2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
park beşiği ve geceliği nerde beğendin bende bakayım karar veremiyorum hangi mağzalarda olduğunu söylersen bakarım

İkisinin isminden de emin değilim yanlış yazmıyım çok unutkan oldum bu hamilelikte
öğreneyim yazarım geceliği sorduğum mağaza yeni açıldı ismine hiç bakmadım
Ben kompedandan 40 liraya pijama takımı aldım sabahlığı gerekli görmedim bide o sabahlıklı model hamilelik için daha uygun ön kısmı a pile şeklinde doğumdan sonra o göbek inince bi espirisi kalmaz ve ben bi pijama takımına o parayı vermem

Son düzenleme:

Yerini tarif etsende olur bende sabahlık düşünmüyorum ve bir gecelik için çok uçuk rakamlar var bencede gerek yok demircioğlu cd aldın sen nasıl bir model beşiğer minik mağzasındanmı baktın

Yerini tarif etsende olur bende sabahlık düşünmüyorum ve bir gecelik için çok uçuk rakamlar var bencede gerek yok demircioğlu cd aldın sen nasıl bir model beşiğer minik mağzasındanmı baktın

Ben geceliği iskelenin ordaki kompedandan aldım
beşiği almadım daha baktım sadece demircioğluna bakmadım ilgi tuhafiyenin sokağında köşede iki tane bebek mağazası var ikisinde de var park beşikler ben büyük olan mağazada beğendim henüz erken diye almadım

Ok sağolasın bende o mağzalara baktım ama bencede erken almadım o yüzden 1 -1,5 ay sonra falan alırım heralde 1 tanede şifonyer alıcam yeni evimize geçene kadar bunlarla idare ederiz ekim ayında anca teslim alacağız evi ondan sonra oda takımı alırım Allah sağlıkla o günleri görmeyi nasip eder inşallah hepimize

Kızlar birşey soracağım bebeğinizin haraketlerini saymaya nezaman başlıcaz bilen varmı mesela saatte bir haraket etmesi gerekiyormuşya kaçıncı haftadan sonra yapılacak acaba bu

ben kullan at aldim 5 li 2 paket burada hastane de 3 gun kaliniyormus lazim olcak bana
Kizlar trde dogum biraz mesagatliymis ya bu ne listeleri yurt disinda sadece cikis icim hazirliyosun beze kadar hastane veriyor banada bebegede ne gerekiyorsa darisi tr nin basina ins
bakalim ben daha hastaneye sormadim ne istiyorlar diye belki bana da cikis getir derler sadece
Kızlar birşey soracağım bebeğinizin haraketlerini saymaya nezaman başlıcaz bilen varmı mesela saatte bir haraket etmesi gerekiyormuşya kaçıncı haftadan sonra yapılacak acaba bu
ben 30.haftadayim dr yemeklerden 1 saat sonra say en az 4-5 kere hareket etmeli dedi,1 saat icinde durmaksizin hareket ederse veya hic hareket etmedigni dusunursek hemen geliyorsun dedi
Kizlar bisey sormak istiyorum bu arada.Aldiginiz bebek pikesi,ortusu falan hangi cins kuma$ ?

pamuklu aldigim hersey

günaydın herkeslereeeeeeeeeeeeeeeeeeee. herkesler iyidir umarız
biz bugün çok mutluyummmmm oğluşumu görmeye gidicem çünkü

Günaydın herkese bebekleri görmeye gidenler inşallah güzel haberlerle gelir çok güzel bir gün geçirirsiniz.Ben martta gideceğim taaaa çok özledim oğlumu valla burnumda tütüyor param çok olsa 1 dakka düşünmem ultrason cihazı alırdım

bebegımın bakım urunlerını chıcco yada bubchen alıcam paraben ıcermedı ıcın.bu ıkısınde yogunlastım

Günaydın sevgili anneler

30haftadan sonra dıkkat etmemiz gerekiyor hareketlerinee

ben

ben cok begendım nerede satılıoyrrr ?

kızlar hastane çantanızı ne zaman hazırlayacaksınız hazırladınız mı yoksa?

32 haftamda hazırlayacagım öyle onerlmekte hem agırlasmadan yavas yavas hazırlayıp bekleyecegım

günaydın kızlar.hepinize iyi haftalar diliyorum..dün raporluydum işe gelmedim.kan uyuşmazlığı iğnesi vuruldum çunku..bugun yine hayat kaldıgı yerden devam..

Hayirli sabahlar arkadaslar bir sorum olacak Benim bebegim 3 ;4 gun iyi kipirdiyo 3 ;4 cok az kipirdiyo sizinde oylemi acaba

Valla benimde öyle kafama takılıyo 3-4 gündür karnımdan çıkacak gibi vuruyor 1-2 gün içerde oynaşıyo sanki minik minik kıpırdanıyo acaba birşeymi var diyorum ama Allaha emanet bebeklerimiz içini ferah tut canım normal heralde

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…