- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #2.841
oh keyfını cıkartın su agrısız gunlerın doğumdan sonra oluyor asıl ağrı helle yanlıs emziriyosan yara oluyor ıste o zaman gor sen gözünden yaş akıyo insanın :) ayy korkutmayım sıız simdiden rahat olun gogsunuzu bosaltırsanız iyice agrı falan olmuyo doğumdan sonra. doğuma yakın emzirme tiyolarıda veririm size :) emzirme danısmanım ayesınde baya rahart emzırdım gercı benım bebıs emmıyo artık illa biberon istiyor alıstı cabuk ıcmeye bende inek misali durmadan elimde gögüs pompası sü sağıyorum eşim de dalga gecıyo kızıma inek taze süt sağıyor sana diye konusuyo kızıma :) ay suanın tadını cıkartın valla okadar cabuk gecıyor kı anlayamıyosunuz
ben her hafta gidiyorum nerdeyse mecburen.. maşallah bende sorun bıtmıyor kı:) evlenmeden önce kemoterapi falan gördüm hastalığımın tekrarlama riski var o zaman hem bebek hem benım kurtuluşum olmazo yüzden her hafta uslu uslu gidiyorum bi dahiliye bı kadın doğum :)
bende cok kotu oluyorum esım dısarı cıkalım dıyor 2 dk sonra yoruluyorum bas agrım usumem ve kasık agrılarım
yolda cok fena oldum eve zor geldım gecıcek bugunlerde bebeklerımız saglıkla buyusunler yeterki
üşüme bende de var.sağol gülsevdam.inşallah sağlıklı olsun da...
Canım herkesin reglin ilk gününe göre hesaplanıyor çünkü akılda kalan bir tarih ama döllenme gününü bilemiyoruz doktorlar onu göz önünde bulunduruyorlar zaten. Doktorların bebek gelişmemiş dediği gelişiminin ilerlemiyor olması, geriden gelse de bir ilerleme varsa sorun yok geç döllenme olmuş olabilir diyorlar bence kafanı karıştırma
benim yanımda hamile arkadaşım var kasımda doğum yapacak Allah kısmet ederse
kız kolsuz body'lerle oturuyor terliyor ben kat kat giyiniyorum yinede üşüyorum
bana diyo ki 5 inci aydan sonra görücem seni terliceksin o zaman da
ama iyi olur doğalgaz faturasından yırtarsınız bu sene diyo
oh kısın ıyıyız :) gorumcem bılerek yaza dogru dgum olsun dıye calısmalara baslamıstı nısanda dogurdu
bende kısın hamıle gecırmeyı ıstedım herkes en guzel donemde hamılesın dıyor son aylar cok kadın terlıyor
sanslıyız bebıslerımız yaz olmadan dogucak kıs olmadan buyucek :)
kızlar günlük beslenmenizi menülerinizi nasıl ayarlıyosunuz?
bir gün sebze birgün protein birgün karbonhitrat şeklinde mi yoksa öğünlere mi bölüyorsunuz?
ben sabah peynir süt yumurta domates salatalık bir dilim tam buğday ekmeği yiyorum
arada bir meyve ve bir bardak süt
öğlen sebze yemeği ve yoğurt
arada ceviz ve bir bardak süt
akşam çok hafif geçiştiriyorum bol yeşillik semiz otu roka lahaba brokoli salatası yapıyorum yeterlimi sizce et pek yiyemiyorum tahıllarla geçiştircem:26:
son ultrasonda 29 nisan dedi ilk once 5 mayis diye hesaplamisti bakalim ne zaman gelcek bebeklerimiz
maşallah cnm ınsallah en kısa zamanda duyarsın mınıgının pıt pıtlarını6 haftalığım canım
bebişimin kalp atışlarını duymadan eklemek istemedim
ne olur ne olmaz
benim yanımda hamile arkadaşım var kasımda doğum yapacak Allah kısmet ederse
kız kolsuz body'lerle oturuyor terliyor ben kat kat giyiniyorum yinede üşüyorum
bana diyo ki 5 inci aydan sonra görücem seni terliceksin o zaman da
ama iyi olur doğalgaz faturasından yırtarsınız bu sene diyo
iç canım stu ıcemıyorsan ayran ıc doktor maden suyu karıstır ıcııne dıyordu..
canım kalp atısını duyayım oyle ıstıyorum ımzayı yapayım 1 hafta var randevuya
ayran yogurt cok tuketıyorum de sut mıdemı bulandırıyor inşallah duyarsın hemencecık ne zmn gıdıceksın doktora cnm
bende mayıs 15 yazıyor ama regl gununden hesaplıyor onlar benım kafam cok karıstı
benım hesaba gore mayıs sonu ..
daha once ıkı kez yazdım ama kımse dıkkate almadı hesaplamalar yanlıs
yengem regl bıtımını bu yuzden soyledı doktora erken hesaplayınca aabebek gelısmemıs dıyor doktor
1 hafta gerıden gelıyormus ee cunku asıl haftası o ve sonra gunu gelınce dogmuyor hadı sezeryana
kendı doktoruma gıdeyım regl bıtımınden sonrasını dıcem ona gore hesaplansın
cnm doktorda probelm olmasınsonucta her doktor aynıyontemle hesaplıyor ve regl tarıhı cok onemlıymıs
aynı dusunuyoruz:)
yorgunluk zooorrr gececege benzıyordün ılkdefa göbeğim kaşındı dısardaydık şaştım sımdıden gobek gelişemez dimi kızlar:)
esım dısarı cıkmam ıcın cok ısrar ettı vesaıtteydık bır sancım geldı ıkı buklum kaldım oyle
gecede sancılarım geldı .. mıde bulantım yok ama bu agrı ve uyku halı ne zaman gıdıcek acaba
gezmek ıstıyorum havalar hazır guzel ve esımde evdeyken ama 10 dk sonra yoruluyorum
süper besleniyorsun canım
biraz daha et katarsan daha iyi olur bence
ben gelişi güzel besleniyorum çünkü iş yerinde şartlar kısıtlı
fakat meyve'mi hergün yemeye çalışıyorum
taktim bu soruya biliyorum ama
ozellikle snowcum sana sorucam takip ediyorum cunku seni hem yasadikalrimiz hem gun olarak
gogus agriniz ayni siddette mi devam ediyor
eskiye gore azalma oldu mu
benim azaldi da
selam kızlar bende geldim aranıza alırmısınız RABBİM bebişlerimiizi sağlıklı, sıhatli kucağımıza almayı nasib etsin İNŞALLAH
sat:22 agustos
kızlar günlük beslenmenizi menülerinizi nasıl ayarlıyosunuz?
bir gün sebze birgün protein birgün karbonhitrat şeklinde mi yoksa öğünlere mi bölüyorsunuz?
ben sabah peynir süt yumurta domates salatalık bir dilim tam buğday ekmeği yiyorum
arada bir meyve ve bir bardak süt
öğlen sebze yemeği ve yoğurt
arada ceviz ve bir bardak süt
akşam çok hafif geçiştiriyorum bol yeşillik semiz otu roka lahaba brokoli salatası yapıyorum yeterlimi sizce et pek yiyemiyorum tahıllarla geçiştircem:26:
suanda gogus agrım hıc yok gıbı ama arada ucları zonkluyor ve cok şiştı goguslerımmm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?