2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar bende mayıs annesi olucam kısmet olursa inşaALLAH. 2. gebeliğim ve bende acayip mide yanmasından şikayetçiyim. soğuk süt azda olsa kesiyor kızlar tavsiyemdir.

Kızlar ben hangi sabun-şampuan markasını kullanacağıma henüz karar veremedim. Sizin tavsiye edeceğiniz bir marka var mı? Aklımdaki seçenekler chicco, bübchen, sebamed ya da mustela. siz hangisini tercih edeceksiniz?

Vlla ben unibaby nin şampuanını aldım ama bir daha alırsam sebamedin alıcam .

öyle ama bazen de ağrım sızım olduğunda düşünüyorum. çocuğun ne suçu var ki hiç bişeyden haberi yok. biz yaptık
çocuğun sucu yokki zaten canım, ben annelerin hakkı ödenmez diyorum..bebek sahibi olmak, ve büyütmek için çekilenlere bakınca..

Son düzenleme:

canım yakın bı arkadasım yenı dogum yaptı
bubchen ve sebamed almıstı herseyı
bı sure kullandı ancak bebegın cıldını cok kurutmuslar
doktoru Lanolin marka sampuan ve vucud kremı almasını onermıs
kesınlıkle bpa sız ve eczanede satılılıyo.
Smdı cok memnun banada bunu tavsıye ettı onu alıcam.
Dıger bakım urunlerı de mustela alınabılır.ozellıkle pısık kremı cok ıyıymıs.

Son düzenleme:
Merhaba hanımlar
Son zamanlara yaklaştıkça şikayetler artmaya başladı sanırım hepimizde
3gundur benimde kasığımda ağrı var her harekette özellikle merdiven inip çıkarken yürürken şiddetli
Anlayamadım gitti ne oluyoruz
Ogluş da maşallah tam gaz devam ediyor sanki icimde geriliyor hem karnımın altında hem kaburga sınırımda aynı anda hareket hissediyorum
Sığmıyor yerine artık galiba. :)

günaydın teyzoşlar ve minicikleri:) hayırlı haftalar

biz kızımla çokkkkkkkkkk halsiziz Allah tan bugün patron yok inşallah havadandır yoksa 36. haftaya kadar çok zor çalışırım. yol boyu uyudum çok uykum var ve dün akşam da erkenden sızdım uyku bölük börçük olsa da yataktaydım en azından Allah yardımcımız olsunnn

bu arada c.tesi kızımın çoğu eksiğini tamamladık yine havuzlu handaydık:) artık hep büyük şeyleri kaldı,arabası, mobilyası, anne babasının badanası temizliği gibi... ee tabi bu ay başı market alışverişimize yavrucuğun deterjanı ve bezini de ekliycez:) ama bence son döneme asla bırakılmamalı alışveriş.

ben eltimle gidiyorum düşünün bu hafta trafikten geç kaldım ve kızcağızı görür görmez dedim önce bizim çişimizi yaptırrrrr sonra tumbişi doyur sonra alışveriş o orada çalışıyo allah tan da kolay hallettik herşeyi:) son aylarda bence evden çıkmak istemiycez şu wc ve açlık durumlarından:)

öpüyoruzzzz hepiciğiniziiiiiiiiii

canım artık yol yürüdükçe merdiven çıktıkca kısacası yoruldukca aşağı çekşyo gibi oluyorlar aynen:)

bir de benim kzım açlığına dayanamıyor nasıl hareketler anlatamam ama halime şükürler olsun inşallah sütüm olsun da çıkınca da böyle olsun:) geceleri anneyi pek rahatsız etmiyor mesela tekmeleriyle maşallah diyim:) ama açken remsen gülüyorum hallerine hatta eimle dalga geçiyoruz mideye zıplayıp ağzını açıp kapıyo acaba diye çünkü tekme falan değil ciddi balık oluyor açken:) doyarken ve doyunca da alta alta lık lık yaptırıyo:)

canım ben mor... kangurusunu alırken chicco şampuanı ve yağını aldım kullanırım bakarım memnun kalırsam devam ederim ,yok başka denerim ,dalin komili alabilirisin , ben kanguru alırken içinde gelsin dedim

dr geldik herşey yolunda kızlar

ben note kullanıyorum ondan cok memnunum ekranı genıs buyuk yavrumun bol bol resmını cekıcem :)

bende cumartesı havuzlu handaydım o ne kalabalıktı öyle:) gercı co kaz durdum aldıgım bıseyı degıstırmıstım
ama kesın bızden bırı suan burda dedım :)

Benim de dün annem geldi bugün hazır ben de evdeyken işe giriştik oğlumun bütün eşyalarını döktük yıkayıp ütüleyeceğiz sonra da ağır ağır hastane çantamı hazırlayacağım. Anaaaam makineden çıkardım as as bitmiyor kuzumun cicileri küçük küçük bir sürü parça evi şimdiden işgal etmeye başladı Bu arada çamaşırları için dalan roxy aldım kokusu filan çok hoş, yumuşatıcı kullanmadım, kullanmayacağım da, şampuan vs de sebamed alacağım bizden haberler böyle şimdilik

valla bende aynı şekilde düşündüm keşke karşılaşsaydık bayan tedi ya:)

gene nevresim takımı baktım yavruşa ama 30 dan başlıyo dediler dur hele sabret dedim kendime bir tediye git önce mobilyanı al dedim:) henüz bir tane var yavrucağımın... ben de havuzlu handa çok durmadım 1 saatte hallettik 2. gidiş olduğundan listeyle gittim tek dükkandan hallettim:)

bayan tedi bugun yıne gıdıcem aysenın dıger ıstedıgı nevresım takımını almak için:)
besık almadan 3 tane nevresım takımı oldu yavrumun :) havuzlu han hevesımı artık bebıs doguncaya saklıyorum onunla gıdıp bakarım
mart ta gecelık ve banyo malzemelerı ıcın gıdıcem artık bısey almıyım kendımı tutayım :)
aldkların hayırlı olsun yavruna:)

dogru canım hurma dogumu kolaylastırır rahmı yumusatıp acar
Allahtan cok severım bol bol yerım :) doguma yakın artık kılo ıle yerım

ben sebamed almayı düşünüyorum.

canım valla benim pek bi bilgim yoktu acve hurması aynı zamanda peygamber hurması diede geciyor annemler gecensene ümreden gelirken getirmişlerdi..çekirdeği ile yutturdu bana hamile kalmam için :) eşimede yutturmuştum :) elimde bi kaçtane kalmıştı doğuma yakın yiyim bari onlarıda sağolasın :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…