- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #28.641
Tecrübeli annelere bir sorum olacak, geçenlerde kampanya vardı premium care bebek bezinde 4 tane 50'lik paket birarada alacaktım sonra kararsız kaldım bu kadar yenidoğan boyu fazla gelir mi acaba üzerinde 3-5 kilo arası yazıyordu sanırım. Bilemedim bebekler günde kaç tane bez kirletiyorlar acaba?
öncelikle bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım tabi ama aklıma geliyor zaman zaman kızlar. biraz erken olacak ama mevlüt yapmayı düşünüyor musunuz doğumdan sonra? ne kadar süre sonra yapacaksınız? bebek şekerlerinizi mevlütte mi dağıtacaksınız?
öncelikle bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım tabi ama aklıma geliyor zaman zaman kızlar. biraz erken olacak ama mevlüt yapmayı düşünüyor musunuz doğumdan sonra? ne kadar süre sonra yapacaksınız? bebek şekerlerinizi mevlütte mi dağıtacaksınız?
günaydın kızlarrrr.hayırlı cumalar ve mutlu haftasonalrı diliyorum şimdiden...
bişey sormak istiyorum dün ikea dan karyolamızı aldık.içine yatak bakıyorum 60X120 ölçülerinde..tavsiye ettiğiniz bir çeşit model site var mıdır.
bebeklerde hangi tür yatak kullanılmalıdır?bilen varsa yardımcı olsun lütfeeennn
o fiyatlar gene iyimiş canım bizim burdaki medicana sezeryana 5000 tl dedi normalde 4000 falandı ikili teste doktor muayenesiyle beraber 480 tl para verdim normal muayene zaten 90 tl dedim doğuma bu kadar para vereceğime cocuğpumun bütün eksikliklerini tamamlarım neymiş medicana international mış
günaydın kızlar ve minimini bebişler:)
oh bu haftada cumayı gördük sonunda
inşallah hepiniz ve minik yavrularınız iyidir. ufak tefek ağrıları saymıyorum sanırım hepimizin artık ağrısız bir günümüz olmayacak. Yavru kuşlarımız için sabredicez bakalım.
kızlar birşey sorucam siz bebişim kafasının yada poposunun nerde olduğunu nerden anlıyorsunuz?
günaydın kızlarrrr.hayırlı cumalar ve mutlu haftasonalrı diliyorum şimdiden...
bişey sormak istiyorum dün ikea dan karyolamızı aldık.içine yatak bakıyorum 60X120 ölçülerinde..tavsiye ettiğiniz bir çeşit model site var mıdır.
bebeklerde hangi tür yatak kullanılmalıdır?bilen varsa yardımcı olsun lütfeeennn
gulsevdam cnm sana bisi sormak istiyorum ama msj atamiyorum henuz..napsakk ki acep:44::44:
Tecrübeli annelere bir sorum olacak, geçenlerde kampanya vardı premium care bebek bezinde 4 tane 50'lik paket birarada alacaktım sonra kararsız kaldım bu kadar yenidoğan boyu fazla gelir mi acaba üzerinde 3-5 kilo arası yazıyordu sanırım. Bilemedim bebekler günde kaç tane bez kirletiyorlar acaba?
Canım o kadar korkma 1-2 kez biberon kullanırsa alışmaz biberona sütün ilk gün gelmesse hangi biberon olursa olsun 0 yaş başlığı takıp kullanılabilir benim arkadaşım 2 gün kullandı sonra sütü geldi emzirdi sütü az olduğu için sonradan da geceleride mama verdi hiç biberona alışma gibi bir durum olmadı fazlada evham yapmamak lazım
canım ben kırkı çıkınca yapıcam inşallah 75 tane mevlüt şekeri yaptırdım havuzluhanda süslü bebek diye bir yer var fiyatları çok uygun tanesi 1,40 tl Eki Görüntüle 633594
ve sansıma hava kötü
herkese hayırlı cumalar arkadaşlar sevdıklerımızle bır ömur mutlu huzurlu sağlıklı günler geçirelim inşallah
yengemde 70 kurusa yaptırdı abımın tanıdıg varmıs yapan :)
cnm elbette benı ememesi durumunda
mecburen senın dediğin şekilde sağılıp verılir
elektrikli pompalardan da alıcam her ıhtımale karsı doğum çantasında olucak ınsallah ama
yıne cıkan sütü biberonla vermem ılrleyen gunlerde benı emebılırse..
cunku ne kadarda sağıp versen sütün azalıomus zamanla,bebeğin seni emdiği gibi olmuomus
ablamlar 2 yasına kadar emzirdi ılk 6 ay mama vs vermedıler bı sorunda olmadı
gebeliklerımızın seyrı benzıo bakalım ınsallh sut verme kısmıda benzer
ve sansıma hava kötü
herkese hayırlı cumalar arkadaşlar sevdıklerımızle bır ömur mutlu huzurlu sağlıklı günler geçirelim inşallah
cnm evet 4 paket fazla gelebilir sana kendimce açıklamamı yapayım
bebeğinin kaç kilo doğduğu önemli onuda doğmadan bilemezsin bence sen 2 paketten fazla alma çünki çoğu bebek doğumdan 10 gün içerisinde 500 gr kadar verebiliyo kimi bebekte 10 gün içerisinde 500 gr. kadar kilo alabiliyo kaç paket kullanıcağın bilemezsin yani en güzeli dediğim gibi 2 paket al tasarruf tasarurtur diyip 2 paket al gerekirse 1 2 paket daha ek alırsın
ben 2 paket 2.5 k.g birisi prima aldım birisini huggies aldım
2 paket 3.6 k.g prima aldım ( bu ara paket diye aldım )
4 paket 4.9 kg prima aldım ( çünki 4.9 baya kullanılıyo )
4 paket 7.18 k.g prima aldım
ayrıca bol miktarda ıslak temizleme mendili alabilirsin
ben 2 paket yenıdogan 1 numara 2 5
4 paket 2 numara 3 6 aldım jokerde ve e bebekte bır paketı 17.80 tl idi
huggesde daha once şoka gelmıstı 3 tl paketı 3 numara bırkactane var 16 lı
yenı dogan bence 2 paketten fazla alma kılosu boyu nasıl olcak bılemıyoruz yengem dırek 3 6 kg kullandı evde o vardı
bebegıde kılolu degıldı 3 kg dogmustu
ıslak mendıl e bebekte super ındırımlerı oldu ay sonuna dogru yıne olcak 3lu paketı 4.70 geldı :) baby & me
sadece su ve pamuk var ondan bayagı stokladım yengemde aldı ve hala ıstıyor :)
normal ıslak mendıller katkı maddelı yavruma kullanmayı dusunmuyorum
günaydın kızlar ve minimini bebişler:)
oh bu haftada cumayı gördük sonunda
inşallah hepiniz ve minik yavrularınız iyidir. ufak tefek ağrıları saymıyorum sanırım hepimizin artık ağrısız bir günümüz olmayacak. Yavru kuşlarımız için sabredicez bakalım.
kızlar birşey sorucam siz bebişim kafasının yada poposunun nerde olduğunu nerden anlıyorsunuz?
32 bitiminde değil tam 32 olduğunda izne hak kazanılıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?