2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
Valla bende şekerleri ayrı istiyorum canım sen seninkileri paylaş bakalım banada fikir olsun ben o kadar süslü olsun istemiyorum ama eşim çok hevesli bıraksan şimdi vitesli bisiklet alacak oğluşuna

ya ben sevmiyorum öle şekerle süs bir arada şekeri çıkarırken süsü bozuluyo falan hem uğraşmaya değmez şekeri ayrı daha ii ben ancak martın 13 de hazırlanacak martın sonuna paylaşabilirim kapı süsüm gemi şeklinde hoşgeldin süslerimde korsan kafası kaşmir bezden yüzü bandanası falan var arkasınada mıknatıs yapıştırcaz ve keselerin içine koyucaz o kadar onları bulabilirsem ağaca benzeyen askılıklar var ondan alıcam bulamazsam sandık onuda bulamazsam tepsim var ona koycam :)

Merhaba kızlar bugün sağlık ocağına gittim 2. Doz tatonoz aşısı için aşımızi olduk ama bu kezde tansiyon yükselmiş hemşire muhakkak tansiyon aleti al kontrol altında tut yükseldiği taktirde hemen acile git dedi yüksek tansiyon erken doğum veya çocukta sakatlığa yol açıyomuş çok üzüldüm tansiyonun yüksekken bebeğin hareketlerini dinle olduğundan hareketli yada daha hareketsizse bir problem var demekmiş çok üzgünüm :;-( oğlumun kalp atışlarını duydum bunun sevincinimi yaşim üzülimmi şaşırdım kaldım sizde çok dikkat edin tansiyonunuza ben bukadar ciddi olabileceğini tahmin etmemiştim ;-(;-(

allah korusun canım yaa bana da söyledi doktor ama bu bebeğe bişi olacak anlamına gelmez tabiki, tedbir amaçlı her şey, bol bol su iç, tuzu tamamen bırak, ben öyle yaptım çok şükür iyiyiz sen de dilini ısır maşallah de geç, takma kafana allah korusun, benim hep 12ye 8 çıkıyo bazen de 10a 5 falan, korkma sen için rahat olsun

Ben de süsleri ayrı aldım magnetli çok ta güzel bir sepet aldım onun içinde dağıtıcam mevlütte, bir de kurabiye dağıtıcam...

hastanede de çikolata yeter diye düşünüyorum çünkü yakın akrabalarım dışında çok kişi hasteneye gelemez diye düşüyorum hadi bakalım hepimizin gönlüne göre olsun:)

sende mi eminönünden aldın cnm ya yerin ismini söyleyin bakım siz bana beğendim bende bunu

Cnm ben ankaradan pijama dünyasından aldım diğer arkadaş uygun fiyata almış ben 85 tl ye almıştım ((

kesinlikle seninle aynı duyguları paylaşıyoruz. kumaşı gerçekten çok güzel geldi bana da. İnşallah allah bebişlerimizle birlikte sağlıklı bir şekilde giymemizi nasip eder.

Amin canım inşallahh

:) biz de oraya gittik ama renk yok diye sadece bebek arabasını aldık, tam karşı mağazasında toker bebeden aldık yatağı, yatağıyla beraber 300 tl ye aldık biz de. Bunların piyasası bu :)

demekki piyasası böyle biz sarıyı beğendik açıkcası yatak odamıza da uymuyor değil yani

Merhaba göbekdaşlarım
bebekler için hazırlıklar tam gaz devam hazır almak yerine
kızımı görmeye gelen misafirlerimiz için keçeden magnet yapıyorum uğur böcekli pek bi güzel oldular kırmızı kırmızı
üzerine ismini ve doğum tarihini matbada yazdırıp zımbalıycam
kapı süsü de hazırlıyorum çiçekli kelebekli üstüne ismini yazıcam kuzumun

