaa

ivet yaaaa ama kilo değil bebişler büyüsün göbüşlerde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…