- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #28.741
Herkese gunaydin kilodan konusmussunuz Ben 10 kilo aldim amaaan her sey yolunda gitsinde 15 kilo sa alayim 20 kiloda ben ve bebegim iyiysek kiloyu hic kafama takmiyorum hem kendime kiloyu yakistiriyorum zayifladigimda cok cirkin oluyorum Allahim yeterki saglik versin cumlemize amin
gunaydin kizlar sali gunu kizimi gorecegim usg de sonunda!! hissetmek ayri da gormek ayri bir guzel,sonrasinda esimle sana bana benziyor atismalarimiz
4.5 kg bıle normal dogabılıyor her kadının aslında dogum hıkayesı agrısı farklı ıste bunu anlıcak doktor onemlı
3 gun cek cek sonra sezeryana gıt buda kötü Rabbım kımseye yasatmasın bunu olumlu motıve edelım kendımızı
dusundukce korkucaz cunku ..
bı gunu daha devırdık bende gözler kapanıyor hepımıze hayırlı bol tekmelı geceler dılıyorum :)
kızlar sizlerdede sırt ağrısı yaşayan varmı??ben sürekli oturarak çalıştığım için mi ağrıyor acaba
keşke bende öğretmen olsaydım 3 aylık tatil ve yarım gün çalışmak ne güzelde olurdu
3 değil tatlım 2 ay tatilimiz var..
bi de herkesin yarım gün değil...gerçi yarım gün olanların da çoğunun - mesela ben- bütün günleri gidiyor nerdeyse..
2 ay tatil de insanın beynini dinlendirmesine yatmiyor vallahi...
günaydın kızlar..13 de randevumuz var..bakalım meleğimiz büyümüş mü..dualarınızı bekliyoruz..takvimimize de bakalım öle hazırlanalım dedik..kendinize ii bakınnnn
kızlar sizlerdede sırt ağrısı yaşayan varmı??ben sürekli oturarak çalıştığım için mi ağrıyor acaba
Dün oğlumu görmeye gittik babamızla oğlum baş aşağı duruyordu ultrasona bi tekme attı ne güldüm sonra pozisyon değiştirdi annesinin meleği 805 gr olmuş doktor normal dedi ama kilosu bana az geldi sizce nasıl kilosu benmi abartıyorum acaba çok üzüldüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?