2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

ben yine manyaklastim senin yazdıklarını okuyunca ağlama krizim tuttu yine rabbim sağ saglim kucağımıza aldığımız gunleride göstersin insan hiç kokusunu bile bilmediği birini özlermi ben oğlumu çok özledim aglamaktan içim dışıma çıktı

kızlar doktorumu aradım çarpıntımı anlattım, yatınca kafamın içinde sürekli kalbimin yankılandığını ve kalbimin göğsümü ittirdiğini beni çok zorladığını anlattım, kardiyolojiye git dedi yarın kardiyolojiye gidicem..bakalım inşallah kötü birşey çıkmaz..

bi de kızlar benim kalça kemiklerimde yada bacaklarımda ağrı olmuyor acaba çatım ve alt kemiklerim açılmaya, doğuma hazırlanmaya başlamadı mı diye korkuyorum..ne dersiniz alakasız mı??

aynen canım çok yüksekmiş fiyat boşver daha uygun yerler de var..

annelik bu işte görmediğin halde özlemek, tutulmak, körü körüne bağlanmak, karşılık beklemeden aşk yaşamak iyiki kadınım diyorum da bu duyguyu yaşayabiliyorum bu mucizeyi rabbim her isteyene yaşatsın ötesi yok bence annem gözümde başka bi kadın artık zaten çok severdim şimdi onu kalbimin en üstünde taşıyorum canım annem canım oğlum ikisini de çok seviyorum

meli geçmiş olsun tatlım bu konuda hiç bilgim yok umarım herşey yoluna girer biran önce.. benim ağrım vardı kalsiyum ve magnezyum almaya başladığımdan beri bişeyim kalmadı bence içini rahatlatmaya çalış ağrı olmaması erken doğum anlamına gelmez fizyolojik yapın müsaittir ağırmıyordur ne güzel işte

sağol canım benim teşekkür ederim..

kızlar medicanada nst sırasında orda çalışan ebeyle yaşadığım sorundan bahsetmiştim o yüzden yarınki kontrolümde erdem hastanesine gideyim diyorum..(aslında aklımda bi yerlerde medical park da var ama ordaki dr.ları hiç tanımıyorum)
bir arkadaşım erdemde emel hn.da doğum yaptı çok memnun kaldım diyor daha 3 ay önce falan yaptı doğumunu..tabi doğumu çok zor ve ağrılı olmuş hatta dikişinde uyuşturulmasını istemiş daha fazla ağrı çekmeye dayanamazdım diyor..ama yinede çok memnun sonuçta birazda bizimle ve vücut yapımızla alakalı ağrılı ve kolay olup olmadığı sanırım..bir de benim ilk hamile oludğumu öğrendiğimde gittiğim dr.var orda mustafa bey çok şeker anlayışlı bir adam..iki dr.arasında kararsız kaldım mustafa beye mi randevu alsam emel hanıma mı bilemedim..(mustafa bey çok düzgün biri, çok memnundum ona giderken, sadece bir dipnot: ben ilk aylarımda röntgen çektirebilirmiyim diye sorduğumda ve saçımı boyayabilir miyim diye sorduğumda onların çok bir sakıncası olmaz yaptırabilirsin demişti ikisi içinde..ama medicanadaki dr.um kesinlikle olmaz ancak hiç dayanamayacak hale gelirsen o zaman diş röntgeni çektirebilirsindemişti)..bu dr.lar fikri olan var mı ?

Kizlar nasilsiniz umarim herkes iyidir. Birsey dikkatimi cekti karnim asagiya dogru sanki dustu, gecen gun alisveris yaparken karnin dusmus dogum yAkin mi dedi, korktum yaaa, sizde durum nasil? Var mi bir dusme?

