2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

cnm evet 4 paket fazla gelebilir sana kendimce açıklamamı yapayım
bebeğinin kaç kilo doğduğu önemli onuda doğmadan bilemezsin bence sen 2 paketten fazla alma çünki çoğu bebek doğumdan 10 gün içerisinde 500 gr kadar verebiliyo kimi bebekte 10 gün içerisinde 500 gr. kadar kilo alabiliyo kaç paket kullanıcağın bilemezsin yani en güzeli dediğim gibi 2 paket al tasarruf tasarurtur diyip 2 paket al gerekirse 1 2 paket daha ek alırsın
ben 2 paket 2.5 k.g birisi prima aldım birisini huggies aldım
2 paket 3.6 k.g prima aldım ( bu ara paket diye aldım )
4 paket 4.9 kg prima aldım ( çünki 4.9 baya kullanılıyo )
4 paket 7.18 k.g prima aldım
ayrıca bol miktarda ıslak temizleme mendili alabilirsin

Gunaydin guzellikler .... Hayirli cumalar hastalara sifa dertlilere deva diliyoruz kizimla, allaha sukur biz iyiyiz umarim herkes iyidir... Cok heyecanli bir bekleyis bu ufak ufak seyler almak cok mutlu ediyor beni ayrica acayip duygusallasttim haberleri izlerken gozlerim hep dolu dolu ( nerde bebek gorsem sahipsiz hasta annesiz mafoluyorum eskiden bu kadar dikkatimi cekmezdi dert sahibi oluyorum :) optuk sizi guzel bir gun gecirin insallah

öncelikle bebeklerimizi sağlıkla kucaklarımıza alalım tabi ama aklıma geliyor zaman zaman kızlar. biraz erken olacak ama mevlüt yapmayı düşünüyor musunuz doğumdan sonra? ne kadar süre sonra yapacaksınız? bebek şekerlerinizi mevlütte mi dağıtacaksınız?

allah kısmet ederse ben yapmak istiyorum. kayınvalidemle aynı şehirde olduğumuz için sanırım hem burda kendi evimde yapıcam , hem de annemin orda yapıcam. annemin hevesi var oturduğu yerde herkese gittim ben burdada yapıcam diyor.

bende bebek şekeri nerde dağıtılıyor bilmiyorum ama mevlütte dağıtılır diye düşünüyorum.

canım ben kırkı çıkınca yapıcam inşallah 75 tane mevlüt şekeri yaptırdım havuzluhanda süslü bebek diye bir yer var fiyatları çok uygun tanesi 1,40 tl

Son düzenleme:

Cnm biz de karyolayi ikeadan aldik yatagida 60×120 isbir yataktan aldik "baby bed" zaten bebeklere yaylu ya ds visco onermiyorlar.

Cnm hangi medicana senin ben beylikduzu medicanaya gidiyorum.

ben degılde esım anlıyo karnıma dokununca:)

ortopedık yatak almayı dusunuyorum ısrarla uzmanların tavsıyesı bu sert yatak olucakmıs ama ıste ust kata koyamayız onu park besıkte
ee onun ıcn bıdaha yatak almak bılemıyorum cok kararsızım

gulsevdam cnm sana bisi sormak istiyorum ama msj atamiyorum henuz..napsakk ki acep:44::44:

canım mesaj hakkını doldurman gerek oyun bolumunde bıraz oyna ıstersen 100 mesaj olunca gonderebılıyorsun ..

ben 2 paket yenıdogan 1 numara 2 5
4 paket 2 numara 3 6 aldım jokerde ve e bebekte bır paketı 17.80 tl idi
huggesde daha once şoka gelmıstı 3 tl paketı 3 numara bırkactane var 16 lı
yenı dogan bence 2 paketten fazla alma kılosu boyu nasıl olcak bılemıyoruz yengem dırek 3 6 kg kullandı evde o vardı
bebegıde kılolu degıldı 3 kg dogmustu

ıslak mendıl e bebekte super ındırımlerı oldu ay sonuna dogru yıne olcak 3lu paketı 4.70 geldı :) baby & me
sadece su ve pamuk var ondan bayagı stokladım yengemde aldı ve hala ıstıyor :)
normal ıslak mendıller katkı maddelı yavruma kullanmayı dusunmuyorum

evham degılde egıtımde ebemızın tavsıyelerıne uyuyorum tabı bunu derken basa gelmeden bılemeyız bakalım ne olcak ..

40 cıkınca mevlut yapılır hep ben dusunmuyorum nasıp olursa esımın aılesının yanına gıdıcez 2 3 aylıkken bebıs
ozman sunnet yaptırıcam orda mevlut olur burda hafız arkadasları toplayıp hatım ındırıcez yavrumun yanında inşallah

canım ben kırkı çıkınca yapıcam inşallah 75 tane mevlüt şekeri yaptırdım havuzluhanda süslü bebek diye bir yer var fiyatları çok uygun tanesi 1,40 tl Eki Görüntüle 633594

yengemde 70 kurusa yaptırdı abımın tanıdıg varmıs yapan :)

Son düzenleme:
ve sansıma hava kötü

herkese hayırlı cumalar arkadaşlar sevdıklerımızle bır ömur mutlu huzurlu sağlıklı günler geçirelim inşallah

bence elektirikli pompa almana hiç gerek yok iki gün sonra her gittigin yere taşıyamazsın amaç işini görmekse al bi manuel hem pratik hem ucuz.ben 10 ay emzirdim oglumu mecbur bıraktırdım hamile kaldım 4. ayda bıraktırdım.ve bu süre içinde bi ameliyat geçirdim sürekli sagıp şırıngayla falan veriyordum buzluguda 4 gün idare edecek kadar süt sagmıştım hem emzirip hem sagıyordum sagmak aksine sütü çogaltıyor.ama sagdıgında gögsü iyice boşaltacaksın az az alıp bırakırsan beyine az süt yetiyo bu kadar süt üret mesajı veriliyomuş.ben bebedorun 5tllik pompasyla gördüm tüm işimi.

Sağolun kızlar iyi olmuş sorduğum yoksa tasarruf edeyim derken fazla bez elimde patlayabilirdi
doğum günün kutlu olsun gülsevdacığım eşinle, evladınla nice mutlu yıllar dilerim:118:

benimkii kafasını sağ göğsümün altına dayıyor ve itiyor e öyle oluncada hissetmemek mümkün değil yaramaz biraz benim oğlum

selam anneler hayırlı cumalar size birşey sorucam

benim fındık kurdunun hareketlerini şimdiye kadar hep göbek deliğimin civarında filan hissederdim 2 gündür sol göğsümün altında hissediyorum ara ara da ağrı yapıyor batma gibi 5-10 saniye ağrıyor geçiyor ayaklarını mı ittiriyor tam anlayamıyorum döndü mü bu çocuk yukarı mı çıktı noldu çözemedim sizde de oluyormu?:44:

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…