2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
gunaydın
bız 2 gundur ananedeyız ıns yarın evımıze donecegız
annemlerı ne kadar ozlesem de insanın kendı evı gibisi yok
pzartesı ıs var veeee hıcc gıtmek ıstemıyorumm bakalım nasıl ıdare edecegızz

müdürle papaz olmadan rapor ala ala 6 haftayı dolduracağımm
oglumla opüyoruzzzz

günaydın herkeslere minik aşklarınız bebeciklerinizle ve kocalarla mutlu bir haftasonu geçirin kızlar

gunaydin kizlar sali gunu kizimi gorecegim usg de sonunda!! hissetmek ayri da gormek ayri bir guzel,sonrasinda esimle sana bana benziyor atismalarimiz

günaydın kızlar..13 de randevumuz var..bakalım meleğimiz büyümüş mü..dualarınızı bekliyoruz..takvimimize de bakalım öle hazırlanalım dedik..kendinize ii bakınnnn

Aynen biliyormusun daha bu sabah eşim keşke doğumdan sonrada böyle yesende zayıflamasan dedi benim yüzüm falan zayıftı şimdi toparlandı eşimin hoşuna gidiyor eğer meyebolizmam biraz hızlı yemeyi bırak üzülsem bile hemen kilo veriyorum kendiliğinden vermessem çok kilo vermek istemiyorum en azından 55 kalabilsem yeter

aslında doğru kararı verecek doktordur.normal doğum yapıcam diye kendine ve bebeğe zarar veren anneler de duyuyoruz.bir arkadaşım 5 ay belden aşağı felç yattı binlerce kere de pişman oldu normal doğum yaptığına.ben normal yapamam deyip kendi kararını kendin vermen zaten çok yanlış.ben ilk doğumumda doktorum normal yapabilirsin ,ben sana her türlü desteği veririm sen güçlü birisin diye telkinde bulundu ancak kalbimde taşikardim olduğundan kardiyolog normali önermedi,ben riskli duğunu düşünüyorum dedi. sezeryan oldum.8 yaşında kızım var ,2 çocuktan başka çocuk da düşünmüyorum.normal doğum yapan kadından farkım ne ?hiç...önemli olan sağlıklı olmak,sağlıkla bebek dünyaya getirmek ...hepinize iyi hafta sonları güzel anneler....

keşke bende öğretmen olsaydım 3 aylık tatil ve yarım gün çalışmak ne güzelde olurdu

3 değil tatlım 2 ay tatilimiz var..
bi de herkesin yarım gün değil...gerçi yarım gün olanların da çoğunun - mesela ben - bütün günleri gidiyor nerdeyse..
2 ay tatil de insanın beynini dinlendirmesine yatmiyor vallahi...

ılk annelık egıtımı semınerımde medıcal park goztebeye gıtmıstım gokmen bey katılmıstı ve o konustukca ben sinir oldum
10 bın den fazla dogum yaptırmıs agırlık sezeryan .. öve öve bıtıremedı .. kendı esını kardesını bıle sezeryan yapmısmıs
yok gece uykudan doktoru kaldırıp getırmekde ıyı olmazmıs ssvd hıkayeymıs benım doktor ssvd daha 10 gun once yaptırdı
boyle doktorları gordukce yasalar daha agır cıksa dıyorum acık acık sezeryan ovup normal dogumu yerın dıbıne batırıyorlar
daha neler anlattı normal dogumun sakıncasıyla ılgılı ..[/QUOTE]

bende medikalparkta kendi doktorum Basar bey olmadigi icin Gokmen beye gitmek zorunda kalmistim, suyumun geldigini sanmistim, gokmen bey inanilmaz ciddi hatta suratsiz diyebilirim, resmen gerilerek cikmistim odasindan. basar bey oyle degil ama cok memnunum guven veriyor, sezeryan konusuna gelince benim ilk cocugum sezeryan oldugu icin mecburen zaten sezeryan.

doğru sende haklısın allah hepimizin yardımcısı olsun özellikle çalışan annelerin:))

Gulsevdam canım dün dogumgununmus.. esın ve bebisinle beraber saglikli mutlu nice yillara canim...:119:

günaydın kızlar..13 de randevumuz var..bakalım meleğimiz büyümüş mü..dualarınızı bekliyoruz..takvimimize de bakalım öle hazırlanalım dedik..kendinize ii bakınnnn

Canım sen ve diğer kontrolü olan arkadaslar hayırlısıyla bebisinizi görün gelin inşallah..

Herkese mutlu haftasonlarii

Dün oğlumu görmeye gittik babamızla oğlum baş aşağı duruyordu ultrasona bi tekme attı ne güldüm sonra pozisyon değiştirdi annesinin meleği 805 gr olmuş doktor normal dedi ama kilosu bana az geldi sizce nasıl kilosu benmi abartıyorum acaba çok üzüldüm

Kac ayliksin ki canim ? Uzulup kafana takma,doktor normal demis iste,icini ferah tut ve unutma,her bebek ayni olacak diye bisey yook

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…