2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
herkeslere günaydınlaaar ve iyi haftalaaaaarr
bir hafta daha geçti bebişlerimize bir hafta daha yaklaştık yuppiiiiiii:119::119::119::119::119:
bütün annecikler ve kuzucukları iyidir umarım. biz oğluşumla iyiyiz çok şükür
izin için gün sayıyoruz

Günaydıınnn cnm bizde iiyiyiz çok şükür izini bekliyoruz dört gözleee . . . ya birde bende hafiften alt bölgemde kaşıntı başladı neden acaba internette bakındım biraz mantar falan diyor daha da korkutuyor en iyisi doktorcumu aramak sanırım

günaydınlar hanımlar , bugün dr kontrolümüz var , en son 1 ay önce gitmiştim , danışman aa siz nerdesiniz dedi , bende özleyin azıcık dedim

7 aydan sonra 15 günde 1 gelicem ya , 28 haftalık olmasını bekledim dedim :) güldü

günaydın fıstıklar herkese hayırlı haftalar...mide yanmaları iyice arttı gece uyutmamaya başladı..bu arada çarpıntım için dr.a gitmiştim ya birşey çıkmadı çok şükür, doktor doğuma kadar çekeceksin mecburen dedi..eşim yatmadan önce biraz masaj yapıyo sırtıma falan ilginç ama o çarpıntıma iyi geliyor çarpıntı daha az rahatsız ediyor beni masaj olunca..çok öpüyorum sizi mucukkk..

kızlar bu 24 hafta ne zaman kesinleşecek ya en son yine bakan açıklama yapmıstı haberlerde cıktı 6 ay izin diye ama kesin bisey yok.

kızlaaaaaaaar benim canım çok pis erik istiyor yaa ((( nerden düştü aklıma başından beri hiçbirşey istememişti canım ama bunu deli gibi istiyorummmmm

kızlar çok alakasız bişey sorcam..tel.imi değiştircem iphone 3gs kullanıyodum..şimdi 4 mü 4s mi 5mi alsam kararsızım bi türlü karar veremedim..yakın zamanlarda tel.almış yada alacak olan araştıran varsa bana bi fikir verebilr mi..teşekkürler :):44:

4 ile 4s arasında hız bakımından çok fark var canım ama 4s ile 5 arasındaki tek fark boyutları. 5, daha hafif,daha ince biraz daha uzun. onun dışında bir fark yok.

Valla bende şekerleri ayrı istiyorum canım sen seninkileri paylaş bakalım banada fikir olsun ben o kadar süslü olsun istemiyorum ama eşim çok hevesli bıraksan şimdi vitesli bisiklet alacak oğluşuna

gunaydınlarrr.. bebişimle bende izin için gün sayanlardanııızzzz... artık gelsin 32. hafta :))

Herkese günaydın kızlar,
Biz dün eşimle biraz alışveriş yaptık prima 2-5 kilo yenidoğan bez 1 paket ,dalinin 10 lu alt açma,huggiesin yenidoğan ıslak pamuklu mendilive dalinin granür matik deterjanını aldık hepsi 60,00 tl civarında tuttu.Aklıma gelmedi primanın 3-6 kiloluk olanındanda 1 paket alıcam tekrar gidince bebek bakım çantası alıcam ama karar veremiyorum alanlar paylaşırsa sevinirim bir fikir versin.

benimde midem feci ağrıyor kızlar..ağrı yanma düğümlenme herşey var..çocuk tamamen midemde galiba rennie gaviskon hiiiç fayda etmiyor..gerçekten annelerin hakkı ödenmez..

benimde midem feci ağrıyor kızlar..ağrı yanma düğümlenme herşey var..çocuk tamamen midemde galiba rennie gaviskon hiiiç fayda etmiyor..gerçekten annelerin hakkı ödenmez..
öyle ama bazen de ağrım sızım olduğunda düşünüyorum. çocuğun ne suçu var ki hiç bişeyden haberi yok. biz yaptık

Ben 4s kullanıyorum hızı 4 göre iyi babam 5 kullanıyo çok bir fark yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…