- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #28.941
günaydın kızlar.hepinize iyi haftalar diliyorum..dün raporluydum işe gelmedim.kan uyuşmazlığı iğnesi vuruldum çunku..bugun yine hayat kaldıgı yerden devam..
Günaydın herkese bebekleri görmeye gidenler inşallah güzel haberlerle gelir çok güzel bir gün geçirirsiniz.Ben martta gideceğim taaaaçok özledim oğlumu valla burnumda tütüyor param çok olsa 1 dakka düşünmem ultrason cihazı alırdım
günaydın kızlar,
hepinize mutlu günler dilerim, bizde mutluyuz bugün çnkü kızımın ananesi ve dedesi geliyoooor:):)
bebek bakım ürünlerini eczacım mustelayı tavsiye etti pahalı diemi bilmiorum:)ama alınabilir bikaç kişidende duydum ii olduğunu
daha hastane çantasını bırakın hazırlamayı içine koycakları bile almadımama erkn die düşünmekteyim
pijama, gecelik gibi ürünleride okadar pahalı almayı düşünmüorum açıkçası, sadece bitane 3 lü takımı ii bişi alıcam o da hediye olcak zaten:)diğerlerinizde sosyete pazarında falan çok güzel önden açılanları düğmeli pijama gecelikler var 25-30 liraya öle almayı planlıyorum 2-3 takım sanırım yeterli olur...
hepinize güzel günler diliyorum...
seker testını atlatmana sevındım gozun aydın :)cumartesi günü şeker testim vardı çok şükür ii çıktı ama biraz akıntım var dedim doktoruma bana 2 ad keteral ve gynoflor die fitil yazdı sizce nasıl kullanan varmı ii geliyormu?
canım kendı doktoruma bende bu ay bası gıttıgım ıcın bıdahakı ay gıderım ama yavrumu ozledım hemde kan testı ıdrar testı yaptırıcam
kı gelecek ay artık daha sık sık gıtmek zorundayız yengemın devlette gıttıgı bı doktor var cok memnun zatı ayda 1 randevusu acılıyor
acıldıgı gıbı anında doluyor
netten zor aldım randevuyu ona gıdıcem kendi doktorum ve onun arası donusum yaparım artık
sende arada cok haftalar olucaksa devlette bı doktora gıt ıstersen ?
gozun aydın canım bol bol hasret gıderın :) ve sana katılıyorum hamıle gecelıgı dıye sattıkları aslında normal onden dugmelı gecelıkler
yengem bır tane sık gecelık bıtanede pazardan gecelık almıstı ben dugmelı seyler gıyemıyorum yoksa bende alıcam pazardan fazla gerekebılır dıye
seker testını atlatmana sevındım gozun aydın :)
günaydın kızlar,
hepinize mutlu günler dilerim, bizde mutluyuz bugün çnkü kızımın ananesi ve dedesi geliyoooor:):)
bebek bakım ürünlerini eczacım mustelayı tavsiye etti pahalı diemi bilmiorum:)ama alınabilir bikaç kişidende duydum ii olduğunu
daha hastane çantasını bırakın hazırlamayı içine koycakları bile almadımama erkn die düşünmekteyim
pijama, gecelik gibi ürünleride okadar pahalı almayı düşünmüorum açıkçası, sadece bitane 3 lü takımı ii bişi alıcam o da hediye olcak zaten:)diğerlerinizde sosyete pazarında falan çok güzel önden açılanları düğmeli pijama gecelikler var 25-30 liraya öle almayı planlıyorum 2-3 takım sanırım yeterli olur...
hepinize güzel günler diliyorum...
%100 pamuk olanları tercih etmek lazım.Kizlar bisey sormak istiyorum bu arada.Aldiginiz bebek pikesi,ortusu falan hangi cins kuma$ ?
cumartesi günü şeker testim vardı çok şükür ii çıktı ama biraz akıntım var dedim doktoruma bana 2 ad keteral ve gynoflor die fitil yazdı sizce nasıl kullanan varmı ii geliyormu?
günaydın kızlarr,,çalışmak artık çok zor geliyorr 32. haftaya ulaşsak bi en kısa zamanda2li rakamlarada düştük şükürler olsunn vakit yaklaşıoo,,, bu arada bana normal doğum için hasta bezi al rahat oluyo dediler sizde öle bişey duydunuz mu?
