2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .

bizim iki taraftan da ses yok içini rahatlatıyım cnm:)

annemlerin ev kendilerinin ve tek emekliyle geçiniyorlar hadi tamam ama heves olur o da çok yok annem hırka falan örüyo o kadar...

kayınpedere de eşim bikaç kere oda mobilyasını söyledi ki biz öyle çok pahalı şeylere bakmayız, ama arkadan laflar geldi kulağımıza yok kız ailesi yaparmış yok el kadar bebeğe oda mı olurmuş falan dedim eşime hiç daha anma taksitle herşeyi hallederiz Rabbim sağlık versin yeter... evim 3 oda 1 salon neden yavruma oda yapmıcam ki onlara ne????????????????????????????????? aman boşver tatlım diyorum ya Allah sağlık iş rastlığı versin herşeyi hallolur

aynen bizdede öyle canım henüz kayınvalidemler bir çorap dahi almadılar ama benim annem bi çok iht. karşıladıı
benim kayınvalidemlerden hiç umudum yok bişey yapacaklarınıda sanmıyorum bence sende bi beklenti içerisine girmesen iyi olur....

Evet çantanızda hasta bezi de olsun kızlar doğumdan sonra ilk 2 gün kanama yoğun oluyor, yatıp kalkarken daha rahat oluyor ben ilk doğumumdda 3 gün kullandım çok rahat ettim 10'lu bir paket hasta bezi yeterli olur ama kilonuza göre alın ilk doğumumda eşim almıştı farketmeden 100 kg olanlar için almış çok büyük geldi değiştirdik.

Bizim yerimiz olmadığı için oda yapamadık senin işlerin daha fazlaymış kolay gelsin şimdiden, odası gelmeden başlayamazsın haklısın Bana da daha iş çıkar ama çoğunu bitirdik, bir de ne kadar yardım eden birisi olsa da ev bizim olduğu için ister istemez dolanıyoruz, yerleştirirken yerini gösteriyoruz filan neyse daha fazla konuşup gözünü korkutmayayım ben tembelleştim iyice ondandır

onu bende düşünmüştüm ama bir arkadaşım gçrmüş çok sıkı yani gerçekten külot gibiymiş oyüzden rahat değil dedi

öncelikle maşallah yavruna diğim ama senin doktorun bence biraz abartmış canım 5 kg neki beni görse gözleri yuvasından çıkçak heralde ben 13 kg aldım kilolu değildim aama çok aldım tabiki, ama yiyince alıosun işte, tamam benmkide abartı ama 5 kg da hiç bişey nolcak kendin nerdeyse hiç kilo almamışsın ,doğum koçuda iimiş hangi hastane bu merak ettim cnm

evet canım bende duydum öyle bişey.hasta bezi yada hasta kilodu..hastanelerde hasta bezi veriyorlarmış.
ama bence kilot daha rahat olur.kanamamız olcagı için bi yere aktı mı bulaştı mı derdi olmuyomuş..almak lazım yanii..

bence hiç boyle şeylere takılıp kendini üzme moralini bozma. şimdi yapıp daha sonra konuscaklarına hiç yapmasınlar.iyi kötü siz alırsınız eksiklerini.en güzeli o kafan rahat olur.bişeyler yapmak isteyen yapıyor zaten(genelde kız anneleri oluyor bunlar)

canım bebıslerı kendımız ıcın dunyaya getırıyoruz kım ne yapmış salla
benımde kayınpederlerden ses yok aksıne bızden para gıdıyor sureklı alıyorlar
oturdugm daıre nem rutubet var kırası uygun dıye burdayız gecenlerde yıne basladı cıkın ordan baska yere gecın
snakı keyfı oturuyoruz bırakın yakamızı bızde sıze verıcegımız parayı kıraya verıp cıkalım baska yere ama nerde ..
hıc bısey eltımede yapmadılar hatta onuna aynı donemlerdeydı ablama gelıp ceyrek taktılar eltıme hıc bısey
ılk cocuk dusun bıde yanı ama lafa geldımı dogumda gelceklermıs kalcaklarmıs sankı yardımları olcak
maddı yonden hıc bısey beklemıyorum kımseden ama sagolsun annem kıyafet yatak besık ınce ceyızı yapıyo
dogumdada tum kardesler annemler altın takar ama yınede dıyorum yavrum saglıkla kucagıma gelsın kımseden bısey beklemıyorum
bu yuzden mevlutte yaptırmıcam kendı hafız arkadaslarla aramızda hatım ındırırız yavruma ...
saglıkla yavrunu kucagına al bos ver gerısını bıde benımkıler gıbı hem sana yük olup bıde dogunca şanı almaya gelseler ne yapardın ?
dusundukce cıdden kızıgnlık komasına gırıyorum ama ıste napalım ...

