- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #28.801
tunaydınn kıslarr dun bızde bıraz alısverıs yaptıkk
ınternetten alışverıs yapamıorumm bebekle ılgılı
ılla ellıcem bakıcam
bebek çantasını aldık orda bı anne vardı kullanmıs memnun kalmıs
bızde ona guvenerek aldık aslında gri-siyah almayı dusundum esımde kolayca tasıyabılsın dıe
ama kırmızı-krem oldu
anası kokoş kızımda kokoş olsun demi
ama acaip yorulmusum sımdı anlıorum anneelrın ağırlasmadan yapın alışverısı demelrını
bende ızne ayrıldıktan sonra yaparım dıodum
amanın sımdıden bıyerleım kalkmaz olmus
akşam eşek tepmişe dönmüşüm erkenden uykum geldı uyuyup uyandım bıraz:)
haftayada banyo eşyaşalrını alcam sampuan vs mustela önerdi arkadasım
ebebek mağazaına gitcez ınsallh..
kulaktan olan ateş ölçerlerden aldım mıcrolıfe tan
emzık aldımm heryerıı slıkon görünüş hiç sık değil sarı bıldıgınız slıkon meme gibi duruo
ama en saglıklısı buymus bebeğin çenesi vs ıcın..onuda cok vermeyı dusunmuorum ama
cok zorlandığım zamanlarda 5-10 dakıka sakınleşsın dıe aldık bakalım..
göğüs pedi lansınohtan aldım ıslak mendıl uni nın yenı doğan ıslak pamuk seklını aldım
bebek şekerii baktım netten siz naaptnız ben ıstanbulda değilim alıp yapma
yada yaptırma gibi bı sansım olmıcak
netten hazır sipariş vercez sanırım
siz netten aldıysanız hangı sıteyı önerirsiniz
Gunaydin dun bizde alisveristeydik ama cooook yorulduk. Kuvetini kovasini masrapasini aldik yorgan yastik aldik bebek suslerine baktik dayanamadik biraz da ciciler aldik.
Bebek susu icin sanirim birmax diye bir site gormustum ama simdi tam hatirlamiyorum biberonlar falan vardi. Bir bak istersen, bazi pastanelerde bebek sekeri hazirliyor haci sayid gibi boyle biberonlari suslemisler icinde drajeler var. Barmar diye bi sitede de kucuk kavanozlar vardi. Nasil biraey dusunuyorsun bilmiyorum ama internette satiyolar zaten herseyi.
selam hayırlı pazarlar ben artık ugrayamaz oldum sımıde de yatılı mısaıfrım var sanıyorumkı 1 hafta bendeler gecmıse de bakamıyorum tam tamam artık dedıgım anda bır yerden bırseyler cıkıyor sırt agrılarım yıne basladı gece wclerım fecı bı sekılde sıklastı meslea dun gece saydım 12 kere wc ye gırdımhepsıne sukur yınede hepınzı cok ozledımmm bu arada
tesekkur ederim canim,insallah mutlu ve huzurlu oluruzYeni eviniz mutluluk ve huzurla dolsun insallah bebisinizle nice guzel gunler paylasirsiniz evinizde... Afiyet olsun kuzuna :)
biz de seni ozledik cabuk yolla misafirleri de gelselam hayırlı pazarlar ben artık ugrayamaz oldum sımıde de yatılı mısaıfrım var sanıyorumkı 1 hafta bendeler gecmıse de bakamıyorum tam tamam artık dedıgım anda bır yerden bırseyler cıkıyor sırt agrılarım yıne basladı gece wclerım fecı bı sekılde sıklastı meslea dun gece saydım 12 kere wc ye gırdımhepsıne sukur yınede hepınzı cok ozledımmm bu arada
Merhaba teyzoşlar ve tatlımı tatlı minişleri biz çoğu şeyimizı aldık ve yıkamak istiyorum ama sizce şimdi erkenmi olur bi akıl verin nolur
Merhaba teyzoşlar ve tatlımı tatlı minişleri biz çoğu şeyimizı aldık ve yıkamak istiyorum ama sizce şimdi erkenmi olur bi akıl verin nolur
selam hayırlı pazarlar ben artık ugrayamaz oldum sımıde de yatılı mısaıfrım var sanıyorumkı 1 hafta bendeler gecmıse de bakamıyorum tam tamam artık dedıgım anda bır yerden bırseyler cıkıyor sırt agrılarım yıne basladı gece wclerım fecı bı sekılde sıklastı meslea dun gece saydım 12 kere wc ye gırdımhepsıne sukur yınede hepınzı cok ozledımmm bu arada
Yeni eviniz mutluluk ve huzurla dolsun insallah bebisinizle nice guzel gunler paylasirsiniz evinizde... Afiyet olsun kuzuna :)
Allah icine sindirsin canim gule gule kullanin bence herkes butcesine gore yapar herseyi gonlunce en guzelini kimi yataga fazla para verir kimi onu uygun bulur baska bi yere para verir allah herkese bebisleri icin herseyin en guzelini nasip etsin gule gule kullanin
ayy ağzına sağlık canım yaaa
evet ben ifade edemedim belki doğru sölüyosun bizim oto koltuğunu nevresim takımını kıyafetlerin bi kısmını mama sandalyesini yürütecini yastık yorganını vs kuzenim ve kardeşim yaptı park yatağı bezleri uyku seti küvet lohusa şerbet takımı lanbası sehpasına bebek arabamıza kadar annemle halamlar aldılar kayınvalidelerde mobilyasını aldılar ve eve bağzı ihtiyaçları sağolsunlar bizde tül halı kapı süsü falan geriye kalanları halletmeye çalışıyoruz bize aileler çok yardımcı oldu o yüzden bizde yaparken olan eşyalara güvenip daha iisini almaya çalışıyoruz eğer yardım olmasaydı doğru bu kadar açılamazdık tülü bile 580 tl tuttu toplasan bizim harcadığımız para 5000 geçmiycek bide benim doğum masrafımda eşimin ailesiyle bizimkiler üstlendi o yüzden onuda gidip normal hastanede nie yaptırayım deminasıl olsa onlar vericez dediler :)
evet baya fazlaydı usenmedım saydımKolay gelsin canim misafirle vakit daha cabuk geciyor :) tuvalet sorunu fena sanirim hepimiz ayni durumdayiz ama senin gece baya fazlaymis uyku falan kalmazallah yardimcimiz olsun cogu gitti azi kaldi
canım annemler ısrarla yıkamak ıstıyor ama yıkatmıyorum en azından mobılyalarım gelene kadar beklemek ıstıyorum ay bası fln yıkarız artık bızMerhaba teyzoşlar ve tatlımı tatlı minişleri biz çoğu şeyimizı aldık ve yıkamak istiyorum ama sizce şimdi erkenmi olur bi akıl verin nolur
inşallah cnaımmtesekkur ederim canim,insallah mutlu ve huzurlu oluruz
biz de seni ozledik cabuk yolla misafirleri de gel
ben de yikamak istiyorum ama bekletiyorum 1 ay daha ,sanki kokcakmis gibi geliyor yikarsam erkenden:26:
kesınlıkle normal degıl12 keremii
bende giriyorumda o kadar çok değil bana sanki normaldeğil gb geldi canım
kızlar ya peki hastane çantasını ne yaptınız hazırladınızmi ben hiç daha çantasını almadım ve hazırladıysaniz neler koydunuz
kızlar ya peki hastane çantasını ne yaptınız hazırladınızmi ben hiç daha çantasını almadım ve hazırladıysaniz neler koydunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?