- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #28.841
Kızlar ben hangi sabun-şampuan markasını kullanacağıma henüz karar veremedim. Sizin tavsiye edeceğiniz bir marka var mı? Aklımdaki seçenekler chicco, bübchen, sebamed ya da mustela. siz hangisini tercih edeceksiniz?
Kızlar ben hangi sabun-şampuan markasını kullanacağıma henüz karar veremedim. Sizin tavsiye edeceğiniz bir marka var mı? Aklımdaki seçenekler chicco, bübchen, sebamed ya da mustela. siz hangisini tercih edeceksiniz?
çocuğun sucu yokki zaten canım, ben annelerin hakkı ödenmez diyorum..bebek sahibi olmak, ve büyütmek için çekilenlere bakınca..öyle ama bazen de ağrım sızım olduğunda düşünüyorum. çocuğun ne suçu var ki hiç bişeyden haberi yok. biz yaptık
Merhaba hanımlar
Son zamanlara yaklaştıkça şikayetler artmaya başladı sanırım hepimizde
3gundur benimde kasığımda ağrı var her harekette özellikle merdiven inip çıkarken yürürken şiddetli
Anlayamadım gitti ne oluyoruz
Ogluş da maşallah tam gaz devam ediyor sanki icimde geriliyor hem karnımın altında hem kaburga sınırımda aynı anda hareket hissediyorum
Sığmıyor yerine artık galiba. :)
kızlar çok alakasız bişey sorcam..tel.imi değiştircem iphone 3gs kullanıyodum..şimdi 4 mü 4s mi 5mi alsam kararsızım bi türlü karar veremedim..yakın zamanlarda tel.almış yada alacak olan araştıran varsa bana bi fikir verebilr mi..teşekkürler :):44:
günaydın teyzoşlar ve minicikleri:) hayırlı haftalar
biz kızımla çokkkkkkkkkk halsiziz Allah tan bugün patron yok inşallah havadandır yoksa 36. haftaya kadar çok zor çalışırım. yol boyu uyudum çok uykum var ve dün akşam da erkenden sızdım uyku bölük börçük olsa da yataktaydım en azından Allah yardımcımız olsunnn
bu arada c.tesi kızımın çoğu eksiğini tamamladık yine havuzlu handaydık:) artık hep büyük şeyleri kaldı,arabası, mobilyası, anne babasının badanası temizliği gibi... ee tabi bu ay başı market alışverişimize yavrucuğun deterjanı ve bezini de ekliycez:) ama bence son döneme asla bırakılmamalı alışveriş.
ben eltimle gidiyorum düşünün bu hafta trafikten geç kaldım ve kızcağızı görür görmez dedim önce bizim çişimizi yaptırrrrr sonra tumbişi doyur sonra alışveriş o orada çalışıyo allah tan da kolay hallettik herşeyi:) son aylarda bence evden çıkmak istemiycez şu wc ve açlık durumlarından:)
öpüyoruzzzz hepiciğiniziiiiiiiiii
ben note kullanıyorum ondan cok memnunum ekranı genıs buyuk yavrumun bol bol resmını cekıcem :)
bende cumartesı havuzlu handaydım o ne kalabalıktı öyle:) gercı co kaz durdum aldıgım bıseyı degıstırmıstım
ama kesın bızden bırı suan burda dedım :)
valla bende aynı şekilde düşündüm keşke karşılaşsaydık bayan tedi ya:)
gene nevresim takımı baktım yavruşa ama 30 dan başlıyo dediler dur hele sabret dedim kendime bir tediye git önce mobilyanı al dedim:) henüz bir tane var yavrucağımın... ben de havuzlu handa çok durmadım 1 saatte hallettik 2. gidiş olduğundan listeyle gittim tek dükkandan hallettim:)
kızlar bu doğumu kolaylaştıran bir hurma varmış bileniniz duyanınız var mı ben öylesine internette normal doğumu kolaylaştıran şeylere
bakarken bu hurma çıktı karşıma , sahiden çevresinde işe yaramış olan falan var mı ismi acve hurması
Peygamberimizin bu hurmaya dair şifa sırrı var. İşte o hurma hakkında bilinmeyenler..
Acve hurması « İstanbul Sağlık Fakültesi Resmi Sitesi
dogru canım hurma dogumu kolaylastırır rahmı yumusatıp acar
Allahtan cok severım bol bol yerım :) doguma yakın artık kılo ıle yerım
canım valla benim pek bi bilgim yoktu acve hurması aynı zamanda peygamber hurması diede geciyor annemler gecensene ümreden gelirken getirmişlerdi..çekirdeği ile yutturdu bana hamile kalmam için :) eşimede yutturmuştum :) elimde bi kaçtane kalmıştı doğuma yakın yiyim bari onlarıda sağolasın :)kızlar bu doğumu kolaylaştıran bir hurma varmış bileniniz duyanınız var mı ben öylesine internette normal doğumu kolaylaştıran şeylere
bakarken bu hurma çıktı karşıma , sahiden çevresinde işe yaramış olan falan var mı ismi acve hurması
peygamberimizin bu hurmaya dair şifa sırrı var. Işte o hurma hakkında bilinmeyenler..
acve hurması « istanbul sağlık fakültesi resmi sitesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?