2013 Mayıs annleri paylaşım alanı

bebişlerimizin cinsiyeti:)

• Ankete Katılan
    482
  • Anket Kapalı .
büyümüş baya rabbim sağlıkla koynuna aldığın günleri göstersin ... sana ve kk daki tüm hamişlere inşallah

Son düzenleme:

ya bende de var kaşıntııı korkuyorum bu mantar falan olabilir diye doğumda bebeğe geçme ihttimali varmış eğer çaresine bakılmazsa, yarın doktoruma gidicem

Tünaydınnnn karındaşlarrr
Baya baya biz işe gömüldük analı-oğullu amele sınıfına terfi ettik teyzelerr
Kaç gündür TSE, TPE uğraşıyorum denetimler, evraklar, yazışmalar derken cılkımızz çıkıkk cuppa yataak yapıyoruz
Benim 2. şeker yüklememde 2. saatte şekerim çıkmış bulunuyor , doktor artık kaçarın yok dedi (4 kere tekrarladıkta bu zamana kadar)
Ama insülin iğne vurulacak kadar değil yanii diyetisyen yolları taştan pilav çıkardı beni yoldan misali pilav-patates-meyve yookk
Doktor teyzedee bu hamilelik şekeri korkma dedii bende oğluşum şeker benim oyüzden dedim Neyse bunada şükürr Rabbim dermansız dert vermesin hiçbirimize
Sizlerde, bebişlerdee çook çoookk iyisinizdirr umarımm

Buarada bende pazar günü oturdum kendime bir tablo yaptım sizinde işinize yarar mı bilmiyorum ama paylaşmak isterim
Biliyorsunuz ki 28. haftadan itibaren artık bebek hareketleri anne tarafından izleniyor ve sayılıyor, yani her 2 saatte bir en az 10 tepik yemek şart oldu annecikler
Ben takip ediyorum ama sonrasında unutuyorum yaa şimdi attı ama 2 saat öncesinde atmışmıydı diye Bu yüzden kendime tablo oluşturdum
Hatta çıktısını aldım her haftayı kesdim kesdim çantama koydumm her daim bilgisayarla dolaşmıyoruz malum Doktorumada inceleme ve izlemde yardımcı olur diye düşünüyorum
Neyse uzatmayım işinize yararsa ne ala Öpüyoruuuzz kocamann

*Excel şeklini yükleyemedim print screen yaptım çizelgeyi görün diye

hoşgeldin bebişimmm

geçmiş olsun kuzucum şekeri takmam kafana zataen şunun şurasında ne kaldıki mayısa

biraz dikkat edrsen hiç porplem olmaz yani 2 saatte 10 depük mü

dikkat etmek gerek paylaşımın için sağol bebişim

benimde kızımın 2 gündür hareketlerinde azalma var takmamaya çalışıyorum ama düşünmemek elde değil neyseki cuma kontrol var

Teşekkür ederim kuzumm yokk takmıyorum çok şüküürr
Ne yapalım kısmetse 2 ay abur cubur yookk
Bunca zaman yediklerime sayıyorum bende Bide çok çok abartı değil
2. saat sınır 130, benim 160 çıkmışş Doktor 200ler için kork dedii
Hem sağlıklı besleneceğim bunun içiiiinnn hiiiç üzülmüyorum (polyannanın şekeri çıkmış hali )
Valla kuzum doktor bana daha 24. haftamda izle hareketleri dedi de ben yeni yenii koyup elimi sayıyorum
10dan sonrasını saymıyorum zaten ama her haftayı cantama veya önüme koyuyorum hemen saatini not alıp bu çizelgeye geciyorum
İşimiz excell olunca bunada bir şablon kondurmak şart oldu canım
Sende meraklanma kuzumm içine dönmüştür, keyfi yerindedir oyüzden çıtı cıkmıyordur Ben arada dürtüyorum artık çikilatayylada kandıramıyacağım miniğimi ben

Uzmanlardan notlar :
Bebek hareketleri genellikle 28 haftadan itibaren sayılmaya başlanır.
Bebeğinizin hareketlerini saymaya başlayın ve saati not edin. Bebeğinizin 10. hareketini saydığınızda en fazla 2 saat geçmiş olmalıdır. 2 saatten daha önce 10 hareket yapması normal kabul edilir.
Normalde bebeğinizin 4 saatte en az 10 kez hareket etmesi gerekir. Eğer bu sayı 10'dan az ise doktorunuzu arayın

Tünaydın hanımlar ve bebişleri
Biz de bugün Dr a gidenlerdeniz daha 1 haftamız vardı ama bu kasık ağrıları beni korkutuğu için gitmeye karar verdim :)

Ailelerden şikayet eden arkadaşlarımız olmuş. Hamilelik yüzünden bu kadar kafamıza takıyoruz aslında hormonlardan .
Bende ufak tefek herşeye takılır olduğumu farkediyorum . Ama bebişlerimizi düşünelim ve diğer herkesi boşverelim . Yardım etmeyen etmesin düşünmeyen düşünmesin. Ben ilahi adaletin bu dünyada da olduğuna inanıyorum. Vakti zamanı gelir siz de şimdi sizden elini esirgeyenlere cevabınızı en güzel şekilde verirsiniz . Allah sag salim yavrularımızı kucağımıza almayı nasip etsin.

