- 14 Ekim 2011
- 4.576
- 4.242
- 173
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #28.621
günaydın kızlar ve minimini bebişler:)
oh bu haftada cumayı gördük sonunda
inşallah hepiniz ve minik yavrularınız iyidir. ufak tefek ağrıları saymıyorum sanırım hepimizin artık ağrısız bir günümüz olmayacak. Yavru kuşlarımız için sabredicez bakalım.
kızlar birşey sorucam siz bebişim kafasının yada poposunun nerde olduğunu nerden anlıyorsunuz?
günaydınnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
varmı benım gıbı hamaratıbu saat oldu tuumm ıslerım bıttı oglen evımde dua okutucaz sımdı dınlenıyorum bırazdan kayınvalıdem gelır hazırlıkları yapar
günaydın kızlar ve minimini bebişler:)
oh bu haftada cumayı gördük sonunda
inşallah hepiniz ve minik yavrularınız iyidir. ufak tefek ağrıları saymıyorum sanırım hepimizin artık ağrısız bir günümüz olmayacak. Yavru kuşlarımız için sabredicez bakalım.
kızlar birşey sorucam siz bebişim kafasının yada poposunun nerde olduğunu nerden anlıyorsunuz?
Günaydın :)
Eminim yoktur senin gibi hamaratı :) Benim de yarın misafirim var,bakalım hazırlıklar akşamdan başlayacak ama ertesi sabah bu saatde de bitmiş olmaz yani
Allah kabul etsin canım
şu 6 aylık ucretli izinden hç umıdim yok
günaydın kızlarrrr.hayırlı cumalar ve mutlu haftasonalrı diliyorum şimdiden...
bişey sormak istiyorum dün ikea dan karyolamızı aldık.içine yatak bakıyorum 60X120 ölçülerinde..tavsiye ettiğiniz bir çeşit model site var mıdır.
bebeklerde hangi tür yatak kullanılmalıdır?bilen varsa yardımcı olsun lütfeeennn
canım bıberon alıcaksan cıft baslıklı almamızı ebemız tavsıye ettı bebıs zorlanırsa onu emmekte anneyı emmeyı unutmaz
hata bıze ılk zamanlar sızı emmıyorsa kahve fıncanına sutunuzu sağın kasıkla yada ondan dırek emmeye calıssın demıstı
ben bıberon almıcam ınsallah dırek emer emmezse ozaman mecbur kahve fıncanı denerım ..
:)
aynen kizlar normal 1850 sezeryan 2850 .. 2013 fiyatlari bunlar..ben ve yakinlarim devlet hastanesindeki gibi azarlanacaksak niye kendimi zorlayip bu kadar para vereyim dimi..orda dogum yapip memnun kalan arkadasimda var ama ben basima bu geldikten sonra bile bile kendimi bu duruma sokmak istemiyorum..erdemde normal dogum 600 tl sez. 1000 tl en azindan oraya yada devlet hastanesine giderim paramla rezil olmam diyorum..onceki nst ye girdigimde de cok fazla bebegi yogun bakimda gormustum bronsitten dolayi ondan da korkmustum..bi de orda sira beklerken bi kiz vardi onceki sezeryani benim dr.da yapmis cok memnundu..ama kuvez icin her geceye arti 500 tl odemis, ben hastaneye kuvezi sordugumda kimligi cikarinca yenidogan acil mudahaleleri ucretsiz demislerdi..kiz dedi ki oyle bile olsa 500 tl farkini aliyorlar dedi..ama yine de ikinciyi de orda dogurcak ilk bebegini 17 ay ince dogurmus, ozel sig.dolayisiyla dogum ve muayeneye para vermiyormus zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?