- 5 Ekim 2012
- 765
- 11
- 68
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #28.661
Tecrübeli annelere bir sorum olacak, geçenlerde kampanya vardı premium care bebek bezinde 4 tane 50'lik paket birarada alacaktım sonra kararsız kaldım bu kadar yenidoğan boyu fazla gelir mi acaba üzerinde 3-5 kilo arası yazıyordu sanırım. Bilemedim bebekler günde kaç tane bez kirletiyorlar acaba?
ve sansıma hava kötü
herkese hayırlı cumalar arkadaşlar sevdıklerımızle bır ömur mutlu huzurlu sağlıklı günler geçirelim inşallah
bende bir paket 1 beden bir paket 2 beden aldım prima premium care fazla almıyorum çünkü çoğu kişi memnun olsa da bebeğime yaramama ihitimalide var o zaman da başka bez denerim
doğum günün kutlu olsun canım, sevdklerinle yaşlanmanı dilerim, sağlıkla,mutlulukla iişalah...
oğluşunla ve kocacağınla beraber nice mutlu yıllara
bunlar sana
doğum günün kutlu olsun canım bebeğinle ve eşinle nice mutlu yıllara inş..
Cnm hangi medicana senin ben beylikduzu medicanaya gidiyorum.
ve sansıma hava kötü
herkese hayırlı cumalar arkadaşlar sevdıklerımızle bır ömur mutlu huzurlu sağlıklı günler geçirelim inşallah
ve sansıma hava kötü
selam anneler hayırlı cumalar size birşey sorucam
benim fındık kurdunun hareketlerini şimdiye kadar hep göbek deliğimin civarında filan hissederdim 2 gündür sol göğsümün altında hissediyorum ara ara da ağrı yapıyor batma gibi 5-10 saniye ağrıyor geçiyor ayaklarını mı ittiriyor tam anlayamıyorum döndü mü bu çocuk yukarı mı çıktı noldu çözemedim sizde de oluyormu?:44:
Merhaba arkadaşlar umarım hepiniz yavrularınızla iyisinizdir
1 haftadır çok kötü gribim bebeğime zarar verir diye ilaçta kullanmadım
bu yaşa kadar grip nedir bilmiyordum basit bi hastlık gibi geliyordu sık sık yaşayanlar var Allah yardımcıları olsun
tatlım dediğin gibi ya döndü ayaklarını dayıyo yada kafasıdir bunu anca sen anlarsın benim oğluşumda arada bi yapıyo mesela bugün sabahtan beri yukarıda saat 5te randevum var bakalım eğer dönmezse ne olduğunu anlicaz sanada söylerim nasıl durduğunu canımı yakmasa çok güzel bir his onu bukadar net hissetmek :) canım tontiş oğlum benim
Kızlar az önce CNN Türk haberlerde izledim, doğum izni 24 haftaya çıkarılıyor, Başbakan ile görüşüp kesinleştirilecek dediler. İnşallah bir an önce çıkar, benim 4 haftam kaldı 32 haftanın tamamlanmasına. İnşallah izne çıkmış olanları da kapsar. 2 ay 2 aydır :)))
ayakları sanki çünkü peşpeşe tekme şeklinde hissediyorum birini daha kuvvetli vuruyor diğerini daha hafif gerginlik gibi bi his oluşuyor nasıl anlatsam az daha zorlasa dışarı çıkıcak sanki o süre zarfında geriniyor sanırım çünkü 5-10 saniye kadar sürüyor acısı karnım şekilden şekile giriyor ya
ayakları ise ozaman ters duruyor sanırım bir bilgi alırsan ilet bana da canım çünkü hiç bukadar yukarda hissetmemiştim şimdiye kadar sen kaçıncı haftadasın yeni yukarı çıktı herhalde bizimki
nedense hiç inanasım gelmiyoKızlar az önce CNN Türk haberlerde izledim, doğum izni 24 haftaya çıkarılıyor, Başbakan ile görüşüp kesinleştirilecek dediler. İnşallah bir an önce çıkar, benim 4 haftam kaldı 32 haftanın tamamlanmasına. İnşallah izne çıkmış olanları da kapsar. 2 ay 2 aydır :)))
26 bitti bizim tatlım 27den gidiyoruz benimki dışarıdan gözükücek kadar değil ama midemde oynuyo göğsümun altında elimi koyduğumda hissediyorum onu ay 2 buçuk saat kaldı yavrumu görmeme :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?