2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

bende bir paket 1 beden bir paket 2 beden aldım prima premium care fazla almıyorum çünkü çoğu kişi memnun olsa da bebeğime yaramama ihitimalide var o zaman da başka bez denerim

bende bir paket 1 beden bir paket 2 beden aldım prima premium care fazla almıyorum çünkü çoğu kişi memnun olsa da bebeğime yaramama ihitimalide var o zaman da başka bez denerim

zehracım bende boyle dusunuyorum aslında ztok yapmamak lazım hangısı ıse yarar bılemıyoruz ama yengem
yaza kesınlıkle prıma ve hugges kullanıcak bebegıne nefes alan bezler lazım onun kullandıgında hafıf naylon karısımı var kısın ıyı ama yazın pısık yapar dedı
o oyle dıynce rahatladım umarım bezler bebeklerımıze ıyı gelır:)

ve sansıma hava kötü

herkese hayırlı cumalar arkadaşlar sevdıklerımızle bır ömur mutlu huzurlu sağlıklı günler geçirelim inşallah

allah sana eşimle sevdiklerinle ve yavrunla hayırlı , mutlu ve sağlıklı bir yaş nasip etsin inşallah.

tatlım dediğin gibi ya döndü ayaklarını dayıyo yada kafasıdir bunu anca sen anlarsın benim oğluşumda arada bi yapıyo mesela bugün sabahtan beri yukarıda saat 5te randevum var bakalım eğer dönmezse ne olduğunu anlicaz sanada söylerim nasıl durduğunu canımı yakmasa çok güzel bir his onu bukadar net hissetmek :) canım tontiş oğlum benim

Merhaba arkadaşlar umarım hepiniz yavrularınızla iyisinizdir
1 haftadır çok kötü gribim bebeğime zarar verir diye ilaçta kullanmadım
bu yaşa kadar grip nedir bilmiyordum basit bi hastlık gibi geliyordu sık sık yaşayanlar var Allah yardımcıları olsun

Geçmiş olsun çabuk atlatırsın inşallah

Kızlar az önce CNN Türk haberlerde izledim, doğum izni 24 haftaya çıkarılıyor, Başbakan ile görüşüp kesinleştirilecek dediler. İnşallah bir an önce çıkar, benim 4 haftam kaldı 32 haftanın tamamlanmasına. İnşallah izne çıkmış olanları da kapsar. 2 ay 2 aydır :)))

ayakları sanki çünkü peşpeşe tekme şeklinde hissediyorum birini daha kuvvetli vuruyor diğerini daha hafif gerginlik gibi bi his oluşuyor nasıl anlatsam az daha zorlasa dışarı çıkıcak sanki o süre zarfında geriniyor sanırım çünkü 5-10 saniye kadar sürüyor acısı karnım şekilden şekile giriyor ya

ayakları ise ozaman ters duruyor sanırım bir bilgi alırsan ilet bana da canım çünkü hiç bukadar yukarda hissetmemiştim şimdiye kadar sen kaçıncı haftadasın yeni yukarı çıktı herhalde bizimki

Son düzenleme:

canım inşallahhhh Rabbim yardımcımız olur varya ne demek 2 ay 2 aydır lokum olur lokummmm evlatlarımız ele avuca gelir en azından :)

bu mübarek cuma gününde dua edelim inşallah yetişir bizlere....

26 bitti bizim tatlım 27den gidiyoruz benimki dışarıdan gözükücek kadar değil ama midemde oynuyo göğsümun altında elimi koyduğumda hissediyorum onu ay 2 buçuk saat kaldı yavrumu görmeme :)

nedense hiç inanasım gelmiyo

kızlar vallahi dogum izni 24 aya çıkarsa bende başbakanın şerefine 2 tane daha yaparım Allah'ın izniyle:) çocukta yaparım kariyerde heyttttttttt.

26 bitti bizim tatlım 27den gidiyoruz benimki dışarıdan gözükücek kadar değil ama midemde oynuyo göğsümun altında elimi koyduğumda hissediyorum onu ay 2 buçuk saat kaldı yavrumu görmeme :)

maşallah kuzucuklara ya onları verene kurban bende 28. haftada gidicem kontrole daha çok var bol bol hasret gider oğluşunla
su damlasından adam oldular da annelerini tekmeliyorlar insan nasıl duygulanıyor sağ salim kucağımıza almak da nasip olsun hepimize

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…