- Konu Sahibi snowflakeN
-
- #28.981
Kizlar trde dogum biraz mesagatliymis ya bu ne listeleri yurt disinda sadece cikis icim hazirliyosun beze kadar hastane veriyor banada bebegede ne gerekiyorsa darisi tr nin basina ins
ben fitilden kullandım tek kullanımlık canım faydası oldu ama bende kaşıntı vardı onun için vermişti sadece akıntım çok die değil
evet zaten hastanedede hasta bezi takıolarmış die biliorum offf bu beni strese sokuo ama en rahatı oymuş, orkid falan kar etmiomuş ilk 2-3 gün sanırım pöfffff
hoşgeldin bebişimmmTünaydınnnn karındaşlarrr
Baya baya biz işe gömüldük analı-oğullu amele sınıfına terfi ettik teyzelerr
Kaç gündür TSE, TPE uğraşıyorum denetimler, evraklar, yazışmalar derken cılkımızz çıkıkk cuppa yataak yapıyoruz
Benim 2. şeker yüklememde 2. saatte şekerim çıkmış bulunuyor , doktor artık kaçarın yok dedi (4 kere tekrarladıkta bu zamana kadar)
Ama insülin iğne vurulacak kadar değil yanii diyetisyen yolları taştan pilav çıkardı beni yoldan misali pilav-patates-meyve yookk
Doktor teyzedee bu hamilelik şekeri korkma dedii bende oğluşum şeker benim oyüzden dedimNeyse bunada şükürr Rabbim dermansız dert vermesin hiçbirimize
Sizlerde, bebişlerdee çook çoookk iyisinizdirr umarımm
Buarada bende pazar günü oturdum kendime bir tablo yaptım sizinde işinize yarar mı bilmiyorum ama paylaşmak isterim
Biliyorsunuz ki 28. haftadan itibaren artık bebek hareketleri anne tarafından izleniyor ve sayılıyor, yani her 2 saatte bir en az 10 tepik yemek şart oldu annecikler
Ben takip ediyorum ama sonrasında unutuyorum yaa şimdi attı ama 2 saat öncesinde atmışmıydı diyeBu yüzden kendime tablo oluşturdum
Hatta çıktısını aldım her haftayı kesdim kesdim çantama koydumm her daim bilgisayarla dolaşmıyoruz malumDoktorumada inceleme ve izlemde yardımcı olur diye düşünüyorum
Neyse uzatmayım işinize yararsa ne alaÖpüyoruuuzz kocamann
*Excel şeklini yükleyemedim print screen yaptım çizelgeyi görün diye
]
hoşgeldin bebişimmm
geçmiş olsun kuzucumşekeri takmam kafana zataen şunun şurasında ne kaldıki mayısa
biraz dikkat edrsen hiç porplem olmaz yani2 saatte 10 depük mü
dikkat etmek gerek paylaşımın için sağol bebişim
benimde kızımın 2 gündür hareketlerinde azalma var takmamaya çalışıyorum ama düşünmemek elde değil neyseki cuma kontrol var
Teşekkür ederim kuzumm yokk takmıyorum çok şüküürr
Ne yapalım kısmetse 2 ay abur cubur yookk
Ben arada dürtüyorum artık çikilatayylada kandıramıyacağım miniğimi ben
Uzmanlardan notlar :
Bebek hareketleri genellikle 28 haftadan itibaren sayılmaya başlanır.
Bebeğinizin hareketlerini saymaya başlayın ve saati not edin. Bebeğinizin 10. hareketini saydığınızda en fazla 2 saat geçmiş olmalıdır. 2 saatten daha önce 10 hareket yapması normal kabul edilir.
