- 13 Ocak 2010
- 3.288
- 3.506
- 698
- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #28.821
herkeslere günaydınlaaar ve iyi haftalaaaaarr
bir hafta daha geçti bebişlerimize bir hafta daha yaklaştık yuppiiiiiii:119::119::119::119::119:
bütün annecikler ve kuzucukları iyidir umarım. biz oğluşumla iyiyiz çok şükür
izin için gün sayıyoruz
Kizlar,bebecik gunde kac tane bez harciyo ? Az-cok bilen ?
günaydınlar herkese ve iyi haftalar...
az önce aşırı miğde ağrısı ve bulantısı oldu bende acaba içtiğim kan ilcamı yapıyor yardımlarınızı bekliyorum
üşütmüşte olabilirsin canım
kızlar çok alakasız bişey sorcam..tel.imi değiştircem iphone 3gs kullanıyodum..şimdi 4 mü 4s mi 5mi alsam kararsızım bi türlü karar veremedim..yakın zamanlarda tel.almış yada alacak olan araştıran varsa bana bi fikir verebilr mi..teşekkürler :):44:
valla cnm bilmiyorumki işte yaptırdık artık gelsinde paylaşcam bende çok araştırdım kız kardeşimin kızına mısır çarşısına gitmiştik 2010 doğumlu malzemelerini oradan alıp kendimiz yapmıştık hastane süslemesinden magnetleri kapı süsüne kadar hepsine 200 tl vermiştik ama şimdi bu keçe ve kaşmirle yapılan süsler çıktı o yüzden sanırım pahalı oldu benimki kapı süsümü yıllarca kullanırım benimki tülden falan değil denizci karakterleri var üzerinde ve gemi şeklinde magnetlerde korsan kafası sanırım kimse atmaz onlarıda :) ben şekerleride ben süslerin içinde vermiycem ayrıca kasesinde dağıtıcam bu arada ben bi tane ahşap tepsi aldım ve kapaklı şekerlik 2 side ahşap onları süt beyaza boyadım kenarlarınıda organze tülden gül yapıp süsledim sunumluklar onlar olucak
herkeslere günaydınlaaar ve iyi haftalaaaaarr
bir hafta daha geçti bebişlerimize bir hafta daha yaklaştık yuppiiiiiii:119::119::119::119::119:
bütün annecikler ve kuzucukları iyidir umarım. biz oğluşumla iyiyiz çok şükür
izin için gün sayıyoruz
Merhaba teyzoşlar ve tatlımı tatlı minişleri biz çoğu şeyimizı aldık ve yıkamak istiyorum ama sizce şimdi erkenmi olur bi akıl verin nolur
öyle ama bazen de ağrım sızım olduğunda düşünüyorum. çocuğun ne suçu var ki hiç bişeyden haberi yok. biz yaptıkbenimde midem feci ağrıyor kızlar..ağrı yanma düğümlenme herşey var..çocuk tamamen midemde galibarennie gaviskon hiiiç fayda etmiyor..gerçekten annelerin hakkı ödenmez..
kızlar çok alakasız bişey sorcam..tel.imi değiştircem iphone 3gs kullanıyodum..şimdi 4 mü 4s mi 5mi alsam kararsızım bi türlü karar veremedim..yakın zamanlarda tel.almış yada alacak olan araştıran varsa bana bi fikir verebilr mi..teşekkürler :):44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?