Bende magnetleri kendim hazırlamak istiyorum haftaya gidip bakıcam modellere gerçi eşim al diyo ama belli olmaz bana bu arada keçe olan modelleri hiç beğenmedim ayrıca bir kaç yere gittim toz olmuş falan zor temizlenir onlar ben daha kullanışlı birşeyler bakıcam daha karar veremedim.

yalnız akadaşlar hurmayı 36. haftadan sonra çok tüketmeyin kasları gevşettiği için erken doğuma neden olabiliyo diye okudum biçok yerde aklınızda olsun günde 2 taneyi geçmesin]

Çok güzelmiş fiyatı ne kadar bi mağzada bakmıştım uzun kollu uzun sabahlığı vardı üstünde 135 ten 85 tl ye düşmüş

kızlar hastane çantanızı ne zaman hazırlayacaksınız hazırladınız mı yoksa?
Henüz erken gerekli olanları aldım son haftalara yakın yıkayıp ütüleyip hazırlamayı düşünüyorum
Ben de krafta baktım mağza fiyatı 300 tl dönencesi ve müziğide var peşin fiyat olursa indirim yaparız dedi

Çok zevkli oluyor tavsiye ederim satılan modeller hep aynı gibi geliyor bana bebek figürleri mavi ve pembe başka seçenek yok oğlumda öyle almıştım
keçeyi ben kendim alıp kesip dikiyorum

Yine ben Kraft callipsoyu okuyunca yazayım dedim. Ben de bu modele karar verdim ve fiyatlar aşağı yukarı aynı sanırım. İçine visco yatak mı alıyorsunuz pamuk yatak mı? Visko yatakla beraber 310, pamuk yatakla 300 fiyatı. Tek başına 260'a bırakan var.

Araba konusunda neler yaptınız? Chicco simplycity ya da Pierre cardin 2080 alan var mı?

ankarada yaşıyorum ben burda bebegim magazasından Sunny Baby SB604 Playworlds Park yatak modelini 150tlye aldım.çok uygun fiyatı çokda güzel kumaşı fln

slm kızlar herkes bi hazırlık içinde bende çalıştığım içim martta izne ayrılacağım o zaman rahat rahat alışverişimi yapmayı düşünüyorum.bende kendi süs şekerlerimi kendim yapmayı düşünüyorum bunun için malzemeler en iyi nerden alabilirim. yapan varsa bilgi verirse sevinirim..

Merhaba kızlar ben bebek süsü olarak mevlüt için tekne figürü begendim eminönünde çok hoştu onu almayı düşünüyorum babamızda kaptan oğluma 40 mevlütu için subay kıyafetide aldım çok güzel :)

Kizlar trde dogum biraz mesagatliymis ya bu ne listeleri yurt disinda sadece cikis icim hazirliyosun beze kadar hastane veriyor banada bebegede ne gerekiyorsa darisi tr nin basina ins

ankarada yaşıyorum ben burda bebegim magazasından Sunny Baby SB604 Playworlds Park yatak modelini 150tlye aldım.çok uygun fiyatı çokda güzel kumaşı fln

cnm özelcanda biçok çeşit var oradaki eleman gösterdi sunny de vardı aralarında da şekil olarak kraftı daha çok beğendik yaa aslında fazla abartmayalım diyoruz nasıl olsa odasıda yapılacak park yatak sadece yeni döneminde kullanılır diye düşünüyoruz ama iş almaya gelince iyisi olsun şu da olsun diyoruz

ben chıcconun setını aldım canım o olmasaydı sebamed dusunuyordum

Selamlar ! Daha yeni nete girebildim.Sabahin 7sinden beri kosturmaca icindeyim.Esimle hastaneye gittik bu sefer onun icin,ordan halletmemiz gereken bikac belge icin kosturduk.Doguma hazirlik dersine de gidemedim,acayip yorgundum...Neyse,sanirim buralarda her sey yolunda.Bebisimle opuyoruz sizi

park beşiği ve geceliği nerde beğendin bende bakayım karar veremiyorum hangi mağzalarda olduğunu söylersen bakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…