2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Kaç haftalık olduğun yazmıyor canım senin kilosu hakkında birşey diyemiyorum

mutlu hafta sonları kızlar size bişey sorucam benim karnım fazla yok ama bebek kaburgalarımı sıkıştırıyo galiba kaburgalarım ağrıyo acıyo bide sırtım çok ağrıyo sizinde var mı böyle şikayetleriniz??

Ben kalp ameliyatı geçirdim 5 yıl önce.Cok sukur iyim fakat hamileliğimdede zaman zaman kalp atışlarım farklılaşıyor.kalp doktorumda hiç riske atıp 2 acıyı birden çekme.Sezeryan ol dedi.Ama geçen gün dogum doktoruma bunu söyledim.O da aksine normal doğumun benim için daha sağlıklı olacağını söyledi.Kimin söylediğine inanmak lazım anlamadım.Sen de yaşamışsın.Fikrini almak isterim.?

kızlarrrrr ben bugün eşimle ölesine çıktık gidip bebeğimize kapı süsüyle magnet yapımı yapan bi yer vardı oradaydık sadece bakıcaktık ama çok hoşumuza gitti
odası denizci fgürleri olmuştu tekstili falanda o yüzden kapı süsünü gemi magnetleride korsan kafası beğendim kapı süsü ve 50 tane magnet toplam 545 tl tuttu biraz tuzlu ama ne yapayım işte eşimde bende bayıldık yaptırdık martta hazır edicekcek yalnız diorumki kapı süsüne iki isminidemi yazdırayım tek isminimi

545 mi dogum parasi kadar para vermissin ya begendiyseniz ne guzel ama hayirli ugurlu olsun merak ettim baya sekillerini bitince paylas olur mu ?
ben de magnet bebek sekerlerimi 82 liraya mal ettim 50 tane yaptirdim ben de

doğru sende haklısın allah hepimizin yardımcısı olsun özellikle çalışan annelerin:))

engelli çocuklarla çalışıyorum oturmaya az vaktim oluyor.birde her an birinden tekme ısırık tokat yiyebilirim korkusundan gerim gerim geriliyom.en azından aklı başında insanlar içinde çalışıyorsunuz.bir de okul süt izni kullanmamıza izin vermiyor.sınıf sen gidersen ne olur diyor.kızımda da kullanamamıştım.sabah 8 de emzirip 4 te eve gelene kadar da kızımı görmüyordum .yani 2 ay tatil yapmasaydım da masa başı 8 -5 çalışsaydım keşkeeeeeeee.....

545 mi dogum parasi kadar para vermissin ya begendiyseniz ne guzel ama hayirli ugurlu olsun merak ettim baya sekillerini bitince paylas olur mu ?
ben de magnet bebek sekerlerimi 82 liraya mal ettim 50 tane yaptirdim ben de

evet baya bi tuzlu oldu ama gerçekten değişik ve çok güzel kadının kadıköyün göbeğinde atölyesi var profosyonel yapıyo oğlumun odasndaki fgürler tektil ve mobilyadaki stickerler denizci bide tülüde öle o yüzden bende ona uygun olsun diye gemiden kapı süsü ve korsan kafası magnetlerden yaptırıyorum gerçekten beğenirsiniz paylaşınca değişik olucak ama bi onların parasıyla kalsak onun daha içine koyulacak sepeti hastaneye tül süs püs alıncak onlar içinde mısır çarşısına gidicem mart başı
bu yapılanlarıda martın 13 de hazır edicek ancak ozamana paylaşırım :)
odamızı paylaşıcaktım ama silmesi etmesi uzun sürecek paylaşamadım ama almadan önce resimlerini çekmiştim şimdi onları koyucam

bastan berı soylenen zatı bu doktor karar verıcek ama sezeryan yanlısı olmucak
gökmen bey gıbı dusunen bı doktorun kararına guvenemem ben yengem ve ablamda yasadıklarımı bılırım
kendı doktoruma yuzde yuz guvenıyorum sezeryan derse demekkı normal olmuyor derım hayırlısı yavrumu kucagıma almayı dusunurum
ama panık atagım var ıste sezeryandan cok korkuyorum dusunmemeye calısıyorum gunu gelınce olacak seyı yasıcaz ..
ama sırv kendı ıstegımız ııcn bebegı rıske atmak Allah korusun boyle sabıtlıkten ...

Gulsevdam canım dün dogumgununmus.. esın ve bebisinle beraber saglikli mutlu nice yillara canim...:119:

:
sagol canım seneye en guzelı olucak inşallah yavrumda kutlar dımı dogum gunumu :)

26*0 tatlım 27 yani ne bilim üzüldüm 1 kilo bile değil yavrum yaa annesinin meleği

normalkı canım 25+6 da gıttım doktora 888 gram demıstı kımısı 1 kg kımısı daha az kımısı fazla olur onemlı olan doktorun saglıklı gununde demesı

88 gun kaldı yazısını okuyunca bı an panıkledım cıdden gunler su gıbı akıp gıdıyooo :)

herkese hayırlı geceler kızlar bebıslerle bol tekmelı guzel agrısız sıkıntısız bır gece bızlerle olsun :)

canım fikir söylemek güç rahatsızlıklar çeşit çeşit.benim afedersin kabız olduğumda ıkınsam bile kalp atışım 200leri buluyordu.kalp damarlarında biri fazlaydı yaktırdım 1 yıl önce.önce önemli olan sensin sen iyi olmazsan bebişte iyi olmaz.iki doktorum da birbirini tanıyordu onlar birlikte karar verdiler doğumuma .ben de açıkçası biraz ya doğumda ölürsem de bebeğim annesiz kalırsa diye az kafayı bozmadım .sezeryanda hiç sorunum olmadı çok şükür.ben risk alma derim sen bilirsin...

kızlar yaa sanırım gaz sancısı çekiorum ben mideme kadar gelio acısı sanırım gazdır diiğmi akşam akşam biraz telaş yaptım aslında ama afedirsiniz ama geğiresimde gelio eskiden çok yaşardım ama bebeiş olduğundan beri algılayamıorum hangisi ne

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…