Normalde bebeğinizin 4 saatte en az 10 kez hareket etmesi gerekir. Eğer bu sayı 10'dan az ise doktorunuzu arayın
ben bebek hareketlerini saymıyorum ama saymalı mıyım??
benimkide artık kanmıyoeskiden muz ,çikolata yiyince yapmadığı hareket kalmıyodu şimdi kanmıyo artık akıllı bıdığım benim
Tünaydınnnn karındaşlarrr
Baya baya biz işe gömüldük analı-oğullu amele sınıfına terfi ettik teyzelerr
Kaç gündür TSE, TPE uğraşıyorum denetimler, evraklar, yazışmalar derken cılkımızz çıkıkk cuppa yataak yapıyoruz
Benim 2. şeker yüklememde 2. saatte şekerim çıkmış bulunuyor , doktor artık kaçarın yok dedi (4 kere tekrarladıkta bu zamana kadar)
Ama insülin iğne vurulacak kadar değil yanii diyetisyen yolları taştan pilav çıkardı beni yoldan misali pilav-patates-meyve yookk
Doktor teyzedee bu hamilelik şekeri korkma dedii bende oğluşum şeker benim oyüzden dedimNeyse bunada şükürr Rabbim dermansız dert vermesin hiçbirimize
Sizlerde, bebişlerdee çook çoookk iyisinizdirr umarımm
Buarada bende pazar günü oturdum kendime bir tablo yaptım sizinde işinize yarar mı bilmiyorum ama paylaşmak isterim
Biliyorsunuz ki 28. haftadan itibaren artık bebek hareketleri anne tarafından izleniyor ve sayılıyor, yani her 2 saatte bir en az 10 tepik yemek şart oldu annecikler
Ben takip ediyorum ama sonrasında unutuyorum yaa şimdi attı ama 2 saat öncesinde atmışmıydı diyeBu yüzden kendime tablo oluşturdum
Hatta çıktısını aldım her haftayı kesdim kesdim çantama koydumm her daim bilgisayarla dolaşmıyoruz malumDoktorumada inceleme ve izlemde yardımcı olur diye düşünüyorum
Neyse uzatmayım işinize yararsa ne alaÖpüyoruuuzz kocamann
*Excel şeklini yükleyemedim print screen yaptım çizelgeyi görün diye
Eki Görüntüle 636839
Vallaa çok akıllı bu zamanee yavrulaarr
Babasına hala tekme atmıyorr artık adam sessiz sessiz yanaşıyor yandan göbeğimi gözlemliyor ozaman kalkıp inmeleri görüyor elini koyduğu an paat kesiyorr pipicanım
kızlar merhaba,nasılsınız bugun aksam iş çıkışı kızımızı görmeye gidicez bakalım büyümüşmü?bebek şekerleri ile ilgili neler düşünüyorsunuz planlarınız varmı??
mrblar,
ben nisan annesi olacağım inş. tabii doruk bey rahatına düşkün olursa mayıs annesi de olabilirim :) o yüzden burayı da geleyim dedim...
sizler nasılsınız hamilelik nasıl gidiyor.
ah canım ah şekerden muzdarip biride benim ki bir ay oldu nerdeyse diyete başlayalı. pastanelerin önünden geçemez oldum(((
pilav makarna eve uğramaz oldu. zavallı kocamda benim yüzümden benimle diyete girdi malesef.
benim iş yerinde tekmeleri pek sayılmıyor evde saymak kolayda iş yerinde nasıl yapıcam onu bilemiyorum. acaba iş yerindeki sesler kuzuma ninni mi geliyor
bu arada tablon çok iyi bir fikir,hamilelik bende unutkanlık yaptı , doktor sorduğunda çıkarıp kağıdı söyleriz iyi olur.
bizimki tepki vermeye başladı ,,ama sinirden mi ,,yoksa hissetiğinden mi bilemediim
babamız sabah 6 da uyanmış
açmış göbişimi seviyo
kızııııııım kızııııııım diye seslendi
söylemesi ayıp kızını bi güzelde öptü
pat diye ağzının hizasına bi tekme patlattı kuzum
---ne var kızım kızım bi rahat bırak uyuyalım demiştir kessiiiiin.anasının kızıysa demiştiir
hoşgeldiin:) aramızda bir hafta var ama imreniyorum yinedee:)))))
Tekmeleyen ayaklarını ısırırımm onunn akıl küpüü
Maşallah bızdığına canımm, keyifci olacak belli rahatını bozanada yapıştıracak ağzına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?