Kizlar nasilsiniz umarim herkes iyidir. Birsey dikkatimi cekti karnim asagiya dogru sanki dustu, gecen gun alisveris yaparken karnin dusmus dogum yAkin mi dedi, korktum yaaa, sizde durum nasil? Var mi bir dusme?

aynen benim de öyle. kocam da fark etti okuldakiler de. ve çocuğum çok az hareket ediyor gibi ayrıca sanki sırtıma kaburgalarıma bişeyler vuruyor, en son makat gelişiydi, doktora gidicem yoksa çatlıycam meraktan...

selam canım bende aynada baktığımda sanki aşağıda gibi geliyor bazen bilemedim..ama sen yine de herkese bakma canım, geçen bi kız bana diyoki karnın sipsivri kızın mı olcak diyo :) , sonra yine alakasız bişeye e ozaman sezeryanla doğcak dimi diyo..bir an önce kaçtım o kızdan :)

ya kafam çok karışık kızlar hamileliğimden beri gittiğim doktorum doğum için izne ayrılmıştı başka doktora geçmem gerekiyordu aynı hastanede tavsiye üzerine başka doktora başladım 1 kere gittim ve gözlerime inanamadım bu doktorunda karnı burnunda hamile bu aralar oda doğum iznine çıkacakmış hastaneye yeni 2 doktor başlamış onlar hakkında hiç fikrim yok napcam ya :44:

hastanemdende dr danda cok memnundum derken doktorum anlasamadıgı ıcın ayrılmıstı hastaneden
bızde drdan kopmamak ıcın pesınden gıttık kendısı gecıcı olarak tıp merkezıne gecmıstı hastalarını ıhmal etmemek ıcın rezalet bır yer temızlık yok hıjyen yok calısanları zaten cok yuzgoz konustugumuzda durumu yanınızdayım sıızı bırakmam en kotu ıhtımalle en guvendıgım dostuma yonlendırırım sızı demıstı ıstedıgınız hastanede olursunuz ben gelırım dedı normal dogum ıcın mı dedım normal dogumu burada yaparız dedı ama asla bunu ıstemem buyuk konusmayım ama oranın basındakılerde resmen aclar ve para gozler dıger ozel hastanemde 30 lıraya mal olan testler ıcın 100 lıra odemıstık dusunun rezalet hangı bırını anlatayım parayı gectımmm oturmamıs bı tıp merkezıı neysee dr için gittim ettim derkenn kendısı malatyada bıyerle anlastı burayıda bırakmadı ama gelın gorunkı persembe gunlerı oluyor ne yanı ben normal dogumu persembe gunune mı ayarlayacagım ımkansız yada onun ıcın sezeryan mı olucam artık ondan vazgecmeye basladım ve baska drda gıdıyorum o doktorda cok ıyı ama hastanede cok ıyı ama doktor bashekım ve hastanenın kurucusu sezeryana alır dıye kafama takılıyor cunkıı sezeryanı dusunur gıbıme gelıyor hastanesının menfatı vs.
bunaldım artık buranın en ıyı hastanesı ama guven konusundaa napcamı bılmıyorum kızlarrr 30 haftama gelmısım napıcaksam bu saatten sonra.
esımde ben memnun olayım dıye dr degıstıre degıstıre bı hal oldu son durumlardan ıkımızde cok bunaldık sacma sapan bı hal aldı sansımızaa sımdı neolucak bılmıorum.
devletın rezıllıgı goz onunde seytan dıorkı ıkısınede devam et son anda sezeryana sallarsalar benııı bı kac yere gorun ve devlete gır yap cık of cok bunaldım

kelin ilacı olsa kendı basına surermısss aynı durumdayızz halımız fecııı napıcaksakkk

toplamda kaç kilo aldınız?

10 kılo aldım

aynen benim de öyle. kocam da fark etti okuldakiler de. ve çocuğum çok az hareket ediyor gibi ayrıca sanki sırtıma kaburgalarıma bişeyler vuruyor, en son makat gelişiydi, doktora gidicem yoksa çatlıycam meraktan...

Himmmm demek ki normal, benden baska birisinde de ayni seyi duyunca demek ki normal diyorum, umarim Hersey yolundadir canim...

Aynen oyle canim ya her kafadan bir ses cikiyor. AMA beni endiselendiren oturdugum zaman bacaklarim sıkıştırıyor karnimi, illa acarak oturmam gerekiyor, ilk cocugumdan biliyorum son aylar bacaklarim ittiriyordu karnimi. Offffff hayirlisiyla bir dogursaydik valla yoruldum kendimi izlemekten :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…