2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

saol canim yardim edecegini bliyorum bize her konuda

çok geçmiş olsun.en kısa zamanda tamamen iyileşirsin,inşallah.

bende cok kotu oluyorum esım dısarı cıkalım dıyor 2 dk sonra yoruluyorum bas agrım usumem ve kasık agrılarım
yolda cok fena oldum eve zor geldım gecıcek bugunlerde bebeklerımız saglıkla buyusunler yeterki

üşüme bende de var.sağol gülsevdam.inşallah sağlıklı olsun da...

Son düzenleme:
arkadaşlar,aranızda bulantıları için doktoru ilaç veren var mı?
bu konudaki görüşlerinizi,deneyimlerinizi benimle paylaşabilir misiniz?
teşekkür ederim.

benim yanımda hamile arkadaşım var kasımda doğum yapacak Allah kısmet ederse
kız kolsuz body'lerle oturuyor terliyor ben kat kat giyiniyorum yinede üşüyorum

bana diyo ki 5 inci aydan sonra görücem seni terliceksin o zaman da
ama iyi olur doğalgaz faturasından yırtarsınız bu sene diyo

eşim şaşırıyor o atletle otururken battanıye pıke ve hırka ıleyım dedıgın gıbı ınsallah gecıcek bu donemler
sanada cok gecmıs olsun canım ınsallah bıranonce bu hallerımızden enerjık anne moduna gecerız

kızlar günlük beslenmenizi menülerinizi nasıl ayarlıyosunuz?

bir gün sebze birgün protein birgün karbonhitrat şeklinde mi yoksa öğünlere mi bölüyorsunuz?

ben sabah peynir süt yumurta domates salatalık bir dilim tam buğday ekmeği yiyorum

arada bir meyve ve bir bardak süt

öğlen sebze yemeği ve yoğurt

arada ceviz ve bir bardak süt

akşam çok hafif geçiştiriyorum bol yeşillik semiz otu roka lahaba brokoli salatası yapıyorum yeterlimi sizce et pek yiyemiyorum tahıllarla geçiştircem
:26:

Son düzenleme:

canım ben yumurtlama gunlerını takıp ettımve 22 agustosdan once olma ıhtımalı yok regl ıse 8 agustos
ve agustos sonuna dogru kasık agrılarım basladı doktorun hesabıyla aramızda 2 hafta var bılemıyorum kendı doktorumla gorusunce rahatlıcam bu doktor sımdılık gecıcı ..

oh kısın ıyıyız :) gorumcem bılerek yaza dogru dgum olsun dıye calısmalara baslamıstı nısanda dogurdu
bende kısın hamıle gecırmeyı ıstedım herkes en guzel donemde hamılesın dıyor son aylar cok kadın terlıyor
sanslıyız bebıslerımız yaz olmadan dogucak kıs olmadan buyucek :)

doktorum da aynı şeyi söyledi hamilelik için en güzel dönemdeymişiz ilkbaharı zaten çok severim saddece yürüyüş yapma fırsatımız pek olmayacak havalardan dolayı ancak son aylarda yürüyebiliriz

süper besleniyorsun canım
biraz daha et katarsan daha iyi olur bence

ben gelişi güzel besleniyorum çünkü iş yerinde şartlar kısıtlı
fakat meyve'mi hergün yemeye çalışıyorum

evet bir arkadasimdan hatirliyorum ayaklarimin altindan alev cikiyor diyordu
gece kalkip ciplak betona basma istegi duyuyormus
ve bir yere girdigimizde hemen ustundekileri tek tek cikarip atiyordu :)

yorgunluk zooorrr gececege benzıyor

süper besleniyorsun canım
biraz daha et katarsan daha iyi olur bence

ben gelişi güzel besleniyorum çünkü iş yerinde şartlar kısıtlı
fakat meyve'mi hergün yemeye çalışıyorum

et pek sevmiyorum canım zoraki yemeye çalışçam haftada bikaç kez

balığa bayılıyorum balıkla takviye etmeye çalışıcam bir de tahıllarla yeşil mercimek fasulye gibi

düzene oturtmaya çalışıyorum benim kahvaltı alışkanlığım hiç yoktur iştahım da hiç yok zoraki yiyorum

selam kızlar bende geldim aranıza alırmısınız RABBİM bebişlerimiizi sağlıklı, sıhatli kucağımıza almayı nasib etsin İNŞALLAH
sat:22 agustos

ben her sabah mutlaka 1 kasık pekmez cevız peynır yumurta bunları yıyorum
yesıl mercımek bulgur pılavı balık et yesıllık bunları tuketmeye ozen gosterıyorum

suanda gogus agrım hıc yok gıbı ama arada ucları zonkluyor ve cok şiştı goguslerımmm

ohh bir kisi daha duydum gogus agrisi gecen arada benim de oluyor ama ilk gunlerdeki agri yok simdi
o kadar siddetli agriyi yasamiyorum sadece arada zonklama
evet sisler buyuduler, cevresi cok hafif genisledi

herkes iyidir umarım dün drla görüştük 6 ekimde ilk kontrolümüze gitcez inşallah herşey yolundadır:26: belirtiler olmayınca korkuyorum bende acaba sağlıklı bi gebelik değilmi diye:26:

merhaba adet gününüze yakın hamilelik belirtileriniz nelerdi
cevaplarsanız sevinirim.TEŞEKKÜRLER..
herzamanki gibi mi belirtilerdi.farklı neler hissetiniz?

hastane korkağı senin bebişn hayırlı olsun.
nasıl hamile kaldın.kürt fitili ile mi yoksa doğal mı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…