2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

50 tane magnete ne kadar güzel olursa olsun fiyatı çok fazla aynı şeyi başka yerlere baksaydınız canım bizde dün eşimle fiyatlara baktık en güzel ve pahalı magnetin tanesi 2,50 tl daha pahalısı yok zaten ben 75 tane yaptırayım diyorum yetermi acaba bilemiyorum.Kapı süslerininde en güzelleri 100 tl civarı tabi bunlar en pahalı fiyatlar magnetleri normal birşey alayım dersen 1-1,5 tl kapı süsüde 50 tl bile var ben güzel olmasını istediğim için bütün fiyatları öğrendim.

benim agri sadce pelvik alanda var dr catin acilmaya baslamis ondan dedi
Offf bu ne istah oturdum iki dolu tabak yemek yedim :))) ay bu cicuk beni catlaracak ortadan sifa olsun kuzuma
afiyet olsun,yarasin :)
toplamda kaç kilo aldınız?
10 kilo aldim
ben de oyle dusunuyorum yavrumu zor buldum kaybedemem
bayanlar slm.bebişler için hangi beşiklerden aldınız.. ben bir türlü karar veremiyorum...
ben daha almadim ama normal mobilya alacagim

Herkese iyi pazarlar iyi tatiller bizde oğlumla 2 li rakamlara geçmişiz yeni farkettim
ne guzel zaman yaklasiyor heyecan basiyor bir yandan

gunaydin kizlar ne guzel bir pazar gunu,yeni evimizdeyiz hersey yerlesti biz de keyif yapiyoruz kizimla esime izin verdim git gez kendi kendine nereye istersen diye,kahvaltimi yaptim 2 saat sonra ustune balli muzlu yogurt yedim yarasin kuzucuguma

gunaydin kizlar ne guzel bir pazar gunu,yeni evimizdeyiz hersey yerlesti biz de keyif yapiyoruz kizimla esime izin verdim git gez kendi kendine nereye istersen diye,kahvaltimi yaptim 2 saat sonra ustune balli muzlu yogurt yedim yarasin kuzucuguma

gule gule oturun yeni evinizde canim bebisinizle mutlu mesut yasayin evinizde ne guzel afiyet olsun yarasin yavruna

Günaydın. Oğlumla yürüyüşümüzü yaptık, şimdi de kahvaltıyı hazırlıycaz. Dana babamız hala uyuyor. Çok rahata alıştırdım ben bu herifi, olmaz böyle. Gidip rahatsız ediyim biraz. Dün gece ban diyoki, ne zaman doğurcan sen bu çocuğu? Doğur artık da seviyim biraz. Rabbim zamanlı doğum nasip etsin. Neyse epeydir hep geziyordum bugün buralardayım inşallah bişey çıkmazsa.

valla cnm bilmiyorumki işte yaptırdık artık gelsinde paylaşcam bende çok araştırdım kız kardeşimin kızına mısır çarşısına gitmiştik 2010 doğumlu malzemelerini oradan alıp kendimiz yapmıştık hastane süslemesinden magnetleri kapı süsüne kadar hepsine 200 tl vermiştik ama şimdi bu keçe ve kaşmirle yapılan süsler çıktı o yüzden sanırım pahalı oldu benimki kapı süsümü yıllarca kullanırım benimki tülden falan değil denizci karakterleri var üzerinde ve gemi şeklinde magnetlerde korsan kafası sanırım kimse atmaz onlarıda :) ben şekerleride ben süslerin içinde vermiycem ayrıca kasesinde dağıtıcam bu arada ben bi tane ahşap tepsi aldım ve kapaklı şekerlik 2 side ahşap onları süt beyaza boyadım kenarlarınıda organze tülden gül yapıp süsledim sunumluklar onlar olucak

Iyi pazarlar herkese !...Bi pazar gunu daha yan komsumuzun sesleriyle uyandik,annenin sesi,cocugun bagirma sesleri...Neyse,problem degil.Hayirlisiyla benim kuzucum gelsin ben onlara yapacagimi biliyorum.

Son düzenleme:
Iyi pazarlar herkese !...Bi pazar gunu daha yan komsumuzun sesleriyle uyandik,annenin sesi,cocugun bagirma sesleri...Neyse,problem degil.Hayirlisiyla benim kuzucum gelsin ben onlara yapacagimi biliyorum.

ayni dert bende de var ,yan komsunun veletleri pek fena,ben de onlara inat bagirtacam bebegimi sabahlara kadar

Yeni eviniz mutluluk ve huzurla dolsun insallah bebisinizle nice guzel gunler paylasirsiniz evinizde... Afiyet olsun kuzuna :)

tunaydınn kıslarr dun bızde bıraz alısverıs yaptıkk
ınternetten alışverıs yapamıorumm bebekle ılgılı
ılla ellıcem bakıcam
bebek çantasını aldık orda bı anne vardı kullanmıs memnun kalmıs
bızde ona guvenerek aldık aslında gri-siyah almayı dusundum esımde kolayca tasıyabılsın dıe
ama kırmızı-krem oldu
anası kokoş kızımda kokoş olsun demi
ama acaip yorulmusum sımdı anlıorum anneelrın ağırlasmadan yapın alışverısı demelrını
bende ızne ayrıldıktan sonra yaparım dıodum
amanın sımdıden bıyerleım kalkmaz olmus
akşam eşek tepmişe dönmüşüm erkenden uykum geldı uyuyup uyandım bıraz:)
haftayada banyo eşyaşalrını alcam sampuan vs mustela önerdi arkadasım
ebebek mağazaına gitcez ınsallh..
kulaktan olan ateş ölçerlerden aldım mıcrolıfe tan
emzık aldımm heryerıı slıkon görünüş hiç sık değil sarı bıldıgınız slıkon meme gibi duruo
ama en saglıklısı buymus bebeğin çenesi vs ıcın..onuda cok vermeyı dusunmuorum ama
cok zorlandığım zamanlarda 5-10 dakıka sakınleşsın dıe aldık bakalım..
göğüs pedi lansınohtan aldım ıslak mendıl uni nın yenı doğan ıslak pamuk seklını aldım
bebek şekerii baktım netten siz naaptnız ben ıstanbulda değilim alıp yapma
yada yaptırma gibi bı sansım olmıcak
netten hazır sipariş vercez sanırım
siz netten aldıysanız hangı sıteyı önerirsiniz

Allah icine sindirsin canim gule gule kullanin bence herkes butcesine gore yapar herseyi gonlunce en guzelini kimi yataga fazla para verir kimi onu uygun bulur baska bi yere para verir allah herkese bebisleri icin herseyin en guzelini nasip etsin gule gule kullanin

canım bazılarının ıc karnı geniş oldugundan karnı fazla cıkmazmıs ark bızımkıler yukarıya dogru basladılar valla bı mucıze mıde bagırsak kaburgalar ne yapsın bendede var o sıkayetler bırde gecelerı rahat uyuyamıyorum az kaldı ınsaalah saglıcakla gelsınler bı dogsunlar bugunlerımızı daha cok arayacaz:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…