Dün bir arkadaşım doğum yaptı sezeryanla. Aslında herseyi normaldi ama çatı muayenesinde dayanamamış ( zaten biraz nazlıdır kendisi ilk attan muayenesinde bayılmıştı (( )doktor bu böyle olmaz bebeğin suyu azaldı karar ver dayanamayacaksan sezeryana alalım demiş. Sezeryan sonrası ağrıları vardı dün hiç bebişi ile ilgilenemedi üzüldüm ve korktum

Allah hepimize hayırlı acısız doğumlar versin inşallah :)

benimkide artık kanmıyo eskiden muz ,çikolata yiyince yapmadığı hareket kalmıyodu şimdi kanmıyo artık akıllı bıdığım benim

kızlar merhaba,nasılsınız bugun aksam iş çıkışı kızımızı görmeye gidicez bakalım büyümüşmü?bebek şekerleri ile ilgili neler düşünüyorsunuz planlarınız varmı??

ben bebek hareketlerini saymıyorum ama saymalı mıyım??

Canım uzmanlar sayın diyor
Banada doktorum say dedii
Şablonda şart değil aslında tekme atmaya başlayınca koy elini say sonra saate bak illaki aklında kalır (bakma ben yoğunluktan yemek yerken ağzımın yolunu unutuyorum) sonrasında bir sonraki tekmesinde bir daha elini koy say, 10 tekmeden sonra saymıyorsun zaten canım

benimkide artık kanmıyo eskiden muz ,çikolata yiyince yapmadığı hareket kalmıyodu şimdi kanmıyo artık akıllı bıdığım benim

Vallaa çok akıllı bu zamanee yavrulaarr
Babasına hala tekme atmıyorr artık adam sessiz sessiz yanaşıyor yandan göbeğimi gözlemliyor ozaman kalkıp inmeleri görüyor elini koyduğu an paat kesiyorr pipicanım

ah canım ah şekerden muzdarip biride benim ki bir ay oldu nerdeyse diyete başlayalı. pastanelerin önünden geçemez oldum (((

pilav makarna eve uğramaz oldu. zavallı kocamda benim yüzümden benimle diyete girdi malesef.

benim iş yerinde tekmeleri pek sayılmıyor evde saymak kolayda iş yerinde nasıl yapıcam onu bilemiyorum. acaba iş yerindeki sesler kuzuma ninni mi geliyor

bu arada tablon çok iyi bir fikir, hamilelik bende unutkanlık yaptı , doktor sorduğunda çıkarıp kağıdı söyleriz iyi olur.

bizimki tepki vermeye başladı ,,ama sinirden mi ,,yoksa hissetiğinden mi bilemediim

babamız sabah 6 da uyanmış
açmış göbişimi seviyo
kızııııııım kızııııııım diye seslendi
söylemesi ayıp kızını bi güzelde öptü
pat diye ağzının hizasına bi tekme patlattı kuzum
---ne var kızım kızım bi rahat bırak uyuyalım demiştir kessiiiiin. anasının kızıysa demiştiir

kızlar merhaba,nasılsınız bugun aksam iş çıkışı kızımızı görmeye gidicez bakalım büyümüşmü?bebek şekerleri ile ilgili neler düşünüyorsunuz planlarınız varmı??

şimdi onlara bakıyordumm:)) şu ıt ıs a boy yada girl yazılı olanlar ilgimi çekiyor hastane için istiyorum ama kurabiye tarzında mı olsa şeker mi çok kararsızım

mrblar,
ben nisan annesi olacağım inş. tabii doruk bey rahatına düşkün olursa mayıs annesi de olabilirim :) o yüzden burayı da geleyim dedim...
sizler nasılsınız hamilelik nasıl gidiyor.

Bide işin acınası boyutu benim kocaaammm pastaneciiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii
Onlar çeşit çeşit pasta götürürken ben anca sütlac yiyorum oda yarım kase
Amaann meleklerimizz iyi olsunda hiç önemli değil ki canımm varsın 2 ay yemeyelim
Ben işyerinde daha yoğun, evde daha az hissediyorum işyerinde bi oturuyorum işlere 3 saat 5 saat sonra kalkıyorum ozaman bir vuruyorr kalk az totoyu oynat diye 5 dakika geziyorum yine geliyorum, evde de 5 dakika oturamıyorum oturunca tepişiyoruz Dengeyi kuruyoruz yine ve unutmayın her seferinde kuvvetli tekme olmak zorunda değil dokunuşları hissetmeniz yeterli sayım için kuzular

Tekmeleyen ayaklarını ısırırımm onunn akıl küpüü
Maşallah bızdığına canımm, keyifci olacak belli rahatını bozanada yapıştıracak ağzına

farkettimde bizim kızların çoğu 30 haftaya girmiş bile aramızda 1 ay var nerdeyse ben en sona kaldım

kim bekliycek beni doğum heyecanımı kimle paylaşıcam ben ama bu haksızlıkk

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…