2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar ve minimini bebişler:)

oh bu haftada cumayı gördük sonunda

inşallah hepiniz ve minik yavrularınız iyidir. ufak tefek ağrıları saymıyorum sanırım hepimizin artık ağrısız bir günümüz olmayacak. Yavru kuşlarımız için sabredicez bakalım.

kızlar birşey sorucam siz bebişim kafasının yada poposunun nerde olduğunu nerden anlıyorsunuz?

ben anlamiyorum :)tekmelerden tahmin ediyorum sadece

günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

varmı benım gıbı hamaratıbu saat oldu tuumm ıslerım bıttı oglen evımde dua okutucaz sımdı dınlenıyorum bırazdan kayınvalıdem gelır hazırlıkları yapar

günaydın kızlarrrr.hayırlı cumalar ve mutlu haftasonalrı diliyorum şimdiden...
bişey sormak istiyorum dün ikea dan karyolamızı aldık.içine yatak bakıyorum 60X120 ölçülerinde..tavsiye ettiğiniz bir çeşit model site var mıdır.
bebeklerde hangi tür yatak kullanılmalıdır?bilen varsa yardımcı olsun lütfeeennn

Günaydın :)
Eminim yoktur senin gibi hamaratı :) Benim de yarın misafirim var,bakalım hazırlıklar akşamdan başlayacak ama ertesi sabah bu saatde de bitmiş olmaz yani
Allah kabul etsin canım

günaydın canım, valla bu benim 2. gebeliğim ama neresi kafası neresi poposu hiç anlamıyorum :)

günaydın canım, ben oğluma park yatağı için visco yatak (alt kademeye geçince de yarı ortopedik yaylı yatak) almıştım, odasına da yataştan bebek yatağı aldım. Visco yatakları kimisi öneriyor kimisi yumuşak diye önermiyor, biz sıkıntı çekmemiştik. Bu bebişte de başlarda viscoyu kullanıcam

günaydın kızlar
bugün çok ekşınlı bir güne başladık. sabah okula gelmek için.minibüse bindim.bizim köye giden yolda tır devrilmiş. yol kapanmış.beni yakın bir kasabaya götürdüler. ordan da okula gelebilmek için, yarım saat bekledim. köy yollarından hoplaya zıplaya bizim köye getirdiler. sabah sabah hiç akla gelmeyecek eziyeti çektik. bebişim iyi çok şükür. tepikleyip duruyor da, bugün kontrolümüz var. akşam üzeri. 1 aydır görmüyorum kuzuyu.çoook özledim yaaa.
bu arada babamız dün bizi çok güldürdü.koca adam bu kadar mı kıskanç olur.2 yıl önce annem bana mezuniyet hediyesi olarak şu kar tanesi olan altın kolyelerden almıştı.ben de hiç boynumdan çıkarmam hep takarım.benim uğur kolyem gibi olmuştu artık.dün akşam üzeri gitmiş.üç kar tanesi alt alta olanını almış.biri sen biri ben biri bebeğimiz falan diyor. hay Allahım bu ne çatlatlık. ben de boynumdakine benziyor diye mi aldın dedim)) laf mı çarptırıyosun dedi:))))) neyse bozmadım artık. hiç çıkarma tak diyor. ister çekememezlik deyin, ister kıskançlık. şimdi de gönlü olsun diye taktık bakalım. 2-3 gün dursun.yine anneminkini takarım bana ne....

günaydın fıstıklar, uzun aradan sonra işbaşı yaptım yine bakalım..ne kadar olsa evdeki gibi olmuyor tabi yoruluyor insan..dün gece mide yanmasından ve çarpıntıdan uyuyamadım artık iyice zorlancaz sanırım geceleri..rabbim hayırlısıyla kucağımıza almayı nasip etsin meleklerimizi..

gunaydın kzılarr ? nasılsınız ? ben bu aralar mide yanması yaşıyorum ... iş yerinde mide yanması ve bel ağrısı çekilmiyor ( 32. hafta rapor alabiliyormuşuz doktor öyle söyledi ..

Tecrübeli annelere bir sorum olacak, geçenlerde kampanya vardı premium care bebek bezinde 4 tane 50'lik paket birarada alacaktım sonra kararsız kaldım bu kadar yenidoğan boyu fazla gelir mi acaba üzerinde 3-5 kilo arası yazıyordu sanırım. Bilemedim bebekler günde kaç tane bez kirletiyorlar acaba?

Canım o kadar korkma 1-2 kez biberon kullanırsa alışmaz biberona sütün ilk gün gelmesse hangi biberon olursa olsun 0 yaş başlığı takıp kullanılabilir benim arkadaşım 2 gün kullandı sonra sütü geldi emzirdi sütü az olduğu için sonradan da geceleride mama verdi hiç biberona alışma gibi bir durum olmadı fazlada evham yapmamak lazım

o fiyatlar gene iyimiş canım bizim burdaki medicana sezeryana 5000 tl dedi normalde 4000 falandı ikili teste doktor muayenesiyle beraber 480 tl para verdim normal muayene zaten 90 tl dedim doğuma bu kadar para vereceğime cocuğpumun bütün eksikliklerini tamamlarım neymiş medicana international mış

Günaydın teyzoslar ve tatlımı tatlı minik kuzuları bugün saat 5 te kontrolumuz var oğlumu görcem 1ay üstüne zaman geçmek bilmiyo çok heycanliyiz oğlusumda tekmeleyıp duruyo akşam olsun artık

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…