- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #28.761
Dün oğlumu görmeye gittik babamızla oğlum baş aşağı duruyordu ultrasona bi tekme attı ne güldüm sonra pozisyon değiştirdi annesinin meleği 805 gr olmuş doktor normal dedi ama kilosu bana az geldi sizce nasıl kilosu benmi abartıyorum acaba çok üzüldüm
Kac ayliksin ki canim ? Uzulup kafana takma,doktor normal demis iste,icini ferah tut ve unutma,her bebek ayni olacak diye bisey yook
26*0 tatlım 27 yani ne bilim üzüldüm 1 kilo bile değil yavrum yaa annesinin meleği
26*0 tatlım 27 yani ne bilim üzüldüm 1 kilo bile değil yavrum yaa annesinin meleği
aslında doğru kararı verecek doktordur.normal doğum yapıcam diye kendine ve bebeğe zarar veren anneler de duyuyoruz.bir arkadaşım 5 ay belden aşağı felç yattı binlerce kere de pişman oldu normal doğum yaptığına.ben normal yapamam deyip kendi kararını kendin vermen zaten çok yanlış.ben ilk doğumumda doktorum normal yapabilirsin ,ben sana her türlü desteği veririm sen güçlü birisin diye telkinde bulundu ancak kalbimde taşikardim olduğundan kardiyolog normali önermedi,ben riskli duğunu düşünüyorum dedi. sezeryan oldum.8 yaşında kızım var ,2 çocuktan başka çocuk da düşünmüyorum.normal doğum yapan kadından farkım ne ?hiç...önemli olan sağlıklı olmak,sağlıkla bebek dünyaya getirmek ...hepinize iyi hafta sonları güzel anneler....
kızlarrrrr ben bugün eşimle ölesine çıktık gidip bebeğimize kapı süsüyle magnet yapımı yapan bi yer vardı oradaydık sadece bakıcaktık ama çok hoşumuza gitti
odası denizci fgürleri olmuştu tekstili falanda o yüzden kapı süsünü gemi magnetleride korsan kafası beğendim kapı süsü ve 50 tane magnet toplam 545 tl tuttu biraz tuzlu ama ne yapayım işte eşimde bende bayıldık yaptırdıkmartta hazır edicekcek yalnız diorumki kapı süsüne iki isminidemi yazdırayım tek isminimi
doğru sende haklısın allah hepimizin yardımcısı olsun özellikle çalışan annelerin:))
545 midogum parasi kadar para vermissin ya begendiyseniz ne guzel ama hayirli ugurlu olsun merak ettim baya sekillerini bitince paylas olur mu ?
ben de magnet bebek sekerlerimi 82 liraya mal ettim 50 tane yaptirdim ben de
aslında doğru kararı verecek doktordur.normal doğum yapıcam diye kendine ve bebeğe zarar veren anneler de duyuyoruz.bir arkadaşım 5 ay belden aşağı felç yattı binlerce kere de pişman oldu normal doğum yaptığına.ben normal yapamam deyip kendi kararını kendin vermen zaten çok yanlış.ben ilk doğumumda doktorum normal yapabilirsin ,ben sana her türlü desteği veririm sen güçlü birisin diye telkinde bulundu ancak kalbimde taşikardim olduğundan kardiyolog normali önermedi,ben riskli duğunu düşünüyorum dedi. sezeryan oldum.8 yaşında kızım var ,2 çocuktan başka çocuk da düşünmüyorum.normal doğum yapan kadından farkım ne ?hiç...önemli olan sağlıklı olmak,sağlıkla bebek dünyaya getirmek ...hepinize iyi hafta sonları güzel anneler....
sagol canım seneye en guzelı olucak inşallah yavrumda kutlar dımı dogum gunumu :)Gulsevdam canım dün dogumgununmus.. esın ve bebisinle beraber saglikli mutlu nice yillara canim...:119:
:
Ben kalp ameliyatı geçirdim 5 yıl önce.Cok sukur iyim fakat hamileliğimdede zaman zaman kalp atışlarım farklılaşıyor.kalp doktorumda hiç riske atıp 2 acıyı birden çekme.Sezeryan ol dedi.Ama geçen gün dogum doktoruma bunu söyledim.O da aksine normal doğumun benim için daha sağlıklı olacağını söyledi.Kimin söylediğine inanmak lazım anlamadım.Sen de yaşamışsın.Fikrini almak isterim.?
Daha yeni 27 ye girmissin canim,hic de kotu degil kilosu,doktorun da dedigi gibi normal.Skilma,hayirlisiyla 1,2,3 kilo oldugu zamanlar gelecek,cok uzak degil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?