- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #28.701
Kizlar nasilsiniz umarim herkes iyidir. Birsey dikkatimi cekti karnim asagiya dogru sanki dustu, gecen gun alisveris yaparken karnin dusmus dogum yAkin mi dedi, korktum yaaa, sizde durum nasil? Var mi bir dusme?
valla dogum sancısı geldimi öyle bikaç yer falan çok zor.dogum sancından öncede çatı deyip muayene edip karar veren biyerede sakın güvenme çünkü o zıkkım çatı ancak sancılarla açılıyo o zaman belli oluyor.bence git dogumevine şansını dene.baktınki sezeryan gibi bi ihtimal doguyor hastanenin yakınlarında bi doktora başlaki o an istersen kaçarsın devletten:)) ben öyle yaptım.doktorum sezeryana alıcam seni dedi izin vermedim dogumevine gittim sancılarım başladıgında ama ordada çatı açılmıyo sezeryan dediler 3 4 gün hastanede yatmak ve eimin yanımda olamaması durumundan dolayı aradım doktorumu geleyimde al sezeryana dedim koluma takılan zımbırtıyla geceliklerimle kaçtım dogumevinden özelde oldum.yol 10 dakka sürdü :)hastanemdende dr danda cok memnundum derken doktorum anlasamadıgı ıcın ayrılmıstı hastaneden
bızde drdan kopmamak ıcın pesınden gıttık kendısı gecıcı olarak tıp merkezıne gecmıstı hastalarını ıhmal etmemek ıcın rezalet bır yer temızlık yok hıjyen yok calısanları zaten cok yuzgoz konustugumuzda durumu yanınızdayım sıızı bırakmam en kotu ıhtımalle en guvendıgım dostuma yonlendırırım sızı demıstı ıstedıgınız hastanede olursunuz ben gelırım dedı normal dogum ıcın mı dedım normal dogumu burada yaparız dedı ama asla bunu ıstemem buyuk konusmayım ama oranın basındakılerde resmen aclar ve para gozler dıger ozel hastanemde 30 lıraya mal olan testler ıcın 100 lıra odemıstık dusunun rezalet hangı bırını anlatayım parayı gectımmm oturmamıs bı tıp merkezıı neysee dr için gittim ettim derkenn kendısı malatyada bıyerle anlastı burayıda bırakmadı ama gelın gorunkı persembe gunlerı oluyor ne yanı ben normal dogumu persembe gunune mı ayarlayacagım ımkansız yada onun ıcın sezeryan mı olucam artık ondan vazgecmeye basladım ve baska drda gıdıyorum o doktorda cok ıyı ama hastanede cok ıyı ama doktor bashekım ve hastanenın kurucusu sezeryana alır dıye kafama takılıyor cunkıı sezeryanı dusunur gıbıme gelıyor hastanesının menfatı vs.
bunaldım artık buranın en ıyı hastanesı ama guven konusundaa napcamı bılmıyorum kızlarrr 30 haftama gelmısım napıcaksam bu saatten sonra.
esımde ben memnun olayım dıye dr degıstıre degıstıre bı hal oldu son durumlardan ıkımızde cok bunaldık sacma sapan bı hal aldı sansımızaa sımdı neolucak bılmıorum.
devletın rezıllıgı goz onunde seytan dıorkı ıkısınede devam et son anda sezeryana sallarsalar benııı bı kac yere gorun ve devlete gır yap cık of cok bunaldım
kızlar hepiniz yaptırdınızmı şeker testini?
Ya kızlar bilen varsa yardımcı olursa sevinirim evimizi satıp yeni ev aldık ekimde teslim olacak bu ev emlak vergisi yüzde kaçı acaba ne kadar ödeyeceğiz birde bi ara haberlerde aynı sene içinde ev satıp yeniden alanlara bir indirim falan oluyormu acaba
valla dogum sancısı geldimi öyle bikaç yer falan çok zor.dogum sancından öncede çatı deyip muayene edip karar veren biyerede sakın güvenme çünkü o zıkkım çatı ancak sancılarla açılıyo o zaman belli oluyor.bence git dogumevine şansını dene.baktınki sezeryan gibi bi ihtimal doguyor hastanenin yakınlarında bi doktora başlaki o an istersen kaçarsın devletten:)) ben öyle yaptım.doktorum sezeryana alıcam seni dedi izin vermedim dogumevine gittim sancılarım başladıgında ama ordada çatı açılmıyo sezeryan dediler 3 4 gün hastanede yatmak ve eimin yanımda olamaması durumundan dolayı aradım doktorumu geleyimde al sezeryana dedim koluma takılan zımbırtıyla geceliklerimle kaçtım dogumevinden özelde oldum.yol 10 dakka sürdü :)
:)
güldüm gece geceee senın ıcın zor zamanlardı emınım ama ıyı cesarettt o vazıyette kacmakk maslalhh :)
ben kendımde okadarını bıle goremıyorum cesaret edemem sanırım
amaa baska carem yok dırekt academye gıdeırm heralde bu saatten sonraa tıp merkezınde onun keyfıne goree olmaktansaaa napıyım ınsallah vıcdanlı olurdaa normal olma ıhtımalı halınde sezeryana dondermes benııııı herkez normalden korkar ben sezeryandannn
zaten sezeryandan korka korka en sonunda o gelıcek basımaa
toplamda kaç kilo aldınız?
toplamda kaç kilo aldınız?
kızlar hepiniz yaptırdınızmı şeker testini?
:))) hiç kilo almadım şükür
bende korkuyordum seeryandan başıma geldi inşallah senin gelmez.bide sıkılıp dogum sancısınıtetikleyen şeyleri yapmıştm sabaha kadar :)) 39+5de dogdu sıpa.istersen çarşamba akşamı sende yaparsın 39.hata dolduktan sonra :))) nasıl fikir ama.valla asıl cesaret sezeryanım oldu şimdikine kuzu kuzu nasıl gidicem onun telaşı sardı bile
o nasil oldu yahu24. haftan olmus
Aynen oyle canim ya her kafadan bir ses cikiyor. AMA beni endiselendiren oturdugum zaman bacaklarim sıkıştırıyor karnimi, illa acarak oturmam gerekiyor, ilk cocugumdan biliyorum son aylar bacaklarim ittiriyordu karnimi. Offffff hayirlisiyla bir dogursaydik valla yoruldum kendimi izlemekten :)
zaten korkarsan basına gelır dıye bosuna demıyorlarrrr
masallahhh napmıstın acabaaa sadece merak ettımmmm
alemsın yaaa yınede ben cesaret eedemem bolee :)))
evet sen bıde bılıyorsun oda zormus ben bılınmezlıkten korkuyorummm
sen nasıl genelmı olmustu uyudunmuu
yaa tuhaf soguk gelıyor amelıyat durumu bana
bayılıp uyumak falann belkıde en cok bunlar urkutuor benı
Ben yaptırdım normal çıktı çok şükür
Hayırlı olsun güle güle oturun inşallah
o nasil oldu yahu24. haftan olmus
:))) hiç kilo almadım şükür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?