- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #28.681
maşallah kuzucuklara ya onları verene kurban bende 28. haftada gidicem kontrole daha çok var bol bol hasret gider oğluşunla
su damlasından adam oldular da annelerini tekmeliyorlar insan nasıl duygulanıyor sağ salim kucağımıza almak da nasip olsun hepimize
aynen canım çok yüksekmiş fiyat boşver daha uygun yerler de var..o fiyatlar gene iyimiş canım bizim burdaki medicana sezeryana 5000 tl dedi normalde 4000 falandı ikili teste doktor muayenesiyle beraber 480 tl para verdim normal muayene zaten 90 tl dedim doğuma bu kadar para vereceğime cocuğpumun bütün eksikliklerini tamamlarım neymiş medicana international mış
ben yine manyaklastim senin yazdıklarını okuyunca ağlama krizim tuttu yine rabbim sağ saglim kucağımıza aldığımız gunleride göstersin insan hiç kokusunu bile bilmediği birini özlermi ben oğlumu çok özledim aglamaktan içim dışıma çıktı
kızlar doktorumu aradım çarpıntımı anlattım, yatınca kafamın içinde sürekli kalbimin yankılandığını ve kalbimin göğsümü ittirdiğini beni çok zorladığını anlattım, kardiyolojiye git dedi yarın kardiyolojiye gidicem..bakalım inşallah kötü birşey çıkmaz..
bi de kızlar benim kalça kemiklerimde yada bacaklarımda ağrı olmuyor acaba çatım ve alt kemiklerim açılmaya, doğuma hazırlanmaya başlamadı mı diye korkuyorum..ne dersiniz alakasız mı??
meli geçmiş olsun tatlım bu konuda hiç bilgim yok umarım herşey yoluna girer biran önce.. benim ağrım vardı kalsiyum ve magnezyum almaya başladığımdan beri bişeyim kalmadı bence içini rahatlatmaya çalış ağrı olmaması erken doğum anlamına gelmez fizyolojik yapın müsaittir ağırmıyordur ne güzel işte
Kizlar nasilsiniz umarim herkes iyidir. Birsey dikkatimi cekti karnim asagiya dogru sanki dustu, gecen gun alisveris yaparken karnin dusmus dogum yAkin mi dedi, korktum yaaa, sizde durum nasil? Var mi bir dusme?
Kizlar nasilsiniz umarim herkes iyidir. Birsey dikkatimi cekti karnim asagiya dogru sanki dustu, gecen gun alisveris yaparken karnin dusmus dogum yAkin mi dedi, korktum yaaa, sizde durum nasil? Var mi bir dusme?
toplamda kaç kilo aldınız?
ya kafam çok karışık kızlar hamileliğimden beri gittiğim doktorum doğum için izne ayrılmıştı başka doktora geçmem gerekiyordu aynı hastanede tavsiye üzerine başka doktora başladım 1 kere gittim ve gözlerime inanamadım bu doktorunda karnı burnunda hamilebu aralar oda doğum iznine çıkacakmış hastaneye yeni 2 doktor başlamış onlar hakkında hiç fikrim yok napcam ya :44:
kelin ilacı olsa kendı basına surermısss aynı durumdayızz halımız fecııı napıcaksakkk
aynen benim de öyle. kocam da fark etti okuldakiler de. ve çocuğum çok az hareket ediyor gibi ayrıca sanki sırtıma kaburgalarıma bişeyler vuruyor, en son makat gelişiydi, doktora gidicem yoksa çatlıycam meraktan...
selam canım bende aynada baktığımda sanki aşağıda gibi geliyor bazen bilemedim..ama sen yine de herkese bakma canım, geçen bi kız bana diyoki karnın sipsivri kızın mı olcak diyo :) , sonra yine alakasız bişeye e ozaman sezeryanla doğcak dimi diyo..bir an önce kaçtım o kızdan :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?