2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
günaydın kızlar,

hepinize mutlu günler dilerim, bizde mutluyuz bugün çnkü kızımın ananesi ve dedesi geliyoooor:):)

bebek bakım ürünlerini eczacım mustelayı tavsiye etti pahalı diemi bilmiorum:)ama alınabilir bikaç kişidende duydum ii olduğunu

daha hastane çantasını bırakın hazırlamayı içine koycakları bile almadım ama erkn die düşünmekteyim

pijama, gecelik gibi ürünleride okadar pahalı almayı düşünmüorum açıkçası, sadece bitane 3 lü takımı ii bişi alıcam o da hediye olcak zaten:)diğerlerinizde sosyete pazarında falan çok güzel önden açılanları düğmeli pijama gecelikler var 25-30 liraya öle almayı planlıyorum 2-3 takım sanırım yeterli olur...

hepinize güzel günler diliyorum...

cumartesi günü şeker testim vardı çok şükür ii çıktı ama biraz akıntım var dedim doktoruma bana 2 ad keteral ve gynoflor die fitil yazdı sizce nasıl kullanan varmı ii geliyormu?

canım kendı doktoruma bende bu ay bası gıttıgım ıcın bıdahakı ay gıderım ama yavrumu ozledım hemde kan testı ıdrar testı yaptırıcam
kı gelecek ay artık daha sık sık gıtmek zorundayız yengemın devlette gıttıgı bı doktor var cok memnun zatı ayda 1 randevusu acılıyor
acıldıgı gıbı anında doluyor
netten zor aldım randevuyu ona gıdıcem kendi doktorum ve onun arası donusum yaparım artık
sende arada cok haftalar olucaksa devlette bı doktora gıt ıstersen ?

gozun aydın canım bol bol hasret gıderın :) ve sana katılıyorum hamıle gecelıgı dıye sattıkları aslında normal onden dugmelı gecelıkler
yengem bır tane sık gecelık bıtanede pazardan gecelık almıstı ben dugmelı seyler gıyemıyorum yoksa bende alıcam pazardan fazla gerekebılır dıye

cumartesi günü şeker testim vardı çok şükür ii çıktı ama biraz akıntım var dedim doktoruma bana 2 ad keteral ve gynoflor die fitil yazdı sizce nasıl kullanan varmı ii geliyormu?
seker testını atlatmana sevındım gozun aydın :)

daha dün sankı 100 rakamını beklıyordum ıkılı rakama dusucem dıye sımdı 85
safak dusuyor:)

yenı bır gune merhaba kızlar guzel bır gun bızımle olsun inşallah

Devletede gidicem ama ona kendi dr uma gittikten 1-2 hafta sonra gitmeyi düşünüyorum zaten kendi odasında ultrason makinası olan 1 tane dr var oda çok dolu oluyor ondan randevu alıcam devletteki ultrason makinalarıda Allaha emanet ama ne olur ne olmaz diye devlettede bir dr a gözükeyim diyorum zaten.Bu arada bende 1 tane güzel bir gecelik alıcam 2 tanede pazardan alırım yoksa 1 geceliğe o kadar paralar dökmek çok saçma geliyor bebeğime alırım pahalı şeyleri

günaydın kızlarr,,çalışmak artık çok zor geliyorr 32. haftaya ulaşsak bi en kısa zamanda 2li rakamlarada düştük şükürler olsunn vakit yaklaşıoo,,, bu arada bana normal doğum için hasta bezi al rahat oluyo dediler sizde öle bişey duydunuz mu?

bende henüz hazırlamadım çantamı sadece bebeğe bi kaç parça bişey aldık arkadaşım hastane çıkışını aldı on parçalı organiklerden bende bi kaç tane tulum beşiğinide bi arkadaşım hediye aldı annemde uyku seti felan benim alacağım çantası ve bi kaç parça şey daha...

Dünkü soruma cevap veren olursa sevinirim kızlar.

Kizlar bisey sormak istiyorum bu arada.Aldiginiz bebek pikesi,ortusu falan hangi cins kuma$ ?
%100 pamuk olanları tercih etmek lazım.

Ben bakım ürünü olarak Bübchen aldım. Mustela da çok iyi bir marka.

ben fitilden kullandım tek kullanımlık canım faydası oldu ama bende kaşıntı vardı onun için vermişti sadece akıntım çok die değil

evet zaten hastanedede hasta bezi takıolarmış die biliorum offf bu beni strese sokuo ama en rahatı oymuş, orkid falan kar etmiomuş ilk 2-3 gün sanırım pöfffff

Kızlar ya sizde kayınpeder-kayınvalide bebeğe bişeyler alıyo mu? Bizde hareket ypk sayılır, geçen gün eşim annesinden aldığımız anakucağını siz verirsiniz demiş, bebek arabasını da benim annemler ödüyor. İkisi de 250 lira civarında, onu da ayda 50 lira olarak veririm demiş kayınvalidem. Onun dışında bir çorabımız yok onlardan gelen, kayınvalidem habire kayınbiraderimin borçlarından yakınıyor onları ödüyorlarmış. Doğunca altın takarlar mı bilmiyorum, bu gidişle o da olmayacak. Benim annem bebeğe oda yapalım diye çok ısrar etti, yarısını o ödeyecek yarısını ben, o şekilde anlaştık. Yine benim annem daha cinsiyeti belli olmadan bi dünya da giysi oldu. Bebek doğunca da bizimkilerin hepsi birer küçük altın takarız dediler.