Kızlar ya sizde kayınpeder-kayınvalide bebeğe bişeyler alıyo mu? Bizde hareket ypk sayılır, geçen gün eşim annesinden aldığımız anakucağını siz verirsiniz demiş, bebek arabasını da benim annemler ödüyor. İkisi de 250 lira civarında, onu da ayda 50 lira olarak veririm demiş kayınvalidem. Onun dışında bir çorabımız yok onlardan gelen, kayınvalidem habire kayınbiraderimin borçlarından yakınıyor onları ödüyorlarmış. Doğunca altın takarlar mı bilmiyorum, bu gidişle o da olmayacak. Benim annem bebeğe oda yapalım diye çok ısrar etti, yarısını o ödeyecek yarısını ben, o şekilde anlaştık. Yine benim annem daha cinsiyeti belli olmadan bi dünya da giysi oldu. Bebek doğunca da bizimkilerin hepsi birer küçük altın takarız dediler.
Bi yerde bir terlik var galiba, susuyorum bişey demiyorum ama çok asabım bozuluyo. Biraz iyi kazanıyoruz, karı-koca çalışıyoruz diye kulağının üstüne yatıyor millet. Kendi annemle konuştum, boşver takılma bunlara, üzme kendini dedi ama düşünmeden de edemiyorum.
Böyle işte, yazmak istedim biraz rahatlamak için.
Kızlar ya sizde kayınpeder-kayınvalide bebeğe bişeyler alıyo mu? Bizde hareket ypk sayılır, geçen gün eşim annesinden aldığımız anakucağını siz verirsiniz demiş, bebek arabasını da benim annemler ödüyor. İkisi de 250 lira civarında, onu da ayda 50 lira olarak veririm demiş kayınvalidem. Onun dışında bir çorabımız yok onlardan gelen, kayınvalidem habire kayınbiraderimin borçlarından yakınıyor onları ödüyorlarmış. Doğunca altın takarlar mı bilmiyorum, bu gidişle o da olmayacak. Benim annem bebeğe oda yapalım diye çok ısrar etti, yarısını o ödeyecek yarısını ben, o şekilde anlaştık. Yine benim annem daha cinsiyeti belli olmadan bi dünya da giysi oldu. Bebek doğunca da bizimkilerin hepsi birer küçük altın takarız dediler.
Bi yerde bir terlik var galiba, susuyorum bişey demiyorum ama çok asabım bozuluyo. Biraz iyi kazanıyoruz, karı-koca çalışıyoruz diye kulağının üstüne yatıyor millet. Kendi annemle konuştum, boşver takılma bunlara, üzme kendini dedi ama düşünmeden de edemiyorum.
Böyle işte, yazmak istedim biraz rahatlamak için.
sen canını sıkma canım düşünme herkes kendi bilir,eğer annennlerin durumu iiki sana yardımcı oluolar, eğer kayınvaldenlerde iiyken hiçbişi yapmıolarsa kendi ayıpları, sende herkesin içinde annem şunu yaptı bunu yaptı de,kendi utansın,takılma boşver,eşin nedio bu duruma cnm
Günaydın herkese, dün oğlumun kıyafetlerini yıka, kurut, ütüle, yerleştir derken bayağı yorulmuşum bir de dışarda birkaç işim vardı tetanoz aşısının da 2. dozunu oldum akşama canım çıktı oturduğum yerden zor kalkar oldum ki bu işleri yalnız da yapmadım annem yanımdaydı o yüzden bence hazırlık işlerini çok sonraya bırakmayın hele de yalnız yapacaksanız kıyafetler minik minik bir sürü ütüle ütüle bitmiyor
Dün bir de park yatağımız geldi bir eksiği var mı diye kuralım dedik kurunca da bozmak zor geldi yatak odamda küçük bir değişiklik yapıp oğlumun yatağını da yerine yerleştirdik gelip geçip ona bakıyorum çok ilginç odaya ekstra bir eşya gelmesine rağmen hiç küçülmedi aksine daha bir ferah geldi gözümüze
Bu arada hastane çantasına da bir iki şey koydum eksikleri tamamladıkça çantaya yerleştireceğim böylece gözümün önünde olur eksikleri daha rahat fark edebilirim, ben tam karar veremedim ama şu reklamlarda çıkan Depend diye birşey var ya külot gibi giyiyorsun hastanede giymek için ondan almayı düşünüyorum
inşallah ama çok da kocaman olmasın sonra birde çıkarması var onları:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?