2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
[SUB][/SUB][QUOTbende oraya gidiyordum aslı hanım a ama değiştirdim kusura bakmasınlar o kadar para veremem :S[/QUOTE]

peki şimdi nereye gidiyorsun?

Ya kızlar bilen varsa yardımcı olursa sevinirim evimizi satıp yeni ev aldık ekimde teslim olacak bu ev emlak vergisi yüzde kaçı acaba ne kadar ödeyeceğiz birde bi ara haberlerde aynı sene içinde ev satıp yeniden alanlara bir indirim falan oluyormu acaba

Kizlar nasilsiniz umarim herkes iyidir. Birsey dikkatimi cekti karnim asagiya dogru sanki dustu, gecen gun alisveris yaparken karnin dusmus dogum yAkin mi dedi, korktum yaaa, sizde durum nasil? Var mi bir dusme?

benim bebegim asagida sanirim benim de kanrim top gibi ama asagida duruyor
bazilarinin baya sis ve yukarida oluyor ama benimki de asagida

valla dogum sancısı geldimi öyle bikaç yer falan çok zor.dogum sancından öncede çatı deyip muayene edip karar veren biyerede sakın güvenme çünkü o zıkkım çatı ancak sancılarla açılıyo o zaman belli oluyor.bence git dogumevine şansını dene.baktınki sezeryan gibi bi ihtimal doguyor hastanenin yakınlarında bi doktora başlaki o an istersen kaçarsın devletten:)) ben öyle yaptım.doktorum sezeryana alıcam seni dedi izin vermedim dogumevine gittim sancılarım başladıgında ama ordada çatı açılmıyo sezeryan dediler 3 4 gün hastanede yatmak ve eimin yanımda olamaması durumundan dolayı aradım doktorumu geleyimde al sezeryana dedim koluma takılan zımbırtıyla geceliklerimle kaçtım dogumevinden özelde oldum.yol 10 dakka sürdü :)

kızlar hepiniz yaptırdınızmı şeker testini?

Ben yaptırdım normal çıktı çok şükür

Hayırlı olsun güle güle oturun inşallah

:)
güldüm gece geceee senın ıcın zor zamanlardı emınım ama ıyı cesarettt o vazıyette kacmakk maslalhh :)
ben kendımde okadarını bıle goremıyorum cesaret edemem sanırım

amaa baska carem yok dırekt academye gıdeırm heralde bu saatten sonraa tıp merkezınde onun keyfıne goree olmaktansaaa napıyım ınsallah vıcdanlı olurdaa normal olma ıhtımalı halınde sezeryana dondermes benııııı herkez normalden korkar ben sezeryandannn
zaten sezeryandan korka korka en sonunda o gelıcek basımaa

bende korkuyordum seeryandan başıma geldi inşallah senin gelmez.bide sıkılıp dogum sancısınıtetikleyen şeyleri yapmıştm sabaha kadar :)) 39+5de dogdu sıpa.istersen çarşamba akşamı sende yaparsın 39.hata dolduktan sonra :))) nasıl fikir ama.valla asıl cesaret sezeryanım oldu şimdikine kuzu kuzu nasıl gidicem onun telaşı sardı bile

zaten korkarsan basına gelır dıye bosuna demıyorlarrrr
masallahhh napmıstın acabaaa sadece merak ettımmmm
alemsın yaaa yınede ben cesaret eedemem bolee :)))
evet sen bıde bılıyorsun oda zormus ben bılınmezlıkten korkuyorummm
sen nasıl genelmı olmustu uyudunmuu
yaa tuhaf soguk gelıyor amelıyat durumu bana
bayılıp uyumak falann belkıde en cok bunlar urkutuor benı

aynen canim bende oturunca karnim yuzunden bacaklarimi acmam gerekiyor.simdi eve gelince iyice baktim asagida duruyor..

bende dr.konusunda kararsizim kizlar yaaaa

ıkındım :)))) birde gögüs ucunu sıktım süt kanalları uyarıyomuş :))) yok uyumadım yarı belden.uyumayabiliyosun

Ben yaptırdım normal çıktı çok şükür

Hayırlı olsun güle güle oturun inşallah

Ya çok sinir oldum şu an bana pek hayırlı olmadı bizim mütahit kendi tapu masrafınıda bize yıkmış offf yani iki tarafında ödemesi lazımmış ama bizimki bize hiç söylemeden tapu alıcıya maddesi koymuş ben araştırıp öğrenmesem kocamın dünyadan haberi yok birde indirim yaptırdık diye sevindiydim

İyi akşamlar hanımlar ...
Bence çok fazla sartlamayın kendinizi normal doğum istiyorum Sezeryan istiyorum diye
Son haftalarda ne olacağı belli olmaz farklı durumlar gelişebilir herşeye hazırlıklı olmak gerek bence. Annem abimi çok rahat bir normal doğumla doğurmuş . Beni de aynı beklemiş beklemiş günü geçmiş sezeryanla müdahale edilmesi ikimiz de ölecekmişiz.
Hayırlı doğumlar istemek lazım sadece ve Herşeye hazırlıklı olmak lazım. Zaten şu aralar özel hastanelere kota konuldu fazla Sezeryan yaptırırlarsa ceza yiyorlar. Doktorunuza güvenin bence.
Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın inş sağ salim yavrularımızı kucaklarımıza alalım :))))

o nasil oldu yahu 24. haftan olmus

Canım kilo almayanlar zaten kilolu hamile kalıyorlar çok kafaya takma 24. haftada gerçi pek mümkün değil çocuk 600 gr oluyor içindeki su onun 2 katı yani arkadaşın en az 3 kilo almış olması lazım ama zayıf olanlar daha hızlı kilo alıyor.ben 9 kilo aldım ama zaten zayıftım şimdi 61 kiloyum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…