2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

Gunaydin dun bizde alisveristeydik ama cooook yorulduk. Kuvetini kovasini masrapasini aldik yorgan yastik aldik bebek suslerine baktik dayanamadik biraz da ciciler aldik.
Bebek susu icin sanirim birmax diye bir site gormustum ama simdi tam hatirlamiyorum biberonlar falan vardi. Bir bak istersen, bazi pastanelerde bebek sekeri hazirliyor haci sayid gibi boyle biberonlari suslemisler icinde drajeler var. Barmar diye bi sitede de kucuk kavanozlar vardi. Nasil biraey dusunuyorsun bilmiyorum ama internette satiyolar zaten herseyi.

ayy evett benı bacaklara ıkı öküz oturmuş sanki
bıde bana sen zayıfsın hiç zorlamazsın gebelıkte dıolardı
hiiiçç alakası yok kıloylaa,vucudun agırlık merkezı değişio ondan cok yoruluoz sanırım
cnm bız görev gereği kucuk bı ilçedeyız alışveriş için il merkezıne gıdıoz
bakalım once bı pastane arastırması yapayım ben yıne görmeden edemıcem sanırım

selam hayırlı pazarlar ben artık ugrayamaz oldum sımıde de yatılı mısaıfrım var sanıyorumkı 1 hafta bendeler gecmıse de bakamıyorum tam tamam artık dedıgım anda bır yerden bırseyler cıkıyor sırt agrılarım yıne basladı gece wclerım fecı bı sekılde sıklastı meslea dun gece saydım 12 kere wc ye gırdım hepsıne sukur yınede hepınzı cok ozledımmm bu arada

Son düzenleme:

Kolay gelsin canim misafirle vakit daha cabuk geciyor :) tuvalet sorunu fena sanirim hepimiz ayni durumdayiz ama senin gece baya fazlaymis uyku falan kalmaz allah yardimcimiz olsun cogu gitti azi kaldi

Merhabalar kızlar oooh pek rahatım hiçbir yerim uyuşmuyor diye mutlu olan benin dün gece itibari ile uyuşmaları başlamış bulunmaktadır. hadi bakalım kolay gelsin hepimize...

Yeni eviniz mutluluk ve huzurla dolsun insallah bebisinizle nice guzel gunler paylasirsiniz evinizde... Afiyet olsun kuzuna :)
tesekkur ederim canim,insallah mutlu ve huzurlu oluruz
biz de seni ozledik cabuk yolla misafirleri de gel
Merhaba teyzoşlar ve tatlımı tatlı minişleri biz çoğu şeyimizı aldık ve yıkamak istiyorum ama sizce şimdi erkenmi olur bi akıl verin nolur

ben de yikamak istiyorum ama bekletiyorum 1 ay daha ,sanki kokcakmis gibi geliyor yikarsam erkenden:26:

Merhaba teyzoşlar ve tatlımı tatlı minişleri biz çoğu şeyimizı aldık ve yıkamak istiyorum ama sizce şimdi erkenmi olur bi akıl verin nolur

Bence erken hem ordan burdan hediye falan geliyor ara ara ,ayrica biseyler gorup aliyoruz o yuzden ben mart gecsin nisan baslarinda yikayip utulemeyi dusunuyorum

bilmem biz buyuk bir cogunlugu yikadik utuledik.
son zamanlara birakmak istemedim ben
sordugum arkadaslarim da genelde 30. hafta civari bitirmislerdi bu isleri o yuzden ben de yaptim

12 keremii
bende giriyorumda o kadar çok değil bana sanki normaldeğil gb geldi canım

Yeni eviniz mutluluk ve huzurla dolsun insallah bebisinizle nice guzel gunler paylasirsiniz evinizde... Afiyet olsun kuzuna :)

ayy ağzına sağlık canım yaaa
evet ben ifade edemedim belki doğru sölüyosun bizim oto koltuğunu nevresim takımını kıyafetlerin bi kısmını mama sandalyesini yürütecini yastık yorganını vs kuzenim ve kardeşim yaptı park yatağı bezleri uyku seti küvet lohusa şerbet takımı lanbası sehpasına bebek arabamıza kadar annemle halamlar aldılar kayınvalidelerde mobilyasını aldılar ve eve bağzı ihtiyaçları sağolsunlar bizde tül halı kapı süsü falan geriye kalanları halletmeye çalışıyoruz bize aileler çok yardımcı oldu o yüzden bizde yaparken olan eşyalara güvenip daha iisini almaya çalışıyoruz eğer yardım olmasaydı doğru bu kadar açılamazdık tülü bile 580 tl tuttu toplasan bizim harcadığımız para 5000 geçmiycek bide benim doğum masrafımda eşimin ailesiyle bizimkiler üstlendi o yüzden onuda gidip normal hastanede nie yaptırayım demi nasıl olsa onlar vericez dediler :)

Ooo masallah ne guzel boyle gunlerde belli oluyor insanlar tabi herkes butcesince yardim ediyo ne guzel gule gule kullanin

Kolay gelsin canim misafirle vakit daha cabuk geciyor :) tuvalet sorunu fena sanirim hepimiz ayni durumdayiz ama senin gece baya fazlaymis uyku falan kalmaz allah yardimcimiz olsun cogu gitti azi kaldi
evet baya fazlaydı usenmedım saydım
canım annemler ısrarla yıkamak ıstıyor ama yıkatmıyorum en azından mobılyalarım gelene kadar beklemek ıstıyorum ay bası fln yıkarız artık bız
tesekkur ederim canim,insallah mutlu ve huzurlu oluruz

biz de seni ozledik cabuk yolla misafirleri de gel

ben de yikamak istiyorum ama bekletiyorum 1 ay daha ,sanki kokcakmis gibi geliyor yikarsam erkenden:26:
inşallah cnaımmbende cok ozledım
12 keremii
bende giriyorumda o kadar çok değil bana sanki normaldeğil gb geldi canım
kesınlıkle normal degıldamla damla gelıyo herseferınde daha da sınır bozucu
kızlar ya peki hastane çantasını ne yaptınız hazırladınızmi ben hiç daha çantasını almadım ve hazırladıysaniz neler koydunuz

ben hala hazırlayamadım fırsatım yok
ama aldıklarım;
2 gecelık
1 pıjama (kaprı)takım
1 sabahlık
1 emzırme sutyenı
1 emırme atletı
gogus pedı
3 kılot
terlık
corap
pamuk
sabun
pecete
bunlar benım aldıkalrım aklıma gelen suanda
bebegım ıcın;
hastane cıkısı
battanıye
agız sılme bezı
prıma yenıdogan bez 15 tane fln koyarım heralde
agız sılme mendılı
aklıma daha gelmedı bırsey

kızlar ya peki hastane çantasını ne yaptınız hazırladınızmi ben hiç daha çantasını almadım ve hazırladıysaniz neler koydunuz

ben 32. haftamda hazirliycam diyordum sanirim oyle olacak
kucuk bir bavul aldim bebisinkiyle benimkiler icinde olacak
bebis icin iki tane hastane cikisi takimi,bebek bezi, islak mendil, agiz mendili
kendim icin bir gecelik, bir pijama, hamile sutyeni, kilodu, makyaj malzemelerim, pecete, havlu
aklima gelenler
hazirlayinca paylasirim :)

günaydınlar
karnımdayken uyutmuyorsa dedim bugün acaba doğunca nasıl olacaklar hiç durmadı gece yawrum:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…