canım ne guzel dogum kocun sımdıden yanında bende ısterdım boyle dogum kocu benle ılgılense:)
5 kg almanamı kızdı aynı benım doktor bende doktora gıttıgmde 5.5 kg almıstım 25+ 6 da o bıle fazla geldı ama bısey demedı
dedıttırmedım daha dogrusu :)

canım kendı evınse hele 3 oda 1 salon tabıkı bebegıne oda yapıcan ne guzel bende olsam yapardım keısnlıkle salla herkesı kendı maddıgucunuzle
ıcınıze sınenı alırsınız kımseyede gebe kalmamıs olursunuz bosverelım bızlerınde sansı boyleymıs:)

bugün ikinci doz aşımızı yaptırdık artık iğneydi, aşıydı, testi bitti çok şükür

bi hastaneneye gidip doğurmak kaliyii ayrıca topiği aksatanlar çok bu ara ceza kescem artıkın

Evet ya illaki birşeyler söyleyecek ya insan önce bir tebrik eder. Canım benim normal olmam kilo 55 ti ben 65le hamile kaldım yani 10 kg fazlam vardı şimdi 70 kiloyum. Ben muğlada yaşıyorum canım zaten burada bir tane özel hastanemiz var.

Haklısın canım, böylesi daha sinir bozucu. Hamile kalmadan önce ikide bir soruyorlardı ne zaman çocuk yapacaksınız, yaşınız geçiyor diye. Yaptık işte, hani nerdesiniz? Kendimiz için yapıyoruz çocuğu haklısın ama arkadan üstüne yatmazlar umarım. Sonradan söyleyeceklerse, başıma kakacaklarsa hiçbirşey istemiyorum. Evlenirken de durum çok farklı değildi zaten, kimse elini cebine atmadı. Hala eşimle evi toparlamak için çektikleri krediyi ödüyoruz. Üstüne bir dünya eşya taksidi de ödedik bitti. Sağlık olsun, hepsi olur biz çalıştığımız sürece İnşallah.

Canım ilk tanışma biraz iyi olmadı gibi bakalım bundan sonra nasıl olacak. Doktorum gayet iyi gidiyorsun dedi ama o kilolu başlamışsın dikkat edeceksin yoksa doğru diyetisyene ona dikkat et, buna dikkat et birsürü şeyler söyledi.

ooo benım adım kısır gelındı nerdeyse hergun basımın etını yıyorlardı bebek bebek dıye
dusunmyoruz borc oduyoruz desemde ınanmıyorlardı tedavı ıle hamıle kaldııgma ınanıyorlar belkıde ..
kaynım herseyını ben alcam elım kolum dolu gelcem falanda fılan bı tebrık ıcın bıle aramadı hıc bırı .. ama bbek yokken
canıma okuyorlardı .. maddı degıl manevı destek sevınc cok ısterdım mutlu olsunlar yavrumu sevsınler ama ne dıyelım zorla olmuyor bazı seyler
esım hep der kımsenın agız kokusunu cekmıyelım oylede yaptık bugune kadar bı evlenırken 1 2 mılyar kaynım mobılya taksıdıne guya yardım etmıs
kı babası odemıstı daha 2 3 ay once 1 mılyar para verdık bu para sureklı verılıyor onlara bu yuzden tobe 5 lıralık bı patık bıle ıstemem o benden 100 tl olarak cıkıcak
ee bıde agız kokularını cekıceksın sallaa .. yeterkı bebıs dogunca basımıza kalmasınlar lohusalık donemı cok onemlı canım kendımıız uzmemelıyız
sutumuz kesılır stresten polyanna olmalıyız :)

gercı sonrakı mesajını okudum hamılelık oncesı kg oldugu ıcnde oyle demıs olabılır
ama ben 60.5 ıle kaldım hamıle boy 165 buna ragmen bu konuda cok hassas doktorum ..
umarım bundan sonrası ıyı olur canım son aylarımızdayız artık Rabbım bu gunlerı sıkıntısız sorunsuz guzel gecırmeyı nasıp etsın hepımıze

Hımmm bunu söylediğin iyi oldu, başka birşeyler düşüneyim o zaman

Valla ben 10 küsur kilo aldım dr hiçbir şey söylemiyor hatta son kontrolde eşim drun yanında kiloma laf attı doktorcuğum olacak o kadar, bebek büyütüyor dedi kapattırdı çenesini ohhh canıma değsin

maşallah maşallah annesi büyümüş meleğin bizde yarın öğreniriz herhalde kaç gram olmuşuz özledim bendeeee görmeyi istiyorum , bende konuşuyorum oğlumla bak ne çok büyük ne çok küçük ol diye eşim 4 buçuk kilo doğmuş baya 2 aylık gibi:) ben 3.100 gram bana benze sen bu konuda annecim diyorum bakalım söz dinleyecek mi

bende malesef şu ana kadar 7 kilo almış bulunmaktayım drum çok almamışsın ,,ama kilolu hamile kaldığın için daha dikkatli ol dedi ,

daha ne kadan dikkatli olcksam zati bişey yemiyorum

canım doğum koçu olayı çok güzelmiş, hangi hastaneye gidiyorsun istanbulda mı merak ettim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…