2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Selam güzel anneler nasılsınız neler yapıyorsunuzzz
bizde geri sayım basladı artık son haftalarım ısı bıtırıyorum evımde kalıp bol bol alısverırın tadını cıkartıp keyf yapıp dınlenıppp enerjı tooplıcam ınsallahhh

Merhaba kızlar

park yataktan bahsetmişsiniz bende kraft calipso almaya karar verdim özelcan bebe de sarısı vardı gerçi renk hoşumuza gitmedi değil fiyat olarakta 300 tl yatak dahil dediler sizler ne kadara aldınız????

Güzeeel:) bu acve hurması kapalı çarşıda varmıdır acaba kilosu 100 lira civarındaymış , bilseydim umreye gidenlerden isterdimm yahu:)

canım acve ılla yemen gerekmıyor ben normal kılosu 25 tl olan hurmadan alıyorum onu yıyorum ınce uzun oluyorlar ya hafıf sert
acve ıse peygamber efendımızın dırek tukuruyle yetiştiği icin cok degerlı ve az bulunur yengem bana saklıyo bebegım dogdugunda ılk onu verıcem agzına

eshma ben bu takımın aynısından aldım çok şeker cici duruyor bi de içi kısa kollu yaa daha hoş ayağa kalktığımda sabahlığı alırım dedim otururkende kısa kollu ferah ferah olur diye düşündüm kalitesi güzel...

ben yatak dahil 290 a almıştım. ama beşiği fuardan almıştım o sebeple biraz daha uyguna geldi. yatağınıda havuzlu handan aldım.

ben 285 tlye eminönü havuzlu handan aldım en büyük boyunu..yatağı ayrı aldım viskoelastik bişeydi 45 tl falan

Son düzenleme:

hmmm şanslısın öyleyse :) bakalım şansımı çok zorlamam bulabilirsem ondan alıcam olmazsa dediğin hurmadan alırım canım

sende mi eminönünden aldın cnm ya yerin ismini söyleyin bakım siz bana beğendim bende bunu

kesinlikle seninle aynı duyguları paylaşıyoruz. kumaşı gerçekten çok güzel geldi bana da. İnşallah allah bebişlerimizle birlikte sağlıklı bir şekilde giymemizi nasip eder.

dogum cantası martta hazırlıcam inşallah yaz modelelrı marta cıkıyormus gecelıklerde
kısa kolu ıstıyorum sabahlıgı zatı uzun olcak suankı modeller hep kıslık
lohusa kulodu için su kullan at olandanmı alsak yoksa normal kulotmu kızlar ?

:) biz de oraya gittik ama renk yok diye sadece bebek arabasını aldık, tam karşı mağazasında toker bebeden aldık yatağı, yatağıyla beraber 300 tl ye aldık biz de. Bunların piyasası bu :)

sende mi eminönünden aldın cnm ya yerin ismini söyleyin bakım siz bana beğendim bende bunu

ben kürkçü hanın da olduğu kapalıçarşıya doğru çıkan işlek bir yokuş var ya o caddeden aldım. pijamacı yukarı çıkarken sol taraftaydı ve kapalı çarşı kapısına gelmeden 100 metre falan önceydi. tarif konusunda iyi değilimdir ama inşallah yardımcı olmuşumdur

tatlım bende oraları hiç bilmiyorum biliyormusun :) ama olsun sora sora bağdat bulunur beğendim bunları mağazanın ismi nedir

kızlar bende evde bir valiz var ona belli başlı birşeyler koyayım diyorum çünkü erken doğum riskim var ne olur ne olmaz :) artık 7.aydayız herşey bi sancıya bakıyo pat diye doğum başlayabilir hepimizin de kızlar..

yatılı mısafırlerı sutluyayım 7. ay gırmeden hazırlamak ıstıyordum kucuk bavul kullanıcam bende
bebısın esyaları yıkancak eksıkler tamamlanıcak derken 8. ayı bulmaz inşallah :)

tatlım bende oraları hiç bilmiyorum biliyormusun :) ama olsun sora sora bağdat bulunur beğendim bunları mağazanın ismi nedir

mağazanın ismini bilmiyorum ki malesef ama yakında tekrar gidicem o taraflara öğrenip yazarım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…