Bi yerde bir terlik var galiba, susuyorum bişey demiyorum ama çok asabım bozuluyo. Biraz iyi kazanıyoruz, karı-koca çalışıyoruz diye kulağının üstüne yatıyor millet. Kendi annemle konuştum, boşver takılma bunlara, üzme kendini dedi ama düşünmeden de edemiyorum.

Böyle işte, yazmak istedim biraz rahatlamak için.

sen canını sıkma canım düşünme herkes kendi bilir,eğer annennlerin durumu iiki sana yardımcı oluolar, eğer kayınvaldenlerde iiyken hiçbişi yapmıolarsa kendi ayıpları, sende herkesin içinde annem şunu yaptı bunu yaptı de,kendi utansın,takılma boşver,eşin nedio bu duruma cnm

Yok canım bunun karı koca çalışmasıyla alakası yok bizimde durumumuz iyi çok şükür ama annem 300 lira yollamıştı ana kucağını küvetini aldım kayınvaldem 150 liralık kundak battaniyesi,pişik kremi biberon falan ufak tefek eşya aldı şimdi beşiğini ve şifonyerini alıcak annemde 200 lira daha yollayayım dedi onada çantasını falan alıcam heves etmekle alakalı biz eşimle kıyafetlere battaniye ıvır zıvır şeylere daha 200-300 lira anca harcamışızdır demekki içlerinde heves yok üzülmemek elde değil böyle şeylere ama takmıycaksın yapacak bişey yok

Kocam hiçbişey demiyo, anakucağının parasınıda da ben istettim desem yeridir. İki de bir sordum seninkilerin niye sesi çıkmıyo diye, bişey diyemiyo. Çok üstüne gitmiyorum ben de. Benim annemlerde ev kredisi falan bir dünya borç ödüyorlar. İnsanın içinden gelecek işte, istese bir şekilde bir bütçe ayırırdı diye düşünüyorum.

Günaydın herkese, dün oğlumun kıyafetlerini yıka, kurut, ütüle, yerleştir derken bayağı yorulmuşum bir de dışarda birkaç işim vardı tetanoz aşısının da 2. dozunu oldum akşama canım çıktı oturduğum yerden zor kalkar oldum ki bu işleri yalnız da yapmadım annem yanımdaydı o yüzden bence hazırlık işlerini çok sonraya bırakmayın hele de yalnız yapacaksanız kıyafetler minik minik bir sürü ütüle ütüle bitmiyor
Dün bir de park yatağımız geldi bir eksiği var mı diye kuralım dedik kurunca da bozmak zor geldi yatak odamda küçük bir değişiklik yapıp oğlumun yatağını da yerine yerleştirdik gelip geçip ona bakıyorum çok ilginç odaya ekstra bir eşya gelmesine rağmen hiç küçülmedi aksine daha bir ferah geldi gözümüze
Bu arada hastane çantasına da bir iki şey koydum eksikleri tamamladıkça çantaya yerleştireceğim böylece gözümün önünde olur eksikleri daha rahat fark edebilirim, ben tam karar veremedim ama şu reklamlarda çıkan Depend diye birşey var ya külot gibi giyiyorsun hastanede giymek için ondan almayı düşünüyorum

ay ne güzel bu işleri bitirmişin. ben daha hiç başlamadım bile. daha oda boyanıcak, dolap siparişi vericez gelicek falan nerden baksak 1 ay sürer. ben bunlar bitince halledeyim istiyorum yıkama ütüleme işlerini. hemen yerlerine yerleştiririm o zaman. Bu arada daha alınacaklar da var onlarıda bir sonraki maaş döneminde tamamlayacağım inşallah :

biz geldik kuzum haftasiyla tam uyumlu cikti 1400 gr olmusuz masallaho kadar ozlemisim ki onu gormeyi 4d izledik buyumus baya dr gobegimin hertarafinda gezdirdi usg aletini goruntulemek icin
herhalde doguma kadar goremeycegim bir daha ama bu bana gider artik doguma kadar

inşallah ama çok da kocaman olmasın sonra birde çıkarması var onları:))

evet cokta buyuk olma diye tembihliyorum normal ol rahat cik diye

Merhabalar herkese bayadır giremedim umarım herkes iyidir. Şu ihale dosyası beni öldürdü ama çok şükür bugün teslim ettim. Doğum iznine gitmeden önce hazırladığım saon ihale buydu. İhalesi doğumumdan sonra olacak inşallah bir sorun çıkmaz.
Kızımla perşembe doktordaydık büyümüş cimcimem 830 gr ağırlığındaydı doktor herşeyi haftasıyla uyumlu dedi.Bundan sonra yalancı sancılar olabilirmiş endişelenme dedi, hergün 45 dk tempolu yürü dedi doğuma yardımcı oluyormuş. Bir de doğum koçumla tanıştık bu hafta, beni doğuma hazırlayacakmış hatta doğuma beraber girecekmişiz bana destek olacakmış. Plates dersleri varmış davet etti ama saatleri bana uymuyor gidemiyeceğim. Toplamda 5 kg almışım bunu bile çok gördü neymiş toplamda 10 kg alma hakkım varmış doğuma kadar 5 kg dan fazla alma yoksa doğru diyetisyene gönderirim dedi. Tamam dedik. Biraz burada anlaşamadık çok almadımki ama ben ya tamam biraz kilolu başladım ama bu kadarda olmazki ben zaten yediklerime dikkat ediyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…