- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #28.781
kızlarrrrr ben bugün eşimle ölesine çıktık gidip bebeğimize kapı süsüyle magnet yapımı yapan bi yer vardı oradaydık sadece bakıcaktık ama çok hoşumuza gitti
odası denizci fgürleri olmuştu tekstili falanda o yüzden kapı süsünü gemi magnetleride korsan kafası beğendim kapı süsü ve 50 tane magnet toplam 545 tl tuttu biraz tuzlu ama ne yapayım işte eşimde bende bayıldık yaptırdıkmartta hazır edicekcek yalnız diorumki kapı süsüne iki isminidemi yazdırayım tek isminimi
benim agri sadce pelvik alanda var dr catin acilmaya baslamis ondan dedikızlar doktorumu aradım çarpıntımı anlattım, yatınca kafamın içinde sürekli kalbimin yankılandığını ve kalbimin göğsümü ittirdiğini beni çok zorladığını anlattım, kardiyolojiye git dedi yarın kardiyolojiye gidicem..bakalım inşallah kötü birşey çıkmaz..
bi de kızlar benim kalça kemiklerimde yada bacaklarımda ağrı olmuyor acaba çatım ve alt kemiklerim açılmaya, doğuma hazırlanmaya başlamadı mı diye korkuyorum..ne dersiniz alakasız mı??
aynen canım çok yüksekmiş fiyat boşver daha uygun yerler de var..
afiyet olsun,yarasin :)Offf bu ne istah oturdum iki dolu tabak yemek yedim :))) ay bu cicuk beni catlaracak ortadansifa olsun kuzuma
10 kilo aldimtoplamda kaç kilo aldınız?
ben de oyle dusunuyorum yavrumu zor buldum kaybedememİyi akşamlar hanımlar ...
Bence çok fazla sartlamayın kendinizi normal doğum istiyorum Sezeryan istiyorum diye
Son haftalarda ne olacağı belli olmaz farklı durumlar gelişebilir herşeye hazırlıklı olmak gerek bence. Annem abimi çok rahat bir normal doğumla doğurmuş . Beni de aynı beklemiş beklemiş günü geçmiş sezeryanla müdahale edilmesi ikimiz de ölecekmişiz.
Hayırlı doğumlar istemek lazım sadece ve Herşeye hazırlıklı olmak lazım. Zaten şu aralar özel hastanelere kota konuldu fazla Sezeryan yaptırırlarsa ceza yiyorlar. Doktorunuza güvenin bence.
Rabbim hepimizi bir avazda kurtarsın inş sağ salim yavrularımızı kucaklarımıza alalım :))))
ben daha almadim ama normal mobilya alacagimbayanlar slm.bebişler için hangi beşiklerden aldınız.. ben bir türlü karar veremiyorum...
ne guzel zaman yaklasiyor heyecan basiyor bir yandanHerkese iyi pazarlar iyi tatiller bizde oğlumla 2 li rakamlara geçmişiz yeni farkettim
gunaydin kizlar ne guzel bir pazar gunu,yeni evimizdeyiz hersey yerlesti biz de keyif yapiyoruz kizimla esime izin verdim git gez kendi kendine nereye istersen diye,kahvaltimi yaptim 2 saat sonra ustune balli muzlu yogurt yedim yarasin kuzucuguma
gule gule oturun yeni evinizde canimbebisinizle mutlu mesut yasayin evinizde ne guzel afiyet olsun yarasin yavruna
50 tane magnete ne kadar güzel olursa olsun fiyatı çok fazla aynı şeyi başka yerlere baksaydınız canım bizde dün eşimle fiyatlara baktık en güzel ve pahalı magnetin tanesi 2,50 tl daha pahalısı yok zaten ben 75 tane yaptırayım diyorum yetermi acaba bilemiyorum.Kapı süslerininde en güzelleri 100 tl civarı tabi bunlar en pahalı fiyatlar magnetleri normal birşey alayım dersen 1-1,5 tl kapı süsüde 50 tl bile var ben güzel olmasını istediğim için bütün fiyatları öğrendim.
Iyi pazarlar herkese !...Bi pazar gunu daha yan komsumuzun sesleriyle uyandik,annenin sesi,cocugun bagirma sesleri...Neyse,problem degil.Hayirlisiyla benim kuzucum gelsin ben onlara yapacagimi biliyorum.
sagol canim ,burasi yaniyor yacook sicak
baya sicak zamanlarda dogurucan sen sanirim , olsun gunes depolarsiniz kizinla mis gibi
bura da cok iyiydi yaz aksami gibi de soguklar geldi malesef
gunaydin kizlar ne guzel bir pazar gunu,yeni evimizdeyiz hersey yerlesti biz de keyif yapiyoruz kizimla esime izin verdim git gez kendi kendine nereye istersen diye,kahvaltimi yaptim 2 saat sonra ustune balli muzlu yogurt yedim yarasin kuzucuguma
valla cnm bilmiyorumki işte yaptırdık artık gelsinde paylaşcam bende çok araştırdım kız kardeşimin kızına mısır çarşısına gitmiştik 2010 doğumlu malzemelerini oradan alıp kendimiz yapmıştık hastane süslemesinden magnetleri kapı süsüne kadar hepsine 200 tl vermiştik ama şimdi bu keçe ve kaşmirle yapılan süsler çıktı o yüzden sanırım pahalı oldu benimki kapı süsümü yıllarca kullanırım benimki tülden falan değil denizci karakterleri var üzerinde ve gemi şeklinde magnetlerde korsan kafası sanırım kimse atmaz onlarıda :) ben şekerleride ben süslerin içinde vermiycem ayrıca kasesinde dağıtıcam bu arada ben bi tane ahşap tepsi aldım ve kapaklı şekerlik 2 side ahşap onları süt beyaza boyadım kenarlarınıda organze tülden gül yapıp süsledim sunumluklar onlar olucak
canım bazılarının ıc karnı geniş oldugundan karnı fazla cıkmazmıs ark bızımkıler yukarıya dogru basladılar valla bı mucıze mıde bagırsak kaburgalar ne yapsın bendede var o sıkayetler bırde gecelerı rahat uyuyamıyorum az kaldı ınsaalah saglıcakla gelsınler bı dogsunlar bugunlerımızı daha cok arayacaz:)mutlu hafta sonları kızlar size bişey sorucam benim karnım fazla yok ama bebek kaburgalarımı sıkıştırıyo galiba kaburgalarım ağrıyo acıyo bide sırtım çok ağrıyo sizinde var mı böyle şikayetleriniz??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?